Hosgeldin:) Ismi ne oglusun?
Masallah fotograftaki Cinar galiba cok tatli:)
yok yaa tutmadımO ne bee, nasıl tuttun öyle kız bide niye tuttun?
merhabaArkadaşlar merhaba,
ben de katılmak isterim aranıza oğlum 16 şubat 2015 doğumlu :)
Kereviz yaprağını tavuk ve et suyunu çıkarırken kullanacaktım. Yemeklere koyma fikri gelmemişti aklıma. Bende severim kereviz. Ben elimden geldiğince taneli vermeye gayret ediyorum, çorba içirirken ekmek veriyorum, kahvaltıda omlet yapıyorum. Mümkün olduğunca çiğnemesini sağlamaya çalışıyorum. Çünkü artık katı gıdaya alışmaları lazım. Ama olabildiğince yumuşak olması gerek yazık diş elleriyle ne kadar parçalayabilirler ki zaten. Sende artık başlasan iyi olur. Eline bişey vermekle başlayabilirsin. Çiğnemeyi kendi keşfederse daha kolay olur.Ellerine sağlık cnm nefis görünüyor.Ben içine maydanoz yerine kerevizin kendi yapraklarını koyuyorum.Öyle de çok güzel oluyor.Hatta kerevizin yapraklarını fazla fazla ayıklayıp yıkayıp kurutup buzluğa atıyorum,başka çorbaların içine atıyorum arada lezzet katıyor.Tabi kerevizi sevenler için,ben bayılırım.
Bir de ilk kez veriyorum diye püre haline getirdim demişsin ya.Normal de Nasıl veriyorsun? Öyle bütün bütün yiyebiliyor mu? Benimki yemiyor daha doğrusu ben de vermeye çekiniyorum Boğazına kaçar diye.Vermeliyim di mi? Alışması lazım artık.
Tuna'nın o kadar akmıyor Ama emzik emince nemli kalıyor işte. Evet cildi çok hassas. Hep kırmızı. Silikon ve derin bi kaşık bulmam lazım.Bizde de bol miktarda salya var,üçgen önlüklerden almıştım ben değişik renklerde,hergün mutlaka takıyorum,günde 2-3 kez değiştiriyorum çünkü çok ıslanıyor.gün içinde de ağız kenarları ıslandıkça boynundaki önlükle siliyorum sürekli.alışkanlık oldu artık ıslak kalmasını ancak böyle engelleyebiliyorum.Ama bizimki emzik kullanmıyor o yüzden daha kolay silmesi.
Silikon kaşık kullandık ilk ek gıdaya geçişte,e-Bebek'ten almıştım.Şimdi kullanmıyorum çünkü kenarları kalın ve içi derin değil.Memnun değilim yani.Genellikle metal tatlı kaşığı kullanıyorum,yoğurt yedirirken de plastik kahve makinesi kaşıkları vardır ya,onla yediriyorum :) Senin kuzunun cildi hassas herhalde,silikon kaşık kullanman daha mantıklı gibi.Ama alırken kenarlarının çok kalın olmamasına dikkat et bence,minicik ağızlarına kalın kenarlı kaşıkla yemek sokmak çok zor oluyor.
merhaba
dogum gunlerı aynı. benım de kızım var.
