Emzik almiyo demi canım?Ya Allah rizasi icin bana yardim edin. Son 1 aydir kizim beni emzik olarak kullaniyo. Karni tika basa tok, hatta afedersiniz gegiriyo ama memem agzinda uyuyo. Cektigim anda uyaniyo.Saatlerce uyutmuyorum, uykudan ölüyo ama mememi almadan uyumuyo. Eline bir sey verip dikkati dagitiyorum sonra salliyorum, yok arkadas, uyku haram ikimize de...imdat, nolur yardim edin napicam
Masallah canim Allah uzun saglikli omurler versin.Hic gecmeyecek zannettigim anlar bile gecti gaz agrilari emsin diye sekilden sekile girmeler lohusalik depresifligi bakmisim ki hepsi unutuluyor aklimda kalan ilk gulumsemesi anne demesi baba demesi yeni seyler ogrenmek icin cirpi masi yarin sabah oglum 1 yasini doldurmus olacak. Allaha cok sukur ne diyeyim :)
Tamam canım teklif ederim arada inşAllah beratta yemeye başlarİştahının daha iyi olmasına sevindim.Yemediği gıdaları sen yine de ara ara teklif et.Benimki kıyma yemezdi hiç,ne şekilde verdiysem çıkardı hep ağzından.Et didikleyip öyle veriyordum ben de.Son 1 haftadır kıyma yemeye başladı,sevinç çığlıkları attım valla ilk yediğinde.Hiç yemeyecek sevmeyecek diye düşünmüştüm.Bir arkadaşım sen yine de ara ara vermeye çalış demişti,büyük ihtimal alışır diye.Haklıymış valla.Belki seninki de bir Zaman sonra yemeye başlar hiç yemediklerini :)
Berat ek gıdaya ilk geçtiğimiz aylar yoğurdu çok seviyordu bir kase bitiriyordu buna rağmen daha da versem istiyordu 3-4 aydır hiç ağzını sürmüyor bi şekilde zorla ağzına koymayı denemiştim midesini bulandırarak öğürdü ben de ısrar etmedim artık hiç yemiyo yani nasıl sevdircem tekrar bilmiyorum yemeklerin içine karıştırınca da yemiyor keyfinin kahyası nasıl isterse öyle yapıyor beyefendiAnladım az değil maşallah. Anneler hep daha çok yesin istiyor. Bende mesela mis gibi yumurtalı ıspanak yaptım yemedi eşek, yoğurda karıştırdım oh yedirdim
Beratta sürekli dış kapıya vuruyor biliyor ordan dışarı açılacağını :) babası işten gelince beratla birlikte kapıyı açıyoruz babası içeri geldikten sonra kapıyı kapatınca ağlıyor niye kapattınız diyo heralde ayda yılda bi kapıyı açık yakaladımOlur cnm bundan sonra öyle yapayım.
Havalar da soğuk gidiyor ya eskisi kadar dışarı çıkamıyoruz,çıksak da erken dönüyoruz kaldık evde baş başa,o da Haklı sıkılıyor yavrum bir süre sonra aynı oyuncaklar.Evin altını üstüne getiriyor sıkılınca da sokak kapısına gidip kapıya vuruyor sürekli :)
Bahar gelsin çabucak,atalım kendimizi dışarılara bebelerle.
Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah canım bizimki 31 ocakta :)Hic gecmeyecek zannettigim anlar bile gecti gaz agrilari emsin diye sekilden sekile girmeler lohusalik depresifligi bakmisim ki hepsi unutuluyor aklimda kalan ilk gulumsemesi anne demesi baba demesi yeni seyler ogrenmek icin cirpi masi yarin sabah oglum 1 yasini doldurmus olacak. Allaha cok sukur ne diyeyim :)
Üşütmüş olabilir mi canım ya da grip filan bulaşmış olabilir mi birindengunaydin kizlar..
bisey sorucam. burun tikanikligi okunca illa hastalik mi olur? yani oylesine tikanabilir mi?
baska bi belirti yok ama kizin burnu tikandi
yine hasta mi olucak ya offf
daha yeni antibiyotik kullandi. ne guzel gecmisti. bi hafta gecmedi ustunden ya..
sabah kalktigimda hepten dolmus burnu. cok temizlemekten iltihal olmustu zaten. serum fizyolojik damlattim ama otribebeyle cekmedim.
sumukler fiskirdi hepoff ofdf nolur hasta olmasin noluuuuur..
