Biraz da senin geldigin son nokta gibi olmus:)Kızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Masallah masum masum da bakiyoKızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
Masallah canim cok tatli :)Eki Görüntüle 1655002 kızlar buda benim oglusum herseyiim
Eki Görüntüle 1655002 kızlar buda benim oglusum herseyiim
Aynen öyle :))Biraz da senin geldigin son nokta gibi olmus:)
Çok tatlısınız maşaallah ^.^ seninki de afacan gibi bizimki de böyle bakıyor aynıKızlar Tuna'nın geldiği son nokta :))
cok tesekkur ederim gercekten dikkat etmek lazim.Selam kızlar nasıl gidiyor durumlar? Eşim evde değildi beş gün dört gece geçirdim tek başıma bebişlerler çok şükür sağyız şuan zaten çok da bişey fark etmedi de psikolojisi yetiyor:/ neyse asıl soracağım sprialli hatunlar nasılsınız? Bu meret beni tek kelimeyle mahvetti böyle bi sancı yok ilk beş gün ölüyorum hele bugün dördüncü gün allahım sanki doğum yapıcam nasıl bi sancı bu, acaba durumum normal mi diye endişelenmeye başladım bu kaçıncı adet gittikçe düzelir diyor da düzelmiyor bendebi de moralinizi bozmak gibi olmasın kızım 21 aylık ve gece uyumuyor da uyumuyor çıldırıcam ne zamana kadar sürecek acaba? Beni iki yıl diye kandırdıklarınu düşünmeye başladım daha ben hayal kurmayım geceleri uyumak için, oğlan da gündüz emmiyor emmiyor inatla gece de bırakmıyor beni sürekli cok cok, ama iyi uyuduğu zamanlar da oluyor hakkını yemeyeyim yavrumun gece bi 1'de emiyor bi de sabah 6'da o zaman bi mutlu kalkıyorum ki sormayın :)
Bu aradayeb4 çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bi daha yaşatmasın, bana da ders oldu dikkat etmek lazım
saf sütmü suyla karıştırarak mı?sutu 4. aydan sonra verebilirisniz diyor
Sağol Can'ım çok afacan çıktı valla beklemiyorduk :) sling, kanguru çok rahatlık ya kim çıkardıysa Allah razı olsun. Bende önüme bağlıyordum da iş yapamayınca bi çözüm bulayım bari dedim. Bugün beraber ev süpürdük sırtımda :)) eskiden kadınlar napsın işte tarlada çalışırken bağlarlarmış ya onun gibi işte :)Çok tatlısınız maşaallah ^.^ seninki de afacan gibi bizimki de böyle bakıyor aynıben de böyle önüme bağlıyordum oğlumu doğumdan sonraki zamanlar, şimdi durmuyor diye ergo baby'nin çakmasını aldım iyiki aldım ferahladım biraz, kucağımda gezinerek uyuyor çünkü maalesef, şimdi kanguruya koyunca daha rahat oldu. Bir de kızımı parka götürdüğümde falan da iyi oluyor 3'ümüz bir oynayabiliyoruz
ooy maşallah ne güzel gülmüş öyleEki Görüntüle 1655002 kızlar buda benim oglusum herseyiim
Maşallah diyeyim sen öyle dur bi suratına bak böyle güler.anasına çekmişooy maşallah ne güzel gülmüş öyle
Bizim 5 subat alttan biri çıktı bi hafta geçmedi yanındaki de bembeyaz olmuş çıkmak üzere.amaa fazla acele etme çünki çok fenaymis 3 gündür ne uyku ne dinlenme tasimaktan sırtımı hissetmiyorum bende sana sorayım yakınmistarih emekliyo mu bizimki tembel çıktı sanirim desteksiz bile oturtmuyorum daha.bide beslenme ve uyku düzeni nasılbebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
Ya ben 2 ay önce Spiral taktırdım bu ne yaa herkesin mi böyle kan kaybından ölcem 10 gün sürdü geçen ay arada bi 3 gün sokağa çıkamadım şimdi yine oldum 3 gündür az az oluyorum daha bi hafta şiddetli devam eder canımı çok sıkıyorSelam kızlar nasıl gidiyor durumlar? Eşim evde değildi beş gün dört gece geçirdim tek başıma bebişlerler çok şükür sağyız şuan zaten çok da bişey fark etmedi de psikolojisi yetiyor:/ neyse asıl soracağım sprialli hatunlar nasılsınız? Bu meret beni tek kelimeyle mahvetti böyle bi sancı yok ilk beş gün ölüyorum hele bugün dördüncü gün allahım sanki doğum yapıcam nasıl bi sancı bu, acaba durumum normal mi diye endişelenmeye başladım bu kaçıncı adet gittikçe düzelir diyor da düzelmiyor bendebi de moralinizi bozmak gibi olmasın kızım 21 aylık ve gece uyumuyor da uyumuyor çıldırıcam ne zamana kadar sürecek acaba? Beni iki yıl diye kandırdıklarınu düşünmeye başladım daha ben hayal kurmayım geceleri uyumak için, oğlan da gündüz emmiyor emmiyor inatla gece de bırakmıyor beni sürekli cok cok, ama iyi uyuduğu zamanlar da oluyor hakkını yemeyeyim yavrumun gece bi 1'de emiyor bi de sabah 6'da o zaman bi mutlu kalkıyorum ki sormayın :)
Bu aradayeb4 çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bi daha yaşatmasın, bana da ders oldu dikkat etmek lazım
Geç çıkması daha iyi diye biliyorum ben 2 yaşa kadar yolu var ve normalmisbebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
benimkinin de cikmadi canim doktor daha zaman var endiselenmeye gerek yok dedi 18.ayda bile cikabilir dedi.bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?