2015 Şubat Anneleri

bıraktım canım
ağustosta bıraktım işi zaten eninde sonunda bırakacaktım 3 aylık oldum bıraktım
Selam canım profiline yazamadım, ikinciye mi hamilesin ne güzel sağlıkla doğsun, pes pese gelmiş yavruların

Kizlar yorumlariniz icin tskler. Ben de dun dusundum. Yrn konuyu noktalayacam nasipse. Annem gelip bakacak oyle kararlastirdik. Zor olacak onlar da buraya tasincaklar vs ama en icimize sinen bu sekilde olcak. Nasip bakalim nasil olcak.
Sevindim canim boyle bir karar vermene. Hayirlisi olsun insallah

Canim ben atlamis gibi oluyorum boyle ama doktor cektirmektense ben akitilmasini tercih ederim demisti. Temizler yani burnunu o sekilde de. Icin rahat olsun

Masallah Begum kuzuma valla sasirtmayi cok iyi biliyorlar.

masallah hayırlı olsun. yavrunuz. Allah yardım etsın her konuda.
bızım kızda da bır atar atar... napacagımı sasırıyorum.

aynen biz de folik asite bagliyoruz hep. neymis bu folik asit yahu biz resmen kucukken salakmisiz o zaman

Canim ben atlamis gibi oluyorum boyle ama doktor cektirmektense ben akitilmasini tercih ederim demisti. Temizler yani burnunu o sekilde de. Icin rahat olsun
canim askolsun niye atlamis olcan birbirimizden ogreniyoruz herseyi :))
cekmiyim damlatiyim o zaman sadece zaten cekemem artik cocugun burnunu mahvetmisiz bir ay her gun surekli cektik

Masallah Begum kuzuma valla sasirtmayi cok iyi biliyorlar.
sagol canimm. evet cidden bu hepsi iki gunde oldu.
bi de ogrendiklerini uygulamaya oyle hevesliki.
hasta diye huzursuz agliyo bi yandan da gozu yasli sekilde alkis yapiyo. kiyamam nasil icim gitti onu oyle gorunce :)

aynen biz de folik asite bagliyoruz hep. neymis bu folik asit yahu biz resmen kucukken salakmisiz o zaman
gözümüz açık doğamadık onlar gibi
eskiden bebekleri kundaklarlarmış 40 gün bebek elini oynatamazmış gözü kapalı doğar 40 gün gözünü açmazmış
şimdikilerin doğum fotoları atarlı
çatık kaşlar buruşuk surat eller havada
nerden keyfimi kaçırdınız der gibi

Kızlar bakın ne soracağım bu stres beni öldürecek
Kızım anne demeye başladı 31 aralıkta
Oğlum iki yalına girecek 28 ocakta doğru düzgün konuşmuyor
Türkiye'den döneceğimiz Zaman anneanne anne dede top gol gibi kelimeleri söylüyordu
Dönüncehepsini bıraktı sadece anne ve gol diyordu kızım anne demeye başlayınca anne demeyi de bıraktı
Kp tüm belki kulakları duymuyordur sesi test yaptım duyuyor çok şükür fısıltıları bile
Sonra internette otistik olabilir gibi şeyler yazıyordu ki oğlumun bu tür belirtileri de yok çok şükür
Ama bu çocuk neden konuşmuyor neden konuşmayı bıraktı kardeşini mi kıskanıyor yoksa iki dil arasında mı kaldı acaba
Çok Can'ım sıkılıyor bu durum ne yapacağım bilmiyorum Türkçeyi çok güzel kullanırım herşeyi konuşarak anlatırım
Biraz disiplinciyim kardeşine vurduğunda yanlış şeyler yaptığında küçük cezalar veririm
Ayyy bilmiyorum ya ne yapmam gerektiğini
Güya okul öncesi öğretmenliği okudum kızım ne söylesem tekrar etmeye çalışıyor oğlum bu duruma çok sinirlenip çığlık atıyor
Bir akıl verin bana benim oğlum da konuşacak mı Allah'ın izniyle sabır lazım bana

Aa sen okul öncesi öğretmenliği lisans mezunu musun canım meslektaşmışız ben de okul öncesi lisans mezunuyum

kizlar acil durum
Begüm yarim saat once bir kustu anlatamam. yatak yorgan benim ustum onun uatu. uc defa ard arda kustu ne varsa midesinde cikardi.
ilk dogdugunda peynir gibi kusmuk bile olmamisti. hic kusmadi simdoye kadar o yuzden o kadar korktumki

atesi de 37.5 derece. aksamdan sonra burun akintisiyla birlikte goz akintisi hapsuruk basladi. oksuruyo ama kuru oksuruk balgam yok bi de cok oksurmuyo.

aksam yemegini de yedi guzelce sonra azcik atesi vardi. su buhari yaptim burnu acilsin diye. yakasina coldmix damlattim. en son emzirdim yatiracaktim oksurdu ogurdu sonra bi kustu yavrum. kustuktan sonra ama sanki rahatladi keyfi yerine geldi.

yatak yorgan kiyafetler vs kaldirdim kusmuklari temizledim babasi o ara ilgilendi. yatirmadan once 37.5 atesi vardi su an olctum 36.9 olmus vucut sicakligi da daha dusmus elimle de hissettim. su an uyuyo ama burnundan nefes alamiyo resmen horluyo gibi ses cikiyo.

biliyorum 37.5 ates sayilmaz. sadece ates olsa korkmazdim da kusunca cok endiselendim
babasi panik yapma diyo kotuye giderse acile gotururuz diyo.

napicagimi bilemedim nolur yardim edin bu tecrubesizlik ne kotu

bu arada kusmugu cok kotu kokmuyodu ama yapis yapisti yani balgamliydi

Canim oksurukten balgamdan o an midesi kalkmis kusmus gibi geldi bana. Tekrar etmez insallah. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…