almanyaya hic gitmedim de bana da itici geliyor gitmedigim halde. amerikada yasamak isterdim.Sorma ya türkiyede ölmek Çok kolay heryerde olay allah ölümünde hayirlisini güzelini versin. Banada almanya çok itici geliyor nedense :) bende avrupayi isterdim edirne trakya :)))) (hangi filmdi unuttum şimdi:))
masallah sanaacanım ben açlığa dayanamayan biriyim eğer düzenini sağlarsan aç kalmıyorsun zaten. ben en son basenlerim benden bağımsız yaşamaya başlayınca kilo vermeye karar verdim
ayyy ne güzel doğum günleri yaklaştı bıcırlarımızın
özel bir diyet uygulamadım canım kk de cuma zayıflama yarışması diye bir topig var orda bir takıma girdim günlük yediğini içtiği yazıyorsun takım ruhu olduğu için kaçamak yapmıyorsun orada kaptanımızın önerisi ile kahvaltılarımı düzelttim karatay kahvaltısı yapmaya özen gösterdim öğünlerimden ekmeği tamamen çıkardım ara sıra sabahları en fazla 2 dilim kepek veya tam buğday ekmeği yiyorum. diğer öğünlerde tabaklarımı yarıya indirdim ve pilav , makarna yemiyorum yersem de 3-4 kaşık sadece 63 kilo idim şimdi 52.7tavsiye ederim gerçekten faydası oluyor takımın.
evet oyle diyenler var. hatta bi doktorun aciklamalari var ortalikta. diger gripten farki yokmus vs bizde domuz gribi olmusuzdur farkinda olmadan bu kadar abartilmamaliymis.Yarin bi doktora gotureyim de canim ne derse yapicam artik. Korkma canim domuz gribiyle normal gribin cok da farki yok deniyo. Ama tabi dikkat edin surunduruyo
canım ekim ayında başladım diyetemasallah sanaa
kac ayda verdin?
ben 2 kilo versem eski halime donerim o kadar takmiyorum.
esim diyet ve spor yaptigi icin bende hayatimdan pilav makarna kizartmayi cikardim anca 1 kilo verdim. ama ekmeksiz yapamiyorum ne yazikki
Bugun daha iyi canim ama balgamli oksuruk var. Bisey yapiyo muyduk balgam icin?canim allah yardimcin olsun korkmaz mi insan ya of. gidince doktora bize de soyle tamam mi
Normal gripten olen miktari daha da fazlaymis o adamin dedigine goreevet oyle diyenler var. hatta bi doktorun aciklamalari var ortalikta. diger gripten farki yokmus vs bizde domuz gribi olmusuzdur farkinda olmadan bu kadar abartilmamaliymis.
ama o zaman bu olenler neden oluyor?
Canm doktora gittin mi? Ya duruya ananas veriyor musun bilmiyorum ama ananasın balgam söktürücü etkisi var, ben ayaza yeriyorum haftada 2 gün veya suyunu içiriyorum.. Hem doğal bir yöntem dene istersen.. Onun dışında bak limon diyorlar ama ben bal vermiyorum hala..Normal gripten olen miktari daha da fazlaymis o adamin dedigine gore
geçmis olsun canimNormal gripten olen miktari daha da fazlaymis o adamin dedigine gore
balgam icin en iyi sey ilik su canim. kendi oksururerek atacak bitene kadar. uzun suruyo bayagiBugun daha iyi canim ama balgamli oksuruk var. Bisey yapiyo muyduk balgam icin?
hee simdi hatirladimm bilmez miyim izlerim ama o an aklima gelmediBir zamanlar ekmek teknesi vardı orda kadir copdemire diyorlardı kirli diye oda göbekli idi çok sevdiğimiz bir diziydi
Yok yok müjdat gezenle gülşen bubikoglunun girgiriye diye bi filmi vardı orda diyodu neyse boşver :)) zengin olunca kızı avrupaya goturcekmis edirne diyor oraya da uff sacmaladim iyice :))almanyaya hic gitmedim de bana da itici geliyor gitmedigim halde. amerikada yasamak isterdim.
eyvah eyvahi mi diyosun o canakkalede cekilmisti.
doktora bende sordum o ishal gibi ama ishal olmayan kaka bizde de var. dis koklerinden olur dedi dis cikiyomus. sen pek inanmican ama :))bneim oglanin atesi 37.9
kaka sayisi 4-5 gunde
ate$ sinirda, kaka desen ishale benziyor ama deil gibi
vallah anlamadim bisey keyfi yerinde ama agama sizlamasi yok
hafif atlatiyor ner her varsa hastalik olarak
hee efsane girgiriye bilmem mi ay cok severim izleyesim geldi :)) espiriyi simdi anladim canim biraz gec oldu ama hahahaYok yok müjdat gezenle gülşen bubikoglunun girgiriye diye bi filmi vardı orda diyodu neyse boşver :)) zengin olunca kızı avrupaya goturcekmis edirne diyor oraya da uff sacmaladim iyice :))
ben o aciklamayi yapan doktora her konuda inanamadim nedense. o zaman bu kadar insanin gecirdigi sey gercek grip degil. ben gripten olen insan duymadim hic. ya da gercekten domuz gribi populer oldugu icin olumler duyuluyor o da olabilir.Normal gripten olen miktari daha da fazlaymis o adamin dedigine gore
Benim o filmlerde en sevdiğim karakter perran kutman bayılıyorum o kadının oyunculuğuna :))hee efsane girgiriye bilmem mi ay cok severim izleyesim geldi :)) espiriyi simdi anladim canim biraz gec oldu ama hahaha
evet her rolune hayranim.kadinin her karakteri efsane :)Benim o filmlerde en sevdiğim karakter perran kutman bayılıyorum o kadının oyunculuğuna :))
Yok kopukludeıldoktora bende sordum o ishal gibi ama ishal olmayan kaka bizde de var. dis koklerinden olur dedi dis cikiyomus. sen pek inanmican ama :))
kakasi asiri sulu ve 6dan fazlaysa adedi. kopuk kopuk ve yesilse doktora goturmek gerekirmis.
Bir gunde neler yiyor ve miktarları ne kadar eşim az yiyor diyor bizimkineYok kopukludeıl
BIzımkı cok yemekden galuba.bıde tabagınu buraz yaglu koyyom kabıZ olmasın dıye,bagırsaklar cokmu çalısıyor ne bızum.renk hıc yeşil olmadı
Yune ıkınıyorrr su an bu 4. Bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?