- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Kaynın özür dilese bile, yine aynısını yapar gibi geliyor bana..huylu huyundan vaz geçmez derler.. Aferin kadına öyle bir imkanı varken sığınsın tabii devlete, Türkiye'de olsa mümkün değil..ama boşanmak için olmaması tuhaf geldi bana.. Yani şimdi kaynın kinlendi belki de bi kaç Zaman iyi olacak sonra daha beteri olur..Valla kıtap olmazda arkası yarın dızı olur ancak .gerısı yokkı
Bıde kayınım bızı sılmış,gıdıp tesellı olmadık dıye.hafta sonunu beklıyordum ben gıtmek ıcın.okuz heruf ne dıye tesellı edecekdım ne dıycekdım,kocandır severde doverde mı dıycekdımmm..
Esımde bana nıye gıtmedın dıyor abısınden fırcayı yemiş
Hafta başındada karı koca arasına gırılmez demıstı.az kaldı senın yuxunden gıttı dıycekler bana
Gel senle yer deguselım.ben sana uçunu verym sen baba tunayı ver:)Kızlar dertler bitmez işler hiç bitmez, bitse de kıymet görmez. Hafta sonu kossskoca iki günde bi insan sadece yirmi dakika mı kendine vakit ayırabilir evet.. Çok güzel başlamıştı halbuki, Tuna uyumuş bulaşıklar bitmiş, çamaşır makinede, ev temiz sıcak bir fincan çay ve ikea kataloğu ile başbaşaydım.. Tammmmmm yirmi dk sonra çayım bitti, Tuna cızırdadı, makinenin bitti sesi odada yankılandı.. Rüya gibi geldi geçti işte... Günün sözü: ele desen dört olur içe atsan dert olur.. Sevgiler saygılar arkadaşlar..........
Ah yaa ne kadar güzel dedin.. tam günün özeti gibi oldu..Kızlar dertler bitmez işler hiç bitmez, bitse de kıymet görmez. Hafta sonu kossskoca iki günde bi insan sadece yirmi dakika mı kendine vakit ayırabilir evet.. Çok güzel başlamıştı halbuki, Tuna uyumuş bulaşıklar bitmiş, çamaşır makinede, ev temiz sıcak bir fincan çay ve ikea kataloğu ile başbaşaydım.. Tammmmmm yirmi dk sonra çayım bitti, Tuna cızırdadı, makinenin bitti sesi odada yankılandı.. Rüya gibi geldi geçti işte... Günün sözü: ele desen dört olur içe atsan dert olur.. Sevgiler saygılar arkadaşlar..........
Arkadasıda oyle dedı .bı yapan hep yspar dedı byda zaten ılk deıl en agırı oldugu ıçın kaçtı.oncesınde psıkolojık sıddet kumanda yada elındekınu furlatmak fln vardı kayınımda.bardak taşmış yanı.bosanma işine ıstese ıkı ımza atar dava acardı dedı beklıycekmısız.kayınım kdr ınat kın cı ben omrumde gormedımKaynın özür dilese bile, yine aynısını yapar gibi geliyor bana..huylu huyundan vaz geçmez derler.. Aferin kadına öyle bir imkanı varken sığınsın tabii devlete, Türkiye'de olsa mümkün değil..ama boşanmak için olmaması tuhaf geldi bana.. Yani şimdi kaynın kinlendi belki de bi kaç Zaman iyi olacak sonra daha beteri olur..
Yazık kadın da sana kaynının haberi olmasın diye cevap vermiyordur belki..
