uyku düzenimiz yani düzensizliğimiz bizimde var dün gece hep memedeydi ağzından çıkınca ağladı nasıl sabah oldu bilmiyorum hala belim ağrıyor, benim görümcem spiral taktırdı ama senin bahsettiğin gibi bir ağrıdan bahsetmedi hiçSelam kızlar nasıl gidiyor durumlar? Eşim evde değildi beş gün dört gece geçirdim tek başıma bebişlerler çok şükür sağyız şuan zaten çok da bişey fark etmedi de psikolojisi yetiyor:/ neyse asıl soracağım sprialli hatunlar nasılsınız? Bu meret beni tek kelimeyle mahvetti böyle bi sancı yok ilk beş gün ölüyorum hele bugün dördüncü gün allahım sanki doğum yapıcam nasıl bi sancı bu, acaba durumum normal mi diye endişelenmeye başladım bu kaçıncı adet gittikçe düzelir diyor da düzelmiyor bendebi de moralinizi bozmak gibi olmasın kızım 21 aylık ve gece uyumuyor da uyumuyor çıldırıcam ne zamana kadar sürecek acaba? Beni iki yıl diye kandırdıklarınu düşünmeye başladım daha ben hayal kurmayım geceleri uyumak için, oğlan da gündüz emmiyor emmiyor inatla gece de bırakmıyor beni sürekli cok cok, ama iyi uyuduğu zamanlar da oluyor hakkını yemeyeyim yavrumun gece bi 1'de emiyor bi de sabah 6'da o zaman bi mutlu kalkıyorum ki sormayın :)
Bu aradayeb4 çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bi daha yaşatmasın, bana da ders oldu dikkat etmek lazım
Teşekkürler yorumunuz için..benim kızımda 17 şubat doğumlu hep sağlam basıyordu hatta daha erken sakın bastırma kötü olur falan demişlerdi ama ne zaman basmazsa sorun olur bilmiyorum
Sorma ya ben de, benim zaten akıntım 10 günü geçiyor devam ediyor bitmiyor, tam bitti rahatlıyorum bi hafta sonra tekrar başlıyor adetim. Bebek bezi falan takıyorum o çok şiddetli zamanlarında, ilk dört gün süründürüyor ağrıdan bi aşırı sancı bi azcık akıntı geliyor, sonra da allaaahh durdur durdurabilirsenYa ben 2 ay önce Spiral taktırdım bu ne yaa herkesin mi böyle kan kaybından ölcem 10 gün sürdü geçen ay arada bi 3 gün sokağa çıkamadım şimdi yine oldum 3 gündür az az oluyorum daha bi hafta şiddetli devam eder canımı çok sıkıyor
Diyorum bazen dişten mi yapıyor ama dişle de ilgisi yok diş yok ortada, herhalde aç kalıyorlar bizim süt yetişmiyor ya da ne bileyim ama dün çok bişey yemedi ben de yiyemedim sütüm azdı yanıma inek sütü hazır ettim gece boğuşmayalım diye yine 3 kez kalktı ama baya uzunca uyudu sonra kalktı 3 kez ve düzgünce emdi uyudu böyle dakikalarca sömürmedi, inek sütünü kullanmadım bile neyi neden yapıyor bu çocuklar anlamıyorum vallauyku düzenimiz yani düzensizliğimiz bizimde var dün gece hep memedeydi ağzından çıkınca ağladı nasıl sabah oldu bilmiyorum hala belim ağrıyor, benim görümcem spiral taktırdı ama senin bahsettiğin gibi bir ağrıdan bahsetmedi hiç
aman acelesi yok elbet cikarlar takmiyorum cok :)yalnız değilsinnnnn
evet bazi bunye kabul etmezmis. kuzenim de taktirdi on bes gun sonra cikardi kan kaybindan gidecekti nerdeyse kiz :))Evet gitmem lazım sanırım zaten azıcık ağır bişwy kaldırayım ya da çocuklar karnıma atlasın falan iğne gibi batıyor, bazılarına dokunurmuş bazıları da hiçbi şey fark etmezmiş bana dokundu galiba, ama hap map kullanmak istemiyorum ya :'( en iyisi hiç korunmayım diğerleri bi işe yaramıyor zaten çokgittiği yere kadar
Kanguru hiç denemedim ben slingi de kendim yaptım. http://meronimo.blogspot.com.tr/2015/02/ev-yapm-wrap-sling-diy.html Bak burda anlatmıştım. Ama arkaya bağlarken esnek alimler değil dokuma olanlardan kullanmak lazımmış ben o yüzden üstüne bide peştemal sarıyorum aklında bulunsun. Çocuk kendini geriye atarsa esnemesin diye. Biz bugün çamaşır serdik balkona sırtımda :))Ay alıntılayamadım da cevap yazayımmery60 ben de bi sırtımda deneyim iş yapmayı ya aynen yapamıyorum çünkü, evi süpürmeye çalışırken makinayı kapatıp duruyor sanki kanguruyla ağrıdı benim sırtımda, slingde daha iyi durmuştur çocuk, ben de slingi verdim neyse hayırlısı :/
Ben artık iyice emin oldum uykunun ne açlıkla ne dişle bi Alakadı var. Çocuğun burnu tıkalı fır fır hiç uyulmadığı kadar iyi uyudu, dün hiç bişeysi yok uyumadı.Diyorum bazen dişten mi yapıyor ama dişle de ilgisi yok diş yok ortada, herhalde aç kalıyorlar bizim süt yetişmiyor ya da ne bileyim ama dün çok bişey yemedi ben de yiyemedim sütüm azdı yanıma inek sütü hazır ettim gece boğuşmayalım diye yine 3 kez kalktı ama baya uzunca uyudu sonra kalktı 3 kez ve düzgünce emdi uyudu böyle dakikalarca sömürmedi, inek sütünü kullanmadım bile neyi neden yapıyor bu çocuklar anlamıyorum vallaama aynen sabah yamulmuş halde kalkıyorum başım ağrıdan çatlayacak, emzirirken yanında uyuyakalıyorum çünkü minicik yerde :/
Spirali ben de anlamadım hormonsuz benimki ve muhtemel yan etkilerin çoğunu yaşıyorum şuan, mesela annem hiç anlamamış ama arkadaşı bi sene sonra dayanamamış çıkartmış
Bu da bi dönem demek ki :)) iki üç hafta kadar önce Tuna da yapıyordu Can'ım ben benim eski tişörtlerden giydirdim en son. Bide gülmeyin hatta kızmayın. Tepkimiz hoşuna gidiyormuş. İfadesiz bi yüzle hayır dicekmişiz. Ama. Ok komiklerkiyafet yikamaya yetisemiyorum artik bu kiz yeni huy edindi yerken puskurtmek!
