Sadece yumurta sarısı ile mi yaptın pekikiz heble ben dun omlet verdim bayildi benim oglan
seninkide sever kesin :)
sen benim uzerime yuruyon diyor banao da iyiymiş
yokk peynirli normal omlet yapmistim buyuklereSadece yumurta sarısı ile mi yaptın peki
Ben daha bizim yemeklerden vermiyorum salça tuz falan oluyor çünkü peki baklagil veriyomusun nohut mercimek gibi oblarida yavaş yavaş katsammi yemeklerine ayrıca kahvaltıya başlamayı düşünüyorum yumurta ve kör vermeyi düşünüyorum
Belkide emziktendir bende çok alıştırmak istedim ama almadı neyse iyi oldu soke Bole geldik bu zamana.Veriyorum mercimek corbasi iki gun once etli nohut vardi ondan verdim. Omleti ben de veriorm pnirli omlet yapiorum cok sevio. Yogurtlu pilav. Bugun kara lahana yemegi vercem. Evde ne varsa. Bizimki emzige cok yapisti bu ara. Acaba ondan mi emmio. Biberon vermiom sadece su veriom. Onu da mi kessem.
iyi yapıyorsun koy postayı korksunsen benim uzerime yuruyon diyor bana
erkeklerinde siginma yerleri var dedim
Kizlar ben bu saatten sonra kanguru alsam sizce mantikli olur mu? Ne bel kaldi ne sirt hem masallah kilosu guzel hem de kucakci benim kiz. Bastan almadigima cok pisman oluyorum
Aynen benimde öyle blendirdan geçiriyorum hepYa kızlar, etli nohut, yeşil fasulye falan veriyorum diyorsunuz ya, bunları Nasıl veriyorsunuz? Yani blenderdan mi geçirmek gerekir? Ben anca tarhana çorbası verebildim bi de kabaklı tavuklu yemek yapıyorum ayaza ama blenderdan geçiriyorum..
Bacım okudum okudum yazamadım bu ara geçmiş olsun başınıza gelen pişmiş tavuğa gelmiyo he ne eltiymişkiz heble ben dun omlet verdim bayildi benim oglan
seninkide sever kesin :)
Can'ım ikinci el falan al zaten büyüdüler çok para verme yarın bigün ayaklancaklarYa kızlar, etli nohut, yeşil fasulye falan veriyorum diyorsunuz ya, bunları Nasıl veriyorsunuz? Yani blenderdan mi geçirmek gerekir? Ben anca tarhana çorbası verebildim bi de kabaklı tavuklu yemek yapıyorum ayaza ama blenderdan geçiriyorum..
Yavaş yavaş pütürlü alıştırman lazım sonra çok zorlanırsın bizimki pilav falan yiyiyor kıyma köfte Allah ne verdiyse brokoliyi bile öylece yediYa kızlar, etli nohut, yeşil fasulye falan veriyorum diyorsunuz ya, bunları Nasıl veriyorsunuz? Yani blenderdan mi geçirmek gerekir? Ben anca tarhana çorbası verebildim bi de kabaklı tavuklu yemek yapıyorum ayaza ama blenderdan geçiriyorum..
bağırıp çağıranlar bu adam bu kadını dövdüğünde ne yapıyorlardı acaba valla kaynının sizi silmesini ben kötü değil iyi bir şey olarak yorumluyorum.. bu durum eltin ve çocuklar için en hayırlı şekilde sonuçlanır inşallahyok piyasada
herkes birbirine girdi , hakaretler bagris çagri$ havada uçusuyor
eltim esimin oz amcasinin baldizi
yani kayinim baldizi amcasinin karisi, amca araci olmu$ zamaninda
onlar Tr dekileri ha$liyor kuçuk kayini arayip, burda kayinim bizi siliyoz çiziyor hakeret ediyor
sonuç sifir kadin devleete siginmis
samanlikda igne arada bul..
ben hiç blender kullanmadım başta çatalla ezdim Sılanın dişi çıkmadı ama damakla herşeyi yiyor... kuzularının dişi çıkan anneler bizim küçük hanım emerken damağıyla bile canımı acıtıyor sizinkiler dişle kim bilir neler yapıyordurYa kızlar, etli nohut, yeşil fasulye falan veriyorum diyorsunuz ya, bunları Nasıl veriyorsunuz? Yani blenderdan mi geçirmek gerekir? Ben anca tarhana çorbası verebildim bi de kabaklı tavuklu yemek yapıyorum ayaza ama blenderdan geçiriyorum..
Kizlar ben bu saatten sonra kanguru alsam sizce mantikli olur mu? Ne bel kaldi ne sirt hem masallah kilosu guzel hem de kucakci benim kiz. Bastan almadigima cok pisman oluyorum
Ya kızlar, etli nohut, yeşil fasulye falan veriyorum diyorsunuz ya, bunları Nasıl veriyorsunuz? Yani blenderdan mi geçirmek gerekir? Ben anca tarhana çorbası verebildim bi de kabaklı tavuklu yemek yapıyorum ayaza ama blenderdan geçiriyorum..
Cocukların kuzenlerıyle oynamsı dışında ben bu adamdan bı fayda gormedım.anca o bizi sömürür .bı telefon scar eşim ıstedıgo parayı anında hazır eder.guya borç ama uzun vade canu nezmn ıstersr odrr.bu yaz ızne bızden aldıgıyla gıttı.ben sımdıye kdr 10 kere kavga ettıysem sekızı bu adam yuzundenbağırıp çağıranlar bu adam bu kadını dövdüğünde ne yapıyorlardı acaba valla kaynının sizi silmesini ben kötü değil iyi bir şey olarak yorumluyorum.. bu durum eltin ve çocuklar için en hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah
Bızıö besıncı patladı altıncı yolda galıba.ben hıc zorlamıyom emmeye dırek ısırıyotben hiç blender kullanmadım başta çatalla ezdim Sılanın dişi çıkmadı ama damakla herşeyi yiyor... kuzularının dişi çıkan anneler bizim küçük hanım emerken damağıyla bile canımı acıtıyor sizinkiler dişle kim bilir neler yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?