2015 Şubat Anneleri

bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
sen hiç hayatinda agzinda disi olmayan gordunmu pirelim ? :)
yaad duydunmu birinden

çikar canim zamani vardir elbet
bizim 5. di$ patlami$ ama vallahi ne zaman patladi bilmiyorum ucu gorunuyor :)
ablaisnin ilk disi 8 aylik oldugu gun çikmisti
di$li doganda oluyor 1 yasindan sonra çiakranda hepsiii normalk :)

bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
Diş işi biraz da genetikmiş.Anne-baba geç çıkardıysa geç,erken çıkardıysa erken çıkabiliyormuş.Dişin çıkmamasının çocuğun gelişimi ile alakası yokmuş.Takma kafana yani.Hem zor bir süreç oluyor biraz diş çıkarma.İnşallah sizinki farketmeden kolayca çıkar.
Bu arada bebeğin ne yapıyor? Seninki de çok hareketliydi,konuşmuştuk.Aynen devam mı?

Canim benimki de 6 subat. Sadece desteksiz oturuyor onun disinda hicbisey yapmiyor

Benimki dr oturmuodu yavas yavas alistirdim arkadan tuttum biraktim yastik koydum bir iki dustu simdi oturuo.

16 şubatlıyız hiç belirti yok. gece uyanıyordu şimdi normale de döndü. dediydim diş çıkacak heralde o da geçti bakalım artık. ben de takmıyorum . ana - baabaya çekecek yavrucak napsın. :)

he gidip ne dicekmişssin ki ya sen vurdun ama niye vurdun o anlamamış ki bir daha az yavaş vur mu hey allam ya ... ne zamandır sessizce okuyorum artık ben bile sessiz kalamadım :)

Kızlar bebeğime taze hurma verdim yedi bi sakıncası olur mu ? Bi de ne verirsem veriyim hiç sonu yok yedikçe yiyor artık ben bırakıyorum korkuyorum şimdi de fazla yerde bişey olur mu diye yavrum anne sütünden bıKmış heralde sürekli mam mam diyor ağzını sapurdatiyor yemeği hazırlarken ki heyecanini görseniz videoya çekme imkanım olup koysam şaşarsınız.

Bizimki çıktı Can'ım hatta ikincisi de bugün yarın gelir ordada delik var en kötü tarafı emerken bazen ısırıyor iğne gibi Nasıl canımı yakıyor:)

Bizimki çıktı Can'ım hatta ikincisi de bugün yarın gelir ordada delik var en kötü tarafı emerken bazen ısırıyor iğne gibi Nasıl canımı yakıyor:)
ayyy sonunda sizde mi ya hayirli olsun :)) bi biz kaldik :))

Kızlar ben normal üniversite yi bitirmiş dışarıdan tekrar okuyordum 4 yıllık hamile kalınca e doğumdan 1 gün önceye sınav denk gelince girememiş bi dönem boşa gitmişti son senemdi bide bu sene devam etmek istedim hem çalışmıyorum evdeyim hem de rahat rahat geçerim son sene dersleri ağır diye düşündüm eşime söyledim kendisi üniversite okumamasına rağmen hiç bir zaman engel olmadı hep destekledi beni şimdi telefon etti kaydımı yaptırmış Nasıl Mutlu oldum anlatamam çocuk gibi sevindim okumayı o kadar çok seviyorum çünkü haftaya gidip kitaplarımı alcam yeni kitap kokusunu özlemişim

canım hayırlı olsun. başarılar dilerim. valla ben de özlüyorum iki ünv. bitirdim ama bazen diyorum dışardanda bişeyler okusam ama kpss ye bile çalışamazken zor

Bende seviyorum kitap kokusu yeni defterler kalemler benimde kasımda almanca Kursum başlıyor oğlumla gidicez bakalim nasıl olacak . Hayırlı olsun başarılı olursun insallah

Bende seviyorum kitap kokusu yeni defterler kalemler benimde kasımda almanca Kursum başlıyor oğlumla gidicez bakalim nasıl olacak . Hayırlı olsun başarılı olursun insallah
Almanca kolay öğreniliyor Can'ım çok severim ben hiçkasma kendini yaparsın oğluş la Nasıl olacak ama

benim kızımda 17 şubat doğumlu hep sağlam basıyordu hatta daha erken sakın bastırma kötü olur falan demişlerdi ama ne zaman basmazsa sorun olur bilmiyorum

cok tesekkur ederim gercekten dikkat etmek lazim.

spiral o kadar sanci vermez sanki ya anormal bi durum olabilir bence bi doktora git :/
Evet gitmem lazım sanırım zaten azıcık ağır bişwy kaldırayım ya da çocuklar karnıma atlasın falan iğne gibi batıyor, bazılarına dokunurmuş bazıları da hiçbi şey fark etmezmiş bana dokundu galiba, ama hap map kullanmak istemiyorum ya :'( en iyisi hiç korunmayım diğerleri bi işe yaramıyor zaten çok gittiği yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…