amin cnm cok gecmis olsunSagol canim cok sukur tabi yakin olmasa napardim bilmem cunku dokuluyorum. Kiz da cok atesli hic inmiyo kucaktan. Benden baska sadece anannesinde duruyo. Babayi falan kabul etmiyo. Allah gurbette olanlara guc kuvvet versin buyuk hastaliklar gostermesin
Ya bunların hepsini yediriyorum ben ama tabi miktar olarak az olabilir, çok yiyen bir Bebek değil ayaz.. İlaç almasına rağmen yükselmemişti değerleri.. Bazı çocuklarda olabiliyormuş öyle ileride düzelir inşallah :) pekmezi Nasıl veriyorsun? Evde var ama hep unutuyorum vermeyi Nasıl versem kisagol canim evet kiloya hic takilmiyorum.
bak doktorum mercimek et yumurta sarisi ve ev yapimi pekmez dedi. benim de her zaman yedirdigim seyler cok etkisi var.
demekki bazi bebislerde oluyo o zaman hmm.Ya bunların hepsini yediriyorum ben ama tabi miktar olarak az olabilir, çok yiyen bir Bebek değil ayaz.. İlaç almasına rağmen yükselmemişti değerleri.. Bazı çocuklarda olabiliyormuş öyle ileride düzelir inşallah :) pekmezi Nasıl veriyorsun? Evde var ama hep unutuyorum vermeyi Nasıl versem ki
İlahi alemsin yaaabir gun daha bitti ama bende bittim sabah 7den beri ayaktayim nasil yorgunum anlatamam..
annem de diyor bazi gunler kv ne git cocukla ilgilenirler aksam yemegini de orda yersin bi gun dinlenirsin evde olmazsin diyor ama bilmiyorki ben orda daha cok yoruluyorum.
kv is yaptirmaz allahi var ama kizla oraya gittim mi her seyi dagittiriyor kiza. ne varsa ortalikta. giderken mecbur topluyorum onlari birakamiyorum oyle. ote yandan beynimi de yoruyo kizla ilgili sorulariyla. bi karmasa bi gurultu cok yoruyo beni orasi uf. kendi evimde is yapsam da mutluyum aman.
bugum disari da ciktim sonuclari almaya biraz dolandim. magazalara girdim ama basti resmen tansiyonum dustu kendimi zor attim. kalabaliga kapali mekanlara gelemiyorum artik niye boyle oldumki acaba.
aksam da beyfendi gec gelince eve gelmwmiz 11i buldu uykusu gecti kizin. uyuttum yatirdim su an yine uyandi salliyorum. hanfendi ayagimda sallanicak illa. beyfendi de yanimda horluyo. onlar mia gibi uyusun ben baslarinda uykusuzluktan oleyim.
biri paşazade biri sultan bende sarayin hizmetçibaşısı..
bir gun daha bitti ama bende bittim sabah 7den beri ayaktayim nasil yorgunum anlatamam..
annem de diyor bazi gunler kv ne git cocukla ilgilenirler aksam yemegini de orda yersin bi gun dinlenirsin evde olmazsin diyor ama bilmiyorki ben orda daha cok yoruluyorum.
kv is yaptirmaz allahi var ama kizla oraya gittim mi her seyi dagittiriyor kiza. ne varsa ortalikta. giderken mecbur topluyorum onlari birakamiyorum oyle. ote yandan beynimi de yoruyo kizla ilgili sorulariyla. bi karmasa bi gurultu cok yoruyo beni orasi uf. kendi evimde is yapsam da mutluyum aman.
bugum disari da ciktim sonuclari almaya biraz dolandim. magazalara girdim ama basti resmen tansiyonum dustu kendimi zor attim. kalabaliga kapali mekanlara gelemiyorum artik niye boyle oldumki acaba.
aksam da beyfendi gec gelince eve gelmwmiz 11i buldu uykusu gecti kizin. uyuttum yatirdim su an yine uyandi salliyorum. hanfendi ayagimda sallanicak illa. beyfendi de yanimda horluyo. onlar mia gibi uyusun ben baslarinda uykusuzluktan oleyim.
biri paşazade biri sultan bende sarayin hizmetçibaşısı..
Aynen 2-3 Kerr uyaniuordu baslarda bugun hic yataginda yatmadi hepimiz guzelce uyuduk Ama bu aksam basliyorum yatır kaldiraTam çözülmüş değil Can'ım ama öncekine göre daha iyi elbette, on iki de bi uyanıyor onu bi kuramadım, su içirip yatırıyorum iki buçuğa kadar işte, bazen zor uyuyor ama pes etmemeye çalışıyorum. Sonra dört buçuk gibi uyanıyor o Zaman da su içiriyorum. Altıda yanımıza geliyor en son, aslında pek iyi değil gibi görünüyor ama taaa en başta akşam yatırıyordum saat başı uyanıyordu on ikiye kadar sonra zaten çıldırıyordum. Ama eğitimin ilk başında ne güzeldi hayal gibi...
Evet artıları eksilerine bakmak lazım ama ben yinede turkiye yi istiyorum sana 1sene zaman verseler gel burda yasa sonra nasıl gelmek İstiyosun bak gör :)ailem burda olmasa bende yurtdisi kovalardim inan. turkiye yasanacak yer olmaktan coktan cikti..
Görürsün, ben bile gördüysem :)Bi kaç gecedir babasının kucağında uyuyo daha doğrusu sızıyo artık..maşallah seninkine canım ben de o günleri görür müyüm acaba..
canim oyle dusunme. bizimki ayagimizi bile yaliyor. onla alakasi oldugunu sanmam :)
trajikomik bi durumdayimİlahi alemsin yaaa
canim zaten ben su an asla gidemem.Evet artıları eksilerine bakmak lazım ama ben yinede turkiye yi istiyorum sana 1sene zaman verseler gel burda yasa sonra nasıl gelmek İstiyosun bak gör :)
bizde durumlar hep ayni sen nasilsin bakalim kuzular nasil :))günaydınnnnnn güzel şubat anneleri nasılsınız canlarım benimmm kaçak Gülşah geldi
Canim cok zormus gercekten bi de senin ne kadar surdu yazik. Anneme de bulasmasa diyoruz ama Duru'ya dayanamiyo:)Ayaz da öyle yaa benden başka kimseyi istemiyor.. Yani gidiyor başkasına ama iki dk sürüyor tam sonra yine beni istiyorhasta olurken çocukla ilgilenmek çok çok zor çok iyi biliyorum bunu yaşadım geçenlerde dedikleri gibi annene de bulaşmasın bari o sağlam kalsın da size duruya bakabilsin
gelincikgibi brctkc 14 kilo muuuu aboooov maşallah tabi ama çok sanki tabi kilodan bile uyuyamaz diyenler var..
bende iyiyim canım koşturmaca devam ediyor. sizden uzak kaldığım zamanda diye yaptımbizde durumlar hep ayni sen nasilsin bakalim kuzular nasil :))
Masallah bi de uyusun da uzmesin annesini insallah.[/QUOTE]Evet çok tabi sadece anne süründen aldığı için de bişey yapamayız dedi.3 saat kesintisiz emen bi bebek olduğu için normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?