Ben 5. yılımızda çocuk yapmaya karar verdim,eşim çok istiyordu biraz da onun gazıyla.Daha duracaktım yani sanki çok gençmişim gibi :)aksam ustu 4 gibi arkadaslar aradi aksama gelmek istiyoruz diye. istanbulda yasiyolar ama burdaydilar onceden yakin arkadaslarimiz.
gecen sene evlendiler simdi kiz martta dogurcak :))
bi tek biz cok gec kalmisiz herhalde diyorum etrafimda kim evleniyosa iki ay sonra hamilelik haberi geliyo vallahi buyuk cesaret. benim 2 yil gecti de yine cesaret edememisrtim bi yil daha beklicektim de esim cok istedi kiyamadim :)
cok vaktim yoktu Begüm de hasta pek bisey yapamadim. hemen en basitinden kakaolu bi islak kek ve cookie yaptim su amerikan kurabiyelerinden.
esim de gelirken borek aldi pastaneden daha ne yapayim son dakika haber verilince ancak bu kadar.
simdi sultan Begüm han hazretlerini aksamustu sekerlemesi icin salliyorum. insallah gelmezler hemen. beyfendi de koltukta uyudu. bu erkekler neden hep su koltukta uyur
Valla benimki emeklemediBebegi emeklemis olan arkadaslar bebisler emeklemeye baslamadan once neler yapiyolardi. Sanki bi emeklemeye niyetlendi.
Benimki de surunuyo gibi de ondan sordumValla benimki emeklemedisüründü sıraladı şimdi yürüyor
Belki emeklemeden yürür :)Benimki de surunuyo gibi de ondan sordum
Insallah canimBelki emeklemeden yürür :)
Maşallah azraya, Tuna aylardır emekliyor, koca popoyu kaldıramadı :)Valla benimki emeklemedisüründü sıraladı şimdi yürüyor
Ayy ben o cookie lerin şeklini çok seviyorum, damla çikolatalı mı yaptın Can'ım fotoğraf atsana bide tarif tabiki :)aksam ustu 4 gibi arkadaslar aradi aksama gelmek istiyoruz diye. istanbulda yasiyolar ama burdaydilar onceden yakin arkadaslarimiz.
gecen sene evlendiler simdi kiz martta dogurcak :))
bi tek biz cok gec kalmisiz herhalde diyorum etrafimda kim evleniyosa iki ay sonra hamilelik haberi geliyo vallahi buyuk cesaret. benim 2 yil gecti de yine cesaret edememisrtim bi yil daha beklicektim de esim cok istedi kiyamadim :)
cok vaktim yoktu Begüm de hasta pek bisey yapamadim. hemen en basitinden kakaolu bi islak kek ve cookie yaptim su amerikan kurabiyelerinden.
esim de gelirken borek aldi pastaneden daha ne yapayim son dakika haber verilince ancak bu kadar.
simdi sultan Begüm han hazretlerini aksamustu sekerlemesi icin salliyorum. insallah gelmezler hemen. beyfendi de koltukta uyudu. bu erkekler neden hep su koltukta uyur
bu aralar biraz fazla oyun oynamak istiyolar :)kiz insan profil fotografimdan anlar :))
ya dedim simdi biri gorurse tesadufen her seyimi yaziyorum adim da kabak gibi cikmasin. iki ismim var ama olsun :))
cocuklar evdeyken de yazardin sen mutlaka merak ettim o yuzden
bi onceki mesajda isimi hiç gormedimki , misafiirm var diye yazdigin yorumda sen oldugunu anladimkiz insan profil fotografimdan anlar :))
ya dedim simdi biri gorurse tesadufen her seyimi yaziyorum adim da kabak gibi cikmasin. iki ismim var ama olsun :))
cocuklar evdeyken de yazardin sen mutlaka merak ettim o yuzden
toto havada gitsemmi gitmsemmi diye dusunuyor ileri geri sallanip duruyr :)))Bebegi emeklemis olan arkadaslar bebisler emeklemeye baslamadan once neler yapiyolardi. Sanki bi emeklemeye niyetlendi.
maasallah canimm azra yaValla benimki emeklemedisüründü sıraladı şimdi yürüyor
Evet ya bi ayda coştu çocuk maşallah yemekle arası da iyi uykuyu da gece kalkmayı 2 ye indirdik bide ısırmasa memeyi tam olcak :)maasallah canimm azra ya
birden hepsini yapti çikdi valla :)
isirinca çek mmeyi bi daha veermeEvet ya bi ayda coştu çocuk maşallah yemekle arası da iyi uykuyu da gece kalkmayı 2 ye indirdik bide ısırmasa memeyi tam olcak :)
canim google yaz kadimlar kulubu nickname degistirme diye. orda cikio link vermisler kendin degistiryosun linki su an yapistiramiyorum ben buraya.İsmi Nasıl değiştirdin bana de söylesene
bende o kadar durabilirdim inan ama esimin kalbine inerdi :)
Ben 5. yılımızda çocuk yapmaya karar verdim,eşim çok istiyordu biraz da onun gazıyla.Daha duracaktım yani sanki çok gençmişim gibi :)
Bişey yapmadım diyorsun adını bile ilk kez duyduğum kurabiye yapmışsın,becerikli hatunlar toplanmış buraya hep.Afiyet olsun şimdiden.
Begüm 7 de akşamüstü uykusuna mı yatıyorGece uykusuna kaçta geçiyor peki? Benimki bir tuhaf çocuk ya,akşamüstü 4 den sonra olurda yatarsa gece 10 dan önce asla uyumuyor.Deli oluyorum,ben de 4 den sonra uyutmuyorum bu yüzden.
off desene gidin yatin keyif yapcam ben diye. ne de anlarlar ya :))bu aralar biraz fazla oyun oynamak istiyolar :)
dunde kadinlar matinesine gittim
bugun bu saat oldu daha yeni oturdum
utu yapicam simdide biraz
buyukler uyusaydi film açcakdim utu yaparken ama hala dönüyoalr yatakdaa:s
Rahatsız oluyorlar herhalde.Biraz daha büyüdüklerinde değişir inşallah fikirleri.Sen de çeşit çeşit takarsın bantlarını.Çok tatlı oluyor kız bebekler bantlarla.Benimki bu sapkayi sadece taktiriyo. Ne kadar ozendim bisuru sac bandi aldim hic takamadim izin vermiyo.
Hayırlı olsun cnm yürümeye başlamış minik.Gözünüz aydın dicem de yepyeni bir hayat başlıyor bol hareketli,bol kırmacalı,dökmeceli,düşmeceli.Ama olsun çok tatlı oluyorlar.Selam kızlar nasılsınız yahu giremiyorum ben :)
Bebişler Nasıl iyiler mi
Bizimki yürümeye başladı artık hiç tutamayız bu arada 12 kilo olmuş sağlığımız yerinde çok şükür umarım herkesin bebişi iyidir
Amin canım sağol...Allah kolaylık versin,bütün işlerini kolaylaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?