Gurber çok zormuş ya ben hassas bi insan değilim o kadar o yüzden çok gurbete çıkarken etkilenmemiştim ama çocuklar büyüdükçe insan buruklaşıyorTeşekkürler ıstanbul olsa razıyım maalesef almanya
Yok ya hiçbi şey kullanmıyorum bende troid olduğu için doktor önce onu çözelim o bütün sistemini alt üst eder çünkü dedi nörolojide de bişey çıkmadı ve sanırım 5 ay olacak doktora gidemedim sigorta probleminden bu hafta gideceğim inş troid için, önce oradan başlanılacak sanırım :/
Ahhahahahha koptum yaseminaksam ustu 4 gibi arkadaslar aradi aksama gelmek istiyoruz diye. istanbulda yasiyolar ama burdaydilar onceden yakin arkadaslarimiz.
gecen sene evlendiler simdi kiz martta dogurcak :))
bi tek biz cok gec kalmisiz herhalde diyorum etrafimda kim evleniyosa iki ay sonra hamilelik haberi geliyo vallahi buyuk cesaret. benim 2 yil gecti de yine cesaret edememisrtim bi yil daha beklicektim de esim cok istedi kiyamadim :)
cok vaktim yoktu Begüm de hasta pek bisey yapamadim. hemen en basitinden kakaolu bi islak kek ve cookie yaptim su amerikan kurabiyelerinden.
esim de gelirken borek aldi pastaneden daha ne yapayim son dakika haber verilince ancak bu kadar.
simdi sultan Begüm han hazretlerini aksamustu sekerlemesi icin salliyorum. insallah gelmezler hemen. beyfendi de koltukta uyudu. bu erkekler neden hep su koltukta uyur
9 şubat Can'ım çekiyom kapatıyor memeyi hayır diyom ama yapıyo gene sıpaisirinca çek mmeyi bi daha veerme
bak bi daha yapiyormu :)
benimki uç gecedir uyanmiyor
iyimi kotumu bilemedim
siz ne zaman 12 aylik oluyonuz
maasalalh kilosu baya iyi :)
Inan bende öyle bilirdim kendimi ama tek başıma doğuma gidip sonrasında yine tek olmak ve hala yalnız kalmak artık dayanması zor oluyorGurber çok zormuş ya ben hassas bi insan değilim o kadar o yüzden çok gurbete çıkarken etkilenmemiştim ama çocuklar büyüdükçe insan buruklaşıyor
evet kesinlikle bant tutmuyorlar kafalarinda. o kadar hevesle bir suru aldim ama yok.Rahatsız oluyorlar herhalde.Biraz daha büyüdüklerinde değişir inşallah fikirleri.Sen de çeşit çeşit takarsın bantlarını.Çok tatlı oluyor kız bebekler bantlarla.
ah ben de kiyabilsem. ama kiyamiyorum asla birakmam orda. bi kere kavga etmistik de birakayim dedim yattim yine uyuyamadim gittim kaldirdim.Ahhahahahha koptum yaseminasrın sorusu bazen alıp atasım geliyor da gücüm yetmez en sinir olduğum da şuydu ki o orda uyuyakalıyor benim içime sinmiyor kaldırıp hadi yatağına yat diye uğraşıyordum ama artık uğraşmıyorum banane yav kendi bilir bu arada kocalardan dert yanmışız bende de var bitane ama hakkını yemeyeyim her geçen gün iyiye gidiyor tatlı dırdırın gücü adınaaaa bi de var ya suç kadınlarda annelerde adamlar napsın en az 25 sene hiç eğitilmemiş ultrabeceriksiz ve düşüncesiz varlıklar olup çıkmışlar harbi napsınlar oğlumun çekeceği var benden çok pis gaza gelmiş vaziyetteyim bu konuda kızımdan çok ona yaptırmayı planlıyorum çoğu şeyi
Allah Allah kayinvaliden neden sinir krizine giriyor. Insanlar bi tuhaf. Insallah annen bakar hep boyle icin hep rahat olur.günaydın bayanlar. geçmişi çok okuyamıyuorum ama durumdan haberdar edeyim dedim sizi. geçtiğimiz hafta cuma günü bakıcıyı gönderdim gider ayak bile hala bana laf sokma yarışındaydı. annem bakıyor şimdilik içim rahat. ama sonra ne olur bilemiyorum. kadın işinden izin aldı geldi saolsun. kaynanamlara durumu anlatmamıştık. bakıcıdan haber almış sanırım sinir krizine girmiş. onları da allaha havale ediyorum. nasipse niyetimde annemi yanıma almak var. şimdilik bişi demiyorum. ama yavaştan bu fikri oturtmaya çalışcam.
