2015 Şubat Anneleri

Şubat anneleri 17 sinde bebişim 8 aylık olacak. Ayaklarının üstüne hiç basmıyor. 5 ayın sonundan beri devrilmeden desteksiz oturuyor yuvarlanıyor istediği yöne gidiyor.. Ama ayağına basınca hemen dizlerini kırıyor. Kv dem basmalı deyip duruyor :/ dr a daha var. Her çocuğun gelişimi farklı ama genede danışmak istedim :)))

Selam kızlar nasıl gidiyor durumlar? Eşim evde değildi beş gün dört gece geçirdim tek başıma bebişlerler çok şükür sağyız şuan zaten çok da bişey fark etmedi de psikolojisi yetiyor:/ neyse asıl soracağım sprialli hatunlar nasılsınız? Bu meret beni tek kelimeyle mahvetti böyle bi sancı yok ilk beş gün ölüyorum hele bugün dördüncü gün allahım sanki doğum yapıcam nasıl bi sancı bu, acaba durumum normal mi diye endişelenmeye başladım bu kaçıncı adet gittikçe düzelir diyor da düzelmiyor bende bi de moralinizi bozmak gibi olmasın kızım 21 aylık ve gece uyumuyor da uyumuyor çıldırıcam ne zamana kadar sürecek acaba? Beni iki yıl diye kandırdıklarınu düşünmeye başladım daha ben hayal kurmayım geceleri uyumak için, oğlan da gündüz emmiyor emmiyor inatla gece de bırakmıyor beni sürekli cok cok, ama iyi uyuduğu zamanlar da oluyor hakkını yemeyeyim yavrumun gece bi 1'de emiyor bi de sabah 6'da o zaman bi mutlu kalkıyorum ki sormayın :)
Bu arada yeb4 çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bi daha yaşatmasın, bana da ders oldu dikkat etmek lazım

Kızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Çok tatlısınız maşaallah ^.^ seninki de afacan gibi bizimki de böyle bakıyor aynı ben de böyle önüme bağlıyordum oğlumu doğumdan sonraki zamanlar, şimdi durmuyor diye ergo baby'nin çakmasını aldım iyiki aldım ferahladım biraz, kucağımda gezinerek uyuyor çünkü maalesef, şimdi kanguruya koyunca daha rahat oldu. Bir de kızımı parka götürdüğümde falan da iyi oluyor 3'ümüz bir oynayabiliyoruz

cok tesekkur ederim gercekten dikkat etmek lazim.

spiral o kadar sanci vermez sanki ya anormal bi durum olabilir bence bi doktora git :/

Sağol Can'ım çok afacan çıktı valla beklemiyorduk :) sling, kanguru çok rahatlık ya kim çıkardıysa Allah razı olsun. Bende önüme bağlıyordum da iş yapamayınca bi çözüm bulayım bari dedim. Bugün beraber ev süpürdük sırtımda :)) eskiden kadınlar napsın işte tarlada çalışırken bağlarlarmış ya onun gibi işte :)

bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum

bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
Bizim 5 subat alttan biri çıktı bi hafta geçmedi yanındaki de bembeyaz olmuş çıkmak üzere.amaa fazla acele etme çünki çok fenaymis 3 gündür ne uyku ne dinlenme tasimaktan sırtımı hissetmiyorum bende sana sorayım yakınmistarih emekliyo mu bizimki tembel çıktı sanirim desteksiz bile oturtmuyorum daha.bide beslenme ve uyku düzeni nasıl

Ya ben 2 ay önce Spiral taktırdım bu ne yaa herkesin mi böyle kan kaybından ölcem 10 gün sürdü geçen ay arada bi 3 gün sokağa çıkamadım şimdi yine oldum 3 gündür az az oluyorum daha bi hafta şiddetli devam eder canımı çok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…