2015 Şubat Anneleri

uyandi yokdu atesi
simdi iyi oynuyor ablasiyla abiisiyle

o zaman yapardım ben olsam en azından sana destek oluyormuş

tek çocuk olmak sade ve sadece kizina haksizlik olur canim
ben kardesden yanayim sekil 1 a da goruldugu gibi :)

yaşım nedeniyle hemen karar vermem gerekiyor diye stres oldum kafamda binlerce soru yorumlar için teşekkürler kızlar hepinizin yazdıklarında biraz ben varım bakalım hayat bize neler getirecek hakkımızda hayırlısı

tabi annen gelsin

bu kadin resmen seni kullanmaya calisiyor.
kendi ia bulunca gidecek ama sana borcum var diyor.. yok yaaa..
aninda gonderirdim ben.

evet M metismis i bende soracaktim simdi.

kardes konusunda dedigim gibi kendimi dusunsem yapmam ama kizim icin yaparim. kardes cok guzel bir sey.
evet cok yipraniyoruz cocuk yetistirmek cok zor. en azindan kizim biraz buyuyunce yapmayi planliyorum. kardes iliskisi de bambaska onu tatsin isterim, hayatta yakin bir arkadasi olsun isterim..

kesinlikle annen gelsin.
bu erkekler neden mantikli dusunemezler allahimmm

bişey sorcam
telefondaki resimlerin hepsini bilgisayara atmıştım sonra yanlışlıkla o sayfayı kapattım
şimdi o resimleri arıyorum ama bulamıyorum
nereye atmış olabilir anlayan varmı bu konulardan

bu kadin resmen seni kullanmaya calisiyor.
kendi ia bulunca gidecek ama sana borcum var diyor.. yok yaaa..
aninda gonderirdim ben.

Size de onbes gun sure tanirim dio elbette. Ama dusundum haklisiniz. Huzursuzlugumu devam erttirmemin anlami yok. Cuma gunu maas gunu ztn. Odemesini yapip vedalascam

mery60 sen sanki pirasali köfte yapmıştım bende yaptım ama oğlan pek beğenmedi bende begenmedim tarifini alabilirmiyim

bişey sorcam
telefondaki resimlerin hepsini bilgisayara atmıştım sonra yanlışlıkla o sayfayı kapattım
şimdi o resimleri arıyorum ama bulamıyorum
nereye atmış olabilir anlayan varmı bu konulardan
Canm başlat kısmında ara diye yer var dosyanın adını yaz arat bulursun..

Buradayım cnm okuyorum ama yazamıyorum çoğu Zaman.Gizli gizli takip ediyorum sizi :)

İştahının daha iyi olmasına sevindim.Yemediği gıdaları sen yine de ara ara teklif et.Benimki kıyma yemezdi hiç,ne şekilde verdiysem çıkardı hep ağzından.Et didikleyip öyle veriyordum ben de.Son 1 haftadır kıyma yemeye başladı,sevinç çığlıkları attım valla ilk yediğinde.Hiç yemeyecek sevmeyecek diye düşünmüştüm.Bir arkadaşım sen yine de ara ara vermeye çalış demişti,büyük ihtimal alışır diye.Haklıymış valla.Belki seninki de bir Zaman sonra yemeye başlar hiç yemediklerini :)

Geldim geldim :)
Kardeş konusuna dalmışsınız ancak okuyorum şimdi.
Bizim oğlanı eğlendirmek gitgide zorlaşmaya başladı.Çok rahatladım eskiye göre şükürler olsun ama bu seferde oyalamak oynamak dışarı çıkmak istiyor hep.Oyun fikirleriniz varsa önerilere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…