2015 Şubat Anneleri

Canim senden gaza geldim pilates yapicam. Bu hafta a101e geliyomus pilates seti
Ben de gördüm o seti reklamda alayım diye geçirdim içimden de ne ara yapacaz ki akşamları mı? Ben dr istiyorum çok sıkılaşmayı incelmeyiz o Zaman araştıralım program yapalım akşamları aynı programı, yani hareketleri yapalım :))?

Kızlar birşey soracağım benim 5-6 gündür her ayağa kalkmada gözlerim kararıyor istisnasız her gün ve de hafif baş Ağrı'larım var saçım da çok dökülür
Geçen eltime söyledim beyninde tümör olanların öyle olur dedi sağolsun !!!!
İnternetten baktım lösemi belirtileridir diyo iyice kafam karıştı bu akşam doktora gideceğim eşim işten gelince
Düşündüm de allah korusun benim evlatlarım çok küçük daha

Ayy bende su yürüyen kadını mi(adını unuttum ) izlesem diyordum.plates mi yapsâm yoksa
yuruyen kadin mi varmis ben bilmiyorum :)
pilates yapalim hep beraber. cok vakit almiyor. ilk hafta biraz vucut alisirken agriyor kaslar ama sonra alisiyor. her aksam on bes dk yeterli bile.

canim aksamlari yatmadan on bes dk yapsak yeter. ilk zamanlar kaslar yanacak agrilarimiz olacak ama gececek. sıkılasmak icin cekicez biraz :))

aklınıza kötü şeyler getirip kafanızı bulandırıp boş yere yüreğinizi daraltmayın bir şey yoktur Allah'ın izniyle. hele intermetten hiç bakmayın ben baksam ya kanser oluyorum ya felç ya kalp krizi :)
benim içim rahat sizin açınızdan siizn de rahat olsun.

ohooo senin eltin felaket tellaliymis!
bas donmesinden hemen kanser mi olunurmus sacmalamasin. ayrica internet bilgi kirliligi tamamen. saglik konusu da cok nete bakmamak lazim.
yorgunluktandir ama sen tabiiki doktora git bi baksinlar belki bi vitamin eksikligi falandir canim.

İnşallah Can'ım bakalım belki kanım düşmüştür gergin gözüm kararıyor iyice can sıkıcı olmaya başladı

Belki de 7 ay oldu bütün ilaçları vitaminleri keseli
Belki biliyorsundur kemik erimesi var bende
Kilo verince baya azaldı Ağrı'lar bende ilaçları bıraktım

onemlı bırsey yoktur ınsallah.
uykusuzluktanda olabılır

onemlı bırsey yoktur ınsallah.
uykusuzluktanda olabılır
Biliyor musun aslında bir haftadır uykum iyi dinleyebiliyorum yemek yemem de iyi diyette de değilim kendi evimdeyim eski 11 odalı evde 10 kişiyle ilgilenmiyorum
Kendi minik evinimin işini görüyorum hayırlısı bakalım akşam belli olur inşallah

Kızlar Tuna üçte bi ağlamaya başladı altını değiştirirken arada biraz susar gibi oldu bir saat ağladı. Bişey yemedi pirinç unu maması yaptım bi onu içti şimdi biraz sakinleşti ama inleyip duruyor uykusunda bile. Babasının kucağında şimdi. Çok huzursuz ne oldu ki ateşi de yok, okuyun üfleyin hayrınıza lütfen

Olur canim uyar bana. Aksam olur galiba kizi uyutunca

Canim kansizlik gibi bence aklina getirme oyle

yok canim bilmiyordum gecmis olsun.
onemli bisey degildir sanmiyorum. vitamin eksikligidir. bi git sen doktora yine.

okurum canim okurum da sen panik olma arada tutuyor aglayacaklari iste. bi anlari bi anlarini tutmuyor. cani sikilmistir belki ondan bile agliyordur.

Avuç içi sıcaklığının fazla olması normal mi sizce? Normalde Ateş
Yok ama eli sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…