2015 Şubat Anneleri

Bizim atesimiz.var
Gozler akiyor
Daha dün.dr da hiç.bisey î.yok denmişti

bu zayiflik veya kiloluluk zaten en basta genetik durumla alakali.
insallah ozel mama biraz ise yarar canim.

anlayabiliyorum seni su an kizimdan ayri uyusam cok uzulurdum ama bi yerde mecbur kaliyosun.. insallah sag saglim gelsin de ufaklik hepiniz koyun koyuna uyuyun :)

evet canim babasi da kararli bi ses tonuyla soylemekle bagirmayi ayirt edemiyo. yavrum da tedirgin oldu. dedim kac kere yapma oyle bebek o daha ne anlasin. yavas yavas ogrenicek yapmamasi gerektigini diyo. bazi konularda esimle ciddi catismalar yasiycaz ama hadi bakalim..

hele 1 bucuk yasini falan bi gecsinler de o zaman dusunuruz bunlari bencede :)

Sen ateşi severdin :) hayırdır inşallah niye ateşlendi ki acaba yine erkenden uyudu bugün Hakan
gozleride akiyor
uyandi simdi de kucagimda
buyukler uyumuyyir kionusuyolar yataklarinda
bu burda bagruyo ses yapiyor sanki uyyumasinlar diye

kitaplarda ne yaziyor benim için bu durumlara :)

su an yok galiba atesi sical deil; olçmedim
severim ateside su an hasta deildiki :) gozleri hariç :)

kizlar dogum gunu icin ne dusunuyorsunuz esimle dun azcik konustuk en en yakinlarla 20 kisi oluyoruz dolayisiyla buyuk bir organizasyon oluyor guzel şık ve sade bir gece isterim
ben pek bir sey dusunmuyorum. aile arasinda bir pasta keseriz o da fotograflarla ani olsun diye. 3 yasindan sonra buyuk organizasyonlar yaparim onun icin.

Kızlar selam dün kayinvalideden geldim eve çok güzel şehirler arası tren yolculuğu yaptık çok usluydu güldük eglendirdi bizi. bizimkisi ciddi buyume atağı geçirmişti hasta veya dış sandık ama hiçbiri değildi yaklaşık 1hafta sürdü çok zordu vallahi ve inanirmisiniz resmen boyu uzadı tavırları mimikleri değişti ama bide sinirli bi huy kaldi iştahı da yavaş yavaş düzeliyor bu süre içinde sadece benim sütumle idare etti diyebilirim o kadar istahsizdi düşünün. şimdi uyku düzeni şaştı bugün akşam uykusuna 15:30 da geçti MaRaL_ dua et ha şimdi kalkacak diye diye bi mutfaga bile gidemedim babası öyle bir sıcak yikadiki pert oldu:) bu ara babasına çok düşkün resmen ağzını opuyo kucağında uyuyor aman maaşallah . cimcimesultan oyuncak olarak bu ilk adım yürüme arabası mi ne adı ondan aldık memnunuz biz

kizlar bu arada Begüm alkis yapmayi ogrendi bugun o kadar guzeldiki. yemek yedirirken actigim cocuk sarkilarini dinlerken birden alkis yapti resmen şok oldum.

asil şoku parmaklarini şıkşık yapmaya calisirken yasadim ama
hani oynarken yapariz ya. ben yapiyodum ona sarki soylerken falan. baktim parmaklarini ayni oyle yapiyo sadece ses cikaramiyo tabii.

cok keyifliydi ya icime sokasim geldi onu o kadar tatliydiki..

hahahah yok artikkk
rekor kirmis senin oglann
hakan o kadar ileri gitmedi daha , tesebbus bile edemez hiç acimam uyandirrrimm davul zurna sesiyle
çocuk yatagini çok ozlemis demekkii :)))

maasallah canim
bugun benimkide yapiyor ama bilinçli deilmi onu bi çozemedim
atesden sayikliyor da olabilir
yarina hatirlamayabilir benimki

az once olçtum 38.4 atesi
vucudu sicak deil di amaaa
insanin yuzu sifati hastalnamasi bile benzermi yaaa
herseyi abisi
huyu benzemesin tek dilegim ooo

Babaları da ayrı eğitmek gerek. Benim eşimin ses tonu da çok yüksek, uyarırken birden bağırmaya dönüyor, bazen ben bile ürperiyorum. :)) umarım gittikçe zorlaşmaz kolaylaşır amin :)

alin size fen biyoloji patoloji bilmemne tip sorusu

çocugun atesi var
gozleri akiyor arada

baska biseyi yok

hadi bilin bakalim neden bunlar
ben bilmiyorum valla belki sizin bi fikriniz olur akliniza geleni soyleyin
konjuktivit ates yapmazkiiii

gozleride sari sari akiyor
nezle baslangici fln herhalde
su an yok zaten atesi
az oncede 38.2 ydi çok yukseek deildide ates var sayiliyor yinede
Kız Maral yavrunun gözleri mikrop filan kapmış olmasın yazık yav bebeklere keşke hiç hasta olmasalar.. Geçmiş olsun çok çok

Maşallah Can'ım, ben atak matrak ayırt edemiyorum valla hay huyla bi şekilde geçiyor. Kimi Zaman dişten kimi Zaman ataktan ki Zaman kendi huyundan iştahı uykusu alt üst oluyor olan da bana oluyor :) yürüme arkadaşı bizde de var ama Tuna bey yürümüyor oyuncağı yürütüyor, hani pazara giderken araba alırız ya içine bişeyler koymak için onu. Gibi bi eliyle tutup sürüklüyor hiç normal olamıcak yavrum :))

Kız Maral yavrunun gözleri mikrop filan kapmış olmasın yazık yav bebeklere keşke hiç hasta olmasalar.. Geçmiş olsun çok çok
saol canim
bakteriyel olunca silme çapak oluyormus , silme demek sabah uynainca yapisir ya gozleri o herhalde
yaopismiyor gozlezri bneimkinin

tek tuk akiyor arada sari sari
viral olunca oyle ymis galiba
amannn yaaaa ne guzel gidiyorduk , yeni iyilesmistikkk
nerden çikdi simdi bu bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…