Kızlar ne güzel şıkıdım şıkıdım oynuyorkizlar bu arada Begüm alkis yapmayi ogrendi bugun o kadar guzeldiki. yemek yedirirken actigim cocuk sarkilarini dinlerken birden alkis yapti resmen şok oldum.
asil şoku parmaklarini şıkşık yapmaya calisirken yasadim ama
hani oynarken yapariz ya. ben yapiyodum ona sarki soylerken falan. baktim parmaklarini ayni oyle yapiyo sadece ses cikaramiyo tabii.
cok keyifliydi ya icime sokasim geldi onu o kadar tatliydiki..
kiz iyide suruklemek için yurumsi lazim deilmiii yuruyodur isteMaşallah Can'ım, ben atak matrak ayırt edemiyorum valla hay huyla bi şekilde geçiyor. Kimi Zaman dişten kimi Zaman ataktan ki Zaman kendi huyundan iştahı uykusu alt üst oluyor olan da bana oluyor :) yürüme arkadaşı bizde de var ama Tuna bey yürümüyor oyuncağı yürütüyor, hani pazara giderken araba alırız ya içine bişeyler koymak için onu. Gibi bi eliyle tutup sürüklüyorhiç normal olamıcak yavrum :))
Sen bizden daha iyi biliyorsun Kadir beye sorsana napıcam şimdi buraya da yazsaol canim
bakteriyel olunca silme çapak oluyormus , silme demek sabah uynainca yapisir ya gozleri o herhalde
yaopismiyor gozlezri bneimkinin
tek tuk akiyor arada sari sari
viral olunca oyle ymis galiba
amannn yaaaa ne guzel gidiyorduk , yeni iyilesmistikkk
nerden çikdi simdi bu bilmiyorumki
Herhalde yürüyor da bi cesaret gelmedi tunaya. Ondan destek alıyor işte demek ki, boşver alma sende, Nasıl olsa onunla da yürüyecek onsuz da :)kiz iyide suruklemek için yurumsi lazim deilmiii yuruyodur iste
be n daha alamadim çocuk kendi basina yuruyeeck nerdeyse ben daha oyuncak alicam :))
ya ne biliyim heveslenmistimHerhalde yürüyor da bi cesaret gelmedi tunaya. Ondan destek alıyor işte demek ki, boşver alma sende, Nasıl olsa onunla da yürüyecek onsuz da :)
geçmis sorulara bakiyorumSen bizden daha iyi biliyorsun Kadir beye sorsana napıcam şimdi buraya da yaz
Dimi geçmiş konulara bak diyor :) Ada'mda haklı hangisine cevap versin, aslında bi arama tuşu olsa etiket kelimeler ile hemen bulunabilir de pek uğraşmıyor anlaşılan gadir beğ :)geçmis sorulara bakiyorum
bisey bulamazsam sorayim
kis olunca çok soru geliyor hepde aynisi sorulunca kabak benim basima patlar kalaylar valla gece gecee :) azari isitirim
valla konuktivit az sorulmus aradigimi bulamdim amaDimi geçmiş konulara bak diyor :) Ada'mda haklı hangisine cevap versin, aslında bi arama tuşu olsa etiket kelimeler ile hemen bulunabilir de pek uğraşmıyor anlaşılan gadir beğ :)
Cok tatli oluyolar yaa yerim. Bi de artik sieinlik yapmayi da biliyolar yani ne hosumuza gidiyo biliyolar. Bu kadar tatli olmasalar nasil dayanirdik bel sirt agrilarina:)kizlar bu arada Begüm alkis yapmayi ogrendi bugun o kadar guzeldiki. yemek yedirirken actigim cocuk sarkilarini dinlerken birden alkis yapti resmen şok oldum.
asil şoku parmaklarini şıkşık yapmaya calisirken yasadim ama
hani oynarken yapariz ya. ben yapiyodum ona sarki soylerken falan. baktim parmaklarini ayni oyle yapiyo sadece ses cikaramiyo tabii.
cok keyifliydi ya icime sokasim geldi onu o kadar tatliydiki..
