Maşallah ya ben diyet yapamıyorum çok sık acıkıyorum.hamilelik öncesi kilomdayım ama belim falan genişledi sankibende iyiyim canım koşturmaca devam ediyor. sizden uzak kaldığım zamanda diye yaptımkilolarımdan kurtuldum ve hamilelik öncesi kiloma ulaştım
Ya ne şirin olmuş buuuuu büstiyerini yerim onun :)) ne fotosu bu çıktı mı alıcanTeyzoşlar biz doğum günü için foto. Çekmeye çabalıyoruz :)
Maşallah çok tatlı.gülüşünü sevsinler....Teyzoşlar biz doğum günü için foto. Çekmeye çabalıyoruz :)
canim sutun dibe tutmamasi icin tencereyi once suyla calkala.Ya neden bu elektrikli ocaklarda sütlü birşey yapılmıyoooooor yine dibine tuttu tatlım
Yoğurt yapmaksa bir çile
off dusunemiyorum haliniBu grip cok fenaymis kizlar dikkat edin. Dayak yemis gibiyim. Duru da hic uyumadi gece diyebilirim ki gunduz de uyutamadim adam gibi. Kucagimda bayilip gidiyo halsizlikten biraktigim anda uyanip agliyo kafayi yemek uzereyim. Kucakta da zaten atesi var iyice sicakliyo. Bi de halim olsa tum gun uyutayim yani kucakta. Dokuluyorum ben de. Ates bayagi yukseliyo 4-5 saatte bir39a kadar ulasiyo. Artik o kadar olunca veriyorum calpol cunku nesesi de yok. Allah sizleri ve bebislerinizi de korusun hatta kocalarinizi cunku onlar getiriyo eve ve daha bi nazlaniyolar hastayken
ohh masallah sana ne diyeti yaptin boyle kac kilo verdin?bende iyiyim canım koşturmaca devam ediyor. sizden uzak kaldığım zamanda diye yaptımkilolarımdan kurtuldum ve hamilelik öncesi kiloma ulaştım
ya ben onun o kat kat gobegini isiririmm minnoosummmTeyzoşlar biz doğum günü için foto. Çekmeye çabalıyoruz :)
Çalkalıyorum Can'ım ocağım çok antik ne yaptıysam olmadı tencere değiştire değiştire süt kaynatıyorum bulacağım bir çaresini bakalımcanim sutun dibe tutmamasi icin tencereyi once suyla calkala.
Can'ım işte doğum günü için bişeyler yapıyorum böle kıyafetler falan çekmeye çalışıyorumYa ne şirin olmuş buuuuu büstiyerini yerim onun :)) ne fotosu bu çıktı mı alıcan
Valla takmiyo canim Allah'a emanet artik. Bu arada 39.5 atesi de gordum cok korktum acile gittik. Gidene kadar dusmustu sukur. Antibiyotik verdi ama hemen baslamicam. Yarin bi doktora gotureyim diyorum. Kendi doktoru da gitmis burdan bakalimoff dusunemiyorum halini
doktoea gittiniz mi canim?
domuz gribi salgini var zaten dayak yemis gibi surunduruyomus o grip. allah korusun. domuz gribiyle ilgili de cok sey dolaniyo ortalikta. bebekler hafif atlatirmis diyolar. diger griplerden bi farki yok sadece biraz agir gecer diyolar. bazilari da cok dikkatli olmak lazim diye korkutuyo. anlamadim valla.
ama bi salgin oldugu kesin. en azindan annendesin tatlim ama soyle annene maske taksin o da hasta olursa kim bakicak size
Çok geçmiş olsun Allah korusun domuz gribi felan.. Ayy korkuyorum ben yaaValla takmiyo canim Allah'a emanet artik. Bu arada 39.5 atesi de gordum cok korktum acile gittik. Gidene kadar dusmustu sukur. Antibiyotik verdi ama hemen baslamicam. Yarin bi doktora gotureyim diyorum. Kendi doktoru da gitmis burdan bakalim
Yarin bi doktora gotureyim de canim ne derse yapicam artik. Korkma canim domuz gribiyle normal gribin cok da farki yok deniyo. Ama tabi dikkat edin surunduruyoÇok geçmiş olsun Allah korusun domuz gribi felan.. Ayy korkuyorum ben yaaCan'ım doktor ne diyorsa onu yap antibiyotikse de ver Allah korusun kötü bişey olmasın...
Kirli diyorum ben ona öle oldu o göbekya ben onun o kat kat gobegini isiririmm minnoosummm
Sorma ya türkiyede ölmek Çok kolay heryerde olay allah ölümünde hayirlisini güzelini versin. Banada almanya çok itici geliyor nedense :) bende avrupayi isterdim edirne trakya :)))) (hangi filmdi unuttum şimdi:))canim zaten ben su an asla gidemem.
turkiyede hic kimsem olmayacak ki anca gideyim. yani allah yokluklarini gostermesin ailem burda olmasa beni burda tutan cok da bi neden yok.
eskiden olsa asla derdim ama son on yilda bu fikrim gittikce degisiyor. esim zaten ben tamam desem hemen firsatini kovalar.
baksana daha bu sabah yine bomba patladi sultanahmette.. bu ulkede artik her an her yerde bi bombayla olebilirsin. daha neler neler neyse derin mevzular bunlar..
ama almanyaya gitmek istemezdim ben bak :) avrupa olursa ispanya isvec italya ama ben amerikaya giderdim kesin cozum ohh :)
canım ben açlığa dayanamayan biriyim eğer düzenini sağlarsan aç kalmıyorsun zaten. ben en son basenlerim benden bağımsız yaşamaya başlayınca kilo vermeye karar verdimMaşallah ya ben diyet yapamıyorum çok sık acıkıyorum.hamilelik öncesi kilomdayım ama belim falan genişledi sanki
Teyzoşlar biz doğum günü için foto. Çekmeye çabalıyoruz :)
özel bir diyet uygulamadım canım kk de cuma zayıflama yarışması diye bir topig var orda bir takıma girdim günlük yediğini içtiği yazıyorsun takım ruhu olduğu için kaçamak yapmıyorsun orada kaptanımızın önerisi ile kahvaltılarımı düzelttim karatay kahvaltısı yapmaya özen gösterdim öğünlerimden ekmeği tamamen çıkardım ara sıra sabahları en fazla 2 dilim kepek veya tam buğday ekmeği yiyorum. diğer öğünlerde tabaklarımı yarıya indirdim ve pilav , makarna yemiyorum yersem de 3-4 kaşık sadece 63 kilo idim şimdi 52.7ohh masallah sana ne diyeti yaptin boyle kac kilo verdin?
bende bi 2-3 kilo versem iyi olurdu.
canim allah yardimcin olsun korkmaz mi insan ya of. gidince doktora bize de soyle tamam miValla takmiyo canim Allah'a emanet artik. Bu arada 39.5 atesi de gordum cok korktum acile gittik. Gidene kadar dusmustu sukur. Antibiyotik verdi ama hemen baslamicam. Yarin bi doktora gotureyim diyorum. Kendi doktoru da gitmis burdan bakalim
nasil yani anlamadim :))Kirli diyorum ben ona öle oldu o göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?