- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Nice yıllarınız sağlıklı mutlu neşe dolu geçsin insaallahCok hizli gecti bu yil :) tesekkur ederiz ohhh mis bir yil once nasil dogum olcek sezeryan normal derken simdi parti hazirliklari boy)esi daha eglenceli:)
Tam riskli zamanda ne işin var köylerde.kasılmaların da varmis.sakin gitme.sağlık meselesi bu.ikinciler de dogum sureci dahada kısa olabiliyor.yarın gece gidecek eşim. gitmeden önce beni köye anneme götürmek istiyor annemde gel diyor ama ben annemin gelmesini istiyorum onlar ısrarla benim gitmemi istiyorlar.
ya ben mi yanlış düşünüyorum birde size sorayım.
şimdi doktorum bana önümüzdeki 3 hafta için acil durumlarda çanakkaleye gitmem gerektiğini söyledi
ben ilçedeyim çanakkale 50 km ve ambulansla gideceğim.
annemler köyde köy bana 40 km uzaklıkta. Allah korusun bişey olsa ambulans buradan köye gelene kadar çanakkaleye varacak. artı köyden çanakkaleye gitmek için yine buradan geçmek zorunda. eşim başımızda erkek olsun istiyor ama buraya annem gelse ters bir durumda başımda eşimin abiside olur kayınpederimde eniştemde. yani hepsi bana 2 dk mesafede
ben mi yanlış düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız köye gitsemmi yoksa annemmi gelse
sağolasın canım evet ikincisi yolda gelmek üzere :) teşekkür ederim inşallah japon balığım abla olacakCimcime sultan maşallah ikincisi yolda öyle mi Rabbim sağlıkla hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin instagramdan japon balığını görüyorum çok sevimli oldu maşallah :)
gelde anlat işte bizimkilereTam riskli zamanda ne işin var köylerde.kasılmaların da varmis.sakin gitme.sağlık meselesi bu.ikinciler de dogum sureci dahada kısa olabiliyor.
hala seni iknaya mi ugrasiyolargelde anlat işte bizimkilere
onlara göre ben abartıyorum
Kizlar yorumlariniz icin tskler. Ben de dun dusundum. Yrn konuyu noktalayacam nasipse. Annem gelip bakacak oyle kararlastirdik. Zor olacak onlar da buraya tasincaklar vs ama en icimize sinen bu sekilde olcak. Nasip bakalim nasil olcak.
hala seni iknaya mi ugrasiyolar
eltin gorumcen fln yokmu yanina kimse gelemezmi
retsi çek olmazsa
ambulansi kendimi çagirrim sizin biseyiniz lazim deil de bakalim noalcak
kimseyi istemiyorum de blöf yap :)))
deme oylee ,dua kapisi açik olur falan hamilesin sen duan kabul olur sen yaanarsin en çok canimhakkınızda hayırlısı olsun canım
öfff valla bıktım hep arada kalmaktan
ne güzel annem gelecekti işte ama yok o da babamı yalnız bırakamıyor
ben gideceğim bu akşam
inşallah doğururumda hepinizin eli ayağına dolaşır pişman olursunuz beni dinlemediğinize dedim artık sabah
pazartesi döneceğiz eşim gelecek o zamandeme oylee ,dua kapisi açik olur falan hamilesin sen duan kabul olur sen yaanarsin en çok canim
insallah bisey olmaz ne deyimki
ne kadr sure kalacan orada
kendini dinle,kasilmalarin SIKLASIRSA , dakik olursa çok siddetlenmesini bekleme , 1 saat az deil yol oalrak
baban niye gelmiyor sana
azimis kalacagin gunpazartesi döneceğiz eşim gelecek o zaman
babam gelemiyor köyde koyunlar var onlarda hamile doğuruyolar sırayla
yapacak bişey yok zaten artıkazimis kalacagin gun
yat dinlen kizinla hasret gider
uzulme stres yapma, hersey oalcagina avrir
karnindakinin akderi neyse onu aysar, Allah ona omur biçmisse yaylada da tarladada tek absinada dogsan yasar Allahin izniyle
Ne güzel canım ya arkadaş gibi olacaklar desene İkra ne durumlarda iyidir inşallahsağolasın canım evet ikincisi yolda gelmek üzere :) teşekkür ederim inşallah japon balığım abla olacak
ikiz gibi olacaklar ikra minyon zaten buda iri olursa kapatırlar farkı :)Ne güzel canım ya arkadaş gibi olacaklar desene İkra ne durumlarda iyidir inşallah
yok genel durumu iyi. ben tecrubelendim artik zira sonbahardan beri iyi oldugu zaman azdir.Bende burnu aksin diye ilac kullaniyorum ates yoksa hareketli ize telas yapma bizim her sabah burun bogaz tikali kalkiyor garibim sabah oksuruyor ihlamur mandalina suyu iciriyorum bogazi aciliyor xlear kullaniyorum burnu icin ama artik garibim onda da huylandi agliyor burnunu pecete kullanmadim o tahris etti lavaboda yikadim hem burun tikanikligi acildi hem yara olmadi eskiden agiz beziydi simdi yikadiktan sonra yuzumuzu silip burnumuzun son kontrollerini yapip yikama sepetine hop atiyoruz geniz akintisiyla bogusuyoruz biz yazdan bu yana
Hamile olduğunu öğrenince işi bıraktın mi naptin.iş işlerin karışıktı biraz naptiniz sonraikiz gibi olacaklar ikra minyon zaten buda iri olursa kapatırlar farkı :)
çok şükür iyi ikra yaramazlıklar başladı bıdır bıdır konuşuyor kendi kendine
ama çok atarlı burnundan kıl aldırmıyor desem yeri var :)
bu arada buyume atagi mi yasiyo anlamadim ama iki gunde alkis yapmayi byebye yapmayi ogrendi. sonraki gun orta sehpaya tutunup ayaga kalkmayi birak sehpanin uzerine cikti şok olduk
daha tutunup ayaga kalkamayan kiz bu yani. birden bire atak yapti resmen.
bıraktım canımHamile olduğunu öğrenince işi bıraktın mi naptin.iş işlerin karışıktı biraz naptiniz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?