Olur canim baslayalim. Ama nasil baslamaliyim sence? Cok yabanciyimberaber baslayalim mi daha gaza geliriz hem?
pilates icin malzemeye bile gerek yok ilk etapta. sonradan lazim aliyo. ama sen al yine de.
Ben çift kademeli olandan aldım bi yürüme arabası bi de normal araba oluyor ilerisi için. Playskool markası.yurume arabasini istiyorum ama ikinci el alicam
yenisi çok pahali onu alamam su an, 1 ay anca surecek belkii
otekiler de onla yurumedi :)
ama içimde kalicak almazsamda(
Can'ım ben bi ara sadece başlangıç etabını yapmıştım yaklaşık bir ay, Ebru şallı yı izlemiştim. Gıcık bi kadın ama güzel anlatıyor. Anlıyorsun yani. Çünkü nefes ve doğru kasları çalıştırmak önemli olan pilateste. Neyse işte sadece ısınma hareketlerini bile yaptığımda vücudum sıkılaşmıştı. İnternette yaz Ebru şallı ile pilates diye bir sürü video var zaten. Ben hiç lastik top filan kullanmadım. Çünkü henüz kasların esnek olmuyor onları kullanmak için. Sen bi başla gerisi gelir zatenOlur canim baslayalim. Ama nasil baslamaliyim sence? Cok yabanciyim
Hay maşallah hayallerdeki çocuk tütü tüüübiz bugun 7 de uyandik emzirdim
buyukler uyandirdim okula hazirladim goturdul geldim saat 8 buçukdu
esime çay koydum
oglani yikadim emzirdim uyyuttum saat oldu 9
kahvaltiyi hazirlayip camiye kahvaltuya gittim ( esim evde buirakdim oglani uyurken )
orda guzelce vakit geçirdim
11 de geldim eve
saat su an 11 buçuk hala uyyor gidip buyukleri okuldan alicam
in$allllahhhhhhh uyanmazzz ben gidinceee
Sagol canim bi bakayimCan'ım ben bi ara sadece başlangıç etabını yapmıştım yaklaşık bir ay, Ebru şallı yı izlemiştim. Gıcık bi kadın ama güzel anlatıyor. Anlıyorsun yani. Çünkü nefes ve doğru kasları çalıştırmak önemli olan pilateste. Neyse işte sadece ısınma hareketlerini bile yaptığımda vücudum sıkılaşmıştı. İnternette yaz Ebru şallı ile pilates diye bir sürü video var zaten. Ben hiç lastik top filan kullanmadım. Çünkü henüz kasların esnek olmuyor onları kullanmak için. Sen bi başla gerisi gelir zaten
ben bi arastirayim videolara bakayim. baslangic videolari var. ilk etapta malzemeye pek gerek yok ilk hareketler icin.Olur canim baslayalim. Ama nasil baslamaliyim sence? Cok yabanciyim
Banyo yu ozellıkle yaptırdım çok uyusun diye:).12 de uyandı ben eve gelınce:))Hay maşallah hayallerdeki çocuk tütü tüüü
Sen de paylaş.ben de bedavaya getireyim.Bana da arkadasim almis cok mutlu oldum basladim biraz biraz. Hayirli olsun canim
Zeytin veriyorum olduğu gibi çıkıyor alttan.taze fasulye kuru fasulye onlarda.Sizinkiler sindirebiliyor mu yoksa aynen iade miKereviz yaprağını tavuk ve et suyunu çıkarırken kullanacaktım. Yemeklere koyma fikri gelmemişti aklıma. Bende severim kereviz. Ben elimden geldiğince taneli vermeye gayret ediyorum, çorba içirirken ekmek veriyorum, kahvaltıda omlet yapıyorum. Mümkün olduğunca çiğnemesini sağlamaya çalışıyorum. Çünkü artık katı gıdaya alışmaları lazım. Ama olabildiğince yumuşak olması gerek yazık diş elleriyle ne kadar parçalayabilirler ki zaten. Sende artık başlasan iyi olur. Eline bişey vermekle başlayabilirsin. Çiğnemeyi kendi keşfederse daha kolay olur.
Seniňki. Arada sırada yapıyor.acele etmesen de olur.düzelme sinyalleri de veriyor.belki kendiliğinden düzelir.süt de çok getirir.yatmadan bi saat önceye çekebilirsin sütunu.vahide1204 benim oglan arada kaçirmaya absaldi
onumuzdeki ay dr a gidince kizim yapiyor deyip reçete ettiricem minirini
gicik adam 5.5 yasinda diye reçeteye yazmiyor oglana eczane vermiyor reçetesiz
zorla insana yalan soyletecek sinir seyy
gunah benden gittiii
Ayy bende su yürüyen kadını mi(adını unuttum ) izlesem diyordum.plates mi yapsâm yoksaben bi arastirayim videolara bakayim. baslangic videolari var. ilk etapta malzemeye pek gerek yok ilk hareketler icin.
bakayim da soylerim sana canim.
sanmiyorum sutden oldug unu , ablasiyla ayni anda içiyor o yapmiyor ama 4 yasindan beri bi kere bile kaçirmadiAyy bende su yürüyen kadını mi(adını unuttum ) izlesem diyordum.plates mi yapsâm yoksa
Paylasirim tabi canim:)Sen de paylaş.ben de bedavaya getireyim.
Ben de dergide yazısını okudum gaza geldim.bu sabah eskimoculuk oynadik.öyle bi hikâye okumuştuk.
sonra yerli mali için okula gittim.yeni geldik.evi kaç gundur düzgün supurwmedim.mutfak karıştı.kimin umurunda.yemek yok.akşama ne oynasakki.(ani misafir gelmese barı)
lesli miAyy bende su yürüyen kadını mi(adını unuttum ) izlesem diyordum.plates mi yapsâm yoksa
Yok artıkoyy kizlarr ne kadr çok çocuk emzirirseniz kanser olma ihtimaliniz o kadr azalir demis dr bey
ben bi tane daha mi çocuk yappsam emzirmek için
bu bozuk çikdi emmiyorkiiii
yesimyesiiim :)Can'ım senin ig deki adın neydi sayfa benim görmedim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?