Vermedim hic ama veririm canim. Cok sagol. Bal ben de daha vermedim. Cok az versem mi diye dusunmuyo degilim. Neredeyse 1 yasina geldi zaten de.Canm doktora gittin mi? Ya duruya ananas veriyor musun bilmiyorum ama ananasın balgam söktürücü etkisi var, ben ayaza yeriyorum haftada 2 gün veya suyunu içiriyorum.. Hem doğal bir yöntem dene istersen.. Onun dışında bak limon diyorlar ama ben bal vermiyorum hala..
Sagol canim size de gecmis olsungeçmis olsun canim
Bizimki disari atmiyo hic canim yutsa da olur mu acaba? Kiyamam Begume de neden bitmedi ki halabalgam icin en iyi sey ilik su canim. kendi oksururerek atacak bitene kadar. uzun suruyo bayagi2 aydir Begüm yasli neneler gibi surekli hiriltili kohkoh oksurup balgam atiyo.
Doktorlarin lafi hicbi alanda birbirini tutmuyo ki valla. O yuzden hic guvenemiyoruz doktorlaraben o aciklamayi yapan doktora her konuda inanamadim nedense. o zaman bu kadar insanin gecirdigi sey gercek grip degil. ben gripten olen insan duymadim hic. ya da gercekten domuz gribi populer oldugu icin olumler duyuluyor o da olabilir.
balgami yutsa sikinti degil canim midesine gider. onemli olan cikarmasi bogazindan.Doktorlarin lafi hicbi alanda birbirini tutmuyo ki valla. O yuzden hic guvenemiyoruz doktorlara
Bende blw konusunda bi kitap bulmayı düşünüyorum, kendi yesin istiyorum. Her şey bitti bi o kaldıydı zatenÇocuk eğitimi ile ilgili kitap önerisi olan varmı
Kesinlikle maske takin canim bebeklere de vardir belki ama yuzunde tutar mi onu seninki? Duru taktirmaz valla:)balgami yutsa sikinti degil canim midesine gider. onemli olan cikarmasi bogazindan.
gecmedi gitti bizimki doktor allerjik diyor da o da tahmin tabiim deloday verdi doktor antihistaminik. bakayim etki edecek mi. sizinki uzun surmez insallah
vallahi bilemedimki canim belki de korkutuyorlar bizi bu saglik sektorunde cpk para donuyor. acimasiz bi sektor insan hayati soz konusu bi de..
ben de istanbula giderken havaalaninda falan maske alayim diyorum. bebekler icin olani da var midir acaba? biz onlemimizi alalim da.. domuz gribi en cok solunum yoluyla bulasiyomus cunku.
Ben bugün yogurda karıştırıp verdim su ana kadar bişey olmadı hemde orjinal erzurum bali :)Vermedim hic ama veririm canim. Cok sagol. Bal ben de daha vermedim. Cok az versem mi diye dusunmuyo degilim. Neredeyse 1 yasina geldi zaten de.
Ben de bugun verdim canim bi cesaret. Bi sorun yok simdilik sukur. Insallah bisey olmaz. Orjinal bal olduktan sonraBen bugün yogurda karıştırıp verdim su ana kadar bişey olmadı hemde orjinal erzurum bali :)
atkiyi tutuyodu agzinda bakalim maskeyi napar. isterse tutmasin zorla tuttururuz :)) yapacak bi sey yok en tehlikeli yerler havaalanlari avmler otobusler..Kesinlikle maske takin canim bebeklere de vardir belki ama yuzunde tutar mi onu seninki? Duru taktirmaz valla:)
Ben artik su duzelsin rahatliycam demeyi biraktim. Anladim ki annelikte rahatlik yok hic. Mutlaka biseyleri duzelse baska biseyleri bozuluyo. Boyle kabul etcez artik omrumuz boyle gecicek:) ben gelmisim 30 yasina annem rahatlayabildi mi hayir. Grip olduk geldik basina:) Cok buyuk sorumlulukmus annelik.kizlar bizim cadi yine uyku konusunda yeni bi duzen tutturuyo sanirim off
dun gece 2de yatti gece uykusuna. aksam 7bucukta uyut beni diye cildirdi mecbur uyuttum 9da kalkti. sonra 2ye kadar salonda cirit atti resmen. uykudan eser yoktu bildigin oyun oynuyodu gecenin koru salonun ortasinda. vallahi sinirimden gulesim geldi. salla babam salla bi saat yok uyumuyo.
