2015 Şubat Anneleri

Size de onbes gun sure tanirim dio elbette. Ama dusundum haklisiniz. Huzursuzlugumu devam erttirmemin anlami yok. Cuma gunu maas gunu ztn. Odemesini yapip vedalascam
Başından beri okudum yazdıklarını.Benim şahsi fikrim, sizin bakıcının haddini fazlasıyla aşmış olduğu.Fazla özgüven sahibi gibi geldi bana.Yollarınızı ayırmanız daha iyi olur sanki.Sen de inşallah içine sinen istediğin gibi birini bulursun yakın Zaman'da.

Anladım az değil maşallah. Anneler hep daha çok yesin istiyor. Bende mesela mis gibi yumurtalı ıspanak yaptım yemedi eşek, yoğurda karıştırdım oh yedirdim

mery60 sen sanki pirasali köfte yapmıştım bende yaptım ama oğlan pek beğenmedi bende begenmedim tarifini alabilirmiyim
Can'ım bende yaptıydım Feyza da yaptıydı sanırım. Ben şöyle yaptım: pırasa havuç patates haşla,ben doğrayıp haşlıyorum, hiç suyu kalmasın gerekirse sık elinle, maydanoz taze soğan ince kıyılmış isteğe bağlı, bir yumurta biraz Ruşeym biraz yulaf kıvam verecek kadar un. Azıcık yağlanmış tavada üstü kapalı pişirdim. Taze tüketilmesi daha lezzetli yapıyor. Ha bide iki dal pırasa yarım havuç yarım patates yeter bi dünya oluyor çünkü :)

Canım mesafeden dolayı haklısın bence de annenin gelmesi sanki daha uygun olur.. Allah korusun acil bir durum olduğunda en azından daha kısa sürede ulaşırsın hastaneye.. İnanç ey hakikatten bekleyemeyecek galiba yaa kasılmalar da sıklaştıysa :)) inanç dedim ama beyfendiye :))

Buradayım cnm okuyorum ama yazamıyorum çoğu Zaman.Gizli gizli takip ediyorum sizi :)
Heee tamam :) walla oyun doğaçlama gelişiyor bizde belli bir oyunumuz tok her türlü şebeklik yapılır :) seninki Bi de yürüyordu demi..
Yazmazsan en azından arada beğeni yap ki Buralarda olduğunu, sıkıntı olmadığını bilelim :))

hadi gününü beklemezse bile pazartesiyi beklesin inşallah.
İnanç diyorum bende
akşam babasına sordum isim buldunmu diye bulamıyorum dedi
sanki bişey kaybetti onu bulamıyo
bende koydum ismini inanç diye

hadi gününü beklemezse bile pazartesiyi beklesin inşallah.
İnanç diyorum bende
akşam babasına sordum isim buldunmu diye bulamıyorum dedi
sanki bişey kaybetti onu bulamıyo
bende koydum ismini inanç diye
Çok güzel bir isim Allah sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin canımm:))

Size de onbes gun sure tanirim dio elbette. Ama dusundum haklisiniz. Huzursuzlugumu devam erttirmemin anlami yok. Cuma gunu maas gunu ztn. Odemesini yapip vedalascam
canim en dogrusu bu sanirim.
uzulme sikma canini yapacak bisey yok artik calistiramazdin yani bu kadar seyden sonra..

hosgeldin canim :)
inan hic bi fikrim yok her seyden o kadar cabuk bikiyorki eline oynayacak ne verecegime sasirdim. bende onunla ne oynayabilirim bilmiyorum. anca gidiklamaca vs :)

bu aksam disari ciktik annemlerle.dedesi kizima biseyler aldi. magazada aldiklarimizi kizin arabasina kucagina koydu. askiya bi yapisti Begüm kasaya geldik vermiyo. nasil bagiriyo ama anlatamam bir sıkı tutmuski sormayin. herkes bize bakti. mecbur askiyi cikardim aldim kiyafetleri

sonra guldum halime hey gidi dedim sen ki ben cocugumu boyle disarda aglatmam diyen sen

gerci daha bizimkiler bebek. ilerde boyle tutturup aglayan bi cocuk olmasin da

Ya Allah rizasi icin bana yardim edin. Son 1 aydir kizim beni emzik olarak kullaniyo. Karni tika basa tok, hatta afedersiniz gegiriyo ama memem agzinda uyuyo. Cektigim anda uyaniyo.Saatlerce uyutmuyorum, uykudan ölüyo ama mememi almadan uyumuyo. Eline bir sey verip dikkati dagitiyorum sonra salliyorum, yok arkadas, uyku haram ikimize de...imdat, nolur yardim edin napicam

