Bence gitmen daha iyi olur.Bi kerelik emmeden uyursa bişey olmaz.Hem kv için de tecrübe olur,onun da kendine güveni gelir.Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Allah teyzene bol bol sabır rahatlık ferahlık versin inşallah.Çabucak atlatsın bu zor günleri.kizlar size bir sey danisicam.
teyzem dogum yapti demistim ya size daha bi hafta olmadi.
memeyi almiyodu kizi simdi biraz daha iyi zor da olsa veriyo memeyi ama psikolojisi hic iyi degil.
cunku yaninda kimse yok. annemler diger teyzemler hep istanbulda. yengem vardi o da gitti cunku diger teyzem evlenicek haftaya.
kayinvalidesi koyde. gorumcesinin kizi gelmis ama rahat edemez teyzem biliyorum. isinden degil ama moral olsun diye bi gun gitmem lazim aslinda.
basi cok agirmis. epiduralden sanirim. hastaneye yatirmislar serum vermisler. bi saat yol var git gel aksami bulur. kizi o kadar uzun sure kv me birakabilir miyim sizce? sabah emzirip biraksam. ben gelene kadar bi tek oglen uykusundan once emiyo. acaba arar mi memeyi?
emzikle de uyur ben olmayinca ama bilemiyorum.
kv de aglarsa napcagini bilemez. ama teyzemi de gormem lazim durumu iyi degil. napicam ya
Bizde de bol miktarda salya var,üçgen önlüklerden almıştım ben değişik renklerde,hergün mutlaka takıyorum,günde 2-3 kez değiştiriyorum çünkü çok ıslanıyor.gün içinde de ağız kenarları ıslandıkça boynundaki önlükle siliyorum sürekli.alışkanlık oldu artık ıslak kalmasını ancak böyle engelleyebiliyorum.Ama bizimki emzik kullanmıyor o yüzden daha kolay silmesi.Kızlar iki sorum var. Birincisi Tuna bu ara emziği çok emmeye başladı. Ama bi taraftan da çok salyası var dişten herhalde. Salya emzik olunca kurumuyor ve ağzının etrafı hep tahriş oluyor kırmızı kırmızı. Bunun için ne yapabilirim tahriş ettirmeyecek emzik öneriniz var mı?
İkinci sorum da bana mama kaşığı lazım, tatlı kaşığı boyutunda biraz daha derin ve silikon. Metal kaşıkla yedirince yine cildi tahriş oluyor. Siz hangi kaşığı kullanıyorsunuz?
amin canim insallah. cok zor durumda cidden. annesizlik cok zor..Bence gitmen daha iyi olur.Bi kerelik emmeden uyursa bişey olmaz.Hem kv için de tecrübe olur,onun da kendine güveni gelir.Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Allah teyzene bol bol sabır rahatlık ferahlık versin inşallah.Çabucak atlatsın bu zor günleri.
Adam biraz kompleks yapmış bence.Parayı sonradan bulan erkeklerin genel problemi.Parayla sınıf atlayabileceğini düşünüyor sanki.Ama bence kötü niyetli değil yine de.Arkadaşını sevmese istemese yenisini bulur,neden uğraşsın ki!!Selam kızlar size bi arkadaşım için yazıyorum bana bişey danıştı ama ne diyeceğimi bilemedim
Şimdi bu kız 3 yıllık evli kocası evlenmeden önce pek bi paspal dı evlendikten sonra dişlerini bile düzenli fırçalamaya başladı o kadar paspal dı yani kıyafetler falan öle
İlk evlendiklerinde adamı işten çıkartmışlardı bi Atak yaptı şuan iyi para kazanıyor durumları iyi kız normal giyiniyor öle çok lüks takıntısı olan biri değil kocası kıza kendine bak diyip duruyor istedi diye saç rengini değiştirdi geçen gün gidip tarz ceketler kazaklar falan almış kadına şaşırmış oda normalde böle bişey yapmaz çünkü sonra gezmeye gittiklerinde kadın mesela siyah ceket beğeniyor kocası beğenmiyor kendi daha tarz bişey beğenip bunu alalım diyor gitmiş 4 çift ayakkabı almış yani kadını yeni baştan yaratıyor sanki
Eşortmanlarına desenli çoraplarına bile laf ediyor bi yere giderken ince çorap falan giydiriyor kadına veya desensiz düz
Bundan biraz sıkılmış ama farklı şeylerde düşünmeye başlamış sizce eşi neden böyle yapıyor olabilir ? Kadın kendini başka birine mi benzetmeye çalışıyor diye kafayı yedi hadi bişeyler yazın bana soruyor ama bende anlam veremedim ?
