2015 Şubat Anneleri

Bende yapmak istiyorum sanırım pazartesi baslicam burda bi aralar hem diyet hem pilates yapılıyordu yalan oldu acaba su cuma takımları var ya oraya mi girsek nasıl oluyor acaba

ben bugün başladım pazt yi beklemek istemedim 7 den beride tek lokma koymadım ağzıma 6 tulumba tatlısı bir koca dilim pasta yendi gözümün önünde çok acı çektim krize girdim resmen ama o kadar kararlıyım ki yendim bu isteğimi platesi yapıyordum ama bi yerden sonra sıktı eliptik bisiklet var yarım saat onu kullandım oğlan uyuyunca şimdi hafiften mide kazıntısı var gidip yatayım kazaya uğramadan

en çok beni sevecek saksı diğilimmmm ben
..............
bizimde koruma seti var bak unutmuşum haftasonu bi el atalım olaya
...............
diyetin mantıgı zaten tam da senin yaptıkların ekmek pilav makarna abur cubur gece yatmadan tırtıklanan buzdolapları vs... bunları yemezsen direk gidiyor kilolar bende geçen yıl 5 kilo vermiştim sadece abur cuburu keserek ama şimdi kilo vermem çok zorlaştı hamilelik dogum bünyeyi çok değiştirdi

sagolasin canim.. bende cocuklara dayanamiyorum. hatta belki biraz bencillik ama cocuklarla ilgili oyle haberler gorunce kaciyorum. izlemiyorum okumuyorum. yuregim dayanmiyor. zannediyoruzki bizim basimiza gelmez boyle seyler. herkesin basina gelebilir. rabbim evlatlarimizi korusun. tum cocuklari korusun.. onlara hoc yakismiyor bu hastalik

Allah'im sen sabir ver ailesine. Insallah tez zamanda sifa bulsun yavru. Kiyamam ya cok kotu oldum. Ben de tum gun soylenip duruyorum mizmizligina. Mizmiz olsun da saglikli olsun. Allah kotu hastaliklar gostermesin kimsenin yavrusuna.
amin tatlim amin. bende cok kizdim kendime. dert ettigim seye bak dedim..

Allahım güç kuvvet sabır versin ailesine erken teşhis iyi olmuş umarım en kısa zamanda iyileşir.. Haftaya kan tahlili yaptıracağız Buğra ya dertlenip duruyorum canı acıyacak diye off Allahım yüklenemeyeceğimiz dert verme sen minik bedenlere acil şifalar ver annesine babasına bağışla

sagol canim benim. dualarinda onu da an eksik etme olur mu..

ben kusma onunla ilgili sanmistim annem oyle anlatmisti oyle degilmis. kusma yuzinden surekli hastaneue gidiyolarmis. bir de geniz eti mevzusu var. o da alinacakmis cok ilerlemis. zaten son aylarda asiri zayiflamis cok gucsuz dusmus hep hasta olmus. ama dedigin gibi daha bir aylik olaymis bu yani cok yeni. erken teshis olmus cok sukur.

kuzenim kizina hamileyken iki ay yataktan kalkmadi dusuk tehlikesi vardi. surekli kanamasi oldu. sonra da genellikle hep hasta olmustur bunyesi zayif bi cocuktu. en son gordugumde diyodu vicdan azabi cekiyorum sanki ben bakamiyomusum gibi geliyo diyodu. acab ciddi biseyi mi var bile demisti. icine dogmustu kadinin

size de cok gecmis olsun canim Hakan nasil simdi?

amin canim
boyle seyler de var hayatta allah evlatlarimizi korusun..

amin canim evet benim de en buyuk korkum. hep dusunmekten bile korktugum seyler. her sey allahtan. bu da bi sinav.. dua edicez rabbim evlatlarimizi korusun diye. onlarin acisini gosterme bize allahim

amin canim evet benim de en buyuk korkum. hep dusunmekten bile korktugum seyler. her sey allahtan. bu da bi sinav.. dua edicez rabbim evlatlarimizi korusun diye. onlarin acisini gosterme bize allahim
Allah bu sureci onlara kolay kılsın.sıfasını tez versin insaallah.aramayı geciktirme ama .aramakta zor böyle anlarda ama ihtiyacı da vardır.ağlar belki senle konusurken ama bu rahatlatır.kendini guclu hissettirir sonrasında belli bi vakte kadar.

Buzde çok hastayuz grıbız
Sureklu aglıyordu. Uykusu var uyyamıyırdu aklıma agrı kesıcı geldı.verdım sustu uyudu.onvesunde dusunememiştım çocugum yoruldu mahvoldu..

Bunada sukyr
Geçmiş olsun maralim..sen de gribmisin.sadece hakan mi

Allah acil sifalar versin insallah canim
inaniyorum tedavsi çok basarili gececek o mingiin

hakan uyyor su an
ama gribimiz baya ilerledi son hiz devam ediyor su an
burnunu gorsen havuç gibiii
oksuurugu çok asuru deil ama agrisi var iste yani grip agrisi kirginligi
hafta sonu hiç disari çikarmiycam bakalim pazartesine nolacak

Son cümlenin cevabını bulan yok sanırım :)
Hayat böyle geçecek galiba.Alışmaya çalışsak daha iyi olacak gibi de Nasıl alışırız onu bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun.Allah korusun yavrularımızı.Sizinki de baya hareketli herhalde.Ben de çok korkuyorum ama anlık şeyler işte.

İçim çok kötü oldu şimdi okuyunca.Allahım şifasını da verir inşallah.Erken tanı olması büyük avantaj.Allah Annesine babasına bağışlasın kuzuyu.

Geçmiş olsun maral.Ateş yok galiba.Herkes grip buralarda da.Tam mevsimi.Evden çıkarmasan da bence evi,odayı sık sık havalandır.İyileşir inşallah kısa Zaman'da.

Geçmiş olsun maral.Ateş yok galiba.Herkes grip buralarda da.Tam mevsimi.Evden çıkarmasan da bence evi,odayı sık sık havalandır.İyileşir inşallah kısa Zaman'da.
saol canim
valla ates yok ama her an olacak gibi
37.9 da bekliyor
keske olsaaa :)

Rabbim şifa versin canım tüm çocuklara.... Ailelerinede dayanma gücü... dualarımda olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…