Çok zor Can'ım inşallah tez vakitte düzelir benim oğlan da kucağımda akşam etiyor hasta oluncagercekten hic sukretmeyi bilmiyorum bazen cok kiziyorum kendime. simdi boyle hasta olmasin da gece uyanmalarina raziyim diyorum.
hic ama hic keyfi yok. oyun oynuyorum bi yandan gulerken bi anda aglamaya basliyo. bi yeri mi agriyo anlamiyorumki
hasta olmasa bebekler cocuklar hic keskee..
sagol canim seninki iki kat zor allah sana kolaylik versinÇok zor Can'ım inşallah tez vakitte düzelir benim oğlan da kucağımda akşam etiyor hasta olunca
Amin Can'ım çok sağol allah razı olsun tüm annelerden birtek allah biliyor ne çektiğimizisagol canim seninki iki kat zor allah sana kolaylik versin
Bu arada hoşgeldin yenidenErkek.çocukları geç konuşur canım.dr a.gitsen dört yaşında gel der
Otistik cocuklar göz teması asla kurmaz mesela.sizde.bu varmı
İki yaş çocuğum konuşmuyor hastamı.diye düşünmek için.Çok.erken
Diğer yaptıkları küçük.konuşunca bağırması fln kusjanclikdan olabilir:)
Kızına maaşa llah
Canımseni çok iyi anlıyorum. Vücudu ağrıyordur, belki de diş geliyordur, üzme kendini bebeklerin acıya karşı duyarlılığı bizden daha iyi..gercekten hic sukretmeyi bilmiyorum bazen cok kiziyorum kendime. simdi boyle hasta olmasin da gece uyanmalarina raziyim diyorum.
hic ama hic keyfi yok. oyun oynuyorum bi yandan gulerken bi anda aglamaya basliyo. bi yeri mi agriyo anlamiyorumki
Kiyamam ya ama olsun iyi yapmissin alissin.olabilir:) nazları annelere:)
dün akşam teyzemlerle biryere gittik. salihaya babası baktı. geldim uyumuş. eşimde bana demez mi, seni çok aradı en sonunda uyudu diye. ay bi kötü oldum.
Emzik almiyo cadi. Bir de yakinda calismaya basliycam...cuma ve ctesi geceleri esim uyutacak ama onun disinda mumkun degilEmzik almiyo demi canım?
Maalesef ferberden.başka birşey gelmedi aklıma
Memede uyyabilirde .sabahlama k ne demek memede
Senin kinin fabrika ayarlari bozulmuş bi el atıp düzenlenmek lazim:))))
Bakacak kimse varmı.bıraksan uyutsa
Tavsiye icin tesekkur ederim :)Sana tavsiyem süper dadının uyku eğitiminde yaptığı gibi yapman.
1 saatten fazla ağlayabilir belki ama günden güne azalıyor huzursuz olduğu ve uykuya geçiyorlar.
Ben sallayarak uyuyuyordum beşiğinde uyutmaya karar verdim yatırdım beşiğine pişşpişledim beşiğinde salladım.
İlk de oyun gibi yaptı kalktı doğruldu aldm yatırdım.
Tekrar kalktı tekrar yatırdım sonra ağlamaya huzursuzlanmaya başladı inatla almadım aynı şekilde uyutmaya çalıştım.
Bu şekilde 1.30 saat uğraştım en son artık inleye inleye ağlıyordu ama almadım çünkü alsaydım artık herşeyi ağlayarak yaptıracaktı.
Sonra uyudu.
Ertesi gün yine yatırdım daha çabuk adapte oldu.
Bir sonraki gün kalkmadı bile elimi üzerine koyup pişpiş yapıp sallayınca uyudu hemen.
En önemlisi inatla sabırla almadan, konuşmadan, göz teması kurmadan, aynı şeyi yapmak.
Çok çok zor o ağlarken dayanmak ama onun ve senin için en iyisi bu diye düşün.
