2015 Şubat Anneleri

Kızlar ne güzel şıkıdım şıkıdım oynuyor dadera nın durusu da kıvırtıyordu, bizimki anca höyt dur şunu yere bi vurayım, koltuğun arkasına ne bulursam atayım.. :) aferin begüme. Aslında bizi Nasıl da izliyorlar bak sen öğretmeye çalışmadan o gözlem yapmış öğrenmiş, kötü davranışları da böyle böyle kazanıyorlar demek ki..

kiz iyide suruklemek için yurumsi lazim deilmiii yuruyodur iste
be n daha alamadim çocuk kendi basina yuruyeeck nerdeyse ben daha oyuncak alicam :))

Sen bizden daha iyi biliyorsun Kadir beye sorsana napıcam şimdi buraya da yaz

be n daha alamadim çocuk kendi basina yuruyeeck nerdeyse ben daha oyuncak alicam :))
Herhalde yürüyor da bi cesaret gelmedi tunaya. Ondan destek alıyor işte demek ki, boşver alma sende, Nasıl olsa onunla da yürüyecek onsuz da :)

Herhalde yürüyor da bi cesaret gelmedi tunaya. Ondan destek alıyor işte demek ki, boşver alma sende, Nasıl olsa onunla da yürüyecek onsuz da :)
ya ne biliyim heveslenmistim
esimde kalabalik edecek zaten yer yok fln dedi
otekiler onunlami yuruudu dedi :)
bende birakdim almadim :)

Sen bizden daha iyi biliyorsun Kadir beye sorsana napıcam şimdi buraya da yaz
geçmis sorulara bakiyorum
bisey bulamazsam sorayim
kis olunca çok soru geliyor hepde aynisi sorulunca kabak benim basima patlar kalaylar valla gece gecee :) azari isitirim

geçmis sorulara bakiyorum
bisey bulamazsam sorayim
kis olunca çok soru geliyor hepde aynisi sorulunca kabak benim basima patlar kalaylar valla gece gecee :) azari isitirim
Dimi geçmiş konulara bak diyor :) Ada'mda haklı hangisine cevap versin, aslında bi arama tuşu olsa etiket kelimeler ile hemen bulunabilir de pek uğraşmıyor anlaşılan gadir beğ :)

Dimi geçmiş konulara bak diyor :) Ada'mda haklı hangisine cevap versin, aslında bi arama tuşu olsa etiket kelimeler ile hemen bulunabilir de pek uğraşmıyor anlaşılan gadir beğ :)
valla konuktivit az sorulmus aradigimi bulamdim ama
baska hersey var , bi kulak agrisi en az on sayfa soru var
ayni konu basligi içerik ayni soru ayni cevap ayni onlarca sayfa

Cok tatli oluyolar yaa yerim. Bi de artik sieinlik yapmayi da biliyolar yani ne hosumuza gidiyo biliyolar. Bu kadar tatli olmasalar nasil dayanirdik bel sirt agrilarina:)

Oyle canim ben cok oynadim karsisinda ama benimkinin kendine has bi oyunu var eheheh. Cok komik oynuyo ya:) Gece uyandiginda bile uyutmayayim diye oynamaya basliyo veya mirildaniyo sarki soyler gibi. Cok oynak olcak galiba. Saka bi yana dedigin gibi herseyi kaydediyolar. Hep iyi ornek olmaliyiz

hahahah yok artikkk
rekor kirmis senin oglann
hakan o kadar ileri gitmedi daha , tesebbus bile edemez hiç acimam uyandirrrimm davul zurna sesiyle
çocuk yatagini çok ozlemis demekkii :)))

gerçekten rekor kırdı hala uyuyor aralarda kalktı emdi yattı ama bi düzenleme getircem valla ödüm koptu gece yarısı kalkarsa diye :) beninkide alkış yapıyor tombul elleriyle çok tatlılar gerçekten . Bizimki oyuncağı acayip sürüyor çok hızlı gidiyor koşar adım toplarını atıyor delikten topu atarken bi yer var oraya deyince top müzik çalıyor orayı keşfetmiş topu atmadan eliyle oraya dokunuyor müzigi caldiriyo

Gece uyanıp emzirdimmi hatırlamıyorum.kalkmadık galiba.akşam iki kere uyandı bi saat oturdu geri yatmamıştı

yarın akşam kavuşuyorum kızıma inşallah ve koyun koyuna uyuyacağım

maasallah canim
bugun benimkide yapiyor ama bilinçli deilmi onu bi çozemedim
atesden sayikliyor da olabilir
yarina hatirlamayabilir benimki
kadir beye sorsana sen. herkes griple ilgili ayni sorulari defalarca sormus sen bunu sorsan nolucak?
yazik yavruya

Babaları da ayrı eğitmek gerek. Benim eşimin ses tonu da çok yüksek, uyarırken birden bağırmaya dönüyor, bazen ben bile ürperiyorum. :)) umarım gittikçe zorlaşmaz kolaylaşır amin :)
hahahah amiiiiin :)

e erkekler de kivirtip oynamayi delikanliliklarina yakistiramiyo demekki annesi
höt dedim mi tamamdir diyo demekki :))

ama evet dedigin gibi kotu seyleri de hafizaya yazarlar boyle boyle.
şok oldum cunku hic ogretmeye calismamistim.
bi de sarki calinca yapilcagini da nasil kesfetmisse..
anneni seviyosan alkisla babani sebiyosan alkisla diye bi sarki vardi onda yapti bi de ilk

Cok tatli oluyolar yaa yerim. Bi de artik sieinlik yapmayi da biliyolar yani ne hosumuza gidiyo biliyolar. Bu kadar tatli olmasalar nasil dayanirdik bel sirt agrilarina:)
evet aynen canim. dun resmen yogurup yogurup sevesim geldi. sevmek yetmedi resmen o kadar tatliydiki.
ama gece acisini cikardi hic uyutmadi
gece aklima o hallerini getirip sinirlenmemeye calistim :))
Duru ile yanyana gelseler bunlar kizlar günü duzenler hee :))

Yurumeden önce pek ilgilenip kullanmıyorlar sanki onu.bi iki kez anca.genelde kendileri yürüdükten sonra sürükleyip ilgi gösteriyorlar.bizde de benzeri var pek ilgilenmiyor.diğerleri de öyle yaptı.yada Benimkiler bi acayipte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…