- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Ben de gördüm o seti reklamda alayım diye geçirdim içimden de ne ara yapacaz ki akşamları mı? Ben dr istiyorum çok sıkılaşmayı incelmeyiz o Zaman araştıralım program yapalım akşamları aynı programı, yani hareketleri yapalım :))?Canim senden gaza geldim pilates yapicam. Bu hafta a101e geliyomus pilates seti
Memnun Musun Canm çok pahalı değilse ben de alayım bir bakayım daBen çift kademeli olandan aldım bi yürüme arabası bi de normal araba oluyor ilerisi için. Playskool markası.
Ay inşallah Can'ım yaaoyy kizlarr ne kadr çok çocuk emzirirseniz kanser olma ihtimaliniz o kadr azalir demis dr bey
ben bi tane daha mi çocuk yappsam emzirmek için
bu bozuk çikdi emmiyorkiiii
yuruyen kadin mi varmis ben bilmiyorum :)Ayy bende su yürüyen kadını mi(adını unuttum ) izlesem diyordum.plates mi yapsâm yoksa
canim aksamlari yatmadan on bes dk yapsak yeter. ilk zamanlar kaslar yanacak agrilarimiz olacak ama gececek. sıkılasmak icin cekicez biraz :))Ben de gördüm o seti reklamda alayım diye geçirdim içimden de ne ara yapacaz ki akşamları mı? Ben dr istiyorum çok sıkılaşmayı incelmeyiz o Zaman araştıralım program yapalım akşamları aynı programı, yani hareketleri yapalım :))?
Kızlar birşey soracağım benim 5-6 gündür her ayağa kalkmada gözlerim kararıyor istisnasız her gün ve de hafif baş Ağrı'larım var saçım da çok dökülür
Geçen eltime söyledim beyninde tümör olanların öyle olur dedi sağolsun !!!!
İnternetten baktım lösemi belirtileridir diyo iyice kafam karıştı bu akşam doktora gideceğim eşim işten gelince
Düşündüm de allah korusun benim evlatlarım çok küçük daha
ohooo senin eltin felaket tellaliymis!Kızlar birşey soracağım benim 5-6 gündür her ayağa kalkmada gözlerim kararıyor istisnasız her gün ve de hafif baş Ağrı'larım var saçım da çok dökülür
İnternetten baktım lösemi belirtileridir diyo iyice kafam karıştı bu akşam doktora gideceğim eşim işten gelince
İnşallah Can'ım bakalım belki kanım düşmüştür gergin gözüm kararıyor iyice can sıkıcı olmaya başladıaklınıza kötü şeyler getirip kafanızı bulandırıp boş yere yüreğinizi daraltmayın bir şey yoktur Allah'ın izniyle. hele intermetten hiç bakmayın ben baksam ya kanser oluyorum ya felç ya kalp krizi :)
benim içim rahat sizin açınızdan siizn de rahat olsun.
Belki de 7 ay oldu bütün ilaçları vitaminleri keseliohooo senin eltin felaket tellaliymis!
bas donmesinden hemen kanser mi olunurmus sacmalamasin. ayrica internet bilgi kirliligi tamamen. saglik konusu da cok nete bakmamak lazim.
yorgunluktandir ama sen tabiiki doktora git bi baksinlar belki bi vitamin eksikligi falandir canim.
onemlı bırsey yoktur ınsallah.Belki de 7 ay oldu bütün ilaçları vitaminleri keseli
Belki biliyorsundur kemik erimesi var bende
Kilo verince baya azaldı Ağrı'lar bende ilaçları bıraktım
Biliyor musun aslında bir haftadır uykum iyi dinleyebiliyorum yemek yemem de iyi diyette de değilim kendi evimdeyim eski 11 odalı evde 10 kişiyle ilgilenmiyorumonemlı bırsey yoktur ınsallah.
uykusuzluktanda olabılır
Olur canim uyar bana. Aksam olur galiba kizi uyutuncaBen de gördüm o seti reklamda alayım diye geçirdim içimden de ne ara yapacaz ki akşamları mı? Ben dr istiyorum çok sıkılaşmayı incelmeyiz o Zaman araştıralım program yapalım akşamları aynı programı, yani hareketleri yapalım :))?
Canim kansizlik gibi bence aklina getirme oyleKızlar birşey soracağım benim 5-6 gündür her ayağa kalkmada gözlerim kararıyor istisnasız her gün ve de hafif baş Ağrı'larım var saçım da çok dökülür
yok canim bilmiyordum gecmis olsun.Belki de 7 ay oldu bütün ilaçları vitaminleri keseli
Belki biliyorsundur kemik erimesi var bende
Kilo verince baya azaldı Ağrı'lar bende ilaçları bıraktım
okurum canim okurum da sen panik olma arada tutuyor aglayacaklari iste. bi anlari bi anlarini tutmuyor. cani sikilmistir belki ondan bile agliyordur.Kızlar Tuna üçte bi ağlamaya başladı altını değiştirirken arada biraz susar gibi oldu bir saat ağladı. Bişey yemedi pirinç unu maması yaptım bi onu içti şimdi biraz sakinleşti ama inleyip duruyor uykusunda bile. Babasının kucağında şimdi. Çok huzursuz ne oldu ki ateşi de yok, okuyun üfleyin hayrınıza lütfen
Hayırlısı bakalım son iki adetim çok yoğun geçtiCanim kansizlik gibi bence aklina getirme oyle
Bakalım akşam gideceğim inşallahyok canim bilmiyordum gecmis olsun.
onemli bisey degildir sanmiyorum. vitamin eksikligidir. bi git sen doktora yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?