Zeytin hiç vermedim amA ıspanak aynen dediğin gibi sanki hiç yememiş yemek borusundan direk aşağı inmiş.Zeytin veriyorum olduğu gibi çıkıyor alttan.taze fasulye kuru fasulye onlarda.Sizinkiler sindirebiliyor mu yoksa aynen iade mi
Memnunum canım çok fazla oynamıyor zaten ama tutunup kalkıp sürüyor evin içinde. Ven unnado dan almıştım 70 küsür dü.Memnun Musun Canm çok pahalı değilse ben de alayım bir bakayım da
Tamam canım sğolasın. Sen neden sıkıldın bu kadar?okurum canim okurum da sen panik olma arada tutuyor aglayacaklari iste. bi anlari bi anlarini tutmuyor. cani sikilmistir belki ondan bile agliyordur.
Ağlaması Nasıl oldu? Düzeldi mi? Eli neden sıcak olur hiç bilmiyorum.Avuç içi sıcaklığının fazla olması normal mi sizce? Normalde Ateş
Yok ama eli sıcak
Giderken beni de götür..kendimi daglara vurasim var. gunlerce köy evinde yalniz basima sessizligi dinleyesim var. cok ihtiyacim var cok..
ne aci bu kadar basit bir hayalim bile mumkun degil!
Kucağımızdan başka bi yerde uyumuyor şimdi babasıyla beraber yatıyor. yanımızda yatacak bugün herhalde çünkü yatağındaki koyar koymaz ağlıyor. Avuç içi sıcaklığı da normal şimdi ama çok huzursuzdu. Durmadan uyukluyor başını bana yaslayıp inliyordu. Çok halsizlik inşallah bişeyi yoktur, sabah doktora götürcez..Ağlaması Nasıl oldu? Düzeldi mi? Eli neden sıcak olur hiç bilmiyorum.
Canim Durunun da oyle olmustu hastayken amaAvuç içi sıcaklığının fazla olması normal mi sizce? Normalde Ateş
Yok ama eli sıcak
Canim yaa insallah hasta degildir kiyamamKucağımızdan başka bi yerde uyumuyor şimdi babasıyla beraber yatıyor. yanımızda yatacak bugün herhalde çünkü yatağındaki koyar koymaz ağlıyor. Avuç içi sıcaklığı da normal şimdi ama çok huzursuzdu. Durmadan uyukluyor başını bana yaslayıp inliyordu. Çok halsizlik inşallah bişeyi yoktur, sabah doktora götürcez..
Kötü şeyler getirme aklına canm Allah korusun bir git bakalım doktora ne diyprKızlar birşey soracağım benim 5-6 gündür her ayağa kalkmada gözlerim kararıyor istisnasız her gün ve de hafif baş Ağrı'larım var saçım da çok dökülür
Geçen eltime söyledim beyninde tümör olanların öyle olur dedi sağolsun !!!!
İnternetten baktım lösemi belirtileridir diyo iyice kafam karıştı bu akşam doktora gideceğim eşim işten gelince
Düşündüm de allah korusun benim evlatlarım çok küçük daha
aman bosver ya klasik seyler. cocuk yeterince zorlamiyomus gibi adamin da gonlunu yapmaya calisiyoruz kimsenin biz ne haldeyiz diye sordugu yok.Tamam canım sğolasın. Sen neden sıkıldın bu kadar?
Süper 15 dk da Zaman ayırırım elbet :)canim aksamlari yatmadan on bes dk yapsak yeter. ilk zamanlar kaslar yanacak agrilarimiz olacak ama gececek. sıkılasmak icin cekicez biraz :))
Tövbe de kız be alaka yorgunlukta olabilir çocukların ufak zaten ikisi de ilgi istiyo bide evin işi bide koca yoruluyordur vücudunKızlar birşey soracağım benim 5-6 gündür her ayağa kalkmada gözlerim kararıyor istisnasız her gün ve de hafif baş Ağrı'larım var saçım da çok dökülür
Geçen eltime söyledim beyninde tümör olanların öyle olur dedi sağolsun !!!!
İnternetten baktım lösemi belirtileridir diyo iyice kafam karıştı bu akşam doktora gideceğim eşim işten gelince
Düşündüm de allah korusun benim evlatlarım çok küçük daha
vallahi ne guzel olur. keske imkanimiz olsa..Giderken beni de götür..
Ne oldu Begüm mü huzursuzlandı?
ayiririz tabiiki ya her aksam onbes dk gayet yeterli. beraber baslayalim.Süper 15 dk da Zaman ayırırım elbet :)
Canm ben de alayım bari o arabadan çok sağol..Kucağımızdan başka bi yerde uyumuyor şimdi babasıyla beraber yatıyor. yanımızda yatacak bugün herhalde çünkü yatağındaki koyar koymaz ağlıyor. Avuç içi sıcaklığı da normal şimdi ama çok huzursuzdu. Durmadan uyukluyor başını bana yaslayıp inliyordu. Çok halsizlik inşallah bişeyi yoktur, sabah doktora götürcez..
Tamam cicim birlikte yaparsak en azından yapmak zorundaymışım gibi hisseder yaparım :) kadını sevmesek de olur boşver :)ayiririz tabiiki ya her aksam onbes dk gayet yeterli. beraber baslayalim.
ebru salliyi bende sevmiyorum ama en detayli o anlatiyo. onun bi videosu vardi onla baslariz. dur bulayim.
Oy kuzum yA nesı varkiKucağımızdan başka bi yerde uyumuyor şimdi babasıyla beraber yatıyor. yanımızda yatacak bugün herhalde çünkü yatağındaki koyar koymaz ağlıyor. Avuç içi sıcaklığı da normal şimdi ama çok huzursuzdu. Durmadan uyukluyor başını bana yaslayıp inliyordu. Çok halsizlik inşallah bişeyi yoktur, sabah doktora götürcez..
Adrees verın bende yapamTamam cicim birlikte yaparsak en azından yapmak zorundaymışım gibi hisseder yaparım :) kadını sevmesek de olur boşver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?