2015 Şubat Anneleri

Ay alıntılayamadım da cevap yazayım mery60 ben de bi sırtımda deneyim iş yapmayı ya aynen yapamıyorum çünkü, evi süpürmeye çalışırken makinayı kapatıp duruyor sanki kanguruyla ağrıdı benim sırtımda, slingde daha iyi durmuştur çocuk, ben de slingi verdim neyse hayırlısı :/

uyku düzenimiz yani düzensizliğimiz bizimde var dün gece hep memedeydi ağzından çıkınca ağladı nasıl sabah oldu bilmiyorum hala belim ağrıyor, benim görümcem spiral taktırdı ama senin bahsettiğin gibi bir ağrıdan bahsetmedi hiç

Sorma ya ben de, benim zaten akıntım 10 günü geçiyor devam ediyor bitmiyor, tam bitti rahatlıyorum bi hafta sonra tekrar başlıyor adetim. Bebek bezi falan takıyorum o çok şiddetli zamanlarında, ilk dört gün süründürüyor ağrıdan bi aşırı sancı bi azcık akıntı geliyor, sonra da allaaahh durdur durdurabilirsen

Kızlar bu arada bizim oğlanın da yok daha yav 13 şubatlı, dişsiz çocuğu yedirmek de zor oluyormuş cidden, kızım 7 aylıkken çıkarmıştı zaten iştahsızdı çok anlamamıştım ama şimdi oğlum iştahlı ve her şeyi ağzına göre ayarlamak gerekiyor vs
Bu da hepimiz doğumumuzu bekliyorduk ya sonra patır patır doğurmaya başlamıştık onun gibi oldu ay hey gidi ya ne komik günlerdi hiç doğmayacak gibilerdi hepimiz burdaydık aynı odada olsak nasıl görünürdük acaba patlamaya hazır bombalar yerim şimdi hepsini teker teker tatlışlar <3
Bu arada kız anneleri bu günlerin tadını çıkarın kızım şimdi dillendi iyice, iki dk konuşturtmuyor bizi babasıyla hep bi laf anne bak baba kalk hadiii koşş koşş bak bak bak, eğer bakmazsan kafanı kırıyor öyle şeyler işte

Diyorum bazen dişten mi yapıyor ama dişle de ilgisi yok diş yok ortada, herhalde aç kalıyorlar bizim süt yetişmiyor ya da ne bileyim ama dün çok bişey yemedi ben de yiyemedim sütüm azdı yanıma inek sütü hazır ettim gece boğuşmayalım diye yine 3 kez kalktı ama baya uzunca uyudu sonra kalktı 3 kez ve düzgünce emdi uyudu böyle dakikalarca sömürmedi, inek sütünü kullanmadım bile neyi neden yapıyor bu çocuklar anlamıyorum valla ama aynen sabah yamulmuş halde kalkıyorum başım ağrıdan çatlayacak, emzirirken yanında uyuyakalıyorum çünkü minicik yerde :/
Spirali ben de anlamadım hormonsuz benimki ve muhtemel yan etkilerin çoğunu yaşıyorum şuan, mesela annem hiç anlamamış ama arkadaşı bi sene sonra dayanamamış çıkartmış

Kızlar bu arada kusura bakmayın çoklu alıntı seçeneği yokoldu telefonumdan nasıl olduysa o yüzden tek tek yazıp kalabalık yapıyorum böyle

evet bazi bunye kabul etmezmis. kuzenim de taktirdi on bes gun sonra cikardi kan kaybindan gidecekti nerdeyse kiz :))

bende cok tereddutteyim taktirsam mi diye.

kiyafet yikamaya yetisemiyorum artik bu kiz yeni huy edindi yerken puskurtmek!

tukurugunu puskurtuyodu oyun olsun diye hep ama simdi yerken yapiyo. doysa da doymasa da hep yapiyo yere sofra bezi seriyorum ustunde kocaman onluk ama ne fayda. benim suratim onun surati hep yemek oluyo. yogurt yerken ozellikle savas cikiyo resmen

etrafimdakiler de guluyo hoslarina gidiyo tabii. gecen arkadasim videomuzu cekti dedim ilerde bende senle boyle dalga gecicem

komik geliyodu baslarda bana da ama artik basedemiyorum yahu her yer yemek oluyo

Kanguru hiç denemedim ben slingi de kendim yaptım. http://meronimo.blogspot.com.tr/2015/02/ev-yapm-wrap-sling-diy.html Bak burda anlatmıştım. Ama arkaya bağlarken esnek alimler değil dokuma olanlardan kullanmak lazımmış ben o yüzden üstüne bide peştemal sarıyorum aklında bulunsun. Çocuk kendini geriye atarsa esnemesin diye. Biz bugün çamaşır serdik balkona sırtımda :))

Ben artık iyice emin oldum uykunun ne açlıkla ne dişle bi Alakadı var. Çocuğun burnu tıkalı fır fır hiç uyulmadığı kadar iyi uyudu, dün hiç bişeysi yok uyumadı.

Bu da bi dönem demek ki :)) iki üç hafta kadar önce Tuna da yapıyordu Can'ım ben benim eski tişörtlerden giydirdim en son. Bide gülmeyin hatta kızmayın. Tepkimiz hoşuna gidiyormuş. İfadesiz bi yüzle hayır dicekmişiz. Ama. Ok komikler

Almanca kolay öğreniliyor Can'ım çok severim ben hiçkasma kendini yaparsın oğluş la Nasıl olacak ama
Zaten gittim bi enstituye a1 seviyesinde var kendimi anlatabiliyorum ama yetmiyor tabiki oğluma bakacaklar gittiğim yerde hep annelerin gittiği bir kurs bu haftada 3gun sadece

Ben yedigi kdr veriorum herseyi hicbisi olmaz korkma. Onlar istemeyince nasi kapatiolar agzini gorursun sen de. Artik sutu bile zorla iciremiorum.

Sıla'nın da dişi yok ama nerdeyse yürüyecek çok rahat oturuyor, sürünerek heryere gidiyor.. bu arada oyuncu annenin kitabını almışsın bende alıcam bakış acısı süper

Bende face de takip ediorum. Cok degisik bakio evet. Keske ole olabilsek

Ben yedigi kdr veriorum herseyi hicbisi olmaz korkma. Onlar istemeyince nasi kapatiolar agzini gorursun sen de. Artik sutu bile zorla iciremiorum.

Bende face de takip ediorum. Cok degisik bakio evet. Keske ole olabilsek
Dışarı çıktık geldik eve çok sinirliydi acıkmış aşırı yedi belkide normaldir bilmiyorum ama ek gıda işine hızlı giriş yaptı bizimki ben günde 10 20 cc veriyoken rakam 100 lere kadar dayandı bügun yarım taze hurma bi kase yoğurt 100cc kadar yemek yedi en son beni emdi kustu :)) sabahları bir kaka yapıyor zaten evi terk et böyle bir koku olamaz bebek kokusu gitti herif kokusu geldi :))

Bak pazar günü başladı benim 4 gündür az az di bugün sular Seller gibii daha kaç gün süreRR bu ne ya bazılarına yaramiyomus Spiral demek bizede iyi gelmedi bide bi çeşidi varmış onu takınca bi sorun olmuyomus iki çeşit var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…