Başından beri okudum yazdıklarını.Benim şahsi fikrim, sizin bakıcının haddini fazlasıyla aşmış olduğu.Fazla özgüven sahibi gibi geldi bana.Yollarınızı ayırmanız daha iyi olur sanki.Sen de inşallah içine sinen istediğin gibi birini bulursun yakın Zaman'da.Size de onbes gun sure tanirim dio elbette. Ama dusundum haklisiniz. Huzursuzlugumu devam erttirmemin anlami yok. Cuma gunu maas gunu ztn. Odemesini yapip vedalascam
Anladım az değil maşallah. Anneler hep daha çok yesin istiyor. Bende mesela mis gibi yumurtalı ıspanak yaptım yemedi eşek, yoğurda karıştırdım oh yedirdimSağol canım sorduğun için şimdilik daha iyi sanki en azından kahvaltısını bitiriyor kahvaltıdan sonra gün içinde yarım muz bitiriyor akşam da bir kaç kaşık pirinç pilavı 1-2 kaşık yoğurt yiyor yatmadan da elma rendeliyorum mandalina suyuyla karıştırıyorum bu saydıklarımı yiyor canım çok kötü değil ama istediğim gibi de değil her gün aynı şeyleri yiyor mesela eti kıymayı ve sebze yemeklerini hiç yediremiyorum sadece bu saydıklarımı reddetmiyor fazla o yüzden tek yönlü besleniyor yani ben de zorlamıyorum artık eskisi gibi neyden ne kadar isterse o kadar yiyor
Can'ım bende yaptıydım Feyza da yaptıydı sanırım. Ben şöyle yaptım: pırasa havuç patates haşla,ben doğrayıp haşlıyorum, hiç suyu kalmasın gerekirse sık elinle, maydanoz taze soğan ince kıyılmış isteğe bağlı, bir yumurta biraz Ruşeym biraz yulaf kıvam verecek kadar un. Azıcık yağlanmış tavada üstü kapalı pişirdim. Taze tüketilmesi daha lezzetli yapıyor. Ha bide iki dal pırasa yarım havuç yarım patates yeter bi dünya oluyor çünkü :)mery60 sen sanki pirasali köfte yapmıştım bende yaptım ama oğlan pek beğenmedi bende begenmedim tarifini alabilirmiyim
Canım mesafeden dolayı haklısın bence de annenin gelmesi sanki daha uygun olur.. Allah korusun acil bir durum olduğunda en azından daha kısa sürede ulaşırsın hastaneye.. İnanç ey hakikatten bekleyemeyecek galiba yaa kasılmalar da sıklaştıysa :)) inanç dedim ama beyfendiye :))yarın gece gidecek eşim. gitmeden önce beni köye anneme götürmek istiyor annemde gel diyor ama ben annemin gelmesini istiyorum onlar ısrarla benim gitmemi istiyorlar.
ya ben mi yanlış düşünüyorum birde size sorayım.
şimdi doktorum bana önümüzdeki 3 hafta için acil durumlarda çanakkaleye gitmem gerektiğini söyledi
ben ilçedeyim çanakkale 50 km ve ambulansla gideceğim.
annemler köyde köy bana 40 km uzaklıkta. Allah korusun bişey olsa ambulans buradan köye gelene kadar çanakkaleye varacak. artı köyden çanakkaleye gitmek için yine buradan geçmek zorunda. eşim başımızda erkek olsun istiyor ama buraya annem gelse ters bir durumda başımda eşimin abiside olur kayınpederimde eniştemde. yani hepsi bana 2 dk mesafede
ben mi yanlış düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız köye gitsemmi yoksa annemmi gelse
Heee tamam :) walla oyun doğaçlama gelişiyor bizde belli bir oyunumuz tok her türlü şebeklik yapılır :) seninki Bi de yürüyordu demi..Buradayım cnm okuyorum ama yazamıyorum çoğu Zaman.Gizli gizli takip ediyorum sizi :)
Canım mesafeden dolayı haklısın bence de annenin gelmesi sanki daha uygun olur.. Allah korusun acil bir durum olduğunda en azından daha kısa sürede ulaşırsın hastaneye.. İnanç ey hakikatten bekleyemeyecek galiba yaa kasılmalar da sıklaştıysa :)) inanç dedim ama beyfendiye :))
Çok güzel bir isim Allah sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin canımm:))hadi gününü beklemezse bile pazartesiyi beklesin inşallah.
