Ya sizi dovcem ya ama ben fındığın da çok severimhamileligimde nefret ettim cevizden ilk aylar esim zorla yedirdi midem bulaniuodu hep. simdi ceviz gormek istemiyorum iyk
ama findiga bayilirim kayinvalidem de topladi getirdi bi cuval kirip kirip yiyom ayiptir soylemesi
Oy olecemya$ cevizi ben hayatimda ilk defa yedim 3 yil once yok boyle bi lezzett :)
kuru cevizi sevmiyorum ama
canin istemesinde dunden beri cevaiz kirip duruyorum çocuklarida alsitrdim herkes kiriyor birbirine yediriyor bizim evde:)
benim findikla da pek aram yok :)Ya sizi dovcem ya ama ben fındığın da çok severim
Bole nasıl biliyomusun süt gibidir o damakta bıraktığı tat allahım sana geliyorum dersin aşktır o can dir o :))benim findikla da pek aram yok :)
ya$ findik nasil oluyorki :)
hahahahh :))Bole nasıl biliyomusun süt gibidir o damakta bıraktığı tat allahım sana geliyorum dersin aşktır o can dir o :))
Dediğince çıktı yani .. Eşinde bi alem ..Valla kıtap olmazda arkası yarın dızı olur ancak .gerısı yokkı
Bıde kayınım bızı sılmış,gıdıp tesellı olmadık dıye.hafta sonunu beklıyordum ben gıtmek ıcın.okuz heruf ne dıye tesellı edecekdım ne dıycekdım,kocandır severde doverde mı dıycekdımmm..
Esımde bana nıye gıtmedın dıyor abısınden fırcayı yemiş
Hafta başındada karı koca arasına gırılmez demıstı.az kaldı senın yuxunden gıttı dıycekler bana
pirinç unu banada ilk başta garip geldi tarife birebir uymak adına o şekilde yaptımAcaba pirinç unu gibi bişey katmadan nasıl olur Ben hep pure halinde verdiyorum ne veriyosam kivaminida az su koyarak ayarliyorum. Balık ne zamandır aklımda çok iyi oldu hatırlatman ama biz yeni ete başladık kuzu eti yedi sevdi biraz ona alissin sonra balığa gecicem ama bu memlekette de taze balık bulmak zor ...
oy kiyamammm ama sana kiyamam :))Kızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Ya size inanmiyorummm çok tatliii coraplara bak allahım ne güzel bu çocuk bu maaşallah subhanallah berakallahh o cabutlari nasıl bağladın bende yapcammm. Sende ne kadar zayifsin maaşallahKızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
:)) gördün mü en son ne hallere düştüm :))oy kiyamammm ama sana kiyamam :))
Afacan olduğu bakışlarından belli.Maşallah.En güvenli yerde. Benimki sıkılıyor hemen ya.Tutamıyorum kanguruda.Çok uykusu geldiyse öyle duruyor.Buna da şükür.Sabahtan bu saate kadar 3 kere düştüKızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Can'ım benim çok sağol. Bol bol oku teyzesi de nazar değmesin bebişlerimize :)) bu bağladığım sling. Ama benimki öne bağlanandan yani esnek. O yüzden üstüne peştemal bağladım. YouTube a fikirbazanne yaz orda gösteriyor. "Dokuma wrap sling ile sırtta taşıma"Ya size inanmiyorummm çok tatliii coraplara bak allahım ne güzel bu çocuk bu maaşallah subhanallah berakallahh o cabutlari nasıl bağladın bende yapcammm. Sende ne kadar zayifsin maaşallah
Çözüm bulamıyorum bende o düşmelere valla. Düşe kalka büyüyecek derler ya o hesap ciddi bi düşüş olmadığı sürece napıyım artık.. :)Afacan olduğu bakışlarından belli.Maşallah.En güvenli yerde. Benimki sıkılıyor hemen ya.Tutamıyorum kanguruda.Çok uykusu geldiyse öyle duruyor.Buna da şükür.Sabahtan bu saate kadar 3 kere düştüBenim de bi çözüm bulmam lazım.
Bu arada ayyyy teşekkür ederim zayıf dediğin içinYa size inanmiyorummm çok tatliii coraplara bak allahım ne güzel bu çocuk bu maaşallah subhanallah berakallahh o cabutlari nasıl bağladın bende yapcammm. Sende ne kadar zayifsin maaşallah
Yok kız ne kusuru. Malzemeleri biraz böldüm ikiye üçe, kolay haşlansın diye. Miktarı göz kararı yaptım ama şöyle diyim bi avuç incir beş altı hurma beş altı kayısı yarım avuç yabanmersini. Bu ölçüden yaklaşık ikiyüzlü gr çıkıyor. Üstünü geçecek kadar suda haşladım. Suyunu süzdüm ama onu da kullandım pirin unlu muhallebi yapıp içirdim. İstersen sen sade içir yada sen iç, çünkü çok lezzetli bi suyu var hoşaf gibi :) sonra blendırda ezdim püre yaptım.Bi de mery60 senin şu nutelladan yapmak istiyorum.Malzemeleri dün eşim almış gelmiş.Önce haşlayıp sonra mı doğruyorsun yoksa Tamtersi mi? Bi de Kaçar tane koymalıyım? Haşladıktan sınra suyunu süzüyor musun? Ne çok soru sordum yaa,kusura bakma.
Çok teşekkür ederim.Yok kız ne kusuru. Malzemeleri biraz böldüm ikiye üçe, kolay haşlansın diye. Miktarı göz kararı yaptım ama şöyle diyim bi avuç incir beş altı hurma beş altı kayısı yarım avuç yabanmersini. Bu ölçüden yaklaşık ikiyüzlü gr çıkıyor. Üstünü geçecek kadar suda haşladım. Suyunu süzdüm ama onu da kullandım pirin unlu muhallebi yapıp içirdim. İstersen sen sade içir yada sen iç, çünkü çok lezzetli bi suyu var hoşaf gibi :) sonra blendırda ezdim püre yaptım.
ilerde gosteririz bunlari kanit olarak bak seni ne hallerde buyuttum diye :):)) gördün mü en son ne hallere düştüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?