2015 Şubat Anneleri

Şimdi kolay zamanları nız.en.azında n.küçük anlamıyor kıskanmıyor.Benim büyükler çok fena.ona.baktın.buna göz kırptın.kelimelerimi dudikliyokar birşey.bulmak için.konuşmaya korkuyom

Şimdi kolay zamanları nız.en.azında n.küçük anlamıyor kıskanmıyor.Benim büyükler çok fena.ona.baktın.buna göz kırptın.kelimelerimi dudikliyokar birşey.bulmak için.konuşmaya korkuyom
hep bir öncekiler kolay geliyor insana. zaman geçince unutuyo muyuz neyiz.

Herkese Allah kolaylık versin analık kolay değil okudum hepinizi herzaman ki gibi :) çok yorgunum müthiş yorgunum bitik durumdayım HamzaTuğra durmuyor çok yaramaz diğer iki ağbimizin sınav haftası ve ben eşya topluyorum birde üstüne nezle oldum ayın 19 da taşınıyorum yeni bir iş yeni bir ev yeni insanlar Rabbim hayırlısını versin... Bakalım kader bize neler hazırlamış nasipse göreceğiz inşallah....

Herseyin hayirlisi olsun canim Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Isin zor valla 3 cocukla.

Çok geçmiş olsun cnm.Yeni düzelmişti ne güzel.Bu mikropları kim getiriyor eve,kökünü kurutmak lazım.Begüm de iyileşsin hemencecik inşallah.
sagol canim benim. iyilesmisti bir haftacik sadece buna da sukur :)
balgam basladi yine. zaten 2 aydir vardi. tekrar basa donduk.. bu kis boyle mi gececek bilemedimki..

masallah sana biz bi cocukla mahvolduk. tecrube iste baska sey.
bizim kiz da surekli hasta sekilde bu kisi gecirecek sanirim.

dogum gununa daha var bizimki 7martta.
ben sadece bizbize pasta kesmeyi dusunuyorum ozel bir sey yapmayacagim. biraz daha buyuyunce.

Allah sana kolaylik versin asil canim
yeni hayatiniz size ugur getirsin hayirli olsun insallahhh

Biz de öyle yapıcaz canım pasta alır keseriz ilk yaş günü fotoğrafları ve anısı olsun diye anladığı zaman büyük parti yapmak daha iyi bence

Geçmiş olsun canım eviniz de yeni işin de hayırlı olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…