Otekı hormonlu olam.hıc adet olmuyon:)Bak pazar günü başladı benim 4 gündür az az di bugün sular Seller gibii daha kaç gün süreRR bu ne ya bazılarına yaramiyomus Spiral demek bizede iyi gelmedi bide bi çeşidi varmış onu takınca bi sorun olmuyomus iki çeşit var sanirim
oyuncu anne... senin elti naptıFace adı ne
evet komikler gercekten benim de gulesim geluyoBu da bi dönem demek ki :)) iki üç hafta kadar önce Tuna da yapıyordu Can'ım ben benim eski tişörtlerden giydirdim en son. Bide gülmeyin hatta kızmayın. Tepkimiz hoşuna gidiyormuş. İfadesiz bi yüzle hayır dicekmişiz. Ama. Ok komikler
bal onlar cidden bal :)Salyalar gidiyo evet ama biseye şaşırıp bakınca damlıyor bal taneleri:)
yok piyasadaoyuncu anne... senin elti naptı
anam bende hatlar karisti kim kimin baldizi kayninin amcasi eltisi hepsi birbirine girdiyok piyasada
herkes birbirine girdi , hakaretler bagris çagri$ havada uçusuyor
eltim esimin oz amcasinin baldizi
yani kayinim baldizi amcasinin karisi, amca araci olmu$ zamaninda
onlar Tr dekileri ha$liyor kuçuk kayini arayip, burda kayinim bizi siliyoz çiziyor hakeret ediyor
sonuç sifir kadin devleete siginmis
samanlikda igne arada bul..
valla ben 8 senede çozdum olayi :) biraz karisik gibianam bende hatlar karisti kim kimin baldizi kayninin amcasi eltisi hepsi birbirine girdi
neyse o onemli degil de bundan sonra nolacak bakalim. cok uzuldum kadina. o kadar cocuk nolacak. hey allahim ya. bu adam ezelden beridir boyleyse yapma iste cocuk be kadin. iki cocukla alti cocuk bir mi? simdi devlete sigindi ama cocuklar nolacak?
off isler cok karismis. hic karisma bence sen suclu sen cikarsin sonra. cunku ne o adamin akillanacagi var ne kadinin bosanacak gucu var bence. keske olsa!valla ben 8 senede çozdum olayi :) biraz karisik gibi
esimin amcasi kayinima kiz ararken baldizini bulmu$ , araci olmu$ evlenmi$ler i$te
amca yegen bacanak olmuslar yani :)
simdide amca efendi suçluluk duyyor araci oldugu için sinirini kuçk kayhinimdan çikarmis arayip azarlami$, eltimin ablasi yani amca karisida agzina geleni saymis , tek kayinim suçlu ondan baska herkes azarlaniyor
eltimin yardimci olan arkadasi amaci bosanmak deil dedi hiç bi fikrim yok napmak istiyor
gunde 10 kere mesjs yaziyorum
acaba bizede mi kustu, hiçb iseye cevap vermiyor asla
bende artik gunluk gibi yaziyorum,yenge boyle soyle oldu bugun diye
eltim dun aksam esimi aramisoff isler cok karismis. hic karisma bence sen suclu sen cikarsin sonra. cunku ne o adamin akillanacagi var ne kadinin bosanacak gucu var bence. keske olsa!
Dışarı çıktık geldik eve çok sinirliydi acıkmış aşırı yedi belkide normaldir bilmiyorum ama ek gıda işine hızlı giriş yaptı bizimki ben günde 10 20 cc veriyoken rakam 100 lere kadar dayandı bügun yarım taze hurma bi kase yoğurt 100cc kadar yemek yedi en son beni emdi kustu :)) sabahları bir kaka yapıyor zaten evi terk et böyle bir koku olamaz bebek kokusu gitti herif kokusu geldi :))
aynen her sene bir sınava girerim geçen sene girmedim ilk defa :)İnsanın okudukça okuyası geliyor :)
bizimkide emeklemiyor sürünüyor ama oturduğu yerde tutunarak kalkıyor maşallah. kitabı tavsiye ederim mutlaka dün dayanamadım başladım yarısına geldim. zaman olsa bir günde rahatça biter. ama çok güzel oyunlar öneriyor kesinlikle tavsiye ederim idefix de indirim vardı. bir kitap daha var bunu da tavsiye ederim.Sıla'nın da dişi yok ama nerdeyse yürüyecek çok rahat oturuyor, sürünerek heryere gidiyor.. bu arada oyuncu annenin kitabını almışsın bende alıcam bakış acısı süper
bende acele etmiyorum o dişler çıkınca ısıracak birde herkesi birde eline her verdiğimi koparacak dikkat etmek gerekaman acelesi yok elbet cikarlar takmiyorum cok :)
ama cikinca salyalar gececek mi onu cok merak ediyorum.
bende geçmişi daha okumadım merak etmiştim soracaktım sana adama öküz demek bile istemiyorum öküze hakaret hiç yoktan işe yarıyorlar onlar.eltim dun aksam esimi aramis
gerizekali kayinim dovdukden sonra ayrilirsan ayril daha kapi , alirsin çocuklarini TR ye gidersin burda barindirmam seni demis.. eltim para gonderecenmi napacam ben TR de deyincede zirnik koklatmam bakrasin basinin çaresine demi$.. kayinim zaten maral gelip teselli etseydi belki gitmezdi diyomu$, bize kustu telefonumuzu açmiyor
bu adama okuz deyince okuzlere hakaret oluyior havyncazlara yazik
hafta sonu bize gelecekler belki, okiullar 15 gun tatile giriyor,ben seni ararim bakriz demis eltim
ben kayinimi sevmezdim simdi nefret ediyorum
kız ne diyor peki kocan nasıl dedin öyledevlete sigininca noluyor onuda bilmiyorum
esime yengem iyi yapti bunu benimde gozumu açti diyom
o 6 çocuklu boyle gidebiliyorsa ben 3 çocukla aya bile giderim diyorum
Ben daha bizim yemeklerden vermiyorum salça tuz falan oluyor çünkü peki baklagil veriyomusun nohut mercimek gibi oblarida yavaş yavaş katsammi yemeklerine ayrıca kahvaltıya başlamayı düşünüyorum yumurta ve kör vermeyi düşünüyorumEvet evet malese ole odayi havalandiriorum berati degistirince. Sutun varsa once emzir derim. Ustune yemek ver yiyorsa yer zaten. Benimki baya baya yiyo. Ona ayrica yemek yapmiorum artik olandan veriom. Blenderdan falanda gecirmiom kendi damagi ile ezio. Gece de anne sutu icio. Rutinini kendi kurdu.
heheh niye deemeyim kiz :) esimden korkan ondan beter olsunkız ne diyor peki kocan nasıl dedin öyle
kiz heble ben dun omlet verdim bayildi benim oglanBen daha bizim yemeklerden vermiyorum salça tuz falan oluyor çünkü peki baklagil veriyomusun nohut mercimek gibi oblarida yavaş yavaş katsammi yemeklerine ayrıca kahvaltıya başlamayı düşünüyorum yumurta ve kör vermeyi düşünüyorum
o da iyiymişheheh niye deemeyim kiz :) esimden korkan ondan beter olsun
ne diycek nah gidersin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?