Ya bi dizi vardı ya kirli Kadir onun gibi göbeknasil yani anlamadim :))
Bende yapmak istiyorum sanırım pazartesi baslicam burda bi aralar hem diyet hem pilates yapılıyordu yalan oldu acaba su cuma takımları var ya oraya mi girsek nasıl oluyor acaba
vallahi diyet yapmiyorum hic ama kizartma pilav makarnayi kestim. abur cubur tuketmiyorum. hamurisi de yemiyorum. yararini gordum 2 kiloya yakin verdim. diger her seyi de yiyorum. bulgur pilavi yiyorum hep pirinc yerine.
ufakliklar cekmecelere bayiliyo sanirim :) hepsi oyle. benim de biraz daha kilit almam lazim kirilacak seyler var.allah korusun elini keser vs. nerden tehlike gelecegini kestiremiyoruz.
ayrica Buğra bey halt etmis anneden cok sevilir mi hic baba bence oyle degildir annesiakilli olsunlar en cok anneler sevilecek o kadar cildiriyoruz burda vallahi cingar cikaririm hee
sagolasin canim.. bende cocuklara dayanamiyorum. hatta belki biraz bencillik ama cocuklarla ilgili oyle haberler gorunce kaciyorum. izlemiyorum okumuyorum. yuregim dayanmiyor. zannediyoruzki bizim basimiza gelmez boyle seyler. herkesin basina gelebilir. rabbim evlatlarimizi korusun. tum cocuklari korusun.. onlara hoc yakismiyor bu hastalikCan'ım benim... Çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda iyileşir. Erken teşhis çok önemli. Büyük oranda iyileşme sağlanabilir.
İnstagramda Leyla'dan sonra diye bi grup var. Hasta çocukların Dilek'lerini gerçekleştiriyorlar. Bugün orada bi Bebek görmüştüm bir buçuk yaşında, tedavi sonrası fotoğrafını çekmişler. Gözleri o kadar çok şey anlatıyordu ki..Daha on dakika önce Tuna'yı emzirirken dua etmiştim allahım bütün bebekler iyileşsin, acı çekmesinler diye.. Şimdi de bu haberi okuyunca bi garip oldum.. Allahım yardım etsin kuzenine güç versin, kanser zor, çok zor, biliyorum ve dayanamıyorum..
amin tatlim amin. bende cok kizdim kendime. dert ettigim seye bak dedim..Allah'im sen sabir ver ailesine. Insallah tez zamanda sifa bulsun yavru. Kiyamam ya cok kotu oldum. Ben de tum gun soylenip duruyorum mizmizligina. Mizmiz olsun da saglikli olsun. Allah kotu hastaliklar gostermesin kimsenin yavrusuna.
kizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
kuzenimin 3 yasindaki kizi lösemi olmus. şok oldum resmen. kusuyodu geceleri surekli aylardir nedenini ogrenmeye calisiyolardi. daha bi ay onceki tahlilinde hic bisey cikmamisti. midesinde sikinti olabilir demislerdi.
simdi bi daha tahlil oldu doktor suphelenince tekrarlamis tahlili losemi cikmis. ama sukredinki cok erken teshis oldu demis doktor. hemen bugu hastaneye yatirmislar.
kuzenimin halini dusunemiyorum su an.. allahim nasil bi imtihandir bu. beterin beteri var ya care yok denseydi diye dusunuyorum tevekkul ediyorum ama off cok zor cok. kuzenimi arayamamki simdi mumkun degil. anne yuregi nasil dayanir aglamadan guclu durmak zorunda evladinin yaninda. allahim sifa ver yarabbim. dua edin kizlar ne olur..
allah tum hasta cocuklara sifa versin anne babasina bagislasin..
o kadar utandimki dert ettigim seylere.. yok uyumuyor yok yemiyor yok sumugu akiyor.. allahim affet sen bizi.. sukretmeyi bilmiyorum affet. evladima bakip bakip aglayasim geliyor. anne olmadigim zamanlarda bu kadar kotu olmazdim eminim. uzulurdum ama kuzenimin ne hissettigini anlayamazdimki. allahim sen yardim et..
