2015 Şubat Anneleri

Kaynın özür dilese bile, yine aynısını yapar gibi geliyor bana..huylu huyundan vaz geçmez derler.. Aferin kadına öyle bir imkanı varken sığınsın tabii devlete, Türkiye'de olsa mümkün değil..ama boşanmak için olmaması tuhaf geldi bana.. Yani şimdi kaynın kinlendi belki de bi kaç Zaman iyi olacak sonra daha beteri olur..

Yazık kadın da sana kaynının haberi olmasın diye cevap vermiyordur belki..

Gel senle yer deguselım.ben sana uçunu verym sen baba tunayı ver:)

Ah yaa ne kadar güzel dedin.. tam günün özeti gibi oldu..

Arkadasıda oyle dedı .bı yapan hep yspar dedı byda zaten ılk deıl en agırı oldugu ıçın kaçtı.oncesınde psıkolojık sıddet kumanda yada elındekınu furlatmak fln vardı kayınımda.bardak taşmış yanı.bosanma işine ıstese ıkı ımza atar dava acardı dedı beklıycekmısız.kayınım kdr ınat kın cı ben omrumde gormedım

Bu arada bomba bi tarif vereyim hem bebelere hem koca Bebeklere. Sebzeli nohut köftesi. Havuç patates ıspanak pırasa kırmızı kapya biberievde sebze ne varsa, haşlayın blendırda hiç pürüz olmayacak şekilde çekin. Bir buçuk bardak haşlanmış nohutu da Çekin aynen. Karıştın bu iki harcı. İçine ekmek kırıntısı yada Galeta unu ve biraz da un ekleyin. Ben tunaya yapacağım için içine baharat ve tuz koymadım. Sadece biraz kimyon attım gaz yapmasın diye. Normalde köfte şeklini fırında pişirebikirsini de bugün benim hiç vaktim olmadığı için tunaya azıcık fındık yağında teflon tavada azıcık pişirdim. Yumuşacık oldu. Çok da besleyici olduğunu düşünüyorum. Yarın kalanına baharat ekleyip kendimize yapıciim. Afiyet olsun kuzularıma :))

Yok kardeşim Allah Tuna'ma uzun ömür versin. Daha çocuk Mocuk inşallah düşünmüyorum. Belki yedi yıl sonra.... Belki.........Allah olmayana versin. :))
aminn canim
Allahim her isteeyene tattirsin bu duyguyu
kiz kuçugu ayri buyugu ayri tat ama, buyyyunce bidir bidir konusyolare herseye cevap veriyolar onlar basla kuçuk baskaaa
ay uyudular ozledimmm manyakmiyim nee :))))

Taze cevız var gelın yıyelım kızlar.cocıklat uydu ben cevız kırayım bıraz kurumadan
Ya sana onu yazixaktim ceviz diye okuyorum burda çok severim ama marketlerde satılmıyor internetten bakicsm satan var mi diye geçen sene pazarda vardi kilosu 5euri idi sen nerden kaça aldın afiyet olsun

ay ne guzel ozetledin hayatlarimizi...

Ya sana onu yazixaktim ceviz diye okuyorum burda çok severim ama marketlerde satılmıyor internetten bakicsm satan var mi diye geçen sene pazarda vardi kilosu 5euri idi sen nerden kaça aldın afiyet olsun
bahçesi olandan aldim
ikinci el seylerin satildigi bi site var burda
3 yil once kesfettim bu adami
200 kg aliyorum getirip satiyorum,20 kg da evime koyorum yemek için kendimize :))
2 e ya aliyorum 2.5 eya satiyorum sana beava veridim ama valla bitti ceviz hepsini dun sattim :)

benim totom koltuk ozledi resmen yahu.
bi de bu aksam annem evde yok karsida bi dugune gitmesi gerekti gec olcak diye dayimda kaldi.

babamla kardesime yemek hazirladim gelince. sonra halamla enistem hamsi yemeye cagirdi. biz de yemekte sarimsakli yogurtlu bisey yemistik. ustune biraz hamsi yedik. baba dedim kim bilir nasi kokuyoruz su an.
bosver senin koca yok benim kari yok bu aksam napalim dedi
ay zaten sabahtan aksama kadar alakasiz seyler yedim durdum zehirlenmezsem iyidir

bu arada begüm de ufak ufak hamsi yedi yani tattirdim. ustune salatalik tursusunu emdi bi guzel. bayildi resmen. benim bu kizimin damak tadi bi garip cok eksi ve cok tatli seylere bayiliyo.

Yaaa belkide kargoyla yollardin :) çok tutardı belki . Biz geçen sene 5kg aldık çok zevkliydi kırması hamileydim bide gobegimin üstünde yedim cevizleri benimde öyle bi site bulmam lazimmmmmnnnmn jrizdeyim suandaaaa

Yaaa belkide kargoyla yollardin :) çok tutardı belki . Biz geçen sene 5kg aldık çok zevkliydi kırması hamileydim bide gobegimin üstünde yedim cevizleri benimde öyle bi site bulmam lazimmmmmnnnmn jrizdeyim suandaaaa
hamileligimde nefret ettim cevizden ilk aylar esim zorla yedirdi midem bulaniuodu hep. simdi ceviz gormek istemiyorum iyk

ama findiga bayilirim kayinvalidem de topladi getirdi bi cuval kirip kirip yiyom ayiptir soylemesi

ya$ cevizi ben hayatimda ilk defa yedim 3 yil once yok boyle bi lezzett :)
kuru cevizi sevmiyorum ama

canin istemesinde dunden beri cevaiz kirip duruyorum çocuklarida alsitrdim herkes kiriyor birbirine yediriyor bizim evde:)

Eklentiler

• 12092568_1644708442463762_908075485_n.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…