2015 Şubat Anneleri

kullanicam canim deniycem bakalim cidden allerjiden dolayi mi boyle.

bende stres yaptim da geciyo canim o an agluyolar bitiyo. oyle dusunup rahatlaticaz kendimizi :)

sonuclar sukurler olsun iyi cikti. demir ilacina gerek yok dedi. kani gayet iyimis :) bol bol et mercimek yumurta sarisi onemliymis.
bi de kahvaltidan yarim saat once ev yapimi pekmez bi tatli kasigi. var bende dut pekmezi zaten her zaman veriyorum.

Ya biz otobüse binİçer Tuna'yla olur mu bizde de Allah korusun
Kucuk spray gıbı temuzluk tuplerı varya.adını unuttum antı bısey hıjyen için.busey olmaz da yınede tedbırını al maske tak yada kımse sıze yaklasmaz korkar:)

Cozuldumu gerçekten sizin uyku sorununuz kaç kere kalkıyor bizimki kudurdu çok sık uyanıyor ve yanımıza gelmek istiyor bi kere yapmıştım ne güzel uyuyordu kv gittik geldik bozuldu
Tam çözülmüş değil Can'ım ama öncekine göre daha iyi elbette, on iki de bi uyanıyor onu bi kuramadım, su içirip yatırıyorum iki buçuğa kadar işte, bazen zor uyuyor ama pes etmemeye çalışıyorum. Sonra dört buçuk gibi uyanıyor o Zaman da su içiriyorum. Altıda yanımıza geliyor en son, aslında pek iyi değil gibi görünüyor ama taaa en başta akşam yatırıyordum saat başı uyanıyordu on ikiye kadar sonra zaten çıldırıyordum. Ama eğitimin ilk başında ne güzeldi hayal gibi...

Emzik biberon hiç bişey almıyo canım sadece beni emzik olarak kullanıyo.yatır kaldır da yapamıyorum kilolu bi bebek 14 kg yakın.kollarım taşımıyo malesef..çok çaresizim ne yapsam olmuyo...
İki üç gün sabredeceksin canım, sen kaldırmıyosun zaten, Bebek kalkınca sen yatırıyorsun. Babası da yapabilir. Benimki ilk gün 55 dk sürmüştü, şimdi şükür on beş dakikayı geçmiyor

dadera çok geçmiş olsun, en azından annen yakın sana gitme şansın var kötünün iyisi :)

MaRaL_ bence senin çocukların bağışıklıkları gayet güzel, sen buradaki çocukları görsen kreşte falan haftanın yatısı gelmezler hasta oldukları için maşallah size :)

mery60 gerçekten çözdün mü sen uyku olayını :) emzik aldığı için tabi çok daha iyi, keşke benimki de alsaydı baştan büyük rahatlık.. Ayaz hala çok sık utanıyor saat başı bile değil artık..

yeb4 geçimş olsun Canm, inşallah ilaç ii gelir.. Tahlillerin temiz çıkmasına da sevindim bırak zayıf olsun ayaz kilolu da ne oluyor sürekli Demir eksikliği çıkıyor dediğin gibi sağlıklı olsun :)

brctkc 14 kilo muuuu aboooov maşallah tabi ama çok sanki tabi kilodan bile uyuyamaz diyenler var..

İyi sevindim. :) Ben kansızlık olabileceğini düşünüyorum Tuna da, çünkü nerde bi metal var yalıyor.. Bakalım ne çıkacak

Kucuk spray gıbı temuzluk tuplerı varya.adını unuttum antı bısey hıjyen için.busey olmaz da yınede tedbırını al maske tak yada kımse sıze yaklasmaz korkar:)
Kız şükür babam geliyor onunla gidicez otobüs olayı bitti :) sağol yine de tavsiyen için

Can'ım hebeleye de yazdım aslında tam çözülmüş değil ama eskisine göre iyi on iki iki buçuk dört ve altı da uyanıyor. Çözülmüşse bak ya emzikle hakkaten bana çok yardımcı oldu. Her bebeği olana da tavsiye ediyorum emziğe alıştır diye. Uykuya geçişte kolaylık oluyor sonra uyuyunca çıkarıyor ama

Sagol canim cok sukur tabi yakin olmasa napardim bilmem cunku dokuluyorum. Kiz da cok atesli hic inmiyo kucaktan. Benden baska sadece anannesinde duruyo. Babayi falan kabul etmiyo. Allah gurbette olanlara guc kuvvet versin buyuk hastaliklar gostermesin

Sabah uyannca oksurıyolar gece kuruyor galıba bogazları
ama su an ıyı ucude oksuren tıksıran yok şukur:)

Buuuyklere bısey olmaz da kucuk buraz zorlanabılur dıyordum hastalıgı atlatırken ama oda ıyı maaşallah
Çocuklara mıras olarak dıpçık gıbı saglam bı bagışıklık bırakucam ınşallah:))))))
Buyyunce senın gıbı olcaklar teyzesı ıdolumuz sensın:)

:)))) İlahi :)))

Sağlıklı olsunlar her zaman, tüm bebişler.. Doğru yoldasın :))

Hmm şimdi bilemedim çözülmüş mü :)))
Evet ben de benden sonra doğum yapanlara hep söyledim emziği hemen ver diye.. Ben de hemen verdim ama kabul etmedi inatcı keçi :))

Ayaz da öyle yaa benden başka kimseyi istemiyor.. Yani gidiyor başkasına ama iki dk sürüyor tam sonra yine beni istiyor hasta olurken çocukla ilgilenmek çok çok zor çok iyi biliyorum bunu yaşadım geçenlerde dedikleri gibi annene de bulaşmasın bari o sağlam kalsın da size duruya bakabilsin

İki üç gün sabredeceksin canım, sen kaldırmıyosun zaten, Bebek kalkınca sen yatırıyorsun. Babası da yapabilir. Benimki ilk gün 55 dk sürmüştü, şimdi şükür on beş dakikayı geçmiyor
Bi kaç gecedir babasının kucağında uyuyo daha doğrusu sızıyo artık..maşallah seninkine canım ben de o günleri görür müyüm acaba..

gelincikgibi brctkc 14 kilo muuuu aboooov maşallah tabi ama çok sanki tabi kilodan bile uyuyamaz diyenler var..[/QUOTE]

Evet çok tabi sadece anne süründen aldığı için de bişey yapamayız dedi.3 saat kesintisiz emen bi bebek olduğu için normal

gelincikgibi brctkc 14 kilo muuuu aboooov maşallah tabi ama çok sanki tabi kilodan bile uyuyamaz diyenler var..

Evet çok tabi sadece anne süründen aldığı için de bişey yapamayız dedi.3 saat kesintisiz emen bi bebek olduğu için normal [/QUOTE]
Ayy ısırrım kIz ben onuuu bın kere maaşallahhhh canım

Emzır bygunler gerı gelmıuecek.ıyı beslen kendıne dıkkat et
Ne guzel bı dr bulmuşun kendıne.ne dıyorsa yap o dr :)

sagol canim evet kiloya hic takilmiyorum.
bak doktorum mercimek et yumurta sarisi ve ev yapimi pekmez dedi. benim de her zaman yedirdigim seyler cok etkisi var.

gelincikgibi brctkc 14 kilo muuuu aboooov maşallah tabi ama çok sanki tabi kilodan bile uyuyamaz diyenler var..

Evet çok tabi sadece anne süründen aldığı için de bişey yapamayız dedi.3 saat kesintisiz emen bi bebek olduğu için normal [/QUOTE]
İyi Canm anne sütünden ise sıkıntı yok diyor ya doktorlar maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…