2015 Şubat Anneleri

amin cnm cok gecmis olsun

sagol canim evet kiloya hic takilmiyorum.
bak doktorum mercimek et yumurta sarisi ve ev yapimi pekmez dedi. benim de her zaman yedirdigim seyler cok etkisi var.
Ya bunların hepsini yediriyorum ben ama tabi miktar olarak az olabilir, çok yiyen bir Bebek değil ayaz.. İlaç almasına rağmen yükselmemişti değerleri.. Bazı çocuklarda olabiliyormuş öyle ileride düzelir inşallah :) pekmezi Nasıl veriyorsun? Evde var ama hep unutuyorum vermeyi Nasıl versem ki

demekki bazi bebislerde oluyo o zaman hmm.
pekmezi kahvaltisina katiyodum ama doktorum kahvaltidan yarim saat once bi tatli kasigi ver dedi oyle yapicam.

bir gun daha bitti ama bende bittim sabah 7den beri ayaktayim nasil yorgunum anlatamam..

annem de diyor bazi gunler kv ne git cocukla ilgilenirler aksam yemegini de orda yersin bi gun dinlenirsin evde olmazsin diyor ama bilmiyorki ben orda daha cok yoruluyorum.

kv is yaptirmaz allahi var ama kizla oraya gittim mi her seyi dagittiriyor kiza. ne varsa ortalikta. giderken mecbur topluyorum onlari birakamiyorum oyle. ote yandan beynimi de yoruyo kizla ilgili sorulariyla. bi karmasa bi gurultu cok yoruyo beni orasi uf. kendi evimde is yapsam da mutluyum aman.

bugum disari da ciktim sonuclari almaya biraz dolandim. magazalara girdim ama basti resmen tansiyonum dustu kendimi zor attim. kalabaliga kapali mekanlara gelemiyorum artik niye boyle oldumki acaba.

aksam da beyfendi gec gelince eve gelmwmiz 11i buldu uykusu gecti kizin. uyuttum yatirdim su an yine uyandi salliyorum. hanfendi ayagimda sallanicak illa. beyfendi de yanimda horluyo. onlar mia gibi uyusun ben baslarinda uykusuzluktan oleyim.

biri paşazade biri sultan bende sarayin hizmetçibaşısı..

İlahi alemsin yaaa

Aynen 2-3 Kerr uyaniuordu baslarda bugun hic yataginda yatmadi hepimiz guzelce uyuduk Ama bu aksam basliyorum yatır kaldira

ailem burda olmasa bende yurtdisi kovalardim inan. turkiye yasanacak yer olmaktan coktan cikti..
Evet artıları eksilerine bakmak lazım ama ben yinede turkiye yi istiyorum sana 1sene zaman verseler gel burda yasa sonra nasıl gelmek İstiyosun bak gör :)

Evet artıları eksilerine bakmak lazım ama ben yinede turkiye yi istiyorum sana 1sene zaman verseler gel burda yasa sonra nasıl gelmek İstiyosun bak gör :)
canim zaten ben su an asla gidemem.
turkiyede hic kimsem olmayacak ki anca gideyim. yani allah yokluklarini gostermesin ailem burda olmasa beni burda tutan cok da bi neden yok.

eskiden olsa asla derdim ama son on yilda bu fikrim gittikce degisiyor. esim zaten ben tamam desem hemen firsatini kovalar.

baksana daha bu sabah yine bomba patladi sultanahmette.. bu ulkede artik her an her yerde bi bombayla olebilirsin. daha neler neler neyse derin mevzular bunlar..

ama almanyaya gitmek istemezdim ben bak :) avrupa olursa ispanya isvec italya ama ben amerikaya giderdim kesin cozum ohh :)

Canim cok zormus gercekten bi de senin ne kadar surdu yazik. Anneme de bulasmasa diyoruz ama Duru'ya dayanamiyo:)

Bu grip cok fenaymis kizlar dikkat edin. Dayak yemis gibiyim. Duru da hic uyumadi gece diyebilirim ki gunduz de uyutamadim adam gibi. Kucagimda bayilip gidiyo halsizlikten biraktigim anda uyanip agliyo kafayi yemek uzereyim. Kucakta da zaten atesi var iyice sicakliyo. Bi de halim olsa tum gun uyutayim yani kucakta. Dokuluyorum ben de. Ates bayagi yukseliyo 4-5 saatte bir39a kadar ulasiyo. Artik o kadar olunca veriyorum calpol cunku nesesi de yok. Allah sizleri ve bebislerinizi de korusun hatta kocalarinizi cunku onlar getiriyo eve ve daha bi nazlaniyolar hastayken

Evet çok tabi sadece anne süründen aldığı için de bişey yapamayız dedi.3 saat kesintisiz emen bi bebek olduğu için normal
Masallah bi de uyusun da uzmesin annesini insallah.[/QUOTE]
İnşallah canım.şimdilik tek sorunumuz uyku onu da çözsek öyle büyük bi problem kalmıycak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…