2 ayda 8 kg kadar vermistim canimselam kızlar pek giremiyorum geçmişide okuyamadım umarım herkesler iyidir :)
Buğra fena halde yaramaz oldu yürüteçe koyup her işimi yapıyordum şimdi asla binmek istemiyor o da miyadını doldurdu
yürümüyor ama tutunarak heryere gidiyor sürekli peşindeyim
annem bizde 2 hafta oldu bu hafta gidecek çok iyi oluyordu Buğrayla ilgileniyor oynatıyor bende işimi rahatça hallediyorum ama gidince nasıl olacak bilmiyorumneyse sağlık olsun
bu arada kilolar aldı başını gidiyor çok moralim bozuk boyum uzun göstermiyor ama ben rahatsız oluyorum eski halime dönmek istiyorum diyetisyen e gitsem çok mu gerekli yoksa gereksiz mi onda da kararsızım
kendimce dikkat ediyorum en son memlekete gidince bozuldu annem geldi şimdide şunu yapalım bunu yapalım derken kaçtı ipin ucu yaza kadar bir yere gitmek yok irademi koruyamıyorum maalesef
MaRaL_ sen karatay la ne kadar sürede kaç kilo vermişti kısaca anlatabilir misin neler yaptıgını
kv senden haberlr alip dedikodu yapiyordu bakiciyla artik yapamayacak :)günaydın bayanlar. geçmişi çok okuyamıyuorum ama durumdan haberdar edeyim dedim sizi. geçtiğimiz hafta cuma günü bakıcıyı gönderdim gider ayak bile hala bana laf sokma yarışındaydı. annem bakıyor şimdilik içim rahat. ama sonra ne olur bilemiyorum. kadın işinden izin aldı geldi saolsun. kaynanamlara durumu anlatmamıştık. bakıcıdan haber almış sanırım sinir krizine girmiş. onları da allaha havale ediyorum. nasipse niyetimde annemi yanıma almak var. şimdilik bişi demiyorum. ama yavaştan bu fikri oturtmaya çalışcam.
kani niye verdiniz canimgunaydin kizlaaar.. guzel bir gun olsun..
sabahin yedisinde kalktik. ses yaprim uyansin siye uyanmayacagi tuttu. mecbur uyandirdik guzel uykusundan. ama oyle tatli uyandiki anlatamam. yumuk yumuk gozlerle gulumsemesi sabah sabah kendimize getirdi bizi :)
gittik doktora rutin kontrole bi de malum gecmeyen burun akintisi ve balgam icin.
genel durumu gayet iyi dedi. ama hic kilo almamis bir ayda hala 9kilo. disten olabilir hastaliktan olabilir. takilmiyorum kilosuna o kadar. gayet iyi cunku. saglikli olmasi daha onemli.
gelelim su gecmeyen balgam ve burun tikanikligina.. benim kizim bizden ala ala bu allerjik geni almis. her gittigimde doktor bu kizin allerjik bi bunyesi var. antihistaminik kullan bi kac ay dedi inatla kullanmadim. deloday surup. sanirim iki uc ay kullanicam. enfeksiyonel degil tamamen allerjiden oluyo dedi.
burnu tikaniyo agozdan nefes aliyo ve kuru oksuruk oluyo. geniz akintisi da cok yok ama hafif de olsa balgam oluyo o yuzden. bi kullanayim bakalim su ilaci en azindan kis bitene kadar.
sonra kan verdik tabii. hemsire damari da hic gozukmuyo dedi. ama sagolsun ilk seferse buldu. tabiiki cok agladi yine ic ceke ceke. aglarken de gozlerime bakiyo kurtar beni diye sankihep senin iyiligin icin bunlar kizim napayim
sonucu bekleyemedik esim ise gidecekti. kv ye geldim oglen ben gidip alicam sonucu bakalim kanda neler gorucez..
çok geçmis olsun canimIyi haftalar herkese
Kac gundur esim cok agir grip geciriyordu ve beklenen son bugun bende ve kizda da basladi. Anneme geldik. Agirlasirsam cunku hepimiz de grip cok zor olacakti. Insallah domuz gribi falan degildir cok agir geciyo cunku
Evet canim anneme gecmese iyi olur. Valla canim esim zaten alerjik oldugundan hergun hasta gibi anlayamadik farkini anlayana kadar da is isten gecti maalesef.çok geçmis olsun canim
BU SENE domuz gribi siddetini arttitmis, kime sorsam grip Tr de , insallah deildir
burdada varda orada daha çok
maske takin derim
domuz gribi çocuklarda hafif geçiyor
yaslilarda agir geçiyor
siz takmasaniz bile annen taksin en azondan
çocuga takamaycagina goire anenin takmasi daha mantikli
keske en bastan esin taksaydi
bunye alisiyor canim bi suire sonraInan bende öyle bilirdim kendimi ama tek başıma doğuma gidip sonrasında yine tek olmak ve hala yalnız kalmak artık dayanması zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?