bu aksam uyutmucam dedim ne olursa olsun. ama dedigimi yuttum yine cildirdi ayni saatlerde. sonra uyudu yine 9da kalkti. su an cirit atiyo yine. normalde tam bu saatlerde gece uykusu a gecmesi lazimdi. offf offf napicam ben simdi
yemesi duzeldi cok sukur koca bi tas sulu koftesini yedi sasirdim masallah. ama uyku bozuldu bu seferde. neden bisey duzeliyo bisey bozuluyo yaaaa
Canim gecmis olsun onemli biseyi yoktur insallah. Buyuk kaza atlatmissiniz. Ne zor kucuk halleri. Her an kazaya aciklar.Oğlum şifonyerin altında kaldı yaaaa elim ayağım titriyor görünürde birşey yok
İkinci Çekmece'yi boşaltmış içine girip en üst Çekmece'yi karıştırmış mutfağı topluyordum dedim bakayım hiç sesi çıkmıyor kardeşiyle oynuyordu odamın kapısını açtım ki dolap devriliyor elimi attım ama nafile devrildi yine o Arada ne oldu hatırlamıyorum oğlumu çıkardım kafasına beline baktım biraz kızarmış ama o dolabın altında anne diye ağlamasını bir ömür unutmayacağım galiba yavrusunu kaybetmiş ailelere allah sabır versin düşüncesi bile çok acı
Hala yaramazlık peşinde ya deli olcam sonunda
Ya ben bilmiyorum artık yani herşeye açığım hiç ilgi duyduğu birşey de değildi kiCanim gecmis olsun onemli biseyi yoktur insallah. Buyuk kaza atlatmissiniz. Ne zor kucuk halleri. Her an kazaya aciklar.
Cnm şifanın nerden geleceği belli olmaz diye söylemek istedim.balgami yutsa sikinti degil canim midesine gider. onemli olan cikarmasi bogazindan.
gecmedi gitti bizimki doktor allerjik diyor da o da tahmin tabiim deloday verdi doktor antihistaminik. bakayim etki edecek mi. sizinki uzun surmez insallah
vallahi bilemedimki canim belki de korkutuyorlar bizi bu saglik sektorunde cpk para donuyor. acimasiz bi sektor insan hayati soz konusu bi de..
ben de istanbula giderken havaalaninda falan maske alayim diyorum. bebekler icin olani da var midir acaba? biz onlemimizi alalim da.. domuz gribi en cok solunum yoluyla bulasiyomus cunku.
haklisin canim. ben cidden bazen dusundukce korkuyorum. neden bu deliligi yaptim diyorum acaba basarabilecek miyim diyorum. cok zor cok olene kadar zor.Ben artik su duzelsin rahatliycam demeyi biraktim. Anladim ki annelikte rahatlik yok hic. Mutlaka biseyleri duzelse baska biseyleri bozuluyo. Boyle kabul etcez artik omrumuz boyle gecicek:) ben gelmisim 30 yasina annem rahatlayabildi mi hayir. Grip olduk geldik basina:) Cok buyuk sorumlulukmus annelik.
ahh yavrumm ya kiyamam.. canim o unutur uzulme ama senin icin kotu olmus tahmin edebiliyorum ne hissettigini cok gecmis olsunOğlum şifonyerin altında kaldı yaaaa elim ayağım titriyor görünürde birşey yok
İkinci Çekmece'yi boşaltmış içine girip en üst Çekmece'yi karıştırmış mutfağı topluyordum dedim bakayım hiç sesi çıkmıyor kardeşiyle oynuyordu odamın kapısını açtım ki dolap devriliyor elimi attım ama nafile devrildi yine o Arada ne oldu hatırlamıyorum oğlumu çıkardım kafasına beline baktım biraz kızarmış ama o dolabın altında anne diye ağlamasını bir ömür unutmayacağım galiba yavrusunu kaybetmiş ailelere allah sabır versin düşüncesi bile çok acı
Hala yaramazlık peşinde ya deli olcam sonunda
odasinda hali yok, battaniye zaten hic kullanmiyorum. yastik da kullanmiyorum ona. ev merkezi sistem aksamlari asiri sicak oluyor. bi kac petek kapattim normal seviyede sicaklik. halilarim tuy verenCnm şifanın nerden geleceği belli olmaz diye söylemek istedim.
Begümün durumuna alerjik diyorlar ya evden halıları bir kaldır bir de yün ne varsa yorgan yastık onlardan da bi süre uzak tut evi de çok aşırı sıcak tutma.
Bunu denemeni tavsiye ederim.
Bizde bi sikinti olmadı babası duymasın :))Ben de bugun verdim canim bi cesaret. Bi sorun yok simdilik sukur. Insallah bisey olmaz. Orjinal bal olduktan sonra
kasikla catalla yemesi için erken değilmi eliyle zaten herşeyi yiyebiliyor ayrıca bunun için kitap mi varmış bilmiyordumBende blw konusunda bi kitap bulmayı düşünüyorum, kendi yesin istiyorum. Her şey bitti bi o kaldıydı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?