Ayyy zaten seni düşündüm valla bak.. Senin yerinde olsam kafayı yerdim yaaaaaGel senle yer deguselım.ben sana uçunu verym sen baba tunayı ver:)
Hehehe yemen yemen bıseycık olmaz Allahın ıznıyleAyyy zaten seni düşündüm valla bak.. Senin yerinde olsam kafayı yerdim yaaaaa
Yaa bırak yaaeee analık kutsalmış yok kız biri bizi kandıryor kutsal ayağınaHehehe yemen yemen bıseycık olmaz Allahın ıznıyle
hahahahYaa bırak yaaeee analık kutsalmış yok kız biri bizi kandıryor kutsal ayağına
Yok kardeşim Allah Tuna'ma uzun ömür versin. Daha çocuk Mocuk inşallah düşünmüyorum. Belki yedi yıl sonra.... Belki.........Allah olmayana versin. :))hahahah
5.5 senedir 1 çcougu olup çok zor diyene aha boeyle guluyoru m benn
aminn canimYok kardeşim Allah Tuna'ma uzun ömür versin. Daha çocuk Mocuk inşallah düşünmüyorum. Belki yedi yıl sonra.... Belki.........Allah olmayana versin. :))
Ya sana onu yazixaktim ceviz diye okuyorum burda çok severim ama marketlerde satılmıyor internetten bakicsm satan var mi diye geçen sene pazarda vardi kilosu 5euri idi sen nerden kaça aldın afiyet olsunTaze cevız var gelın yıyelım kızlar.cocıklat uydu ben cevız kırayım bıraz kurumadan
ay ne guzel ozetledin hayatlarimizi...Kızlar dertler bitmez işler hiç bitmez, bitse de kıymet görmez. Hafta sonu kossskoca iki günde bi insan sadece yirmi dakika mı kendine vakit ayırabilir evet.. Çok güzel başlamıştı halbuki, Tuna uyumuş bulaşıklar bitmiş, çamaşır makinede, ev temiz sıcak bir fincan çay ve ikea kataloğu ile başbaşaydım.. Tammmmmm yirmi dk sonra çayım bitti, Tuna cızırdadı, makinenin bitti sesi odada yankılandı.. Rüya gibi geldi geçti işte... Günün sözü: ele desen dört olur içe atsan dert olur.. Sevgiler saygılar arkadaşlar..........
bahçesi olandan aldimYa sana onu yazixaktim ceviz diye okuyorum burda çok severim ama marketlerde satılmıyor internetten bakicsm satan var mi diye geçen sene pazarda vardi kilosu 5euri idi sen nerden kaça aldın afiyet olsun
hahahaha aynen hatta birinci sinifi bitirsinler :))Yok kardeşim Allah Tuna'ma uzun ömür versin. Daha çocuk Mocuk inşallah düşünmüyorum. Belki yedi yıl sonra.... Belki.........Allah olmayana versin. :))
Yaaa belkide kargoyla yollardin :) çok tutardı belki . Biz geçen sene 5kg aldık çok zevkliydi kırması hamileydim bide gobegimin üstünde yedim cevizleri benimde öyle bi site bulmam lazimmmmmnnnmn jrizdeyim suandaaaabahçesi olandan aldim
ikinci el seylerin satildigi bi site var burda
3 yil once kesfettim bu adami
200 kg aliyorum getirip satiyorum,20 kg da evime koyorum yemek için kendimize :))
2 e ya aliyorum 2.5 eya satiyorum sana beava veridim ama valla bitti ceviz hepsini dun sattim :)
hamileligimde nefret ettim cevizden ilk aylar esim zorla yedirdi midem bulaniuodu hep. simdi ceviz gormek istemiyorum iykYaaa belkide kargoyla yollardin :) çok tutardı belki . Biz geçen sene 5kg aldık çok zevkliydi kırması hamileydim bide gobegimin üstünde yedim cevizleri benimde öyle bi site bulmam lazimmmmmnnnmn jrizdeyim suandaaaa
ya$ cevizi ben hayatimda ilk defa yedim 3 yil once yok boyle bi lezzett :)Yaaa belkide kargoyla yollardin :) çok tutardı belki . Biz geçen sene 5kg aldık çok zevkliydi kırması hamileydim bide gobegimin üstünde yedim cevizleri benimde öyle bi site bulmam lazimmmmmnnnmn jrizdeyim suandaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?