Uzun oldu biraz
MaRaL_ sen bi el at buna
Gözünaydın cnm,yAkında desteksiz de yürümeye başlar.O Zaman daha çok konuşacak konumuz olur :) Gerçi senin çocuklar var,onlar bakar kardeşlerine,ilgilenirler. Sen çok zorlanmazsın hem tecrübelisin de.Off off yalnız ve tecrübesiz olmak ne zor!! Bitmiş haldeyim.kizlarr size bisey demeyi unuttummmmm :)
benim oglan tek elinden tutunca dengeli yurudu bugun
Allahim duyyorum erken yuruyen bebi$în ayak sesleriniiiiii
Biraz erkenciymissiniz.benim oğlanın da arkadan gelmiş hatta kocaman olmuştu disi.sallanmıyordu da öndeki dış..dış doktoru aldı onu.bisey hissetmedi. fisfis çıkınca.arkadaki diş yerine oturdu.merak etme.yerine kayar dış çıkınca.Slm kızlar benim büyük oğlum ocakta 5 yaşına gircek inşallah :) ama ön alt dişi sallanıyor ve tam arkasında yeni bir diş çıkmış daha bugün fark ettim diğer oğlum 10 aylık onun dişleriyle uğraşırken büyüğü unuttumSizce normalmi?ne yapmalıyım?
Arada paylaş güzel fikirleri.oyuncu anne nin oyun kitabini aldim
bi tane kalmis onuda ben kaptim
vatana millete hayirli olsunnn
Bende aynı şeyleri düşündüm :)Adam biraz kompleks yapmış bence.Parayı sonradan bulan erkeklerin genel problemi.Parayla sınıf atlayabileceğini düşünüyor sanki.Ama bence kötü niyetli değil yine de.Arkadaşını sevmese istemese yenisini bulur,neden uğraşsın ki!!
Kayınvaliden de alışacak Can'ım, yani şimdi öyle diyor ama bakarken öyle olmaz bence o.. Yanı bşr süre sonra elbet ağlayacak yeri geldiğinde ağlamadan çocuk büyümez :) onları baş başa bırakmak için bir fırsat bu en azından böyle böyle uyum sağlayacak o da begümün huylarına :))ne guzel soyledin canim :)
ben her anne gibiyim elbet ama cok asiri da takilmiyorum bu duruma. kizim elbet durur biri oynasin onla yeterki.
kv beni dusunduren. azicik aglasa panik yapuyor. kizdan cok ona takiliyorum. ama alismasi lazim.
anneme biraksam bi kez bile aramam. ama kv oyle degil. mesela yemegi istahla yiyen bi bebek degil her kasikta ihmih yapiyor. agliyor yediremem ben diyor zorlayamam. onu aglamadan sayiyor yani.
neyse alisacak elbet. calisinca bakicam diyor boyle olursa nasil olacak..
Bana da arkadasim almis cok mutlu oldum basladim biraz biraz. Hayirli olsun canimoyuncu anne nin oyun kitabini aldim
bi tane kalmis onuda ben kaptim
vatana millete hayirli olsunnn
Küvet boştu zaten kovayı almaya gittiğimde bıraktımbenimki 1 aydan fazladir siraliyorda elini birakmaya korkuyordu
bugun cesaret geldi galiba
maasallah bebisleree
aman kovayla fln yalniz birakma ALLAH KORUSUn
BEN kuvetde yikiyorum ya en son suyu dokmek için kuvetin kenarindan tutturuyorum ayakda olunca kafadan bi duurluma suyu dokup çiakriyorum :))))
ustunde fiyat ne yaziyor kizz :)Bana da arkadasim almis cok mutlu oldum basladim biraz biraz. Hayirli olsun canim
6euro yaziyo. Tl yazmamislar ya da bi etiket var onun altinda kalmisustunde fiyat ne yaziyor kizz :)
yok canım çarşamba yada perşembe tam belli değil günühg canim
hafta içi hergun sendelermi yani orasini anlamadim ben
Hoş geldin o Zaman oğluşunla :)Arkadaşlar merhaba,
ben de katılmak isterim aranıza oğlum 16 şubat 2015 doğumlu :)
Hoş geldin o Zaman oğluşunla :)
Hosgeldin:) Ismi ne oglusun?teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?