2015 Şubat Anneleri

Bence gitmen daha iyi olur.Bi kerelik emmeden uyursa bişey olmaz.Hem kv için de tecrübe olur,onun da kendine güveni gelir.Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Allah teyzene bol bol sabır rahatlık ferahlık versin inşallah.Çabucak atlatsın bu zor günleri.

Bizde de bol miktarda salya var,üçgen önlüklerden almıştım ben değişik renklerde,hergün mutlaka takıyorum,günde 2-3 kez değiştiriyorum çünkü çok ıslanıyor.gün içinde de ağız kenarları ıslandıkça boynundaki önlükle siliyorum sürekli.alışkanlık oldu artık ıslak kalmasını ancak böyle engelleyebiliyorum.Ama bizimki emzik kullanmıyor o yüzden daha kolay silmesi.

Silikon kaşık kullandık ilk ek gıdaya geçişte,e-Bebek'ten almıştım.Şimdi kullanmıyorum çünkü kenarları kalın ve içi derin değil.Memnun değilim yani.Genellikle metal tatlı kaşığı kullanıyorum,yoğurt yedirirken de plastik kahve makinesi kaşıkları vardır ya,onla yediriyorum :) Senin kuzunun cildi hassas herhalde,silikon kaşık kullanman daha mantıklı gibi.Ama alırken kenarlarının çok kalın olmamasına dikkat et bence,minicik ağızlarına kalın kenarlı kaşıkla yemek sokmak çok zor oluyor.

amin canim insallah. cok zor durumda cidden. annesizlik cok zor..
gidicem gitmezsem icim kotu olur. kayinvalidem de mecbur kala kala alisir napayim.

Adam biraz kompleks yapmış bence.Parayı sonradan bulan erkeklerin genel problemi.Parayla sınıf atlayabileceğini düşünüyor sanki.Ama bence kötü niyetli değil yine de.Arkadaşını sevmese istemese yenisini bulur,neden uğraşsın ki!!

kizlarr size bisey demeyi unuttummmmm :)
benim oglan tek elinden tutunca dengeli yurudu bugun
Allahim duyyorum erken yuruyen bebi$în ayak sesleriniiiiii
Gözünaydın cnm,yAkında desteksiz de yürümeye başlar.O Zaman daha çok konuşacak konumuz olur :) Gerçi senin çocuklar var,onlar bakar kardeşlerine,ilgilenirler. Sen çok zorlanmazsın hem tecrübelisin de.Off off yalnız ve tecrübesiz olmak ne zor!! Bitmiş haldeyim.

Biraz erkenciymissiniz.benim oğlanın da arkadan gelmiş hatta kocaman olmuştu disi.sallanmıyordu da öndeki dış..dış doktoru aldı onu.bisey hissetmedi. fisfis çıkınca.arkadaki diş yerine oturdu.merak etme.yerine kayar dış çıkınca.

Bende aynı şeyleri düşündüm :)

Benim kıza erkenci diyordum ben meğer geç bile kalmış daha yeni yeni tutunup kalkıyor abooooo

Kayınvaliden de alışacak Can'ım, yani şimdi öyle diyor ama bakarken öyle olmaz bence o.. Yanı bşr süre sonra elbet ağlayacak yeri geldiğinde ağlamadan çocuk büyümez :) onları baş başa bırakmak için bir fırsat bu en azından böyle böyle uyum sağlayacak o da begümün huylarına :))

Küvet boştu zaten kovayı almaya gittiğimde bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…