2015 Şubat Anneleri

bende iyiyim canım koşturmaca devam ediyor. sizden uzak kaldığım zamanda diye yaptım kilolarımdan kurtuldum ve hamilelik öncesi kiloma ulaştım
Maşallah ya ben diyet yapamıyorum çok sık acıkıyorum.hamilelik öncesi kilomdayım ama belim falan genişledi sanki

Ya neden bu elektrikli ocaklarda sütlü birşey yapılmıyoooooor yine dibine tuttu tatlım
Yoğurt yapmaksa bir çile

off dusunemiyorum halini
doktoea gittiniz mi canim?
domuz gribi salgini var zaten dayak yemis gibi surunduruyomus o grip. allah korusun. domuz gribiyle ilgili de cok sey dolaniyo ortalikta. bebekler hafif atlatirmis diyolar. diger griplerden bi farki yok sadece biraz agir gecer diyolar. bazilari da cok dikkatli olmak lazim diye korkutuyo. anlamadim valla.

ama bi salgin oldugu kesin. en azindan annendesin tatlim ama soyle annene maske taksin o da hasta olursa kim bakicak size

bende iyiyim canım koşturmaca devam ediyor. sizden uzak kaldığım zamanda diye yaptım kilolarımdan kurtuldum ve hamilelik öncesi kiloma ulaştım
ohh masallah sana ne diyeti yaptin boyle kac kilo verdin?
bende bi 2-3 kilo versem iyi olurdu.

kizlar bu aksam da misafirim var.arkadaslar geldiler. ben cagirdim daha dogrusu. esim disardan borek getirmisti ben biseyler yapmistim ev doldu bir suru hamur isi. dedim vari arkadaslari cagiriyim

onlar icerde cay icio ben kizi salliyorum. servisi de onlar yapti dusunun artik. neyseki yabanci degiller cok yakin arkadaslarimiz. allahim ya bu kizin hep aksi zamanlarda uykusu gelir zaten.

Valla takmiyo canim Allah'a emanet artik. Bu arada 39.5 atesi de gordum cok korktum acile gittik. Gidene kadar dusmustu sukur. Antibiyotik verdi ama hemen baslamicam. Yarin bi doktora gotureyim diyorum. Kendi doktoru da gitmis burdan bakalim

Valla takmiyo canim Allah'a emanet artik. Bu arada 39.5 atesi de gordum cok korktum acile gittik. Gidene kadar dusmustu sukur. Antibiyotik verdi ama hemen baslamicam. Yarin bi doktora gotureyim diyorum. Kendi doktoru da gitmis burdan bakalim
Çok geçmiş olsun Allah korusun domuz gribi felan.. Ayy korkuyorum ben yaa Can'ım doktor ne diyorsa onu yap antibiyotikse de ver Allah korusun kötü bişey olmasın...

Çok geçmiş olsun Allah korusun domuz gribi felan.. Ayy korkuyorum ben yaa Can'ım doktor ne diyorsa onu yap antibiyotikse de ver Allah korusun kötü bişey olmasın...
Yarin bi doktora gotureyim de canim ne derse yapicam artik. Korkma canim domuz gribiyle normal gribin cok da farki yok deniyo. Ama tabi dikkat edin surunduruyo

Sorma ya türkiyede ölmek Çok kolay heryerde olay allah ölümünde hayirlisini güzelini versin. Banada almanya çok itici geliyor nedense :) bende avrupayi isterdim edirne trakya :)))) (hangi filmdi unuttum şimdi:))

Maşallah ya ben diyet yapamıyorum çok sık acıkıyorum.hamilelik öncesi kilomdayım ama belim falan genişledi sanki
canım ben açlığa dayanamayan biriyim eğer düzenini sağlarsan aç kalmıyorsun zaten. ben en son basenlerim benden bağımsız yaşamaya başlayınca kilo vermeye karar verdim

Teyzoşlar biz doğum günü için foto. Çekmeye çabalıyoruz :)

ayyy ne güzel doğum günleri yaklaştı bıcırlarımızın

ohh masallah sana ne diyeti yaptin boyle kac kilo verdin?
bende bi 2-3 kilo versem iyi olurdu.
özel bir diyet uygulamadım canım kk de cuma zayıflama yarışması diye bir topig var orda bir takıma girdim günlük yediğini içtiği yazıyorsun takım ruhu olduğu için kaçamak yapmıyorsun orada kaptanımızın önerisi ile kahvaltılarımı düzelttim karatay kahvaltısı yapmaya özen gösterdim öğünlerimden ekmeği tamamen çıkardım ara sıra sabahları en fazla 2 dilim kepek veya tam buğday ekmeği yiyorum. diğer öğünlerde tabaklarımı yarıya indirdim ve pilav , makarna yemiyorum yersem de 3-4 kaşık sadece 63 kilo idim şimdi 52.7 tavsiye ederim gerçekten faydası oluyor takımın.

canim allah yardimcin olsun korkmaz mi insan ya of. gidince doktora bize de soyle tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…