- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Benimki de oynak.biz de katiliriz.ayağa kalkıyor dizlerini kira kira zıplıyor müzik duyunca.totosuna sallıyor.tempo tutuyor.evet aynen canim. dun resmen yogurup yogurup sevesim geldi. sevmek yetmedi resmen o kadar tatliydiki.
ama gece acisini cikardi hic uyutmadi
gece aklima o hallerini getirip sinirlenmemeye calistim :))
Duru ile yanyana gelseler bunlar kizlar günü duzenler hee :))
Sıla da gelir :) kollar havada popoyu sallaya sallaya birde alkislamasi yok mu olduruyo insaniBenimki de oynak.biz de katiliriz.ayağa kalkıyor dizlerini kira kira zıplıyor müzik duyunca.totosuna sallıyor.tempo tutuyor.
kizlar 2. cocuk meselemiz var esim ve herkes 2. cocuk mutlaka olmali diyor ben 1. zor karar verip yaptim ( hayatimdaki en guzel sey kizim ) 2. hiccccccc dusunmuyorum diyorum arkadaslar sonra cok pisman olursun diyorlar 39 yasindayim ve sonra dusunurum diyemiyorum gecen esime sen kizimiza karsi sakin daha az sinirlenirsen belki olabilir dedim (yapamaz) dusununce ben tek cocukla mutluyum ama esime haksizlik mi yapiyorum offf bilemedim bu arada esim cok yardimci olur inanilmaz destektir bana
cimcimesultan oyuncak olarak bu ilk adım yürüme arabası mi ne adı ondan aldık memnunuz biz
ayy bi araya gelseler acsak bi muzik nasil olurdu acaba hayal ettim deeBenimki de oynak.biz de katiliriz.ayağa kalkıyor dizlerini kira kira zıplıyor müzik duyunca.totosuna sallıyor.tempo tutuyor.
bana kalsa bende ikinci cocuk mu asla derim.kizlar 2. cocuk meselemiz var esim ve herkes 2. cocuk mutlaka olmali diyor ben 1. zor karar verip yaptim ( hayatimdaki en guzel sey kizim ) 2. hiccccccc dusunmuyorum diyorum arkadaslar sonra cok pisman olursun diyorlar 39 yasindayim ve sonra dusunurum diyemiyorum gecen esime sen kizimiza karsi sakin daha az sinirlenirsen belki olabilir dedim (yapamaz) dusununce ben tek cocukla mutluyum ama esime haksizlik mi yapiyorum offf bilemedim bu arada esim cok yardimci olur inanilmaz destektir bana
bana kalsa bende ikinci cocuk mu asla derim.
kendimi dusunursem yani.
ben diger insanlarin ne dedigini de pek umursamiyorum esim haric.
ama en once kizimi dusunerek ikinciyi yaparim. yapicam da zamani gelince kismet olursa.
bi kardesi olmali insanin hayatta.. kotu de olsa iyi de olsa bi kardes anne baba gocup gittikten sonra yalniz kalmamasi icin..
kimin once olecegini allah bilir. allah sirali olum versin.
bi yandan yalniz buyumemesi icin de cok onemli bence.
evet hemde cokeşin istiyormu peki ikinci çocuğu
evet hemde cok
Ay keske yanyana gelebilseler. Mezdeke acip oynuyolarmisevet aynen canim. dun resmen yogurup yogurup sevesim geldi. sevmek yetmedi resmen o kadar tatliydiki.
ama gece acisini cikardi hic uyutmadi
gece aklima o hallerini getirip sinirlenmemeye calistim :))
Duru ile yanyana gelseler bunlar kizlar günü duzenler hee :))
Ooh biri kocaeli biri trabzon biri mersinden gun yapsinlar:)Benimki de oynak.biz de katiliriz.ayağa kalkıyor dizlerini kira kira zıplıyor müzik duyunca.totosuna sallıyor.tempo tutuyor.
Ooh sila da katilsin istanbuldan. Yerim onlari ya gozumun onune getirdim de. Tatli kuzularSıla da gelir :) kollar havada popoyu sallaya sallaya birde alkislamasi yok mu olduruyo insani
Yavrum ya hiç sorma taş işine daldım yokum uğraşıyomfyz35 sen nerelerdesin cicimm
kadin 9 yil sonra cesaret etti kizinin bir lafina. iste pisman olmak var ilerde hele yasin gecince. kardes onemli.. hayatta ne olacagi belli mi olur.ikraya hamileyken mide bulantısından hastanede yatmıştım
oda arkadasım kadın ikinci çocuğuna hamileymiş
kızı 9 yaşındaymış 9 sene düşünmüş ikinci çocuğu
sonra bir gün babasını kaybetmiş
erkek kardeşine sarılıp ağlamış cenazede
o akşam kızı gelip anne dedem öldü sen dayıma sarılıp ağladın size bişey olsa ben kime sarılacağım demiş
kadın o akşam karar vermiş ikinci çocuğu yapmaya
hiç aklımdan çıkmaz bu anlattığı
tek çocuk hiç çocuk derler
teyzeminde tek çocuğu var şimdi 16 yaşında
ilk zamanlar yapamam derdi şimdi keşke yapsaymışım diyor
hahahaha tukiyenin uc ucu resmenOoh biri kocaeli biri trabzon biri mersinden gun yapsinlar:)
kolay gelsin hamarat kadinsin vallahiYavrum ya hiç sorma taş işine daldım yokum uğraşıyom
kadin 9 yil sonra cesaret etti kizinin bir lafina. iste pisman olmak var ilerde hele yasin gecince. kardes onemli.. hayatta ne olacagi belli mi olur.
benzer bir hikaye kuzenimin basina geldi.
kizi 15 yasindaydi ama tup bebek yapmisti onlar. sonra bi daha denemediler hic bi tane olunca. kizi tutturdu kardes isterim. siz yokken ben napicam diye.
sonra yaptilar tupbebekle yine. 39yasindaydi kuzenim. bi oglu oldu. 4 yasindayken araba carpti vefat etti.
hayatta ne olacagi hic belli olmuyor iste bu da bi imtihan..
biz ne dersek diyelim alnimizda yazan belli. dogum ve olum elimizde degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?