2015 Şubat Anneleri

Can'ım benim uzun uzun yazmışsın, beni çok iyi anlamışsın, ihtiyacım olan şeyleri söyledin. Hiç birinizi görmedim ama en küçük bi mesajımda bile koşup geldiniz, gözlerim doldu.. Çok iyisiniz sağolun.. Yarına geçer, çabuk unuturum ben her şeyi de işte yazarım geldi buraya

sanal alemden arkadas dost olunur mu derdim ama dedigimi yuttum cidden bir cougunuz dostum oldunuz, olduk :)
yanyana olmak gibi olamaz elbet ama iyiki var burasi, yanimda olup da bir etkisi olmayan o kadar cok insan var ki..

unutursun elbet zaten hep bu duygu halinde olsak hayat cekilir mi. bazen bana da oluyor ufacik bi olumsuzlukta dunyam basima yikuluyor sanki. her seyden nefret ediyorum.
sabah kuzunun bir gulusuyle kendine geliceksin :)

Allah kolaylık versin,bütün işlerini kolaylaştırsın inşallah.

Yorulduk haklısın.Ama hafifleyeceksin de Zaman'la.Sonra yavaş yavaş ağırlaşıp bunalıp sonra tekrar hafifleyeceğiz.Bu döngü böyle sürüp gidicek uzun bir süre.Tuna sana hep ışık olucak,hep umut.İyi ki varlar.Onlarsız bunalıma girmek bile anlamsız olurdu :)

evet böyle olmamızın sebebi biz ve yufka yüreklerimizdir.. Kıyamıyorum ben, hadi diyelim ki verdim çocuğu eşime az uyuyayım diye Ada'm zaten beceremez, ne karnını dıyırabilir ne uyuyabilir eminim 10 dk sonra "Canm bu durmuyor" diye yanıma gelir..

Ben bi ara çok takmıştım bu tür şeylere ama şimdi bıraktım.. Değişen bişi olmuyor.. Kabullenmek ve devam etmek en doğrusu, biz bir insan yetiştiriyoruz ve ileride güzel şeyler olduğunda "bu benim eserim" diyerek gurur duyacağız bundan eminim.. Amman sabrını veriyor i, tabi yorgunluğu ve tükenmişliği de.. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve hiç olmazsa burada içimizi dökebiliyoruz.. Allah sağlık versin Cidden gerisi boş.. Ben eş durumu tayını başvurusu içim ilçe milli eğitime gittiğimde şef bana zorluyor mu Bebek diye sordu, tam cevap verecektim ki başka bit öğretmen girdi, engelli 14 yaşında bşr oğlu varmış ve o yüzden yıllardır tayininin merkeze çıkmasını bekliuormuş.. Sonra düşündüm ben az kalsın çok zorluyor diye Cevap verecektim ama kadının anlattıklarından sonra utandım kendimden evlatlarımızın acısını görmeyelim hiç Bi anne görmesin bu dünyada..

Gerçekten neşeleniyor musun :) çok sevindim buna. Aslında olumlu bi insanım da işte bazen böyle üst üste olunca herşey.. Teşekkür ederim desteğin için
Tabiki canim gozlerim seni ariyo valla. Hersey guzel olacak yoluna girecek boyle inanalim. Hepimizin hayati karmakarisik oldu. Bebek isterken insan bu kadarini dusunemiyo. Tam bir surpriz. Tum sorumluluklar bize yukleniyo maalesef. yeb4 un de dedigi gibi bu kadar sorumlulugun ustune surekli de suclanma durumu. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Biz yurt dışındayız Can'ım pat diye girdim konuya belki k bakma
Benim eşim işte yabancı bir arkadaşı sürekli diyormuş gömleğin ütülü hergün yemeğini evden getiriyorsun eşim demiş evet eşim yapıyor çocuklara da bakıyor hatta her işi o yapıyor demiş
Ada'm da biz her işi eşlerimize yaptırmaya çalışsak ertesi gün boşarlar bizi donumuza kadar da alırlar demiş
Yaaa dedim bak değer bilmeyen bir Türk erkekleri demek ki

Biz yurt dışındayız Can'ım pat diye girdim konuya belki k bakma
Benim eşim işte yabancı bir arkadaşı sürekli diyormuş gömleğin ütülü hergün yemeğini evden getiriyorsun eşim demiş evet eşim yapıyor çocuklara da bakıyor hatta her işi o yapıyor demiş
Ada'm da biz her işi eşlerimize yaptırmaya çalışsak ertesi gün boşarlar bizi donumuza kadar da alırlar demiş
Yaaa dedim bak değer bilmeyen bir Türk erkekleri demek ki

burda da öyle babalar o kadar aktif ki doğum yaptığım hastanede gozUmle gördüm hep babalar alt degistiriyodu biberonla besliyordu zaten dışarda parkta çarşıda çoğu zaman babalar gezdiriyor benim esimde çok.şükür yardımcı yediriyor uyutuyor yıkıyor oynuyor ama kaynanam gibi de herşeye karışır :)

Uykularimiz.bu ara çok fena çok uyanır oldu kv gitmeden evvel gecede 2-3 kez uyanirdi şimdi hep bizimle uyumak istiyor üstümüze yatıyor ne yapi cam yine yatır kaldirmi of off

Gerçekten neşeleniyor musun :) çok sevindim buna. Aslında olumlu bi insanım da işte bazen böyle üst üste olunca herşey.. Teşekkür ederim desteğin için
Evet canım bana da pozitif enerji veriyorsun annenlere gitmek iyi gelir bence canım kafan dağılır :)

Tabi canim alismislar kiymet bilmiyolar

evet iste o da bizim sucumuz. deneyip ogrenmelerine de firsat vermiyoruz. yok yapamaz yok zarar verir diye korkup zateb sen yapamazsin diye en bastan ekmeklerine yag suruyoruz.

ama dedigin gibi bende kabullendim artik. cok takiyordum ama kabullendim. dedigin gibi hele allahtan sifa bekleyen o kadar anne ve yavruyu dusundukce bunlari dusunmeye de utaniyorum ama insanogluyuz nefsimiz o kadar kuvvetli olamayabiliyor.
allah saglik versin de gerisi hallolur.
bi bunalima gireriz bi mutlu oluruz bu hayat da boyle gecip gidecek iste.

gunaydin kizlar.
sabah kalktim baktim yogurdum tutmamis
ilk kez basima geliyo napmam lazim aynen sut duruyo oyle ziyan mi olacak simdi

gunaydin kizlar.
sabah kalktim baktim yogurdum tutmamis
ilk kez basima geliyo napmam lazim aynen sut duruyo oyle ziyan mi olacak simdi
Sütü olması gereknden daha soğuk koyduysan eğer içi sıcak su dolu bi kaba koy yoğurt mayaladğn kabı.
Yine olmazsa peynir yaparsın ziyan olmaz

Sütü olması gereknden daha soğuk koyduysan eğer içi sıcak su dolu bi kaba koy yoğurt mayaladğn kabı.
Yine olmazsa peynir yaparsın ziyan olmaz
yok her zamanki gibi ilik yapmistim.
8 saatte tutuyodu baktigimda sut gibiydi. yarim saat sonra baktim tutmus. anlamadim bi garip oldu ama tuttu neyseki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…