2015 Şubat Anneleri

kendimi daglara vurasim var. gunlerce köy evinde yalniz basima sessizligi dinleyesim var. cok ihtiyacim var cok..
ne aci bu kadar basit bir hayalim bile mumkun degil!

Ağlaması Nasıl oldu? Düzeldi mi? Eli neden sıcak olur hiç bilmiyorum.
Kucağımızdan başka bi yerde uyumuyor şimdi babasıyla beraber yatıyor. yanımızda yatacak bugün herhalde çünkü yatağındaki koyar koymaz ağlıyor. Avuç içi sıcaklığı da normal şimdi ama çok huzursuzdu. Durmadan uyukluyor başını bana yaslayıp inliyordu. Çok halsizlik inşallah bişeyi yoktur, sabah doktora götürcez..

Canim yaa insallah hasta degildir kiyamam

Kötü şeyler getirme aklına canm Allah korusun bir git bakalım doktora ne diypr

Tamam canım sğolasın. Sen neden sıkıldın bu kadar?
aman bosver ya klasik seyler. cocuk yeterince zorlamiyomus gibi adamin da gonlunu yapmaya calisiyoruz kimsenin biz ne haldeyiz diye sordugu yok.

sende kafana cok takmamaya calis canim belki grip oluyordur kirginlik vardir. olmasin insallah tabii de

Tövbe de kız be alaka yorgunlukta olabilir çocukların ufak zaten ikisi de ilgi istiyo bide evin işi bide koca yoruluyordur vücudun

Giderken beni de götür..

Ne oldu Begüm mü huzursuzlandı?
vallahi ne guzel olur. keske imkanimiz olsa..
Begüm her zamanki gibi zaten bazen sabrim tukeniyor bazen canimdan beziyorum ama oyle boyle geciyor hayat. allah saglik versin ona. esimle de tartistim kafam almiyor hic bir seyi. bulasik makinasini bosaltirken tabaklari firlatmamak icin zor tuttum kendimi. ben boyle bir insan degildim aslinda canimi sikan o sanirim.

Canm ben de alayım bari o arabadan çok sağol..

Geçmiş olsun Ayaz'ın da hep avuç içi sıcak olur hasta veya huzursuz olursa, Ateş değil ama vücut harareti artıyor demişti doktora sorduğumda, sıvıyı bol alması lazımmış Bu durumda ve ellerini suya tut demişti bana.. Belki senin de işine yarar.. Niye öyle ağladı ki acaba kıyamam

ayiririz tabiiki ya her aksam onbes dk gayet yeterli. beraber baslayalim.
ebru salliyi bende sevmiyorum ama en detayli o anlatiyo. onun bi videosu vardi onla baslariz. dur bulayim.
Tamam cicim birlikte yaparsak en azından yapmak zorundaymışım gibi hisseder yaparım :) kadını sevmesek de olur boşver :)

Oy kuzum yA nesı varki

videoyu buraya kopyalayamadim kizlar. youtubea yazin ebru salli pilates diye ilk o cikiyo zaten. 55:43 dk suresi. ebru salli yeni baslayanlar icin pilates hareketleri diye yaziyo.

o videonun basinda pilatesin temel duruslaru var. onlari iyice ogrenip uygulamak gerekiyo ilk. onlari hep kullanicaz. surekli karnimiz icerde belimiz yere tam yapisik vs gibi durus kurallari :)

isindiktan sonra sadece iki uc hareketi on bes dk yapip iki uc gun ayni hareketlerle devam edicez. o sekilde yavas yavas gecicez baska hareketlere.

dadera gelincikgibi
var mi baska pilates yapmak isteyen? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…