2015 Şubat Anneleri

Ay keske yanyana gelebilseler. Mezdeke acip oynuyolarmis eskiden gunlerde oyle yaparlardi ya:)
ahh ahh niye yakin oturmuyozki biz.
bazilariniz ayni sehirdesiniz galiba.
ben olsam bulusurdum vallahii. ama herkes her zaman aktif olarak takilmiyo burda. belli kisiler var hep. ayni sehirde olsak biz ne guzel olurdu

Selam kızlar nabersiniz pazartesi salı tatil günüm evdeydim malum yazdıklarınızı okudum ama zamanın olmadı yazmaya şu an işteyim yazabiliyorum evdeki yoğumluk daha fazla işteki yoğunluktan bebişler nasıl maral geçmiş olsun geçer inşAllah hastalığı bi kaç güne kadar

tek çocuk olmak sade ve sadece kizina haksizlik olur canim
ben kardesden yanayim sekil 1 a da goruldugu gibi :)

maral hakan nasil
valla bilmiyorum bende nasil
gozu iyi
atesi devam

sabah 9 da kalkdi gece 1 den dokuza kadr uyudu araliksiz hasta olamsa hayatda yatmaz dogudugundan beri ilk defa boyle uyuudu simdide uyyor
surekli uyumak istiyor bakalim nolacak sonumuz

kadir beye sorsana sen. herkes griple ilgili ayni sorulari defalarca sormus sen bunu sorsan nolucak?
yazik yavruya
sordum canim
konjuktivit ates yapmaz
atesi yaapan hastalik konjuktivit yapabilir demis
grip oluyor herhalde oksuruk fln yok ama
gozu iyi simdi sabah yapismamisdi

valla bilmiyorum bende nasil
gozu iyi
atesi devam

sabah 9 da kalkdi gece 1 den dokuza kadr uyudu araliksiz hasta olamsa hayatda yatmaz dogudugundan beri ilk defa boyle uyuudu simdide uyyor
surekli uyumak istiyor bakalim nolacak sonumuz

geçmiş olsun hastamı oldunuz siz

Canım alakasız alıntı oldu ama bişey sorcaktım kızın seni görünce nasıl tepki veriyor yani sarılıyor mu gülüyor mu yoksa küser gibi mi davranıyor ben bazen işten eve gittiğimde kaynanamdan bana gelmiyor trip atıyor dargın gibi oluyor kıskanıyorum kaynanamdan bana gelmeyişini :)

valla aynı durum bizde de var anneanneye aşık anneannesine atıldığı gibi bana atılmıyor bazen kızıyorum seni anneannenmi doğurdu diyorum pis pis gülüyor :)
küsüyor önce ama sonra gönlünü alıyorum bu seferde üzerimden inmiyor

Hmm evet canım aynı durum bizde de var küsmeyi de biliyorlar maşallah :)

Hmm evet canım aynı durum bizde de var küsmeyi de biliyorlar maşallah :)

bilmedikleri yok valla
zaten gözü açık doğan çocuklardan ne bekliyoruzki

işin ilginç yanı bana yaptığı tribi babasına yapmıyor babasını görünce üzerine atlıyor herşey bana yapılıyor

Bendesine yazacaktım Nasıl gidiyor iştah durumları Berat'ın?

Selam kizlar bakici olayimiz son surat devam ediyor.ses kaydinda kotu davranis yok ama ilgi de yok. Butun gun tv acik. Ben de durumdan rahatsiz oldum kamera taktirmak istiorum dedim krndisine gizlemedim. Cok uzatmiyim bana solemedigini birakmadi. Ustune isi birakiyor bi de yeni is bulana kdr calisayim dior. Simdi bu olaydan sonra yeni is bulana kdr nasi guvenip birakcam. Direk daha gelme desem hakkina mi girmis olurum. Borcum vs var diyor. İki arada kaldim. Ayrica yeni bakiciya nasi guvencem. Anneme gel desem sonra pisman olur muyum. Kafamda deli sorular

olmsuz canim valla
pazartesi aylik kontrolune go turdum biseyi yokdu
sali yani dun aksam atesi çikdi , gunduzde var isin garibi ates
ama aglamiyor pek rahatsiz olmuyor, sadece uyyor

geçmiş olsun canım heryerde bir salgın özellikle çocuklarda var nedir bu anlamadım haberlerde bile hep çocuk hastalıkları var. çabucak atlatın inşallah

o seni birakiyor yuz ustu ama
yarin is bulsa gidecek sen napacaksin o zaman ?
annene gel desen neyden pisman olbailirsin anlamadim

kamera taktıracağın için seni suçlayan ve işi bırakacağını söyleyip yeni iş bulana kadar devam etmek isteyen biri bana denk gelse hiç uzatmaz çantasını koluna takardım. yeni işi yarın bulsa gelmeyecek seni yüz üstü bırakacak. madem çok borcu var ona göre çalışacak. hakkına girmiş olmazsın direkt bıraktır işi annene gel desen neden pişman olacaksın anlamadım ama eğer annnenle anlaşamıyorsan kısa süreliğine diye çağır o arada başka bakıcı ara ama o kadını evinde çocuğunla bırakma
işin iç yüzünü geçmişinizi bilmiyorum ama bu yazdığından bile irrite oldum o bakıcıya

Can'ım kardeş ebette önemli. Ama yapamayacağını düşünmüyorsan hiç girişme bu işe derim. Babanın yardımıyla filan olmuyor asla, nereye kadar yardım eder ki ikinci gün of puf başlar. Psikolojisi bozulmuş bi annedense yalnız ama Mutlu büyüyen bir çocuk daha iyi olur bence. Senin fikrin çok daha önemli, ben başarırım üstesinden gelirim diyorsan mutlaka bir kardeşi olsun sılanın. Millet de bi garip ha sanki pazardan elma alıyoz çocuk yapınmış Allah Allah. İnsan yetiştirmek ne kadar zor, uyku yeme içmeden daha önemlisi nitelikli bi birey yetiştirmek, kişilik kazandırmak, kimse işin bu boyutuna bakmıyor amaaan büyür gider diyor, ilginç..

Canıııııım lütfen şu yufka yüreği bırak vur tekmeyi şu kadına ayyyyy sinir oldum. Onu laf söylemeden önce düşünecekti. Sen işverensin ve şartları sen koyarsın. Çocuk bakıyor, büyük sorumluluk lazım, güven lazım, bunlar olmadan olmazzzz. Gitsin yaa çağır anneni. Gıcık kadın

Çıkar bence Hakkına girmezsin kesinlikle..

gelincikgibi cimcimesultan mery60 MaRaL_
Ay kizlar ne bileyim cok yufka yurekliyim. İsi ztn birakcak ben bunca laftan sonra size guvenmiorum dedim simdi de cark edio yok kiasmetim burasi vs.
Annemle anlasiorum ama insanlik hali anlasamadigimiz zaman olabilir keske cagirmasaydim der miyim die dusunuorum. Cunku berattan dolayi isten cikacak ve simdilik bizimle yasayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…