- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
İnşallah zamanını bekler minik kuzu. Yanına biri gelebilse keşke.
uyandi yokdu atesiKızlar kardeş muhabbeti yapılmış.. Ben tek çocuğum, bir kardeşim olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama isterdim olsun, birbirimize destek olurduk, oğlumun bir dayısı veya teyzesi olurdu ama kısmet.. Benmery60 e katılıyorum yani gerçekten hem maddi hem de manevi anlamda gücü olan çocuk yapmalı bir çocuk kolay büyümüyor ve insandan da bir çok şey götürüyor, ben şu anda hiç yapamam oysa ki bakanım okur çalışsam da ama ben zaten yıprandım daha da yıpranırım çocuklarıma faydam olmaz..
MaRaL_ düştü mü Can'ım Hakan'ın ateşi? Enfeksiyon falan mı acaba? Yani sürekli uyuması da bu durumda normal mı ki
Bu arada M metismis nerfe yahu
Saol Can'ım valla bu hafta öldüm bittimkolay gelsin hamarat kadinsin vallahi
bana kalsa bende ikinci cocuk mu asla derim.
kendimi dusunursem yani.
ben diger insanlarin ne dedigini de pek umursamiyorum esim haric.
ama en once kizimi dusunerek ikinciyi yaparim. yapicam da zamani gelince kismet olursa.
bi kardesi olmali insanin hayatta.. kotu de olsa iyi de olsa bi kardes anne baba gocup gittikten sonra yalniz kalmamasi icin..
kimin once olecegini allah bilir. allah sirali olum versin.
bi yandan yalniz buyumemesi icin de cok onemli bence.
o zaman yapardım ben olsam en azından sana destek oluyormuş
tek çocuk olmak sade ve sadece kizina haksizlik olur canim
ben kardesden yanayim sekil 1 a da goruldugu gibi :)
Can'ım kardeş ebette önemli. Ama yapamayacağını düşünmüyorsan hiç girişme bu işe derim. Babanın yardımıyla filan olmuyor asla, nereye kadar yardım eder ki ikinci gün of puf başlar. Psikolojisi bozulmuş bi annedense yalnız ama Mutlu büyüyen bir çocuk daha iyi olur bence. Senin fikrin çok daha önemli, ben başarırım üstesinden gelirim diyorsan mutlaka bir kardeşi olsun sılanın. Millet de bi garip ha sanki pazardan elma alıyoz çocuk yapınmış Allah Allah. İnsan yetiştirmek ne kadar zor, uyku yeme içmeden daha önemlisi nitelikli bi birey yetiştirmek, kişilik kazandırmak, kimse işin bu boyutuna bakmıyor amaaan büyür gider diyor, ilginç..
Kızlar kardeş muhabbeti yapılmış.. Ben tek çocuğum, bir kardeşim olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama isterdim olsun, birbirimize destek olurduk, oğlumun bir dayısı veya teyzesi olurdu ama kısmet.. Benmery60 e katılıyorum yani gerçekten hem maddi hem de manevi anlamda gücü olan çocuk yapmalı bir çocuk kolay büyümüyor ve insandan da bir çok şey götürüyor, ben şu anda hiç yapamam oysa ki bakanım okur çalışsam da ama ben zaten yıprandım daha da yıpranırım çocuklarıma faydam olmaz..
MaRaL_ düştü mü Can'ım Hakan'ın ateşi? Enfeksiyon falan mı acaba? Yani sürekli uyuması da bu durumda normal mı ki
tabi annen gelsinyarın gece gidecek eşim. gitmeden önce beni köye anneme götürmek istiyor annemde gel diyor ama ben annemin gelmesini istiyorum onlar ısrarla benim gitmemi istiyorlar.
ya ben mi yanlış düşünüyorum birde size sorayım.
şimdi doktorum bana önümüzdeki 3 hafta için acil durumlarda çanakkaleye gitmem gerektiğini söyledi
ben ilçedeyim çanakkale 50 km ve ambulansla gideceğim.
annemler köyde köy bana 40 km uzaklıkta. Allah korusun bişey olsa ambulans buradan köye gelene kadar çanakkaleye varacak. artı köyden çanakkaleye gitmek için yine buradan geçmek zorunda. eşim başımızda erkek olsun istiyor ama buraya annem gelse ters bir durumda başımda eşimin abiside olur kayınpederimde eniştemde. yani hepsi bana 2 dk mesafede
ben mi yanlış düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız köye gitsemmi yoksa annemmi gelse
bu kadin resmen seni kullanmaya calisiyor.Selam kizlar bakici olayimiz son surat devam ediyor.ses kaydinda kotu davranis yok ama ilgi de yok. Butun gun tv acik. Ben de durumdan rahatsiz oldum kamera taktirmak istiorum dedim krndisine gizlemedim. Cok uzatmiyim bana solemedigini birakmadi. Ustune isi birakiyor bi de yeni is bulana kdr calisayim dior. Simdi bu olaydan sonra yeni is bulana kdr nasi guvenip birakcam. Direk daha gelme desem hakkina mi girmis olurum. Borcum vs var diyor. İki arada kaldim. Ayrica yeni bakiciya nasi guvencem. Anneme gel desem sonra pisman olur muyum. Kafamda deli sorular
keskeEvet herkes oyle takilmiyo surekli. Hic tanismadiklarim var kocaelide olan. Onlar onceden yaziyodu simdi yazmiyo.angeloflove var onla da insallah denk getiririz bir gun. O calisiyo yazik bi de bakici derdi. Keske herkesle gorusmek kolay olsaydi:)
evet M metismis i bende soracaktim simdi.Kızlar kardeş muhabbeti yapılmış.. Ben tek çocuğum, bir kardeşim olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama isterdim olsun, birbirimize destek olurduk, oğlumun bir dayısı veya teyzesi olurdu ama kısmet.. Benmery60 e katılıyorum yani gerçekten hem maddi hem de manevi anlamda gücü olan çocuk yapmalı bir çocuk kolay büyümüyor ve insandan da bir çok şey götürüyor, ben şu anda hiç yapamam oysa ki bakanım okur çalışsam da ama ben zaten yıprandım daha da yıpranırım çocuklarıma faydam olmaz..