Tavsiye icin tesekkur ederim :) yalniz soyle bir durumumuz var, bizimii en ufak tanecikte veya uzantili bir seyi agzina aldiginda kusuyo. Hatta bazen memem cok agzinda kalinca bile oguruyoBelki dis cikarac@gi icin sana duskunlugu olmustur emzik ve biberon kullanmayan biri olarak baze. Sıkıntı cekiyorum bende gecici oluyor insallah cabuk duzelir ben ucu silikon pipetli suluk aldim icine sut ihlamur ya da su koyuyorum aldatmaya calisiyorum
Yorum icin tesekkur ederim :)Yatir kaldir yontemi yapabilirsin burda cogumuz onu yaptik. Ferberden biraz daha az agliyo. Aslinda aglatmiyosun her agladiginda kucaga aliyosun susunca birakiyosun hemen
haklisin canim.. onlar iyi olsun da uykusuz geceler, yorgunluklar koymaz insana.Canımseni çok iyi anlıyorum. Vücudu ağrıyordur, belki de diş geliyordur, üzme kendini bebeklerin acıya karşı duyarlılığı bizden daha iyi..
Çok geçmiş olsun cnm.Yeni düzelmişti ne güzel.Bu mikropları kim getiriyor eve,kökünü kurutmak lazım.Begüm de iyileşsin hemencecik inşallah.gercekten hic sukretmeyi bilmiyorum bazen cok kiziyorum kendime. simdi boyle hasta olmasin da gece uyanmalarina raziyim diyorum.
Ellerine sağlık.İnşallah ben de denerim yakın Zaman'da.Ama hiç susam vermedim ben,sade de yapsam olur herhalde.Kızlaaaar bebelerinize yeni bir tarif. Susamlı sebze topları. Haşlanmış patates haşlanmış ıspanak bir kaşık yumuşamış ince bulgur, kaşar tereyağ ruşeym püre yapın. Top top yapın. En üstüne susam bulayın, hadi afiyet olsun :)
kıskanıyor canım. cezayı bırak.Kızlar bakın ne soracağım bu stres beni öldürecek
Kızım anne demeye başladı 31 aralıkta
Oğlum iki yalına girecek 28 ocakta doğru düzgün konuşmuyor
Türkiye'den döneceğimiz Zaman anneanne anne dede top gol gibi kelimeleri söylüyordu
Dönüncehepsini bıraktı sadece anne ve gol diyordu kızım anne demeye başlayınca anne demeyi de bıraktı
Kp tüm belki kulakları duymuyordur sesi test yaptım duyuyor çok şükür fısıltıları bile
Sonra internette otistik olabilir gibi şeyler yazıyordu ki oğlumun bu tür belirtileri de yok çok şükür
Ama bu çocuk neden konuşmuyor neden konuşmayı bıraktı kardeşini mi kıskanıyor yoksa iki dil arasında mı kaldı acaba
Çok Can'ım sıkılıyor bu durum ne yapacağım bilmiyorum Türkçeyi çok güzel kullanırım herşeyi konuşarak anlatırım
Biraz disiplinciyim kardeşine vurduğunda yanlış şeyler yaptığında küçük cezalar veririm
Ayyy bilmiyorum ya ne yapmam gerektiğini
Güya okul öncesi öğretmenliği okudum kızım ne söylesem tekrar etmeye çalışıyor oğlum bu duruma çok sinirlenip çığlık atıyor
Bir akıl verin bana benim oğlum da konuşacak mı Allah'ın izniyle sabır lazım bana
erkek kız farketmiyor bence. çocuğun yapısına göre değişiyor. söylediği kelimeleri de söylemez olmuş kıskançlıktan benceErkek.çocukları geç konuşur canım.dr a.gitsen dört yaşında gel der
Otistik cocuklar göz teması asla kurmaz mesela.sizde.bu varmı
İki yaş çocuğum konuşmuyor hastamı.diye düşünmek için.Çok.erken
Diğer yaptıkları küçük.konuşunca bağırması fln kusjanclikdan olabilir:)
Kızına maaşa llah
olabilir kıskançlık dan.herşey yapar bu cocuklar.bdv ye bak koca kadınlar gözü dönüyor kıskaçlı ik dan çocuk napsın:)erkek kız farketmiyor bence. çocuğun yapısına göre değişiyor. söylediği kelimeleri de söylemez olmuş kıskançlıktan bence
ha kitapta diyor ki eşiniz eve yeni eş getirse size rakip ne hissedersiniz. çocuk da onu hissediyorolabilir kıskançlık dan.herşey yapar bu cocuklar.bdv ye bak koca kadınlar gözü dönüyor kıskaçlı ik dan çocuk napsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?