sagol canim benim. dualarinda onu da an eksik etme olur mu..Cok gecmış olsun canum.ALlah acıl şifalar versın
Bır ay ıçındemı olmyş hastalık yanı
Kysma işi olmasa belku bu kdr sık kıntrol olmayacakdı ve gec ogreneceklerdı.neylerse gyzel eyler rabbum.dualarım o melekle
amin canimAllahım güç kuvvet sabır versin ailesine erken teşhis iyi olmuş umarım en kısa zamanda iyileşir.. Haftaya kan tahlili yaptıracağız Buğra ya dertlenip duruyorum canı acıyacak diye off Allahım yüklenemeyeceğimiz dert verme sen minik bedenlere acil şifalar ver annesine babasına bağışla
amin canim evet benim de en buyuk korkum. hep dusunmekten bile korktugum seyler. her sey allahtan. bu da bi sinav.. dua edicez rabbim evlatlarimizi korusun diye. onlarin acisini gosterme bize allahimOffAllah şifa versin, minicik bedeni nelere katlanmak zorunda kalacak şimdi sağlıklılar ama benim en büyük korkum ileride Böyle bşr şeyle karşılaşmak bir kaç yıl sonra ne olacağını bilmiyoruz.. Allah herkese sağlık huzur versin hiç kimse hastalıkları çekmek zorunda kalmasın büyük küçük..
Allah bu sureci onlara kolay kılsın.sıfasını tez versin insaallah.aramayı geciktirme ama .aramakta zor böyle anlarda ama ihtiyacı da vardır.ağlar belki senle konusurken ama bu rahatlatır.kendini guclu hissettirir sonrasında belli bi vakte kadar.amin canim evet benim de en buyuk korkum. hep dusunmekten bile korktugum seyler. her sey allahtan. bu da bi sinav.. dua edicez rabbim evlatlarimizi korusun diye. onlarin acisini gosterme bize allahim
Geçmiş olsun maralim..sen de gribmisin.sadece hakan miBuzde çok hastayuz grıbız
Sureklu aglıyordu. Uykusu var uyyamıyırdu aklıma agrı kesıcı geldı.verdım sustu uyudu.onvesunde dusunememiştım çocugum yoruldu mahvoldu..
Bunada sukyr
Allah acil sifalar versin insallah canimsagol canim benim. dualarinda onu da an eksik etme olur mu..
ben kusma onunla ilgili sanmistim annem oyle anlatmisti oyle degilmis. kusma yuzinden surekli hastaneue gidiyolarmis. bir de geniz eti mevzusu var. o da alinacakmis cok ilerlemis. zaten son aylarda asiri zayiflamis cok gucsuz dusmus hep hasta olmus. ama dedigin gibi daha bir aylik olaymis bu yani cok yeni. erken teshis olmus cok sukur.
kuzenim kizina hamileyken iki ay yataktan kalkmadi dusuk tehlikesi vardi. surekli kanamasi oldu. sonra da genellikle hep hasta olmustur bunyesi zayif bi cocuktu. en son gordugumde diyodu vicdan azabi cekiyorum sanki ben bakamiyomusum gibi geliyo diyodu. acab ciddi biseyi mi var bile demisti. icine dogmustu kadinin
size de cok gecmis olsun canim Hakan nasil simdi?
yok canim ben deilimGeçmiş olsun maralim..sen de gribmisin.sadece hakan mi
Aman iyi sen olmada.yok canim ben deilim
buyuk çocuklar oksuryor ayakda atlatiyor hatta baya azaldi onlarin oksurgu
ama kuçugun baisiklik ayni deil tabi biraz surunucez ilk iki ki$imizda
Son cümlenin cevabını bulan yok sanırım :)kizlar bizim cadi yine uyku konusunda yeni bi duzen tutturuyo sanirim off
dun gece 2de yatti gece uykusuna. aksam 7bucukta uyut beni diye cildirdi mecbur uyuttum 9da kalkti. sonra 2ye kadar salonda cirit atti resmen. uykudan eser yoktu bildigin oyun oynuyodu gecenin koru salonun ortasinda. vallahi sinirimden gulesim geldi. salla babam salla bi saat yok uyumuyo.