Oyle canim ben cok oynadim karsisinda ama benimkinin kendine has bi oyunu var eheheh. Cok komik oynuyo ya:) Gece uyandiginda bile uyutmayayim diye oynamaya basliyo veya mirildaniyo sarki soyler gibi. Cok oynak olcak galiba. Saka bi yana dedigin gibi herseyi kaydediyolar. Hep iyi ornek olmaliyizKızlar ne güzel şıkıdım şıkıdım oynuyordadera nın durusu da kıvırtıyordu, bizimki anca höyt dur şunu yere bi vurayım, koltuğun arkasına ne bulursam atayım.. :) aferin begüme. Aslında bizi Nasıl da izliyorlar bak sen öğretmeye çalışmadan o gözlem yapmış öğrenmiş, kötü davranışları da böyle böyle kazanıyorlar demek ki..
hahahah yok artikkk
rekor kirmis senin oglann
hakan o kadar ileri gitmedi daha , tesebbus bile edemez hiç acimam uyandirrrimm davul zurna sesiyle
çocuk yatagini çok ozlemis demekkii :)))
gerçekten rekor kırdı hala uyuyor aralarda kalktı emdi yattı ama bi düzenleme getircem valla ödüm koptu gece yarısı kalkarsa diye :) beninkide alkış yapıyor tombul elleriyle çok tatlılar gerçekten . Bizimki oyuncağı acayip sürüyor çok hızlı gidiyor koşar adım toplarını atıyor delikten topu atarken bi yer var oraya deyince top müzik çalıyor orayı keşfetmiş topu atmadan eliyle oraya dokunuyor müzigi caldiriyoMaşallah Can'ım, ben atak matrak ayırt edemiyorum valla hay huyla bi şekilde geçiyor. Kimi Zaman dişten kimi Zaman ataktan ki Zaman kendi huyundan iştahı uykusu alt üst oluyor olan da bana oluyor :) yürüme arkadaşı bizde de var ama Tuna bey yürümüyor oyuncağı yürütüyor, hani pazara giderken araba alırız ya içine bişeyler koymak için onu. Gibi bi eliyle tutup sürüklüyorhiç normal olamıcak yavrum :))
Uyuyor canım hala.gece kalkmadi.MaRaL_ nasıl oldu hakan
bu zayiflik veya kiloluluk zaten en basta genetik durumla alakali.
insallah ozel mama biraz ise yarar canim.
anlayabiliyorum seni su an kizimdan ayri uyusam cok uzulurdum ama bi yerde mecbur kaliyosun.. insallah sag saglim gelsin de ufaklik hepiniz koyun koyuna uyuyun :)
kadir beye sorsana sen. herkes griple ilgili ayni sorulari defalarca sormus sen bunu sorsan nolucak?maasallah canim
bugun benimkide yapiyor ama bilinçli deilmi onu bi çozemedim
atesden sayikliyor da olabilir
yarina hatirlamayabilir benimki
hahahah amiiiiin :)Babaları da ayrı eğitmek gerek. Benim eşimin ses tonu da çok yüksek, uyarırken birden bağırmaya dönüyor, bazen ben bile ürperiyorum. :)) umarım gittikçe zorlaşmaz kolaylaşır amin :)
e erkekler de kivirtip oynamayi delikanliliklarina yakistiramiyo demekki annesiKızlar ne güzel şıkıdım şıkıdım oynuyordadera nın durusu da kıvırtıyordu, bizimki anca höyt dur şunu yere bi vurayım, koltuğun arkasına ne bulursam atayım.. :) aferin begüme. Aslında bizi Nasıl da izliyorlar bak sen öğretmeye çalışmadan o gözlem yapmış öğrenmiş, kötü davranışları da böyle böyle kazanıyorlar demek ki..
evet aynen canim. dun resmen yogurup yogurup sevesim geldi. sevmek yetmedi resmen o kadar tatliydiki.Cok tatli oluyolar yaa yerim. Bi de artik sieinlik yapmayi da biliyolar yani ne hosumuza gidiyo biliyolar. Bu kadar tatli olmasalar nasil dayanirdik bel sirt agrilarina:)
Yurumeden önce pek ilgilenip kullanmıyorlar sanki onu.bi iki kez anca.genelde kendileri yürüdükten sonra sürükleyip ilgi gösteriyorlar.bizde de benzeri var pek ilgilenmiyor.diğerleri de öyle yaptı.yada Benimkiler bi acayipte olabilir.kiz iyide suruklemek için yurumsi lazim deilmiii yuruyodur iste
be n daha alamadim çocuk kendi basina yuruyeeck nerdeyse ben daha oyuncak alicam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?