2015 Şubat Anneleri

Tam riskli zamanda ne işin var köylerde.kasılmaların da varmis.sakin gitme.sağlık meselesi bu.ikinciler de dogum sureci dahada kısa olabiliyor.

Cimcime sultan maşallah ikincisi yolda öyle mi Rabbim sağlıkla hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin instagramdan japon balığını görüyorum çok sevimli oldu maşallah :)
sağolasın canım evet ikincisi yolda gelmek üzere :) teşekkür ederim inşallah japon balığım abla olacak

gelde anlat işte bizimkilere
onlara göre ben abartıyorum
hala seni iknaya mi ugrasiyolar
eltin gorumcen fln yokmu yanina kimse gelemezmi
retsi çek olmazsa
ambulansi kendimi çagirrim sizin biseyiniz lazim deil de bakalim noalcak
kimseyi istemiyorum de blöf yap :)))

Kizlar yorumlariniz icin tskler. Ben de dun dusundum. Yrn konuyu noktalayacam nasipse. Annem gelip bakacak oyle kararlastirdik. Zor olacak onlar da buraya tasincaklar vs ama en icimize sinen bu sekilde olcak. Nasip bakalim nasil olcak.

Kizlar yorumlariniz icin tskler. Ben de dun dusundum. Yrn konuyu noktalayacam nasipse. Annem gelip bakacak oyle kararlastirdik. Zor olacak onlar da buraya tasincaklar vs ama en icimize sinen bu sekilde olcak. Nasip bakalim nasil olcak.

hakkınızda hayırlısı olsun canım

hala seni iknaya mi ugrasiyolar
eltin gorumcen fln yokmu yanina kimse gelemezmi
retsi çek olmazsa
ambulansi kendimi çagirrim sizin biseyiniz lazim deil de bakalim noalcak
kimseyi istemiyorum de blöf yap :)))

öfff valla bıktım hep arada kalmaktan
ne güzel annem gelecekti işte ama yok o da babamı yalnız bırakamıyor
ben gideceğim bu akşam
inşallah doğururumda hepinizin eli ayağına dolaşır pişman olursunuz beni dinlemediğinize dedim artık sabah

deme oylee ,dua kapisi açik olur falan hamilesin sen duan kabul olur sen yaanarsin en çok canim
insallah bisey olmaz ne deyimki
ne kadr sure kalacan orada
kendini dinle,kasilmalarin SIKLASIRSA , dakik olursa çok siddetlenmesini bekleme , 1 saat az deil yol oalrak
baban niye gelmiyor sana

sabah 8 bucuktan beri evde usta var heryer inşaat pisliği oldu en nefret ettiğim şey inşaat pisliği temizlemek off

pazartesi döneceğiz eşim gelecek o zaman
babam gelemiyor köyde koyunlar var onlarda hamile doğuruyolar sırayla

pazartesi döneceğiz eşim gelecek o zaman
babam gelemiyor köyde koyunlar var onlarda hamile doğuruyolar sırayla
azimis kalacagin gun
yat dinlen kizinla hasret gider
uzulme stres yapma, hersey oalcagina avrir
karnindakinin akderi neyse onu aysar, Allah ona omur biçmisse yaylada da tarladada tek absinada dogsan yasar Allahin izniyle

azimis kalacagin gun
yat dinlen kizinla hasret gider
uzulme stres yapma, hersey oalcagina avrir
karnindakinin akderi neyse onu aysar, Allah ona omur biçmisse yaylada da tarladada tek absinada dogsan yasar Allahin izniyle
yapacak bişey yok zaten artık
az sonra usta gidince dışarı çıkıp oyuncak alayım kızıma
markete gidip stok yapayım boğazım boş kalmıyo bu ara
duş alıp çanta hazırlayana kadar akşam olur zaten
Allah nasip ederse akşam oğlum ve kızımla koyun koyuna uyuruz

Ne güzel canım ya arkadaş gibi olacaklar desene İkra ne durumlarda iyidir inşallah
ikiz gibi olacaklar ikra minyon zaten buda iri olursa kapatırlar farkı :)
çok şükür iyi ikra yaramazlıklar başladı bıdır bıdır konuşuyor kendi kendine
ama çok atarlı burnundan kıl aldırmıyor desem yeri var :)

yok genel durumu iyi. ben tecrubelendim artik zira sonbahardan beri iyi oldugu zaman azdir.
kbb ye goturdum geniz eti vs yok. ama burnunu cok temizlemekten iltihap olmus antibiyotik kullandik. tam iki ay balgamli dolasti ant.den sonra gecti. bir hafta hic biseyi yoktu ki yine burun akintisi basladi.

size de cok gecmis olsun geniz akintisi fena..

MaRaL_ gel hele bizim kiz yine hasta oluyo hastalik uzmani maralim gel gel

allaha binlerce kez sukurler olsun bunlar bisey degil. anne babalar evlatlari icin hastanelerde nelerle ugrasiyorlar bunlar hic bisey.

ama tabii bi yandan insan yorulmuyo degil hastalktan zira uc aydir hastaydi gecti bi hafta iyi oldu yine basladi.

burnu tikali sumuk akiyo. hapsuruk azar azar basladi. baska her sey normal. gozleri kirmizidi ama uykusi gelmisti.

simdi sana sorum hani bizim kizin burun ici iltihaplandi ya cok temizlemekten. o yuzden otribebeyle cekemiyorum. sadece serum fizyolijik damlatsam da burnu temizlenir di mi?
bi de sicak su buhari mi yapayim.
ihlamur verdim bi de. insallah bi ugrar da gecer bu sefer cunku bi ay suruyo geldi mi grip
balgama donmemesi icin en onemli ne yapmam gerek?

bu arada buyume atagi mi yasiyo anlamadim ama iki gunde alkis yapmayi byebye yapmayi ogrendi. sonraki gun orta sehpaya tutunup ayaga kalkmayi birak sehpanin uzerine cikti şok olduk

daha tutunup ayaga kalkamayan kiz bu yani. birden bire atak yapti resmen.

Hamile olduğunu öğrenince işi bıraktın mi naptin.iş işlerin karışıktı biraz naptiniz sonra

onlara olan birden oluyor canım benimkide totoyu kaldırıp emekleyemiyo diye laf söylerken ertesi gün emeklemeye başladı yürümüyo derken tutunarak yürümeye başladı bunları hep kısa süre aralıklarla yaptı
folik asit çocuğu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…