İnanç diyorum bende
akşam babasına sordum isim buldunmu diye bulamıyorum dedi
sanki bişey kaybetti onu bulamıyo
bende koydum ismini inanç diye
amin teşekkür ederim :))Çok güzel bir isim Allah sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin canımm:))
ben gitmek istemiyorum de. akilli ol azicik mantikli dusun de.düşünebildiklerine şükretmek lazım ama bazen gerçekten saçmalıyorlar
nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
canim en dogrusu bu sanirim.Size de onbes gun sure tanirim dio elbette. Ama dusundum haklisiniz. Huzursuzlugumu devam erttirmemin anlami yok. Cuma gunu maas gunu ztn. Odemesini yapip vedalascam
hosgeldin canim :)Geldim geldim :)
Kardeş konusuna dalmışsınız ancak okuyorum şimdi.
Bizim oğlanı eğlendirmek gitgide zorlaşmaya başladı.Çok rahatladım eskiye göre şükürler olsun ama bu seferde oyalamak oynamak dışarı çıkmak istiyor hep.Oyun fikirleriniz varsa önerilere açığım
Belki dis cikarac@gi icin sana duskunlugu olmustur emzik ve biberon kullanmayan biri olarak baze. Sıkıntı cekiyorum bende gecici oluyor insallah cabuk duzelir ben ucu silikon pipetli suluk aldim icine sut ihlamur ya da su koyuyorum aldatmaya calisiyorumYa Allah rizasi icin bana yardim edin. Son 1 aydir kizim beni emzik olarak kullaniyo. Karni tika basa tok, hatta afedersiniz gegiriyo ama memem agzinda uyuyo. Cektigim anda uyaniyo.Saatlerce uyutmuyorum, uykudan ölüyo ama mememi almadan uyumuyo. Eline bir sey verip dikkati dagitiyorum sonra salliyorum, yok arkadas, uyku haram ikimize de...imdat, nolur yardim edin napicam
Sana tavsiyem süper dadının uyku eğitiminde yaptığı gibi yapman.Ya Allah rizasi icin bana yardim edin. Son 1 aydir kizim beni emzik olarak kullaniyo. Karni tika basa tok, hatta afedersiniz gegiriyo ama memem agzinda uyuyo. Cektigim anda uyaniyo.Saatlerce uyutmuyorum, uykudan ölüyo ama mememi almadan uyumuyo. Eline bir sey verip dikkati dagitiyorum sonra salliyorum, yok arkadas, uyku haram ikimize de...imdat, nolur yardim edin napicam
Olur cnm bundan sonra öyle yapayım.Heee tamam :) walla oyun doğaçlama gelişiyor bizde belli bir oyunumuz tok her türlü şebeklik yapılır :) seninki Bi de yürüyordu demi..
Yazmazsan en azından arada beğeni yap ki Buralarda olduğunu, sıkıntı olmadığını bilelim :))
Ayyyy Nasıl sahiplenmişse artık yeni cicilerini :) Güle güle giysin kuzucuk.bu aksam disari ciktik annemlerle.dedesi kizima biseyler aldi. magazada aldiklarimizi kizin arabasina kucagina koydu. askiya bi yapisti Begüm kasaya geldik vermiyo. nasil bagiriyo ama anlatamam bir sıkı tutmuski sormayin. herkes bize bakti. mecbur askiyi cikardim aldim kiyafetleri
sonra guldum halime hey gidi dedim sen ki ben cocugumu boyle disarda aglatmam diyen sen
gerci daha bizimkiler bebek. ilerde boyle tutturup aglayan bi cocuk olmasin da
Maşallah.Ne güzel yazmışsın.Hic gecmeyecek zannettigim anlar bile gecti gaz agrilari emsin diye sekilden sekile girmeler lohusalik depresifligi bakmisim ki hepsi unutuluyor aklimda kalan ilk gulumsemesi anne demesi baba demesi yeni seyler ogrenmek icin cirpi masi yarin sabah oglum 1 yasini doldurmus olacak. Allaha cok sukur ne diyeyim :)
evet alamadik elinden :) sagol teyzesii :)Ayyyy Nasıl sahiplenmişse artık yeni cicilerini :) Güle güle giysin kuzucuk.
Annenlerin gelmesi ne güzel oldu senin için.Bol bol enerji depola bence.Uzun uyuyabiliyor musun sabahları?
Bir de dediğin gibi daha bebekler şimdiden alışkanlık olmaz herhalde tutturmalar.Az daha büyüsünler o Zaman düşünürsün bunları boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?