Selam canım profiline yazamadım, ikinciye mi hamilesin ne güzel sağlıkla doğsun, pes pese gelmiş yavrularınbıraktım canım
ağustosta bıraktım işi zaten eninde sonunda bırakacaktım 3 aylık oldum bıraktım
Sevindim canim boyle bir karar vermene. Hayirlisi olsun insallahKizlar yorumlariniz icin tskler. Ben de dun dusundum. Yrn konuyu noktalayacam nasipse. Annem gelip bakacak oyle kararlastirdik. Zor olacak onlar da buraya tasincaklar vs ama en icimize sinen bu sekilde olcak. Nasip bakalim nasil olcak.
Canim ben atlamis gibi oluyorum boyle ama doktor cektirmektense ben akitilmasini tercih ederim demisti. Temizler yani burnunu o sekilde de. Icin rahat olsun@MaRaL_ gel hele bizim kiz yine hasta oluyo hastalik uzmani maralim gel gel
allaha binlerce kez sukurler olsun bunlar bisey degil. anne babalar evlatlari icin hastanelerde nelerle ugrasiyorlar bunlar hic bisey.
ama tabii bi yandan insan yorulmuyo degil hastalktan zira uc aydir hastaydi gecti bi hafta iyi oldu yine basladi.
burnu tikali sumuk akiyo. hapsuruk azar azar basladi. baska her sey normal. gozleri kirmizidi ama uykusi gelmisti.
simdi sana sorum hani bizim kizin burun ici iltihaplandi ya cok temizlemekten. o yuzden otribebeyle cekemiyorum. sadece serum fizyolijik damlatsam da burnu temizlenir di mi?
bi de sicak su buhari mi yapayim.
ihlamur verdim bi de. insallah bi ugrar da gecer bu sefer cunku bi ay suruyo geldi mi grip
balgama donmemesi icin en onemli ne yapmam gerek?
Masallah Begum kuzuma valla sasirtmayi cok iyi biliyorlar.bu arada buyume atagi mi yasiyo anlamadim ama iki gunde alkis yapmayi byebye yapmayi ogrendi. sonraki gun orta sehpaya tutunup ayaga kalkmayi birak sehpanin uzerine cikti şok olduk
daha tutunup ayaga kalkamayan kiz bu yani. birden bire atak yapti resmen.
masallah hayırlı olsun. yavrunuz. Allah yardım etsın her konuda.ikiz gibi olacaklar ikra minyon zaten buda iri olursa kapatırlar farkı :)
çok şükür iyi ikra yaramazlıklar başladı bıdır bıdır konuşuyor kendi kendine
ama çok atarlı burnundan kıl aldırmıyor desem yeri var :)
aynen biz de folik asite bagliyoruz hep. neymis bu folik asit yahu biz resmen kucukken salakmisiz o zamanonlara olan birden oluyor canım benimkide totoyu kaldırıp emekleyemiyo diye laf söylerken ertesi gün emeklemeye başladı yürümüyo derken tutunarak yürümeye başladı bunları hep kısa süre aralıklarla yaptı
folik asit çocuğu bunlar
canim askolsun niye atlamis olcan birbirimizden ogreniyoruz herseyi :))Canim ben atlamis gibi oluyorum boyle ama doktor cektirmektense ben akitilmasini tercih ederim demisti. Temizler yani burnunu o sekilde de. Icin rahat olsun
sagol canimm. evet cidden bu hepsi iki gunde oldu.Masallah Begum kuzuma valla sasirtmayi cok iyi biliyorlar.
Selam canım profiline yazamadım, ikinciye mi hamilesin ne güzel sağlıkla doğsun, pes pese gelmiş yavruların
doğmadan ergene girdi bunlar :)masallah hayırlı olsun. yavrunuz. Allah yardım etsın her konuda.
bızım kızda da bır atar atar... napacagımı sasırıyorum.
gözümüz açık doğamadık onlar gibiaynen biz de folik asite bagliyoruz hep. neymis bu folik asit yahu biz resmen kucukken salakmisiz o zaman
ikiz gibi olacaklar ikra minyon zaten buda iri olursa kapatırlar farkı :)
çok şükür iyi ikra yaramazlıklar başladı bıdır bıdır konuşuyor kendi kendine
ama çok atarlı burnundan kıl aldırmıyor desem yeri var :)
Bebeğinin muhtemel doğum tarihi kızımın doğum günü :)doğmadan ergene girdi bunlar :)
Aa sen okul öncesi öğretmenliği lisans mezunu musun canım meslektaşmışız ben de okul öncesi lisans mezunuyumKızlar bakın ne soracağım bu stres beni öldürecek
Kızım anne demeye başladı 31 aralıkta
Oğlum iki yalına girecek 28 ocakta doğru düzgün konuşmuyor
Türkiye'den döneceğimiz Zaman anneanne anne dede top gol gibi kelimeleri söylüyordu
Dönüncehepsini bıraktı sadece anne ve gol diyordu kızım anne demeye başlayınca anne demeyi de bıraktı
Kp tüm belki kulakları duymuyordur sesi test yaptım duyuyor çok şükür fısıltıları bile
Sonra internette otistik olabilir gibi şeyler yazıyordu ki oğlumun bu tür belirtileri de yok çok şükür
Ama bu çocuk neden konuşmuyor neden konuşmayı bıraktı kardeşini mi kıskanıyor yoksa iki dil arasında mı kaldı acaba
Çok Can'ım sıkılıyor bu durum ne yapacağım bilmiyorum Türkçeyi çok güzel kullanırım herşeyi konuşarak anlatırım
Biraz disiplinciyim kardeşine vurduğunda yanlış şeyler yaptığında küçük cezalar veririm
Ayyy bilmiyorum ya ne yapmam gerektiğini
Güya okul öncesi öğretmenliği okudum kızım ne söylesem tekrar etmeye çalışıyor oğlum bu duruma çok sinirlenip çığlık atıyor
Bir akıl verin bana benim oğlum da konuşacak mı Allah'ın izniyle sabır lazım bana
Canim oksurukten balgamdan o an midesi kalkmis kusmus gibi geldi bana. Tekrar etmez insallah. Gecmis olsunkizlar acil durum
Begüm yarim saat once bir kustu anlatamam. yatak yorgan benim ustum onun uatu. uc defa ard arda kustu ne varsa midesinde cikardi.
ilk dogdugunda peynir gibi kusmuk bile olmamisti. hic kusmadi simdoye kadar o yuzden o kadar korktumki
atesi de 37.5 derece. aksamdan sonra burun akintisiyla birlikte goz akintisi hapsuruk basladi. oksuruyo ama kuru oksuruk balgam yok bi de cok oksurmuyo.
aksam yemegini de yedi guzelce sonra azcik atesi vardi. su buhari yaptim burnu acilsin diye. yakasina coldmix damlattim. en son emzirdim yatiracaktim oksurdu ogurdu sonra bi kustu yavrum. kustuktan sonra ama sanki rahatladi keyfi yerine geldi.
yatak yorgan kiyafetler vs kaldirdim kusmuklari temizledim babasi o ara ilgilendi. yatirmadan once 37.5 atesi vardi su an olctum 36.9 olmus vucut sicakligi da daha dusmus elimle de hissettim. su an uyuyo ama burnundan nefes alamiyo resmen horluyo gibi ses cikiyo.
biliyorum 37.5 ates sayilmaz. sadece ates olsa korkmazdim da kusunca cok endiselendim
babasi panik yapma diyo kotuye giderse acile gotururuz diyo.
napicagimi bilemedim nolur yardim edin bu tecrubesizlik ne kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?