Ahaha bizim evde harem kurduk o zaman:)))))ha kitapta diyor ki eşiniz eve yeni eş getirse size rakip ne hissedersiniz. çocuk da onu hissediyor
aboo
Zor hem de çok zorkıskanıyor canım. cezayı bırak.
tam dilinin çözüleceği konuşacağı zamana kardeşi denk gelmiş. 18 aydan sonra konuşuyorlar çünkü.
of ne zor
O zaman çok normal bu çocuğun halleriha kitapta diyor ki eşiniz eve yeni eş getirse size rakip ne hissedersiniz. çocuk da onu hissediyor
aboo
hep bir öncekiler kolay geliyor insana. zaman geçince unutuyo muyuz neyiz.Şimdi kolay zamanları nız.en.azında n.küçük anlamıyor kıskanmıyor.Benim büyükler çok fena.ona.baktın.buna göz kırptın.kelimelerimi dudikliyokar birşey.bulmak için.konuşmaya korkuyom
evet canım normal kabul edip sakin sabırlı davranırsan daha iyi oluyor. ama geçmiyor. kıskançlık foreverO zaman çok normal bu çocuğun halleri
Herseyin hayirlisi olsun canim Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Isin zor valla 3 cocukla.Herkese Allah kolaylık versin analık kolay değil okudum hepinizi herzaman ki gibi :) çok yorgunum müthiş yorgunum bitik durumdayım HamzaTuğra durmuyor çok yaramaz diğer iki ağbimizin sınav haftası ve ben eşya topluyorumbirde üstüne nezle oldum ayın 19 da taşınıyorum yeni bir iş yeni bir ev yeni insanlar Rabbim hayırlısını versin... Bakalım kader bize neler hazırlamış nasipse göreceğiz inşallah....
sagol canim benim. iyilesmisti bir haftacik sadece buna da sukur :)Çok geçmiş olsun cnm.Yeni düzelmişti ne güzel.Bu mikropları kim getiriyor eve,kökünü kurutmak lazım.Begüm de iyileşsin hemencecik inşallah.
masallah sana biz bi cocukla mahvolduk. tecrube iste baska sey.nasılsınız kızlar.
ben iki çocuk okul ev burayı okuyorum da yazmaya fırsat olmuyor.
büyüdüler artık eldeki telefınu çekiştiriyor zaten bende büyüğü de var.
doğum gününe ne yapıyorsunuz
Allah sana kolaylik versin asil canimHerkese Allah kolaylık versin analık kolay değil okudum hepinizi herzaman ki gibi :) çok yorgunum müthiş yorgunum bitik durumdayım HamzaTuğra durmuyor çok yaramaz diğer iki ağbimizin sınav haftası ve ben eşya topluyorumbirde üstüne nezle oldum ayın 19 da taşınıyorum yeni bir iş yeni bir ev yeni insanlar Rabbim hayırlısını versin... Bakalım kader bize neler hazırlamış nasipse göreceğiz inşallah....
masallaaah.. benim asla goremeyecegim bi goruntuBabasının koynunda kendi kendine tesadüfen uyuyan bebek :) özlediğimiz görüntüler
Biz de öyle yapıcaz canım pasta alır keseriz ilk yaş günü fotoğrafları ve anısı olsun diye anladığı zaman büyük parti yapmak daha iyi bencemasallah sana biz bi cocukla mahvolduk. tecrube iste baska sey.
bizim kiz da surekli hasta sekilde bu kisi gecirecek sanirim.
dogum gununa daha var bizimki 7martta.
ben sadece bizbize pasta kesmeyi dusunuyorum ozel bir sey yapmayacagim. biraz daha buyuyunce.
Geçmiş olsun canım eviniz de yeni işin de hayırlı olur inşAllahHerkese Allah kolaylık versin analık kolay değil okudum hepinizi herzaman ki gibi :) çok yorgunum müthiş yorgunum bitik durumdayım HamzaTuğra durmuyor çok yaramaz diğer iki ağbimizin sınav haftası ve ben eşya topluyorumbirde üstüne nezle oldum ayın 19 da taşınıyorum yeni bir iş yeni bir ev yeni insanlar Rabbim hayırlısını versin... Bakalım kader bize neler hazırlamış nasipse göreceğiz inşallah....
Amin canım zorki ne zor vallaHerseyin hayirlisi olsun canim Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Isin zor valla 3 cocukla.
Amin canım sağolasın artık denizli den yazarım sizlere :)Allah sana kolaylik versin asil canim
yeni hayatiniz size ugur getirsin hayirli olsun insallahhh
Anladım Can'ım inşallah düzelirler :)evet canım normal kabul edip sakin sabırlı davranırsan daha iyi oluyor. ama geçmiyor. kıskançlık forever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?