Var Can'ım. Erken değil, yavaş yavaş alışacaklar şimdiden. Sadece çatal kaşık değil mevzu, her şeyi kendi yemesi, öyle daha Mutlu ve iştahlı oluyorlarmış. Bana kalsa ben en başından blw yapardım ama işte çalıştığım için olmadı maalesef..kasikla catalla yemesi için erken değilmi eliyle zaten herşeyi yiyebiliyor ayrıca bunun için kitap mi varmış bilmiyordum
O kadar kirliliğe tahammül edebilirmiyim bilmiyorum :))Var Can'ım. Erken değil, yavaş yavaş alışacaklar şimdiden. Sadece çatal kaşık değil mevzu, her şeyi kendi yemesi, öyle daha Mutlu ve iştahlı oluyorlarmış. Bana kalsa ben en başından blw yapardım ama işte çalıştığım için olmadı maalesef..
Bende yapmak istiyorum sanırım pazartesi baslicam burda bi aralar hem diyet hem pilates yapılıyordu yalan oldu acaba su cuma takımları var ya oraya mi girsek nasıl oluyor acabaselam kızlar
ben yine diyete başladım bakalım kaç gün dayanabileceğimama sanki bu defa daha kararlı gördüm kendimi
karatay kahvaltısı yaptım sabah hiç açlık hissetmiyorum kadının ekmek konusunda dedikleri sankim doğru ekmek yerseniz çabuk acıkırsınız diyor ya haklı bence
Buğra iyiden yaramazlığın dozunu artırdı çekmece boşaltmaya bayılıyor girmediği delik kalmadı minnak farem
yalnız hiç anne demiyor varsa yoksa baba baba baba
akşam üzerine doğru özlüyor sanırım babasını gelmeye yakın babab babab bababa bab bab usanmadan söylüyor sıpa
bazen kıskanıyorum oğlum anne de diyorum baba diyorsanırım babasını daha çok seviyor
ay aynen ya ne kadar istikraliymisiz bir gun surdu pilatesBende yapmak istiyorum sanırım pazartesi baslicam burda bi aralar hem diyet hem pilates yapılıyordu yalan oldu acaba su cuma takımları var ya oraya mi girsek nasıl oluyor acaba
vallahi diyet yapmiyorum hic ama kizartma pilav makarnayi kestim. abur cubur tuketmiyorum. hamurisi de yemiyorum. yararini gordum 2 kiloya yakin verdim. diger her seyi de yiyorum. bulgur pilavi yiyorum hep pirinc yerine.selam kızlar
ben yine diyete başladım bakalım kaç gün dayanabileceğimama sanki bu defa daha kararlı gördüm kendimi
karatay kahvaltısı yaptım sabah hiç açlık hissetmiyorum kadının ekmek konusunda dedikleri sankim doğru ekmek yerseniz çabuk acıkırsınız diyor ya haklı bence
Buğra iyiden yaramazlığın dozunu artırdı çekmece boşaltmaya bayılıyor girmediği delik kalmadı minnak farem
yalnız hiç anne demiyor varsa yoksa baba baba baba
akşam üzerine doğru özlüyor sanırım babasını gelmeye yakın babab babab bababa bab bab usanmadan söylüyor sıpa
bazen kıskanıyorum oğlum anne de diyorum baba diyorsanırım babasını daha çok seviyor
Ben oralarda dolandim dün ama anlayamadım.karışık geldi.baslarsan anlat banada.ben haftada iki kez falan yapıyorum ama daha çok yapmak istiyorum.ben aslında doğum öncesine dustum.61 im.giysilerime bakarsanda vermisim.ama basen bel ölçülerim yazla aynı.nereden verdim anlamadım.hala hantal gorunuyorum.anlamadım bisey hedefim 58 ama tartıda değil gorunuste deBende yapmak istiyorum sanırım pazartesi baslicam burda bi aralar hem diyet hem pilates yapılıyordu yalan oldu acaba su cuma takımları var ya oraya mi girsek nasıl oluyor acaba
Size de geçmiş olsun canımK Kafkanistan canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş.. Çok yaramazlar yaa Nasıl tutabiliriz ki, şansınız varmış yine sen oradayken olmuş olay. Geçenlerde de Tuna katlanır masayı üstüne düşürdü aynen, Nasıl çığlık attım.. Tuna sesime korktu ağladı. Tekrar geçmiş olsun..
Çok büyük geçmiş olsun.Âllah korumuş.benimki de çöpçü balığı.ne bulsa ağzına atıyor.bugün ağzına sıgacak kadar topu sokmuş ağzına.zor çıkardım.Oğlum şifonyerin altında kaldı yaaaa elim ayağım titriyor görünürde birşey yok
İkinci Çekmece'yi boşaltmış içine girip en üst Çekmece'yi karıştırmış mutfağı topluyordum dedim bakayım hiç sesi çıkmıyor kardeşiyle oynuyordu odamın kapısını açtım ki dolap devriliyor elimi attım ama nafile devrildi yine o Arada ne oldu hatırlamıyorum oğlumu çıkardım kafasına beline baktım biraz kızarmış ama o dolabın altında anne diye ağlamasını bir ömür unutmayacağım galiba yavrusunu kaybetmiş ailelere allah sabır versin düşüncesi bile çok acı
Hala yaramazlık peşinde ya deli olcam sonunda
Ya ben kaldırdım o küçükleriÇok büyük geçmiş olsun.Âllah korumuş.benimki de çöpçü balığı.ne bulsa ağzına atıyor.bugün ağzına sıgacak kadar topu sokmuş ağzına.zor çıkardım.
