2015 Şubat Anneleri

Veriyorum mercimek corbasi iki gun once etli nohut vardi ondan verdim. Omleti ben de veriorm pnirli omlet yapiorum cok sevio. Yogurtlu pilav. Bugun kara lahana yemegi vercem. Evde ne varsa. Bizimki emzige cok yapisti bu ara. Acaba ondan mi emmio. Biberon vermiom sadece su veriom. Onu da mi kessem.

Kızlar bise danisicam size benim ablam 16yillik evli ilk dört yıl çok istemelerine rağmen bebekleri olmamıştı sonra kızı oldu daha sonra aradan 10yil sonra bir oglu oldu. Su anda 1,5 yaşında yani çok zor hamile kalıyor sorunu yokken. Şimdide bana hamileyim yazmış bebek çok zor oluyor diye korunmamis aldırmayı düşünüyor 39yasinda anne ol cam bakamam sabrım yok maddi manevi falan filan halbuki maddi durumları çok iyi maaşallah birazda formu bozulacak diye korkuyor onu vazGecirnek için nasıl cümleler kurmaliyim sanırım cuma günü kürtaj olacak ama yinede kararsız gibi su an psikolojisi çok bozuk

Belkide emziktendir bende çok alıştırmak istedim ama almadı neyse iyi oldu soke Bole geldik bu zamana. MaRaL_ daha iyi bilir . Siz bu ek gıda olayını astiniz canım ben size yetisemem

Kizlar ben bu saatten sonra kanguru alsam sizce mantikli olur mu? Ne bel kaldi ne sirt hem masallah kilosu guzel hem de kucakci benim kiz. Bastan almadigima cok pisman oluyorum

Kizlar ben bu saatten sonra kanguru alsam sizce mantikli olur mu? Ne bel kaldi ne sirt hem masallah kilosu guzel hem de kucakci benim kiz. Bastan almadigima cok pisman oluyorum

Ay olarak geç kalmadın bence ama kanguruda Berlin ağrımıyor diyr birşey yok açıkcası.. Yani ben kendi adıma yorum yapayım; benim kollarım rahatlıyor ama yine uzun süre taşıdığında belin ağrıyor o kaçınılmaz.. Ben boba4g kullanıyorum çok da memnunum.. İstersen bir araştır kiralana seçenekleri var en azından bir kanguru alacaksan da önce dene :))

Ya kızlar, etli nohut, yeşil fasulye falan veriyorum diyorsunuz ya, bunları Nasıl veriyorsunuz? Yani blenderdan mi geçirmek gerekir? Ben anca tarhana çorbası verebildim bi de kabaklı tavuklu yemek yapıyorum ayaza ama blenderdan geçiriyorum..

Aynen benimde öyle blendirdan geçiriyorum hep

Can'ım ikinci el falan al zaten büyüdüler çok para verme yarın bigün ayaklancaklar

Yavaş yavaş pütürlü alıştırman lazım sonra çok zorlanırsın bizimki pilav falan yiyiyor kıyma köfte Allah ne verdiyse brokoliyi bile öylece yedi

bağırıp çağıranlar bu adam bu kadını dövdüğünde ne yapıyorlardı acaba valla kaynının sizi silmesini ben kötü değil iyi bir şey olarak yorumluyorum.. bu durum eltin ve çocuklar için en hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah

ben hiç blender kullanmadım başta çatalla ezdim Sılanın dişi çıkmadı ama damakla herşeyi yiyor... kuzularının dişi çıkan anneler bizim küçük hanım emerken damağıyla bile canımı acıtıyor sizinkiler dişle kim bilir neler yapıyordur

Bence biraz gereksiz olur. Ben de kucukken almistim ama suan 9200 oldu bizimki belim agrio artik. Cok zorda kalinca yine de kurtarici olabilio. mery60 in yazisinds vardi evde sling tarzi bisi yapabilirsin. Gecici bi donem bence.

Yok blender kullanmiorum. Catalla haff ezip agzina koyuyorum damagi ile eziyor. Blender lkullaninca puturlu yemege alisamio cocuklar. Sonra zorluk yasarsin. Yavastan alistir derim.

Bencede ıyı busey.
Cocukların kuzenlerıyle oynamsı dışında ben bu adamdan bı fayda gormedım.anca o bizi sömürür .bı telefon scar eşim ıstedıgo parayı anında hazır eder.guya borç ama uzun vade canu nezmn ıstersr odrr.bu yaz ızne bızden aldıgıyla gıttı.ben sımdıye kdr 10 kere kavga ettıysem sekızı bu adam yuzunden
Rsımım başks kımsesı yok onun ıçın uzuldum.pazar gunu neler saymış esıme gerızekalı adam başkası olsa bı daha yuxune bakmaz ama benumkı abısıne kıyamaz cagırsa busey ıstrse hmn gıder yapar

Bızıö besıncı patladı altıncı yolda galıba.ben hıc zorlamıyom emmeye dırek ısırıyot
R

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…