bu aksam uyutmucam dedim ne olursa olsun. ama dedigimi yuttum yine cildirdi ayni saatlerde. sonra uyudu yine 9da kalkti. su an cirit atiyo yine. normalde tam bu saatlerde gece uykusu a gecmesi lazimdi. offf offf napicam ben simdi
yemesi duzeldi cok sukur koca bi tas sulu koftesini yedi sasirdim masallah. ama uyku bozuldu bu seferde. neden bisey duzeliyo bisey bozuluyo yaaaa
Çok geçmiş olsun.Allah korusun yavrularımızı.Sizinki de baya hareketli herhalde.Ben de çok korkuyorum ama anlık şeyler işte.Oğlum şifonyerin altında kaldı yaaaa elim ayağım titriyor görünürde birşey yok
İkinci Çekmece'yi boşaltmış içine girip en üst Çekmece'yi karıştırmış mutfağı topluyordum dedim bakayım hiç sesi çıkmıyor kardeşiyle oynuyordu odamın kapısını açtım ki dolap devriliyor elimi attım ama nafile devrildi yine o Arada ne oldu hatırlamıyorum oğlumu çıkardım kafasına beline baktım biraz kızarmış ama o dolabın altında anne diye ağlamasını bir ömür unutmayacağım galiba yavrusunu kaybetmiş ailelere allah sabır versin düşüncesi bile çok acı
Hala yaramazlık peşinde ya deli olcam sonunda
İçim çok kötü oldu şimdi okuyunca.Allahım şifasını da verir inşallah.Erken tanı olması büyük avantaj.Allah Annesine babasına bağışlasın kuzuyu.kizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
kuzenimin 3 yasindaki kizi lösemi olmus. şok oldum resmen. kusuyodu geceleri surekli aylardir nedenini ogrenmeye calisiyolardi. daha bi ay onceki tahlilinde hic bisey cikmamisti. midesinde sikinti olabilir demislerdi.
simdi bi daha tahlil oldu doktor suphelenince tekrarlamis tahlili losemi cikmis. ama sukredinki cok erken teshis oldu demis doktor. hemen bugu hastaneye yatirmislar.
kuzenimin halini dusunemiyorum su an.. allahim nasil bi imtihandir bu. beterin beteri var ya care yok denseydi diye dusunuyorum tevekkul ediyorum ama off cok zor cok. kuzenimi arayamamki simdi mumkun degil. anne yuregi nasil dayanir aglamadan guclu durmak zorunda evladinin yaninda. allahim sifa ver yarabbim. dua edin kizlar ne olur..
o kadar utandimki dert ettigim seylere.. yok uyumuyor yok yemiyor yok sumugu akiyor.. allahim affet sen bizi.. sukretmeyi bilmiyorum affet. evladima bakip bakip aglayasim geliyor. anne olmadigim zamanlarda bu kadar kotu olmazdim eminim. uzulurdum ama kuzenimin ne hissettigini anlayamazdimki. allahim sen yardim et..
Geçmiş olsun maral.Ateş yok galiba.Herkes grip buralarda da.Tam mevsimi.Evden çıkarmasan da bence evi,odayı sık sık havalandır.İyileşir inşallah kısa Zaman'da.Allah acil sifalar versin insallah canim
inaniyorum tedavsi çok basarili gececek o mingiin
hakan uyyor su an
ama gribimiz baya ilerledi son hiz devam ediyor su an
burnunu gorsen havuç gibiii
oksuurugu çok asuru deil ama agrisi var iste yani grip agrisi kirginligi
hafta sonu hiç disari çikarmiycam bakalim pazartesine nolacak
saol canimGeçmiş olsun maral.Ateş yok galiba.Herkes grip buralarda da.Tam mevsimi.Evden çıkarmasan da bence evi,odayı sık sık havalandır.İyileşir inşallah kısa Zaman'da.
Rabbim şifa versin canım tüm çocuklara.... Ailelerinede dayanma gücü... dualarımda olacak inşallah...kizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?