2015 Şubat Anneleri

ahh ahh niye yakin oturmuyozki biz.
bazilariniz ayni sehirdesiniz galiba.
ben olsam bulusurdum vallahii. ama herkes her zaman aktif olarak takilmiyo burda. belli kisiler var hep. ayni sehirde olsak biz ne guzel olurdu
Evet herkes oyle takilmiyo surekli. Hic tanismadiklarim var kocaelide olan. Onlar onceden yaziyodu simdi yazmiyo. angeloflove var onla da insallah denk getiririz bir gun. O calisiyo yazik bi de bakici derdi. Keske herkesle gorusmek kolay olsaydi:)

Kızlar kardeş muhabbeti yapılmış.. Ben tek çocuğum, bir kardeşim olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama isterdim olsun, birbirimize destek olurduk, oğlumun bir dayısı veya teyzesi olurdu ama kısmet.. Ben mery60 e katılıyorum yani gerçekten hem maddi hem de manevi anlamda gücü olan çocuk yapmalı bir çocuk kolay büyümüyor ve insandan da bir çok şey götürüyor, ben şu anda hiç yapamam oysa ki bakanım okur çalışsam da ama ben zaten yıprandım daha da yıpranırım çocuklarıma faydam olmaz..

MaRaL_ düştü mü Can'ım Hakan'ın ateşi? Enfeksiyon falan mı acaba? Yani sürekli uyuması da bu durumda normal mı ki

Bu arada M metismis nerfe yahu

Şu bebişler olmasa buluşurduk walla ortak noktada :) :) merak ediyorum ben de Bi kaç kişiyi :)))

Canim ama oyle sey mi olur hem isi birakacak hem de is bulana kadar calisacak onun yerine senin sartlarini kabul etseymis paraya ihtiyaci varsa. Bence anneni cagir canim

annene kızsanda sinirin geçer ve istediğin konuyu tartışabilirsin elin kadınına laf geçiremezsin bak laf söyledi diyorsun ben olsam o kadına çocuk emanet edemem
annen gelirse hem ev işlerinde de yardımcın olur rahat edersin

Canımben senin yerinde olsam daha çocuğu kendi kafasına göre dışarı çıkardığında atardı işten sizden bulmuş laf söyleyecek yüzü sanki o sizin patronunuz yok artık ben olsam dakka düşünmeden annemi çağırırdım bakıcıdan daha çok ilgileneceği kesin

Tam benim kafamdansın canım düşüncelerimiz hep aynı

Bendesine yazacaktım Nasıl gidiyor iştah durumları Berat'ın?
Sağol canım sorduğun için şimdilik daha iyi sanki en azından kahvaltısını bitiriyor kahvaltıdan sonra gün içinde yarım muz bitiriyor akşam da bir kaç kaşık pirinç pilavı 1-2 kaşık yoğurt yiyor yatmadan da elma rendeliyorum mandalina suyuyla karıştırıyorum bu saydıklarımı yiyor canım çok kötü değil ama istediğim gibi de değil her gün aynı şeyleri yiyor mesela eti kıymayı ve sebze yemeklerini hiç yediremiyorum sadece bu saydıklarımı reddetmiyor fazla o yüzden tek yönlü besleniyor yani ben de zorlamıyorum artık eskisi gibi neyden ne kadar isterse o kadar yiyor

Bizimki de aynı babaya ayrı bi düşkünlüğü var bizi totolarına saymıyorlar :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteydim. Alırsanız aranıza ben de buradayım artık. 4 şubat doğumlu bir oğlum var. Hamileliğimden bu yana çok şey öğrendim sizlerden. aynı şeyleri yaşayan annelerin olması rahatlatıyo en azından tek olmadığımı anlıyorum fikir ediniyorum sizlerden.

valla bilmiyorum bende nasil
gozu iyi
atesi devam

sabah 9 da kalkdi gece 1 den dokuza kadr uyudu araliksiz hasta olamsa hayatda yatmaz dogudugundan beri ilk defa boyle uyuudu simdide uyyor
surekli uyumak istiyor bakalim nolacak sonumuz
oy kuzum bende hasta olunca hep uyumak isterim

Hosgeldin aramiza:) gercekten cok guzel oluyo burda herseyi paylasiyoruz

Teşekkür ederim. İlk bebek olunca tecrübesizlik hat safhada.sayenizde çok şey öğrendim

Teşekkür ederim. İlk bebek olunca tecrübesizlik hat safhada.sayenizde çok şey öğrendim

ben bebeğim olana kadar nasıl tutulur bilmezdim ve en çok korktuğum şey dilinden anlamamaktı
ablamla konuşurken hep derdim ağlasa neden ağladığını anlamam gazı olsa çıkaramam diye
anne olduğum an sanki 5 çocuk büyütmüşüm gibi hisse kapıldım elini oynatmasından anlar oldum

ama dediğin gibi insan ne kadar bilinçlensede tecrübesiz olduğu konular çok. burada öğrendik herşeyi

sabahtan beri 1,5 saat arayla kasılmalarım oluyor 15-20 dk sürüyor evde yalnızım ve telefonumda yok
doğursam kimsenin ruhu duymayacak

Yaninda biri olsun canim bu donemde yalniz kalma. Annen gelebilse keske. Esin gitti dimi?
yarın gece gidecek eşim. gitmeden önce beni köye anneme götürmek istiyor annemde gel diyor ama ben annemin gelmesini istiyorum onlar ısrarla benim gitmemi istiyorlar.
ya ben mi yanlış düşünüyorum birde size sorayım.
şimdi doktorum bana önümüzdeki 3 hafta için acil durumlarda çanakkaleye gitmem gerektiğini söyledi
ben ilçedeyim çanakkale 50 km ve ambulansla gideceğim.
annemler köyde köy bana 40 km uzaklıkta. Allah korusun bişey olsa ambulans buradan köye gelene kadar çanakkaleye varacak. artı köyden çanakkaleye gitmek için yine buradan geçmek zorunda. eşim başımızda erkek olsun istiyor ama buraya annem gelse ters bir durumda başımda eşimin abiside olur kayınpederimde eniştemde. yani hepsi bana 2 dk mesafede

ben mi yanlış düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız köye gitsemmi yoksa annemmi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…