Enteresan:)) iyi bari tuttuysa..yok her zamanki gibi ilik yapmistim.
8 saatte tutuyodu baktigimda sut gibiydi. yarim saat sonra baktim tutmus. anlamadim bi garip oldu ama tuttu neyseki :)
evet canim bende sasirdim. zaten su yogurt mayalama isi bana hep cok ilginc gelmistir :)Enteresan:)) iyi bari tuttuysa..
aynen bende dun yaptım sabah baktım hiç tutmamış havalar soğudu bence yeterli sıcaklığı sağlayamadık dolapta olduğu gibi duruyor süt kıvamındagunaydin kizlar.
sabah kalktim baktim yogurdum tutmamis
ilk kez basima geliyo napmam lazim aynen sut duruyo oyle ziyan mi olacak simdi
Kestir lor yap Can'ım Adnan Salih yesin nam nam :)A
aynen bende dun yaptım sabah baktım hiç tutmamış havalar soğudu bence yeterli sıcaklığı sağlayamadık dolapta olduğu gibi duruyor süt kıvamındane olacak simdi
Yakışmış cadıya ısırırım onun burnunu :))Gozlugum sekil:)
benim evim cok sicak. petegin yanina koydum ustelik.A
aynen bende dun yaptım sabah baktım hiç tutmamış havalar soğudu bence yeterli sıcaklığı sağlayamadık dolapta olduğu gibi duruyor süt kıvamındane olacak simdi
cimcimeeee yirimmm ya surata bakGozlugum sekil:)
BI yaramazlik yok sukurbu aradaMaRaL_ nerelerdesin ya bi sikinti yoktur ibsallah hic bu kadar yazmadan durmazdin?
kiz insan profil fotografimdan anlar :))haha deliii yasminin syyumu çikdiydi :))
Ne kadar tatlı olmuş maşallah.Gozlugum sekil:)
Benimki bu sapkayi sadece taktiriyo. Ne kadar ozendim bisuru sac bandi aldim hic takamadim izin vermiyo.Ne kadar tatlı olmuş maşallah.
Bir tek benim oğlum mu kafasına bişey taktırmıyor ya? Habersiz takıyorum bazen,5-10 dk kalıyor,sonra farkedince hemen çıkarıyor.Hasta olacak soğuktan haberi yok.
İsmi Nasıl değiştirdin bana de söylesenekiz insan profil fotografimdan anlar :))
ya dedim simdi biri gorurse tesadufen her seyimi yaziyorum adim da kabak gibi cikmasin. iki ismim var ama olsun :))
cocuklar evdeyken de yazardin sen mutlaka merak ettim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?