2015 Şubat Anneleri

yok her zamanki gibi ilik yapmistim.
8 saatte tutuyodu baktigimda sut gibiydi. yarim saat sonra baktim tutmus. anlamadim bi garip oldu ama tuttu neyseki :)
Enteresan:)) iyi bari tuttuysa..

Selam kızlar aynı şeyleri yasadigimizi bebwklerimizn aynı aylarda oldugunu bilmek buryaa girip okumak hoşuma gidiyo ama malesef çok az görebiliyorum artık çünki oturamiyorum hiç dediğiniz sorunları hep bende yaşıyorum pskolojim bozuldu sorumluluk o kadar fazla ki herseyi mükemmel yapmaya calismamak lazım onu anladım çünki bi yerden sonra bitiyosun eğer eşinde o mükkemmel eşlerden değilse ailende yakınında değilse hayat daha zor bide İg kullananlar isimlerini yazabilimi bebislerinizle neler yaptiginizi merak ediyorum

A
gunaydin kizlar.
sabah kalktim baktim yogurdum tutmamis
ilk kez basima geliyo napmam lazim aynen sut duruyo oyle ziyan mi olacak simdi
aynen bende dun yaptım sabah baktım hiç tutmamış havalar soğudu bence yeterli sıcaklığı sağlayamadık dolapta olduğu gibi duruyor süt kıvamında ne olacak simdi

A
aynen bende dun yaptım sabah baktım hiç tutmamış havalar soğudu bence yeterli sıcaklığı sağlayamadık dolapta olduğu gibi duruyor süt kıvamında ne olacak simdi
Kestir lor yap Can'ım Adnan Salih yesin nam nam :)

A
benim evim cok sicak. petegin yanina koydum ustelik.
bence bi dahakine firinin icinde mayalayalim. oyle diyolar.

sende kaynar su dolu bi kabin icine koy sutu iliklassin yine sar koy sicak bi yere.

aksam ustu 4 gibi arkadaslar aradi aksama gelmek istiyoruz diye. istanbulda yasiyolar ama burdaydilar onceden yakin arkadaslarimiz.
gecen sene evlendiler simdi kiz martta dogurcak :))

bi tek biz cok gec kalmisiz herhalde diyorum etrafimda kim evleniyosa iki ay sonra hamilelik haberi geliyo vallahi buyuk cesaret. benim 2 yil gecti de yine cesaret edememisrtim bi yil daha beklicektim de esim cok istedi kiyamadim :)

cok vaktim yoktu Begüm de hasta pek bisey yapamadim. hemen en basitinden kakaolu bi islak kek ve cookie yaptim su amerikan kurabiyelerinden.

esim de gelirken borek aldi pastaneden daha ne yapayim son dakika haber verilince ancak bu kadar.

simdi sultan Begüm han hazretlerini aksamustu sekerlemesi icin salliyorum. insallah gelmezler hemen. beyfendi de koltukta uyudu. bu erkekler neden hep su koltukta uyur

haha deliii yasminin syyumu çikdiydi :))
kiz insan profil fotografimdan anlar :))
ya dedim simdi biri gorurse tesadufen her seyimi yaziyorum adim da kabak gibi cikmasin. iki ismim var ama olsun :))

cocuklar evdeyken de yazardin sen mutlaka merak ettim o yuzden

Ne kadar tatlı olmuş maşallah.
Bir tek benim oğlum mu kafasına bişey taktırmıyor ya? Habersiz takıyorum bazen,5-10 dk kalıyor,sonra farkedince hemen çıkarıyor.Hasta olacak soğuktan haberi yok.
Benimki bu sapkayi sadece taktiriyo. Ne kadar ozendim bisuru sac bandi aldim hic takamadim izin vermiyo.

Selam kızlar nasılsınız yahu giremiyorum ben :)
Bebişler Nasıl iyiler mi
Bizimki yürümeye başladı artık hiç tutamayız bu arada 12 kilo olmuş sağlığımız yerinde çok şükür umarım herkesin bebişi iyidir

Bebegi emeklemis olan arkadaslar bebisler emeklemeye baslamadan once neler yapiyolardi. Sanki bi emeklemeye niyetlendi.

kiz insan profil fotografimdan anlar :))
ya dedim simdi biri gorurse tesadufen her seyimi yaziyorum adim da kabak gibi cikmasin. iki ismim var ama olsun :))

cocuklar evdeyken de yazardin sen mutlaka merak ettim o yuzden
İsmi Nasıl değiştirdin bana de söylesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…