2015 Şubat Anneleri

gercekten hic sukretmeyi bilmiyorum bazen cok kiziyorum kendime. simdi boyle hasta olmasin da gece uyanmalarina raziyim diyorum.

hic ama hic keyfi yok. oyun oynuyorum bi yandan gulerken bi anda aglamaya basliyo. bi yeri mi agriyo anlamiyorumki
hasta olmasa bebekler cocuklar hic keskee..

Çok zor Can'ım inşallah tez vakitte düzelir benim oğlan da kucağımda akşam etiyor hasta olunca

Kızlaaaar bebelerinize yeni bir tarif. Susamlı sebze topları. Haşlanmış patates haşlanmış ıspanak bir kaşık yumuşamış ince bulgur, kaşar tereyağ ruşeym püre yapın. Top top yapın. En üstüne susam bulayın, hadi afiyet olsun :)

Eklentiler

• image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 62
Bu arada hoşgeldin yeniden

Canımseni çok iyi anlıyorum. Vücudu ağrıyordur, belki de diş geliyordur, üzme kendini bebeklerin acıya karşı duyarlılığı bizden daha iyi..

olabilir:) nazları annelere:)
dün akşam teyzemlerle biryere gittik. salihaya babası baktı. geldim uyumuş. eşimde bana demez mi, seni çok aradı en sonunda uyudu diye. ay bi kötü oldum.
Kiyamam ya ama olsun iyi yapmissin alissin.

Emzik almiyo cadi. Bir de yakinda calismaya basliycam...cuma ve ctesi geceleri esim uyutacak ama onun disinda mumkun degil sagol canim yorumun icin :)

Tavsiye icin tesekkur ederim :)

Tavsiye icin tesekkur ederim :) yalniz soyle bir durumumuz var, bizimii en ufak tanecikte veya uzantili bir seyi agzina aldiginda kusuyo. Hatta bazen memem cok agzinda kalinca bile oguruyo akabinde hemen tekrar meme diye agliyo

Son düzenleme:
Canımseni çok iyi anlıyorum. Vücudu ağrıyordur, belki de diş geliyordur, üzme kendini bebeklerin acıya karşı duyarlılığı bizden daha iyi..
haklisin canim.. onlar iyi olsun da uykusuz geceler, yorgunluklar koymaz insana.

Çok geçmiş olsun cnm.Yeni düzelmişti ne güzel.Bu mikropları kim getiriyor eve,kökünü kurutmak lazım.Begüm de iyileşsin hemencecik inşallah.

Ellerine sağlık.İnşallah ben de denerim yakın Zaman'da.Ama hiç susam vermedim ben,sade de yapsam olur herhalde.

kıskanıyor canım. cezayı bırak.
tam dilinin çözüleceği konuşacağı zamana kardeşi denk gelmiş. 18 aydan sonra konuşuyorlar çünkü.
of ne zor

erkek kız farketmiyor bence. çocuğun yapısına göre değişiyor. söylediği kelimeleri de söylemez olmuş kıskançlıktan bence

nasılsınız kızlar.
ben iki çocuk okul ev burayı okuyorum da yazmaya fırsat olmuyor.
büyüdüler artık eldeki telefınu çekiştiriyor zaten bende büyüğü de var.
doğum gününe ne yapıyorsunuz

erkek kız farketmiyor bence. çocuğun yapısına göre değişiyor. söylediği kelimeleri de söylemez olmuş kıskançlıktan bence
olabilir kıskançlık dan.herşey yapar bu cocuklar.bdv ye bak koca kadınlar gözü dönüyor kıskaçlı ik dan çocuk napsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…