nerelerdesin sen yahuuselam kızlar nasılsınız
uzun zamandır uğrayamıyorum Buğra mız epey hareketlendi hiç durmuyor yaramazlıklar tam gaz devam ediyor
gün içinde koşuşturma temizlik yemek kopya gibi hergün aynıhaftaya bi memlekete giidip geleceğiz inş kar falan yağmaz
bu arada pilatese başladım evde topumla lastiğimle oğlum uyuyunca bir saat yapıyorum çok eğlenceli çokta yorucu
epey faydasını gördüm sezaryen kalıntısı göbek küçüldü vücudum toparlandıuzun vadede daha iyi sonuç alcağıma inanıyorum
gün başlattık arkadaşlarla hafta içi bendeler temizlik hazırlık falan koşuşturma
öyle işte bu günümüze şükür
geçen yıl bu aylarda heyecanla doğumu bekliyorduk hepimiz koca göbeklerimizlemide yanmaları, kıramplar, uyuyamama gerçi şimdide uykudan eser yok ta sağlıkla doğurduk kucakladık
zaman ne de hızlı geçiyor yetişilmiyor hızına
Masallah canim bizimki daha totoyu kaldiramiyo tam:)çok teşekkür ederim evet iki ay önceki fotoğrafı durduğu zamanlardaki fotoğrafı şimdi yürüyoruz 20 sn oturayım da bi oyuncağımı inceleyeyim yok :)
evet canim biz varsak eger sevmek disinda hic bir sey yapmiyor zaten. niye babaanneler boyle acaba. annem oldugu zaman ben resmen dinleniyorum. yediriyo altini degisitirip uyutuyor. ben yaninda olsam bile.Kayınvaliden de alışacak Can'ım, yani şimdi öyle diyor ama bakarken öyle olmaz bence o.. Yanı bşr süre sonra elbet ağlayacak yeri geldiğinde ağlamadan çocuk büyümez :) onları baş başa bırakmak için bir fırsat bu en azından böyle böyle uyum sağlayacak o da begümün huylarına :))
Canim senden gaza geldim pilates yapicam. Bu hafta a101e geliyomus pilates setinerelerdesin sen yahuu
vallahi hepimizin durumu ayni sayilir. en hareketli zamanlari.
benimde pilates malzemelerim bi kenarda duruyor. guya hala basliycam. sen video izleyip mi yapuyorsun? hangisini izliyorsun?
benim de baslamam lazim su gobek azicik toparlansin.
sen bi de bu yogunlukta gune de baslamissin helal olsunben aksama yemegi yapabilirsem sukrediyorum
beraber baslayalim mi daha gaza geliriz hem?Canim senden gaza geldim pilates yapicam. Bu hafta a101e geliyomus pilates seti
Masallah canim bizimki daha totoyu kaldiramiyo tam:)
him6euro yaziyo. Tl yazmamislar ya da bi etiket var onun altinda kalmis
banka daha cevap vermediyok canım çarşamba yada perşembe tam belli değil günü
....
sen ne yaptın aldınız mı evi?
sen benimki bakma kiz kurtluuu ooocogunuzun bebikler tutunup kalkmaya basladi herhalde. bizimki henuz daha on gundur emekliyo. tutunup dizlerinin ustune kalkiyo ama ayaga kalkmadi henuz. kucukuz biz sizden biraz. ama maralla ayniyiz onunki nerdeyse yuruyecek
dun ben yemek yaparken babasi da icerde biseyi tamir ediyodu o ara nasil gozden kayboldu anlamadim. bi ses duydum kostum. baktim banyoya girmis cop kovasinin kapagini almia dusurmus. bi de karanlik. ama hep gozu vardi onda. firsati bulunca nasil da kosmus oraya.bu bebekler cok fena. elimden geldigince tehlikeli olmayan biseyse tutturuyorum icinde kalmasin diye. ama cop kovasina da nasi tutturayim kirilir keser bi yerini.
bi de bilgisayarin oldugu odaya cok merakli. girip kablolari cekmek icin can atiyor. o idada kitaplik da var. artik duvara monte etmek lazim allah korusun. cok dikkat etmek lazim cok hareketlendiler.
Evt bencede erken çiftsıra diş diyolar miş bende yeni duydum ön iki diş sallanıyor ama az arkada bi diş var galiba bi tane daha geliyoBiraz erkenciymissiniz.benim oğlanın da arkadan gelmiş hatta kocaman olmuştu disi.sallanmıyordu da öndeki dış..dış doktoru aldı onu.bisey hissetmedi. fisfis çıkınca.arkadaki diş yerine oturdu.merak etme.yerine kayar dış çıkınca.
Facesinde bi çok şeyi paylaşıyor Tabureye en hızlı lastik takma yarışı vardı sanırım yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?