2015 Şubat Anneleri

emekliyo sıralıyo taytay durmaya başladı. çok atik benimki dişler tembel

5 miiiiii ?? maşallah hakana. hayırlısıyla çıksın zamanı gelince inşaAllah

devam devam hiç oturtmuyo beni iş yaptırmıyo oraya düşcek buraya çarpçak hep peşindeyim. uyuyuncada iş güç akşama pertim çıkıyo haliyle fazla enerjik bizimki. diş yerinde var bibeyazlık ama çıkmadı. yavaş geliyo heralde

gerçekten öyle hep püremsi hale getirmek zorunda kalıyorum yedireceğim şeyleri. çiğneyemediği için boğulcak gbi oluyo. iki gündür iştahsız. bu sefer galiba diş.

Yavaş yavaş pütürlü alıştırman lazım sonra çok zorlanırsın bizimki pilav falan yiyiyor kıyma köfte Allah ne verdiyse brokoliyi bile öylece yedi

Yaaa maşallah o Zaman.. Ayazın 6 tane dişi var iki aydır ama ben daha bir ay önce başladım ek gidaya yakında 8 ay bitecek..tamam dediğin gibi yavaş yavaş alışsın çok sağol

Teşekkür ederim bilgi için :)
Ohooo hem de Nasıl bir ısırma kopma derecesi, yani komple izi çıkıyor aştı dişinin de

Hafi yumuşak yiyecekleri belki haller de mesela kıymayı yutamıyor bir türlü yemeğin içinde olanı.. Köfteyi ezip verince yiyo aöa azıcık..bir de yumurtayı Nasıl vermem lazım? Omlet falan diyorsunuz ya komple pişirilecek mi o tavada yoksa Nasıl ? Pöff bu ek gıda zorluyor beni de kayınvalidemi de emzirmek daha kolaydı

Ben çatalla eziyorum sadece blendırda çok nadir acelem varsa yapıyorum.

Boba çok iyiymiş duyduğum kadarıyla keşke en başından ondan alsaymışım bende. Şimdi alamam ama pahalı biraz.

5 miiiiii ?? maşallah hakana. hayırlısıyla çıksın zamanı gelince inşaAllah
he valla 4 u nah kazma gibi :))
5. de yeni patlamis , sabaha yada yarin aksama daha çok ele gelir
6. da da bi çizgi gordum ama di$mi anlamadim o altda agzini açmiyorki goruyum

benimkide siraliyor ama yava$ daaha korka korka gidiyor
az once masanin kenarinda baya bi durdu tuttarak sonra kut gitti :)))

Ben haşlıyorum her sabah sadece sarısını lor peyniri ile veriyorum. Zor değil canım kasma kendini yok organikmiş yok doğalıymış. Elbette şeker tuz baharat salça vermiceksin, kızartma yapma sebzeleri haşla ez ve z.yağı veya tereyağ koy sonradan, onun dışında yoğurt verebilirsin meyve, yoğurdu falan ben günlük mayalamıyorum. Ona vakit ayıramıcam yani :) mesela pratik olsun diye kıymanı önceden kavur sonra sebzeyi başlarken içine atıverirsin. Yada örneğin geçen gün kendimize ıspanak yaptım soğanı kavurmadan önce ıspanağı kendi suyunda haşladım tunanınkini ayırdım sonra kendimizin yemeğini yaptım. Bazen böyle denk geliyor küçük tupper saklama kaplarına yada cam, kapaklı kaselere koyup buzluğa koyuyorum. Acil bi durumda kullanmak için.bi kap fazla yapıp buzluğa koyuyorum. Baklagilleri de öyle haşlayıp stok yapabilirsin. Çalışan kadınsın halden anlıyorum yani. Bide bu pütür olayında başta elbette midesi bulanıyor ama minik minik yumuşak yumuşak alıştır. Öğürmesi normal ama Zaman'la alışıyor. Ayyy çok yazdım kusura bakma :)

ayyy ne kötü oluur. kimisininki yara bile oluyomuş. Allah yardım etsin
çok feci ben iki isrttim aklim gitti
gozumu ayirmiyom emerken, agzinin hareketinden anliyom isiravagini hemen çekiyom
dordude nomal bouutunda di$lerin du$un sen gerisini isirirsa nolurr

Yaaa maşallah o Zaman.. Ayazın 6 tane dişi var iki aydır ama ben daha bir ay önce başladım ek gidaya yakında 8 ay bitecek..tamam dediğin gibi yavaş yavaş alışsın çok sağol
ben geç basladim canim ilk 6 ay hiçbisey sokmadi agzina.. yaptigim sebze çorbalrni falanda yemedi , su an hiç kullanmiyorum blander falan
4 disimiz buyuk, agzina ne soksam iki geveliyor lop yuutyor :))
bakdi zorlanoiyor su veruiyorum gidiyor :)
biz yemek yerken etinden veriyorum, suyuna ekmek bandiriip veriyorum yiyor vermezsem bagiryor valla ona lokma sokucam diye kendim aç kalkiyom sofradan i$tah falan kalmiyor

sulu kofte, omlet, doner,lahmacunun uzeri,dolma içi,tavuk çorbasi , aklina ne geliyorsa veriyorum minik minik. ama bizimki pek doyumluk olmuyor tadimlik genelde

kizlar bugun benimki meyva puresini bitirdi daha versem yerdi
iki tanesi çokmu gelirki
benim buyukler i$thasizdi yesinler diye pesinde kosardim bu degisi biraz o benim pesim kosucak yakinda yemek için :)

Artık ek gıda namıma hiç bi şe yemiyo. Sadece emiyo onu da direk kusuyo 15 gündür hiç kilo almadı. Boyu da uzamıyo kusmasaydı keşke ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…