Evet herkes oyle takilmiyo surekli. Hic tanismadiklarim var kocaelide olan. Onlar onceden yaziyodu simdi yazmiyo.ahh ahh niye yakin oturmuyozki biz.
bazilariniz ayni sehirdesiniz galiba.
ben olsam bulusurdum vallahii. ama herkes her zaman aktif olarak takilmiyo burda. belli kisiler var hep. ayni sehirde olsak biz ne guzel olurdu
Şu bebişler olmasa buluşurduk walla ortak noktada :) :) merak ediyorum ben de Bi kaç kişiyi :)))Evet herkes oyle takilmiyo surekli. Hic tanismadiklarim var kocaelide olan. Onlar onceden yaziyodu simdi yazmiyo.angeloflove var onla da insallah denk getiririz bir gun. O calisiyo yazik bi de bakici derdi. Keske herkesle gorusmek kolay olsaydi:)
Canim ama oyle sey mi olur hem isi birakacak hem de is bulana kadar calisacak onun yerine senin sartlarini kabul etseymis paraya ihtiyaci varsa. Bence anneni cagir canimSelam kizlar bakici olayimiz son surat devam ediyor.ses kaydinda kotu davranis yok ama ilgi de yok. Butun gun tv acik. Ben de durumdan rahatsiz oldum kamera taktirmak istiorum dedim krndisine gizlemedim. Cok uzatmiyim bana solemedigini birakmadi. Ustune isi birakiyor bi de yeni is bulana kdr calisayim dior. Simdi bu olaydan sonra yeni is bulana kdr nasi guvenip birakcam. Direk daha gelme desem hakkina mi girmis olurum. Borcum vs var diyor. İki arada kaldim. Ayrica yeni bakiciya nasi guvencem. Anneme gel desem sonra pisman olur muyum. Kafamda deli sorular
gelincikgibi cimcimesultan mery60 MaRaL_
Ay kizlar ne bileyim cok yufka yurekliyim. İsi ztn birakcak ben bunca laftan sonra size guvenmiorum dedim simdi de cark edio yok kiasmetim burasi vs.
Annemle anlasiorum ama insanlik hali anlasamadigimiz zaman olabilir keske cagirmasaydim der miyim die dusunuorum. Cunku berattan dolayi isten cikacak ve simdilik bizimle yasayacak.
Ay evet ya cok guzel olurdu ben de cok merak ediyorum. Kuzular tanissa daha da super olurduŞu bebişler olmasa buluşurduk walla ortak noktada :) :) merak ediyorum ben de Bi kaç kişiyi :)))
Canımben senin yerinde olsam daha çocuğu kendi kafasına göre dışarı çıkardığında atardı işten sizden bulmuş laf söyleyecek yüzü sanki o sizin patronunuz yok artık ben olsam dakka düşünmeden annemi çağırırdım bakıcıdan daha çok ilgileneceği kesinSelam kizlar bakici olayimiz son surat devam ediyor.ses kaydinda kotu davranis yok ama ilgi de yok. Butun gun tv acik. Ben de durumdan rahatsiz oldum kamera taktirmak istiorum dedim krndisine gizlemedim. Cok uzatmiyim bana solemedigini birakmadi. Ustune isi birakiyor bi de yeni is bulana kdr calisayim dior. Simdi bu olaydan sonra yeni is bulana kdr nasi guvenip birakcam. Direk daha gelme desem hakkina mi girmis olurum. Borcum vs var diyor. İki arada kaldim. Ayrica yeni bakiciya nasi guvencem. Anneme gel desem sonra pisman olur muyum. Kafamda deli sorular
Tam benim kafamdansın canım düşüncelerimiz hep aynıCanıııııım lütfen şu yufka yüreği bırak vur tekmeyi şu kadına ayyyyy sinir oldum. Onu laf söylemeden önce düşünecekti. Sen işverensin ve şartları sen koyarsın. Çocuk bakıyor, büyük sorumluluk lazım, güven lazım, bunlar olmadan olmazzzz. Gitsin yaa çağır anneni. Gıcık kadın
Sağol canım sorduğun için şimdilik daha iyi sanki en azından kahvaltısını bitiriyor kahvaltıdan sonra gün içinde yarım muz bitiriyor akşam da bir kaç kaşık pirinç pilavı 1-2 kaşık yoğurt yiyor yatmadan da elma rendeliyorum mandalina suyuyla karıştırıyorum bu saydıklarımı yiyor canım çok kötü değil ama istediğim gibi de değil her gün aynı şeyleri yiyor mesela eti kıymayı ve sebze yemeklerini hiç yediremiyorum sadece bu saydıklarımı reddetmiyor fazla o yüzden tek yönlü besleniyor yani ben de zorlamıyorum artık eskisi gibi neyden ne kadar isterse o kadar yiyorBendesine yazacaktım Nasıl gidiyor iştah durumları Berat'ın?
Bizimki de aynı babaya ayrı bi düşkünlüğü var bizi totolarına saymıyorlar :)bilmedikleri yok valla
zaten gözü açık doğan çocuklardan ne bekliyoruzki
işin ilginç yanı bana yaptığı tribi babasına yapmıyor babasını görünce üzerine atlıyor herşey bana yapılıyor
oy kuzum bende hasta olunca hep uyumak isterimvalla bilmiyorum bende nasil
gozu iyi
atesi devam
sabah 9 da kalkdi gece 1 den dokuza kadr uyudu araliksiz hasta olamsa hayatda yatmaz dogudugundan beri ilk defa boyle uyuudu simdide uyyor
surekli uyumak istiyor bakalim nolacak sonumuz
Hosgeldin aramiza:) gercekten cok guzel oluyo burda herseyi paylasiyoruzMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteydim. Alırsanız aranıza ben de buradayım artık. 4 şubat doğumlu bir oğlum var. Hamileliğimden bu yana çok şey öğrendim sizlerden. aynı şeyleri yaşayan annelerin olması rahatlatıyo en azından tek olmadığımı anlıyorum fikir ediniyorum sizlerden.
Teşekkür ederim. İlk bebek olunca tecrübesizlik hat safhada.sayenizde çok şey öğrendim
Yaninda biri olsun canim bu donemde yalniz kalma. Annen gelebilse keske. Esin gitti dimi?sabahtan beri 1,5 saat arayla kasılmalarım oluyor 15-20 dk sürüyor evde yalnızım ve telefonumda yok
doğursam kimsenin ruhu duymayacak
yarın gece gidecek eşim. gitmeden önce beni köye anneme götürmek istiyor annemde gel diyor ama ben annemin gelmesini istiyorum onlar ısrarla benim gitmemi istiyorlar.Yaninda biri olsun canim bu donemde yalniz kalma. Annen gelebilse keske. Esin gitti dimi?
sabahtan beri 1,5 saat arayla kasılmalarım oluyor 15-20 dk sürüyor evde yalnızım ve telefonumda yok
doğursam kimsenin ruhu duymayacak
Saol Can'ım valla bu hafta öldüm bittimkolay gelsin hamarat kadinsin vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?