saf sut 4. aydan sonrasaf sütmü suyla karıştırarak mı?
sen hiç hayatinda agzinda disi olmayan gordunmu pirelim ? :)bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
Diş işi biraz da genetikmiş.Anne-baba geç çıkardıysa geç,erken çıkardıysa erken çıkabiliyormuş.Dişin çıkmamasının çocuğun gelişimi ile alakası yokmuş.Takma kafana yani.Hem zor bir süreç oluyor biraz diş çıkarma.İnşallah sizinki farketmeden kolayca çıkar.bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
Canim benimki de 6 subat. Sadece desteksiz oturuyor onun disinda hicbisey yapmiyorBizim 5 subat alttan biri çıktı bi hafta geçmedi yanındaki de bembeyaz olmuş çıkmak üzere.amaa fazla acele etme çünki çok fenaymis 3 gündür ne uyku ne dinlenme tasimaktan sırtımı hissetmiyorum bende sana sorayım yakınmistarih emekliyo mu bizimki tembel çıktı sanirim desteksiz bile oturtmuyorum daha.bide beslenme ve uyku düzeni nasıl
Bildiğimiz inek sütü mu .?saf sut 4. aydan sonra
ben arada veriyorum ama fzla içmiyor
emzirmeden sonra doymazsa biberin yaouyorum 60 ml zor içiyor uyyor sonara
Bizim 5 subat alttan biri çıktı bi hafta geçmedi yanındaki de bembeyaz olmuş çıkmak üzere.amaa fazla acele etme çünki çok fenaymis 3 gündür ne uyku ne dinlenme tasimaktan sırtımı hissetmiyorum bende sana sorayım yakınmistarih emekliyo mu bizimki tembel çıktı sanirim desteksiz bile oturtmuyorum daha.bide beslenme ve uyku düzeni nasıl
16 şubatlıyız hiç belirti yok. gece uyanıyordu şimdi normale de döndü. dediydim diş çıkacak heralde o da geçti bakalım artık. ben de takmıyorum . ana - baabaya çekecek yavrucak napsın. :)bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
he gidip ne dicekmişssin ki ya sen vurdun ama niye vurdun o anlamamış ki bir daha az yavaş vur mu hey allam ya ... ne zamandır sessizce okuyorum artık ben bile sessiz kalamadım :)Valla kıtap olmazda arkası yarın dızı olur ancak .gerısı yokkı
Bıde kayınım bızı sılmış,gıdıp tesellı olmadık dıye.hafta sonunu beklıyordum ben gıtmek ıcın.okuz heruf ne dıye tesellı edecekdım ne dıycekdım,kocandır severde doverde mı dıycekdımmm..
Esımde bana nıye gıtmedın dıyor abısınden fırcayı yemiş
Hafta başındada karı koca arasına gırılmez demıstı.az kaldı senın yuxunden gıttı dıycekler bana
Bizimki çıktı Can'ım hatta ikincisi de bugün yarın gelir ordada delik var en kötü tarafı emerken bazen ısırıyor iğne gibi Nasıl canımı yakıyor:)bebişinin dişi çıkmayan varmı ? 9 şubatlıyız hiç bi emare yok. nerdeyse yürüyecek ama diş yok. çok kafama takıyorum
ayyy sonunda sizde mi ya hayirli olsun :)) bi biz kaldik :))Bizimki çıktı Can'ım hatta ikincisi de bugün yarın gelir ordada delik var en kötü tarafı emerken bazen ısırıyor iğne gibi Nasıl canımı yakıyor:)
canım hayırlı olsun. başarılar dilerim. valla ben de özlüyorum iki ünv. bitirdim ama bazen diyorum dışardanda bişeyler okusamKızlar ben normal üniversite yi bitirmiş dışarıdan tekrar okuyordum 4 yıllık hamile kalınca e doğumdan 1 gün önceye sınav denk gelince girememiş bi dönem boşa gitmişti son senemdi bide bu sene devam etmek istedim hem çalışmıyorum evdeyim hem de rahat rahat geçerim son sene dersleri ağır diye düşündüm eşime söyledim kendisi üniversite okumamasına rağmen hiç bir zaman engel olmadı hep destekledi beni şimdi telefon etti kaydımı yaptırmış Nasıl Mutlu oldum anlatamam çocuk gibi sevindim okumayı o kadar çok seviyorum çünkü haftaya gidip kitaplarımı alcam yeni kitap kokusunu özlemişim
yalnız değilsinnnnnayyy sonunda sizde mi ya hayirli olsun :)) bi biz kaldik :))
Bende seviyorum kitap kokusu yeni defterler kalemler benimde kasımda almanca Kursum başlıyor oğlumla gidicez bakalim nasıl olacak . Hayırlı olsun başarılı olursun insallahKızlar ben normal üniversite yi bitirmiş dışarıdan tekrar okuyordum 4 yıllık hamile kalınca e doğumdan 1 gün önceye sınav denk gelince girememiş bi dönem boşa gitmişti son senemdi bide bu sene devam etmek istedim hem çalışmıyorum evdeyim hem de rahat rahat geçerim son sene dersleri ağır diye düşündüm eşime söyledim kendisi üniversite okumamasına rağmen hiç bir zaman engel olmadı hep destekledi beni şimdi telefon etti kaydımı yaptırmış Nasıl Mutlu oldum anlatamam çocuk gibi sevindim okumayı o kadar çok seviyorum çünkü haftaya gidip kitaplarımı alcam yeni kitap kokusunu özlemişim
İnsanın okudukça okuyası geliyor :)canım hayırlı olsun. başarılar dilerim. valla ben de özlüyorum iki ünv. bitirdim ama bazen diyorum dışardanda bişeyler okusamama kpss ye bile çalışamazken zor
Sıla'nın da dişi yok ama nerdeyse yürüyecek çok rahat oturuyor, sürünerek heryere gidiyor.. bu arada oyuncu annenin kitabını almışsın bende alıcam bakış acısı süperyalnız değilsinnnnn
Almanca kolay öğreniliyor Can'ım çok severim ben hiçkasma kendini yaparsın oğluş la Nasıl olacak amaBende seviyorum kitap kokusu yeni defterler kalemler benimde kasımda almanca Kursum başlıyor oğlumla gidicez bakalim nasıl olacak . Hayırlı olsun başarılı olursun insallah
benim kızımda 17 şubat doğumlu hep sağlam basıyordu hatta daha erken sakın bastırma kötü olur falan demişlerdi ama ne zaman basmazsa sorun olur bilmiyorumŞubat anneleri 17 sinde bebişim 8 aylık olacak. Ayaklarının üstüne hiç basmıyor. 5 ayın sonundan beri devrilmeden desteksiz oturuyor yuvarlanıyor istediği yöne gidiyor.. Ama ayağına basınca hemen dizlerini kırıyor. Kv dem basmalı deyip duruyor :/ dr a daha var. Her çocuğun gelişimi farklı ama genede danışmak istedim :)))
Evet gitmem lazım sanırım zaten azıcık ağır bişwy kaldırayım ya da çocuklar karnıma atlasın falan iğne gibi batıyor, bazılarına dokunurmuş bazıları da hiçbi şey fark etmezmiş bana dokundu galiba, ama hap map kullanmak istemiyorum ya :'( en iyisi hiç korunmayım diğerleri bi işe yaramıyor zaten çokcok tesekkur ederim gercekten dikkat etmek lazim.
spiral o kadar sanci vermez sanki ya anormal bi durum olabilir bence bi doktora git :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?