cok gizemli huuu :))Şu bebişler olmasa buluşurduk walla ortak noktada :) :) merak ediyorum ben de Bi kaç kişiyi :)))
kesinlikle annen gelsin.yarın gece gidecek eşim. gitmeden önce beni köye anneme götürmek istiyor annemde gel diyor ama ben annemin gelmesini istiyorum onlar ısrarla benim gitmemi istiyorlar.
ya ben mi yanlış düşünüyorum birde size sorayım.
şimdi doktorum bana önümüzdeki 3 hafta için acil durumlarda çanakkaleye gitmem gerektiğini söyledi
ben ilçedeyim çanakkale 50 km ve ambulansla gideceğim.
annemler köyde köy bana 40 km uzaklıkta. Allah korusun bişey olsa ambulans buradan köye gelene kadar çanakkaleye varacak. artı köyden çanakkaleye gitmek için yine buradan geçmek zorunda. eşim başımızda erkek olsun istiyor ama buraya annem gelse ters bir durumda başımda eşimin abiside olur kayınpederimde eniştemde. yani hepsi bana 2 dk mesafede
ben mi yanlış düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız köye gitsemmi yoksa annemmi gelse
düşünebildiklerine şükretmek lazım ama bazen gerçekten saçmalıyorlarkesinlikle annen gelsin.
bu erkekler neden mantikli dusunemezler allahimmm
bu kadin resmen seni kullanmaya calisiyor.
kendi ia bulunca gidecek ama sana borcum var diyor.. yok yaaa..
aninda gonderirdim ben.
Canm başlat kısmında ara diye yer var dosyanın adını yaz arat bulursun..bişey sorcam
telefondaki resimlerin hepsini bilgisayara atmıştım sonra yanlışlıkla o sayfayı kapattım
şimdi o resimleri arıyorum ama bulamıyorum
nereye atmış olabilir anlayan varmı bu konulardan
senin gitmen mantiksiz canimay gelmedikleri gibi birde beni götürmeye çalışıyolar
Buradayım cnm okuyorum ama yazamıyorum çoğu Zaman.Gizli gizli takip ediyorum sizi :)Kızlar kardeş muhabbeti yapılmış.. Ben tek çocuğum, bir kardeşim olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama isterdim olsun, birbirimize destek olurduk, oğlumun bir dayısı veya teyzesi olurdu ama kısmet.. Benmery60 e katılıyorum yani gerçekten hem maddi hem de manevi anlamda gücü olan çocuk yapmalı bir çocuk kolay büyümüyor ve insandan da bir çok şey götürüyor, ben şu anda hiç yapamam oysa ki bakanım okur çalışsam da ama ben zaten yıprandım daha da yıpranırım çocuklarıma faydam olmaz..
İştahının daha iyi olmasına sevindim.Yemediği gıdaları sen yine de ara ara teklif et.Benimki kıyma yemezdi hiç,ne şekilde verdiysem çıkardı hep ağzından.Et didikleyip öyle veriyordum ben de.Son 1 haftadır kıyma yemeye başladı,sevinç çığlıkları attım valla ilk yediğinde.Hiç yemeyecek sevmeyecek diye düşünmüştüm.Bir arkadaşım sen yine de ara ara vermeye çalış demişti,büyük ihtimal alışır diye.Haklıymış valla.Belki seninki de bir Zaman sonra yemeye başlar hiç yemediklerini :)Sağol canım sorduğun için şimdilik daha iyi sanki en azından kahvaltısını bitiriyor kahvaltıdan sonra gün içinde yarım muz bitiriyor akşam da bir kaç kaşık pirinç pilavı 1-2 kaşık yoğurt yiyor yatmadan da elma rendeliyorum mandalina suyuyla karıştırıyorum bu saydıklarımı yiyor canım çok kötü değil ama istediğim gibi de değil her gün aynı şeyleri yiyor mesela eti kıymayı ve sebze yemeklerini hiç yediremiyorum sadece bu saydıklarımı reddetmiyor fazla o yüzden tek yönlü besleniyor yani ben de zorlamıyorum artık eskisi gibi neyden ne kadar isterse o kadar yiyor
Geçmiş olsun cnm.Bir daha çıkmaz inşallah.uyandi yokdu atesi
simdi iyi oynuyor ablasiyla abiisiyle
Geldim geldim :)evet M metismis i bende soracaktim simdi.
kardes konusunda dedigim gibi kendimi dusunsem yapmam ama kizim icin yaparim. kardes cok guzel bir sey.
evet cok yipraniyoruz cocuk yetistirmek cok zor. en azindan kizim biraz buyuyunce yapmayi planliyorum. kardes iliskisi de bambaska onu tatsin isterim, hayatta yakin bir arkadasi olsun isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?