Olur Can'ım tabi, o işin biraz da süs kısmı :) ama susam faydalı tavsiye ederimEllerine sağlık.İnşallah ben de denerim yakın Zaman'da.Ama hiç susam vermedim ben,sade de yapsam olur herhalde.
Ne güzel tertemiz bi sayfa açacaksınız kendinize, dayan az kalmış feraha çıkmanıza, kolay gelsinHerkese Allah kolaylık versin analık kolay değil okudum hepinizi herzaman ki gibi :) çok yorgunum müthiş yorgunum bitik durumdayım HamzaTuğra durmuyor çok yaramaz diğer iki ağbimizin sınav haftası ve ben eşya topluyorumbirde üstüne nezle oldum ayın 19 da taşınıyorum yeni bir iş yeni bir ev yeni insanlar Rabbim hayırlısını versin... Bakalım kader bize neler hazırlamış nasipse göreceğiz inşallah....
İnşallah görürsün çok güzel oluyor seyretmesi :) o uyuyana kadar ne dayak yedik ama alt alta üst üste kudurmalar sonra sızdımasallaaah.. benim asla goremeyecegim bi goruntu
Bana neden geçmiş olsun dedin canımAmin canım sağolasın sanada geçmiş olsun....
Neden böyle umudunu kestin herşeyden canım daha kaç yaşındasın bak herkesin sahip olmak istediği ama herkesin sahip olamadığı bebişin var ailen var Allaha şükür sağlığınız yerinde daha ne ister insan başka Allahtanhafiflemek istiyorum.... Fazla eşyadan, fazla konuşmaktan, fazla düşünceden, işten güçten, fazla kilolarımdan, fazla insanlardan kurtulmak istiyorum... Kazağımın altına bi gömlek bile giymek istemiyorum artık, saçımı bile kazıtasım var.. Çok yoruldum bu kadar sorumluluğu taşımaktan. Ben o kadar güçlü değilim.. 85 yaşında olaydım keşke. Oldu bitti işte hayat tamam yaşadım artık deyip, kenara çekilirdim. Yaşamaya çalışmaktan da yoruldum.. Yoruldum arkadaş....
Yani bazen yorulmuş daralmış olabilirsin hepimiz gibi ama yine öyle şeyler düşünmemelisin canımhafiflemek istiyorum.... Fazla eşyadan, fazla konuşmaktan, fazla düşünceden, işten güçten, fazla kilolarımdan, fazla insanlardan kurtulmak istiyorum... Kazağımın altına bi gömlek bile giymek istemiyorum artık, saçımı bile kazıtasım var.. Çok yoruldum bu kadar sorumluluğu taşımaktan. Ben o kadar güçlü değilim.. 85 yaşında olaydım keşke. Oldu bitti işte hayat tamam yaşadım artık deyip, kenara çekilirdim. Yaşamaya çalışmaktan da yoruldum.. Yoruldum arkadaş....
canim benim ne oldu boylehafiflemek istiyorum.... Fazla eşyadan, fazla konuşmaktan, fazla düşünceden, işten güçten, fazla kilolarımdan, fazla insanlardan kurtulmak istiyorum... Kazağımın altına bi gömlek bile giymek istemiyorum artık, saçımı bile kazıtasım var.. Çok yoruldum bu kadar sorumluluğu taşımaktan. Ben o kadar güçlü değilim.. 85 yaşında olaydım keşke. Oldu bitti işte hayat tamam yaşadım artık deyip, kenara çekilirdim. Yaşamaya çalışmaktan da yoruldum.. Yoruldum arkadaş....
hafiflemek istiyorum.... Fazla eşyadan, fazla konuşmaktan, fazla düşünceden, işten güçten, fazla kilolarımdan, fazla insanlardan kurtulmak istiyorum... Kazağımın altına bi gömlek bile giymek istemiyorum artık, saçımı bile kazıtasım var.. Çok yoruldum bu kadar sorumluluğu taşımaktan. Ben o kadar güçlü değilim.. 85 yaşında olaydım keşke. Oldu bitti işte hayat tamam yaşadım artık deyip, kenara çekilirdim. Yaşamaya çalışmaktan da yoruldum.. Yoruldum arkadaş....
Aynen öyle olacak canım sağolasın....Ne güzel tertemiz bi sayfa açacaksınız kendinize, dayan az kalmış feraha çıkmanıza, kolay gelsin
Yok canım bişey düşündüğümden değil ama yoruldum gerçekten fiziksel olarak değil, ruhen çöktüm.. Şükret şükret de sonunda bi ışık olaydı..Yani bazen yorulmuş daralmış olabilirsin hepimiz gibi ama yine öyle şeyler düşünmemelisin canım
Arabanın üzerine kar kütlesi düşmüşya ondan dolayı canım bir verdiğin karşı gelmiş bizim oturduğumuz sitede de 3 araç pert oldu resmenBana neden geçmiş olsun dedin canım
Evet canım onlar olmasa çoktaaaan vazgeçerdim çoğu şeyden, değişiklik yapmama az kaldı bir hafta sonra ailemin yanına gidicem, belki azıcık nefes alırım, en azından bir saat hiç bir şey yapmadan, halının desenlerini incelemek, fayans saymak filan istiyorum..canim benim ne oldu boyle
eminim bir cok seyin birikimidir bu hisler.
arada geliyor gidiyor insan cok yoruluyor, tukeniyor. ama hayat yine de guzel be.. hele ki evlatlarimizdan sonra..
biraz degisiklik lazim, kafayi dinlemek lazim sanirim..
