2015 Şubat Anneleri

off desene gidin yatin keyif yapcam ben diye. ne de anlarlar ya :))
her anin onlarla geciyo zaten azicik seni kendinle basbasa biraksalar nolur giciklar :)
he oylede uyyuncada ozluyorum yaa
bagimliyim ben bu çcuklara :)

ah su okul olamsa hiç ellememm otursunlar sabaha kdr, sabahda kalkmazlar oglene kdr yatarlar ne guzel :)

Size de gecmis olsun canim hepsi birden hasta olmus yazik.

hequ saol canim beni sormusun yorumu bulamadim
dizim izi baya duzeldi,çok bukulu durursam biraz agriyor ama bunad asukur
oda geçer insallah

Size de gecmis olsun canim hepsi birden hasta olmus yazik.
birinden hepsine bulasti iste ,hangsi ilkdi unuttum :)
simdilik sadece oksuryolar , buyuk oglum daha fazla sanki
kizda oksuurken bpgazim aciyor diyor
havaalrda çok sogudu yarin kar varmis
sert soguklara denk gelmesi iyi olmadi ama napalim Allah bterinden koruusn

Kestir lor yap Can'ım Adnan Salih yesin nam nam :)

benim evim cok sicak. petegin yanina koydum ustelik.
bence bi dahakine firinin icinde mayalayalim. oyle diyolar.

sende kaynar su dolu bi kabin icine koy sutu iliklassin yine sar koy sicak bi yere.
olmayinca dolaba koymuştum sonra tekrar kaynattim yine mayaladim olmadı sonra kaynnattim bidaha lorda olmadı sanırım çorba yapi cam ondan olmeyiz demi:) fırında nasıl yap cam ben cam kavanozlarda mayaliyorum olurmuki

olmayinca dolaba koymuştum sonra tekrar kaynattim yine mayaladim olmadı sonra kaynnattim bidaha lorda olmadı sanırım çorba yapi cam ondan olmeyiz demi:) fırında nasıl yap cam ben cam kavanozlarda mayaliyorum olurmuki
firin ya da kapakli bi dolap yani amac sicak yer olmasi canim eger evin soguksa. oraya koy orda mayalansin.
ama artik bence o sutu dok ziyan olcak yazik ama :/

firin ya da kapakli bi dolap yani amac sicak yer olmasi canim eger evin soguksa. oraya koy orda mayalansin.
ama artik bence o sutu dok ziyan olcak yazik ama :/
Öyle yapacam artık hiç süte benzemiyor zaten :) ev fena değil çoğu zaman tişörtle geziyorum

bunye alisiyor canim bi suire sonra
beklentin olmayinca sana dokunmuyor pek yalnizlik

arada kendini dipte hissediyorsun falan ama çabuk çikiyorsun yuezye :)
Yok canım ben turkiye ye gitmek istiyorum esimde istiyor bir süre sonra zaten kesin gidicektuk tirkiyeden is bakıyoruz şimdi okul bitti çok sukur

Kızlar kafayı yemek üzereyim bama akıl verin lütfen.kızım uyku konusunda sapıttı yine özellikle gece uykusunda.uyumak istemiyo bi türlü.10 dk dalıyo tam yerine koyacakken uyanıyo sonra en az 2 saat oturuyo.böyle böyle gece 4-6 arası uyumaya başladı.az önce uyandı.sadece memede uyuyo asla sallanmak falan istemiyo.bu durum o kadar yıprattı ki beni psikolojim bozuldu resmen ağlamaktan gözlerim şişti.doğduğundan beri uyku problemi var bi türlü düzene girmedi.ne yapıcağını şaşırdım artık...

:)) Harika görünüyor ohh ellerine sağlık, belki yolculuk için yapar yanıma alırım. Starbucks a hiç gitmedim şimdi yemiş olacam kurabiyelerinden :))

Uyanırken çok tatlı oluyorlar gerçekten. Bende dudaklarından öpüyoorum gülümseyerek kalkıyor :) ilacı da bi kullan bakalım belki iyi gelir böylece iştahı da açılır daha rahat yedirirsin. Tuna da bir hafta sonra kan verecek korkuyorum bende kesin bulamazlar damar filan ağlarız artık karşılıklı :)) inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

Kim sinir krizi geçirmiş bakıcı mı

Ya biz otobüse binİçer Tuna'yla olur mu bizde de Allah korusun

Nasıl uyutuyorsun? Emerek uyursa uyanır. Biz uyku eğitimiyle çözdük. Yatır kaldır yöntemi yaptık, ben emzik veriyorum, alıyorsa sen de ver işin kolaylaşır

Nasıl uyutuyorsun? Emerek uyursa uyanır. Biz uyku eğitimiyle çözdük. Yatır kaldır yöntemi yaptık, ben emzik veriyorum, alıyorsa sen de ver işin kolaylaşır
Cozuldumu gerçekten sizin uyku sorununuz kaç kere kalkıyor bizimki kudurdu çok sık uyanıyor ve yanımıza gelmek istiyor bi kere yapmıştım ne güzel uyuyordu kv gittik geldik bozuldu

Emzik biberon hiç bişey almıyo canım sadece beni emzik olarak kullanıyo.yatır kaldır da yapamıyorum kilolu bi bebek 14 kg yakın.kollarım taşımıyo malesef..çok çaresizim ne yapsam olmuyo...

:)) Harika görünüyor ohh ellerine sağlık, belki yolculuk için yapar yanıma alırım. Starbucks a hiç gitmedim şimdi yemiş olacam kurabiyelerinden :))
sagol canimm mutlaka dene cok basit ve cok lezzetli :) sut cay ve kahvenin yaninda cok guzel gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…