2015 Şubat Anneleri

Kereviz yaprağını tavuk ve et suyunu çıkarırken kullanacaktım. Yemeklere koyma fikri gelmemişti aklıma. Bende severim kereviz. Ben elimden geldiğince taneli vermeye gayret ediyorum, çorba içirirken ekmek veriyorum, kahvaltıda omlet yapıyorum. Mümkün olduğunca çiğnemesini sağlamaya çalışıyorum. Çünkü artık katı gıdaya alışmaları lazım. Ama olabildiğince yumuşak olması gerek yazık diş elleriyle ne kadar parçalayabilirler ki zaten. Sende artık başlasan iyi olur. Eline bişey vermekle başlayabilirsin. Çiğnemeyi kendi keşfederse daha kolay olur.

Tuna'nın o kadar akmıyor Ama emzik emince nemli kalıyor işte. Evet cildi çok hassas. Hep kırmızı. Silikon ve derin bi kaşık bulmam lazım.

nerelerdesin sen yahuu
vallahi hepimizin durumu ayni sayilir. en hareketli zamanlari.

benimde pilates malzemelerim bi kenarda duruyor. guya hala basliycam. sen video izleyip mi yapuyorsun? hangisini izliyorsun?
benim de baslamam lazim su gobek azicik toparlansin.

sen bi de bu yogunlukta gune de baslamissin helal olsun ben aksama yemegi yapabilirsem sukrediyorum

evet canim biz varsak eger sevmek disinda hic bir sey yapmiyor zaten. niye babaanneler boyle acaba. annem oldugu zaman ben resmen dinleniyorum. yediriyo altini degisitirip uyutuyor. ben yaninda olsam bile.
ne olursa olsun anne gibi kimse dusunemez seni. babaannesi geldiginde yardimi birak daha eziyet oluyor bana.
neyse bu da benim icin bi firsat dedigin gibi yapayim :)

Canim senden gaza geldim pilates yapicam. Bu hafta a101e geliyomus pilates seti

cogunuzun bebikler tutunup kalkmaya basladi herhalde. bizimki henuz daha on gundur emekliyo. tutunup dizlerinin ustune kalkiyo ama ayaga kalkmadi henuz. kucukuz biz sizden biraz. ama maralla ayniyiz onunki nerdeyse yuruyecek

dun ben yemek yaparken babasi da icerde biseyi tamir ediyodu o ara nasil gozden kayboldu anlamadim. bi ses duydum kostum. baktim banyoya girmis cop kovasinin kapagini almia dusurmus. bi de karanlik. ama hep gozu vardi onda. firsati bulunca nasil da kosmus oraya.bu bebekler cok fena. elimden geldigince tehlikeli olmayan biseyse tutturuyorum icinde kalmasin diye. ama cop kovasina da nasi tutturayim kirilir keser bi yerini.

bi de bilgisayarin oldugu odaya cok merakli. girip kablolari cekmek icin can atiyor. o idada kitaplik da var. artik duvara monte etmek lazim allah korusun. cok dikkat etmek lazim cok hareketlendiler.

sen benimki bakma kiz kurtluuu ooo

Evt bencede erken çiftsıra diş diyolar miş bende yeni duydum ön iki diş sallanıyor ama az arkada bi diş var galiba bi tane daha geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…