Her kelinesine, noktasına virgülüne katılıyorum, anlatmaya üşendiklerimi yazmışsın.. Sağol..Ne diyim hislerime tercüman olmuşsun.. Ben de her gün bunu diyorum kendime ve kızıyorum sonra neden her şeyi sen yapıyorsun ki diyorum kendi kendime ama benden başk da kimse düşünmüyor işte.. Hayatından bıkmadın bence ama her şeyi üstlenmek zorunda kalmaktan yoruldun..Tuna'dan yorulmadın, Tuna'yı büyütürken başkalarına da laf anlatmaktan, başkalarına da bakmak zorunda kalmaktan ve Tuna'nın yanısıra bir çok başka görevini de yerine getirmeye çalışırken yığılıp kalmaktan bıktın.. Bizi yoran aslında çocuk değil kızlar, çocukla tek başına uğraşmak ve tek başına yorulmak sanırım.. En azından. Benim öyle
Canim boyle olma sen ki bize nese veriyosun buralarda bu ne olumsuzluk. Hic yakismiyo. Tuna'ya saril o sarj etsin senihafiflemek istiyorum.... Fazla eşyadan, fazla konuşmaktan, fazla düşünceden, işten güçten, fazla kilolarımdan, fazla insanlardan kurtulmak istiyorum... Kazağımın altına bi gömlek bile giymek istemiyorum artık, saçımı bile kazıtasım var.. Çok yoruldum bu kadar sorumluluğu taşımaktan. Ben o kadar güçlü değilim.. 85 yaşında olaydım keşke. Oldu bitti işte hayat tamam yaşadım artık deyip, kenara çekilirdim. Yaşamaya çalışmaktan da yoruldum.. Yoruldum arkadaş....
Kesinlikle oyle canim cok guzel aciklamissin. Bizi yoran bunlar. Bu kadar seyle ugrasmak zorunda olmasak bu dusuncelere hic suruklenmeyizNe diyim hislerime tercüman olmuşsun.. Ben de her gün bunu diyorum kendime ve kızıyorum sonra neden her şeyi sen yapıyorsun ki diyorum kendi kendime ama benden başk da kimse düşünmüyor işte.. Hayatından bıkmadın bence ama her şeyi üstlenmek zorunda kalmaktan yoruldun..Tuna'dan yorulmadın, Tuna'yı büyütürken başkalarına da laf anlatmaktan, başkalarına da bakmak zorunda kalmaktan ve Tuna'nın yanısıra bir çok başka görevini de yerine getirmeye çalışırken yığılıp kalmaktan bıktın.. Bizi yoran aslında çocuk değil kızlar, çocukla tek başına uğraşmak ve tek başına yorulmak sanırım.. En azından. Benim öyle
Ohh bu sana iyi gelecek kesinlikle dinlen orda da yorma kendiniEvet canım onlar olmasa çoktaaaan vazgeçerdim çoğu şeyden, değişiklik yapmama az kaldı bir hafta sonra ailemin yanına gidicem, belki azıcık nefes alırım, en azından bir saat hiç bir şey yapmadan, halının desenlerini incelemek, fayans saymak filan istiyorum..
seni gormesem de az cok tanidim. seninle bir cok huyumuz benziyor konusmustuk da zaten.Evet canım onlar olmasa çoktaaaan vazgeçerdim çoğu şeyden, değişiklik yapmama az kaldı bir hafta sonra ailemin yanına gidicem, belki azıcık nefes alırım, en azından bir saat hiç bir şey yapmadan, halının desenlerini incelemek, fayans saymak filan istiyorum..
su hayattaki en zor seylerden biri birilerini ikna etmeye calismak, bildiginin aksini anlatmak. cocukla ilgili hepimizin basina geliyodur. boyle insanlar hepimizin hayatinda var. eslerimiz bile yeri geldiginde enerjimizi somuruyorlar.Ne diyim hislerime tercüman olmuşsun.. Ben de her gün bunu diyorum kendime ve kızıyorum sonra neden her şeyi sen yapıyorsun ki diyorum kendi kendime ama benden başk da kimse düşünmüyor işte.. Hayatından bıkmadın bence ama her şeyi üstlenmek zorunda kalmaktan yoruldun..Tuna'dan yorulmadın, Tuna'yı büyütürken başkalarına da laf anlatmaktan, başkalarına da bakmak zorunda kalmaktan ve Tuna'nın yanısıra bir çok başka görevini de yerine getirmeye çalışırken yığılıp kalmaktan bıktın.. Bizi yoran aslında çocuk değil kızlar, çocukla tek başına uğraşmak ve tek başına yorulmak sanırım.. En azından. Benim öyle
Gerçekten neşeleniyor musun :) çok sevindim buna. Aslında olumlu bi insanım da işte bazen böyle üst üste olunca herşey.. Teşekkür ederim desteğin içinCanim boyle olma sen ki bize nese veriyosun buralarda bu ne olumsuzluk. Hic yakismiyo. Tuna'ya saril o sarj etsin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?