2015 Şubat Anneleri

hamileligimde nefret ettim cevizden ilk aylar esim zorla yedirdi midem bulaniuodu hep. simdi ceviz gormek istemiyorum iyk

ama findiga bayilirim kayinvalidem de topladi getirdi bi cuval kirip kirip yiyom ayiptir soylemesi
Ya sizi dovcem ya ama ben fındığın da çok severim

ya$ cevizi ben hayatimda ilk defa yedim 3 yil once yok boyle bi lezzett :)
kuru cevizi sevmiyorum ama

canin istemesinde dunden beri cevaiz kirip duruyorum çocuklarida alsitrdim herkes kiriyor birbirine yediriyor bizim evde:)
Oy olecem

Dediğince çıktı yani .. Eşinde bi alem ..

pirinç unu banada ilk başta garip geldi tarife birebir uymak adına o şekilde yaptım
ama bi dahaki sefere irmik koyabilirim
hiçbişey koymadaan sebze ile birlikte pişiriledebilir

Kızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Ya size inanmiyorummm çok tatliii coraplara bak allahım ne güzel bu çocuk bu maaşallah subhanallah berakallahh o cabutlari nasıl bağladın bende yapcammm. Sende ne kadar zayifsin maaşallah

Kızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Afacan olduğu bakışlarından belli.Maşallah.En güvenli yerde. Benimki sıkılıyor hemen ya.Tutamıyorum kanguruda.Çok uykusu geldiyse öyle duruyor.Buna da şükür.Sabahtan bu saate kadar 3 kere düştü Benim de bi çözüm bulmam lazım.

Ya size inanmiyorummm çok tatliii coraplara bak allahım ne güzel bu çocuk bu maaşallah subhanallah berakallahh o cabutlari nasıl bağladın bende yapcammm. Sende ne kadar zayifsin maaşallah
Can'ım benim çok sağol. Bol bol oku teyzesi de nazar değmesin bebişlerimize :)) bu bağladığım sling. Ama benimki öne bağlanandan yani esnek. O yüzden üstüne peştemal bağladım. YouTube a fikirbazanne yaz orda gösteriyor. "Dokuma wrap sling ile sırtta taşıma"

Çözüm bulamıyorum bende o düşmelere valla. Düşe kalka büyüyecek derler ya o hesap ciddi bi düşüş olmadığı sürece napıyım artık.. :)

Bi de mery60 senin şu nutelladan yapmak istiyorum.Malzemeleri dün eşim almış gelmiş.Önce haşlayıp sonra mı doğruyorsun yoksa Tamtersi mi? Bi de Kaçar tane koymalıyım? Haşladıktan sınra suyunu süzüyor musun? Ne çok soru sordum yaa,kusura bakma.

Bu arada ayyyy teşekkür ederim zayıf dediğin için

Yok kız ne kusuru. Malzemeleri biraz böldüm ikiye üçe, kolay haşlansın diye. Miktarı göz kararı yaptım ama şöyle diyim bi avuç incir beş altı hurma beş altı kayısı yarım avuç yabanmersini. Bu ölçüden yaklaşık ikiyüzlü gr çıkıyor. Üstünü geçecek kadar suda haşladım. Suyunu süzdüm ama onu da kullandım pirin unlu muhallebi yapıp içirdim. İstersen sen sade içir yada sen iç, çünkü çok lezzetli bi suyu var hoşaf gibi :) sonra blendırda ezdim püre yaptım.

Çok teşekkür ederim.

hayirli evlat icin de cok dua etmisimdir hala ederim. muge anli'yi izliyodu babam (bayilirlar o programa nedense benim psikolojimi bozuyo) bi kiz 16 yasinda kacmis gitmis. kayip diye ariyorlar kiz telefon ediyor ben mutluyum kendim gittim diye. sakin beni aramayin vs. okulunu birakmis gitmis bi adamin pesine.

ailenin de sucu var eminimki hatta en buyuk auc ailelerin oluyo boyle mevzularda. ama bazen de evlat hayirsiz cikti mi naparsan yap olmuyor. insallah kalplerinde hep iyilik olan, merhametli vicdanli, insanligini unutmayan evlatlar olurlar. hayirli, basarili, guzel olsun gelecekleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…