Ben de emeklemeden önce kaldirdim ne var ne yok.âma genede bi yerlerden birşeyler çıkıyor.bisey çıkmasa da cercop buluyor atıyor ağzına.bizimki de çeke çeke o huyda dayısına çekmiş.Ya ben kaldırdım o küçükleri
Benim oğlan kızın ağzına veriyor küçük şeyleri şeker çikolata ne bulursa
Can'ım benim... Çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda iyileşir. Erken teşhis çok önemli. Büyük oranda iyileşme sağlanabilir.kizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
kuzenimin 3 yasindaki kizi lösemi olmus. şok oldum resmen. kusuyodu geceleri surekli aylardir nedenini ogrenmeye calisiyolardi. daha bi ay onceki tahlilinde hic bisey cikmamisti. midesinde sikinti olabilir demislerdi.
simdi bi daha tahlil oldu doktor suphelenince tekrarlamis tahlili losemi cikmis. ama sukredinki cok erken teshis oldu demis doktor. hemen bugu hastaneye yatirmislar.
kuzenimin halini dusunemiyorum su an.. allahim nasil bi imtihandir bu. beterin beteri var ya care yok denseydi diye dusunuyorum tevekkul ediyorum ama off cok zor cok. kuzenimi arayamamki simdi mumkun degil. anne yuregi nasil dayanir aglamadan guclu durmak zorunda evladinin yaninda. allahim sifa ver yarabbim. dua edin kizlar ne olur..
allah tum hasta cocuklara sifa versin anne babasina bagislasin..
o kadar utandimki dert ettigim seylere.. yok uyumuyor yok yemiyor yok sumugu akiyor.. allahim affet sen bizi.. sukretmeyi bilmiyorum affet. evladima bakip bakip aglayasim geliyor. anne olmadigim zamanlarda bu kadar kotu olmazdim eminim. uzulurdum ama kuzenimin ne hissettigini anlayamazdimki. allahim sen yardim et..
Allah'im sen sabir ver ailesine. Insallah tez zamanda sifa bulsun yavru. Kiyamam ya cok kotu oldum. Ben de tum gun soylenip duruyorum mizmizligina. Mizmiz olsun da saglikli olsun. Allah kotu hastaliklar gostermesin kimsenin yavrusuna.kizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
kuzenimin 3 yasindaki kizi lösemi olmus. şok oldum resmen. kusuyodu geceleri surekli aylardir nedenini ogrenmeye calisiyolardi. daha bi ay onceki tahlilinde hic bisey cikmamisti. midesinde sikinti olabilir demislerdi.
simdi bi daha tahlil oldu doktor suphelenince tekrarlamis tahlili losemi cikmis. ama sukredinki cok erken teshis oldu demis doktor. hemen bugu hastaneye yatirmislar.
kuzenimin halini dusunemiyorum su an.. allahim nasil bi imtihandir bu. beterin beteri var ya care yok denseydi diye dusunuyorum tevekkul ediyorum ama off cok zor cok. kuzenimi arayamamki simdi mumkun degil. anne yuregi nasil dayanir aglamadan guclu durmak zorunda evladinin yaninda. allahim sifa ver yarabbim. dua edin kizlar ne olur..
o kadar utandimki dert ettigim seylere.. yok uyumuyor yok yemiyor yok sumugu akiyor.. allahim affet sen bizi.. sukretmeyi bilmiyorum affet. evladima bakip bakip aglayasim geliyor. anne olmadigim zamanlarda bu kadar kotu olmazdim eminim. uzulurdum ama kuzenimin ne hissettigini anlayamazdimki. allahim sen yardim et..
Cok gecmış olsun canum.ALlah acıl şifalar versınkizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
Offkizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
Allah korusun ben de hep korkarim. Allah onlari bizsiz bizi onlarsiz birakmasin.OffAllah şifa versin, minicik bedeni nelere katlanmak zorunda kalacak şimdi sağlıklılar ama benim en büyük korkum ileride Böyle bşr şeyle karşılaşmak bir kaç yıl sonra ne olacağını bilmiyoruz.. Allah herkese sağlık huzur versin hiç kimse hastalıkları çekmek zorunda kalmasın büyük küçük..
Kiyamam yavrum ya atesi devam ediyo mu? Ben artik 39.5 ates gordum korkmam galiba atestenBuzde çok hastayuz grıbız
Sureklu aglıyordu. Uykusu var uyyamıyırdu aklıma agrı kesıcı geldı.verdım sustu uyudu.onvesunde dusunememiştım çocugum yoruldu mahvoldu..
Bunada sukyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?