tukurugunu puskurtuyodu oyun olsun diye hep ama simdi yerken yapiyo. doysa da doymasa da hep yapiyo yere sofra bezi seriyorum ustunde kocaman onluk ama ne fayda. benim suratim onun surati hep yemek oluyo. yogurt yerken ozellikle savas cikiyo resmen
etrafimdakiler de guluyo hoslarina gidiyo tabii. gecen arkadasim videomuzu cekti dedim ilerde bende senle boyle dalga gecicem
komik geliyodu baslarda bana da ama artik basedemiyorum yahu her yer yemek oluyo
Zaten gittim bi enstituye a1 seviyesinde var kendimi anlatabiliyorum ama yetmiyor tabiki oğluma bakacaklar gittiğim yerde hep annelerin gittiği bir kurs bu haftada 3gun sadeceAlmanca kolay öğreniliyor Can'ım çok severim ben hiçkasma kendini yaparsın oğluş la Nasıl olacak ama
Kızlar bebeğime taze hurma verdim yedi bi sakıncası olur mu ? Bi de ne verirsem veriyim hiç sonu yok yedikçe yiyor artık ben bırakıyorum korkuyorum şimdi de fazla yerde bişey olur mu diye yavrum anne sütünden bıKmış heralde sürekli mam mam diyor ağzını sapurdatiyor yemeği hazırlarken ki heyecanini görseniz videoya çekme imkanım olup koysam şaşarsınız.
Sıla'nın da dişi yok ama nerdeyse yürüyecek çok rahat oturuyor, sürünerek heryere gidiyor.. bu arada oyuncu annenin kitabını almışsın bende alıcam bakış acısı süper
Salyalar gidiyo evet ama biseye şaşırıp bakınca damlıyor bal taneleri:)aman acelesi yok elbet cikarlar takmiyorum cok :)
ama cikinca salyalar gececek mi onu cok merak ediyorum.
Dışarı çıktık geldik eve çok sinirliydi acıkmış aşırı yedi belkide normaldir bilmiyorum ama ek gıda işine hızlı giriş yaptı bizimki ben günde 10 20 cc veriyoken rakam 100 lere kadar dayandı bügun yarım taze hurma bi kase yoğurt 100cc kadar yemek yedi en son beni emdi kustu :)) sabahları bir kaka yapıyor zaten evi terk et böyle bir koku olamaz bebek kokusu gitti herif kokusu geldi :))Ben yedigi kdr veriorum herseyi hicbisi olmaz korkma. Onlar istemeyince nasi kapatiolar agzini gorursun sen de. Artik sutu bile zorla iciremiorum.
Bende face de takip ediorum. Cok degisik bakio evet. Keske ole olabilsek
Bak pazar günü başladı benim 4 gündür az az di bugün sular Seller gibii daha kaç gün süreRR bu ne ya bazılarına yaramiyomus Spiral demek bizede iyi gelmedi bide bi çeşidi varmış onu takınca bi sorun olmuyomus iki çeşit var sanirimSorma ya ben de, benim zaten akıntım 10 günü geçiyor devam ediyor bitmiyor, tam bitti rahatlıyorum bi hafta sonra tekrar başlıyor adetim. Bebek bezi falan takıyorum o çok şiddetli zamanlarında, ilk dört gün süründürüyor ağrıdan bi aşırı sancı bi azcık akıntı geliyor, sonra da allaaahh durdur durdurabilirsen
Face adı neBen yedigi kdr veriorum herseyi hicbisi olmaz korkma. Onlar istemeyince nasi kapatiolar agzini gorursun sen de. Artik sutu bile zorla iciremiorum.
Bende face de takip ediorum. Cok degisik bakio evet. Keske ole olabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?