Günaydın canım nasıl oldu kasılmalarıngünaydın kızlar herkese hayırlı günler
dogum gununuz kutlu olsun canimGünaydın canım nasıl oldu kasılmaların
Yatir kaldir yontemi yapabilirsin burda cogumuz onu yaptik. Ferberden biraz daha az agliyo. Aslinda aglatmiyosun her agladiginda kucaga aliyosun susunca birakiyosun hemenYa Allah rizasi icin bana yardim edin. Son 1 aydir kizim beni emzik olarak kullaniyo. Karni tika basa tok, hatta afedersiniz gegiriyo ama memem agzinda uyuyo. Cektigim anda uyaniyo.Saatlerce uyutmuyorum, uykudan ölüyo ama mememi almadan uyumuyo. Eline bir sey verip dikkati dagitiyorum sonra salliyorum, yok arkadas, uyku haram ikimize de...imdat, nolur yardim edin napicam
olabilir..Üşütmüş olabilir mi canım ya da grip filan bulaşmış olabilir mi birinden
Günaydın canım nasıl oldu kasılmaların
Benim ki aceleci bebeklerden bir sabah ansizin cikageldi herseyimiz hala acele olmasi gerekiyor :) rabbim herkesin evladina huzurlu anneli babali saglikli omurler nasip etsin hayirli evlat olsunlar...Maşallah.Ne güzel yazmışsın.
Seninki Burdaki en büyük Bebek heralde.İlk yaşını dolduran o oldu.Nice güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah yavrunun.
Bende burnu aksin diye ilac kullaniyorum ates yoksa hareketli ize telas yapma bizim her sabah burun bogaz tikali kalkiyor garibim sabah oksuruyor ihlamur mandalina suyu iciriyorum bogazi aciliyor xlear kullaniyorum burnu icin ama artik garibim onda da huylandi agliyor burnunu pecete kullanmadim o tahris etti lavaboda yikadim hem burun tikanikligi acildi hem yara olmadi eskiden agiz beziydi simdi yikadiktan sonra yuzumuzu silip burnumuzun son kontrollerini yapip yikama sepetine hop atiyoruz geniz akintisiyla bogusuyoruz biz yazdan bu yanagunaydin kizlar..
bisey sorucam. burun tikanikligi okunca illa hastalik mi olur? yani oylesine tikanabilir mi?
baska bi belirti yok ama kizin burnu tikandi
yine hasta mi olucak ya offf
daha yeni antibiyotik kullandi. ne guzel gecmisti. bi hafta gecmedi ustunden ya..
sabah kalktigimda hepten dolmus burnu. cok temizlemekten iltihal olmustu zaten. serum fizyolojik damlattim ama otribebeyle cekmedim.
sumukler fiskirdi hepoff ofdf nolur hasta olmasin noluuuuur..
Cok hizli gecti bu yil :) tesekkur ederiz ohhh mis bir yil once nasil dogum olcek sezeryan normal derken simdi parti hazirliklari boy)esi daha eglenceli:)Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah canım bizimki 31 ocakta :)
O her bebekte işe yaramıyor benim kızımda defalarca denedim ama olmadı benim kızımda emerek uyur çok vaktimi alıyor ama ben bu durumdan şikayetçi değilik açıkçası çünkü onun karnı değilYatir kaldir yontemi yapabilirsin burda cogumuz onu yaptik. Ferberden biraz daha az agliyo. Aslinda aglatmiyosun her agladiginda kucaga aliyosun susunca birakiyosun hemen
Cimcime sultan maşallah ikincisi yolda öyle mi Rabbim sağlıkla hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin instagramdan japon balığını görüyorum çok sevimli oldu maşallah :)günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Uzatmanin alemi yok.çocuk dahada alışmadan vedalaşmak lazim.daha yeni gellene alışacak.her geçen gün buyuyorlar.daha çok anlıyorlar bazı şeyleri.Size de onbes gun sure tanirim dio elbette. Ama dusundum haklisiniz. Huzursuzlugumu devam erttirmemin anlami yok. Cuma gunu maas gunu ztn. Odemesini yapip vedalascam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?