Hic gecmeyecek zannettigim anlar bile gecti gaz agrilari emsin diye sekilden sekile girmeler lohusalik depresifligi bakmisim ki hepsi unutuluyor aklimda kalan ilk gulumsemesi anne demesi baba demesi yeni seyler ogrenmek icin cirpi masi yarin sabah oglum 1 yasini doldurmus olacak. Allaha cok sukur ne diyeyim :)

Belki dis cikarac@gi icin sana duskunlugu olmustur emzik ve biberon kullanmayan biri olarak baze. Sıkıntı cekiyorum bende gecici oluyor insallah cabuk duzelir ben ucu silikon pipetli suluk aldim icine sut ihlamur ya da su koyuyorum aldatmaya calisiyorum

Reactions: ydm
Sana tavsiyem süper dadının uyku eğitiminde yaptığı gibi yapman.
1 saatten fazla ağlayabilir belki ama günden güne azalıyor huzursuz olduğu ve uykuya geçiyorlar.
Ben sallayarak uyuyuyordum beşiğinde uyutmaya karar verdim yatırdım beşiğine pişşpişledim beşiğinde salladım.
İlk de oyun gibi yaptı kalktı doğruldu aldm yatırdım.
Tekrar kalktı tekrar yatırdım sonra ağlamaya huzursuzlanmaya başladı inatla almadım aynı şekilde uyutmaya çalıştım.
Bu şekilde 1.30 saat uğraştım en son artık inleye inleye ağlıyordu ama almadım çünkü alsaydım artık herşeyi ağlayarak yaptıracaktı.
Sonra uyudu.
Ertesi gün yine yatırdım daha çabuk adapte oldu.
Bir sonraki gün kalkmadı bile elimi üzerine koyup pişpiş yapıp sallayınca uyudu hemen.
En önemlisi inatla sabırla almadan, konuşmadan, göz teması kurmadan, aynı şeyi yapmak.
Çok çok zor o ağlarken dayanmak ama onun ve senin için en iyisi bu diye düşün.

Olur cnm bundan sonra öyle yapayım.
Havalar da soğuk gidiyor ya eskisi kadar dışarı çıkamıyoruz,çıksak da erken dönüyoruz kaldık evde baş başa,o da Haklı sıkılıyor yavrum bir süre sonra aynı oyuncaklar.Evin altını üstüne getiriyor sıkılınca da sokak kapısına gidip kapıya vuruyor sürekli :)
Bahar gelsin çabucak,atalım kendimizi dışarılara bebelerle.

Ayyyy Nasıl sahiplenmişse artık yeni cicilerini :) Güle güle giysin kuzucuk.
Annenlerin gelmesi ne güzel oldu senin için.Bol bol enerji depola bence.Uzun uyuyabiliyor musun sabahları?
Bir de dediğin gibi daha bebekler şimdiden alışkanlık olmaz herhalde tutturmalar.Az daha büyüsünler o Zaman düşünürsün bunları boşver.

Maşallah.Ne güzel yazmışsın.
Seninki Burdaki en büyük Bebek heralde.İlk yaşını dolduran o oldu.Nice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah yavrunun.

evet alamadik elinden :) sagol teyzesii :)

annemlerin gelmesi gercekten guzel oldu.. yarin aksam gidiyolar ama ay sonu ben gidicem dayim evleniyo bi bahane oldu gitmeye yoksa kisin cok zor cocukla..

10a kadar uyudum sabahlari sagolsunlar. sabah tabii 7-8gibi kalkip emzirdim ama o da bisey. sonrasinda annem oyaladi ben uyudum biraz daha. ama anladim ki o eski cocuksuz zamanlarimizdaki gibi kesintisiz ve rahat rahat uyuyamiyor insan.. sanirim artik o uykular anilarda kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…