- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Çok hareketli maşallah yani günde belki 5 dakika oturmuyor yarım saat Türkçe çizgi film açıyorum ta ki o Zaman oturup izliyor yoksa yok yaniÇok geçmiş olsun.Allah korusun yavrularımızı.Sizinki de baya hareketli herhalde.Ben de çok korkuyorum ama anlık şeyler işte.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah çabucak atlatırkizlar cok kotu bi haber aldim o kadar kotuyumki..
kuzenimin 3 yasindaki kizi lösemi olmus. şok oldum resmen. kusuyodu geceleri surekli aylardir nedenini ogrenmeye calisiyolardi. daha bi ay onceki tahlilinde hic bisey cikmamisti. midesinde sikinti olabilir demislerdi.
simdi bi daha tahlil oldu doktor suphelenince tekrarlamis tahlili losemi cikmis. ama sukredinki cok erken teshis oldu demis doktor. hemen bugu hastaneye yatirmislar.
kuzenimin halini dusunemiyorum su an.. allahim nasil bi imtihandir bu. beterin beteri var ya care yok denseydi diye dusunuyorum tevekkul ediyorum ama off cok zor cok. kuzenimi arayamamki simdi mumkun degil. anne yuregi nasil dayanir aglamadan guclu durmak zorunda evladinin yaninda. allahim sifa ver yarabbim. dua edin kizlar ne olur..
allah tum hasta cocuklara sifa versin anne babasina bagislasin..
o kadar utandimki dert ettigim seylere.. yok uyumuyor yok yemiyor yok sumugu akiyor.. allahim affet sen bizi.. sukretmeyi bilmiyorum affet. evladima bakip bakip aglayasim geliyor. anne olmadigim zamanlarda bu kadar kotu olmazdim eminim. uzulurdum ama kuzenimin ne hissettigini anlayamazdimki. allahim sen yardim et..
evet bizde bu duzensizlik icinde bir duzen kurucaz elbet. ama herkes 2 yasindan sonra tamamen duzene oturacak diyor. haklilar herhalde. etrafimda istisnalar haric 2 yasindan buyuk uyku sorunu yasayan pek cocuk gormedim. ha istahsizlik aynen devam edebilir ona bisey diyemiyorum :))Son cümlenin cevabını bulan yok sanırım :)
Hayat böyle geçecek galiba.Alışmaya çalışsak daha iyi olacak gibi de Nasıl alışırız onu bilmiyorum.
Aman bosver tırunum dıye sevmeyı bılıyorgunaydin kizlar. sabahin korunde kalktim hastaneye geldim. artik su jinekologuma bi geleyim dedim. sabah ilk randevuyu aldim cunku o adamin kapisinda cok bekleniyo cok yogun. kv yi cagirdim hava soguk kizi uyandirip goturmeye kiyamadim. dun konusurken neden randevuyu oyle erken aldinki dedi. sonra da esim diyoki takma her seyi. ne olur bi sabah erken kalkip gelseb yani. kotu niyetle dememistir yine de insan cekiniyo. zaten uykusundan uyandirdim diye dusunuyorum.
Ufff çok acı seni anliyabiliyorum yok canım kararlı olmak lazım çok ciddi baslicam size pazartesi sabah kilomu yazi camben bugün başladım pazt yi beklemek istemedim 7 den beride tek lokma koymadım ağzıma 6 tulumba tatlısı bir koca dilim pasta yendi gözümün önünde çok acı çektim krize girdim resmen ama o kadar kararlıyım ki yendim bu isteğimi platesi yapıyordum ama bi yerden sonra sıktı eliptik bisiklet var yarım saat onu kullandım oğlan uyuyunca şimdi hafiften mide kazıntısı var gidip yatayım kazaya uğramadan
Meraktan sormuştur.anlam verememistir.kendi annende olsa sorabillirdi.takılma böyle her söze.erken yaslanirsin bak.gunaydin kizlar. sabahin korunde kalktim hastaneye geldim. artik su jinekologuma bi geleyim dedim. sabah ilk randevuyu aldim cunku o adamin kapisinda cok bekleniyo cok yogun. kv yi cagirdim hava soguk kizi uyandirip goturmeye kiyamadim. dun konusurken neden randevuyu oyle erken aldinki dedi. sonra da esim diyoki takma her seyi. ne olur bi sabah erken kalkip gelseb yani. kotu niyetle dememistir yine de insan cekiniyo. zaten uykusundan uyandirdim diye dusunuyorum.
Gene gaza gelmissiniz.beni de getiriyorsu nuz.sonra yok oluyorsunuz.Ufff çok acı seni anliyabiliyorum yok canım kararlı olmak lazım çok ciddi baslicam size pazartesi sabah kilomu yazi cam
Ya oyle de demeyiverseymis yani icinde tutsaymis. Insan zaten cekiniyo bisey istemeye. Kendi annen degil sonucta. Bosver takma kafanagunaydin kizlar. sabahin korunde kalktim hastaneye geldim. artik su jinekologuma bi geleyim dedim. sabah ilk randevuyu aldim cunku o adamin kapisinda cok bekleniyo cok yogun. kv yi cagirdim hava soguk kizi uyandirip goturmeye kiyamadim. dun konusurken neden randevuyu oyle erken aldinki dedi. sonra da esim diyoki takma her seyi. ne olur bi sabah erken kalkip gelseb yani. kotu niyetle dememistir yine de insan cekiniyo. zaten uykusundan uyandirdim diye dusunuyorum.
Gene gaza gelmissiniz.beni de getiriyorsu nuz.sonra yok oluyorsunuz.
çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırDuru bugun cok hastaDun duzelir gibi olmustu bugun kafasini kaldiramiyo. Bisey yemiyo zaten kac gundur. Oksuruyo oksurdukce de agliyo. 4.15e randevu bulabildim. Bakalim ne diyecek doktor. O saati nasil bekliycez bilmem
Niye düzelmedi ki acaba yavrucukDuru bugun cok hastaDun duzelir gibi olmustu bugun kafasini kaldiramiyo. Bisey yemiyo zaten kac gundur. Oksuruyo oksurdukce de agliyo. 4.15e randevu bulabildim. Bakalim ne diyecek doktor. O saati nasil bekliycez bilmem
aynenn sana katiliyorum bende oyle dedim tabii icimden :))Aman bosver tırunum dıye sevmeyı bılıyor
Her zaman ysomıyorsunkı boyle.uyansın bı gunde ıncıleri dokulmez ya:)
evet canim haklisin. kendi annem sorsa hic tinlamam zaten. o yuzden zaten rahatsiz hissediyo insan. kendi annem dese uyucaktim (ki demez) banane senin torunun derdimMeraktan sormuştur.anlam verememistir.kendi annende olsa sorabillirdi.takılma böyle her söze.erken yaslanirsin bak.onunda sana işi dusuyor.sen yorgun olsanda olmaz diyormusun.bu gripli zamanda hastaneye yanında goturmek zorunda kalmadın ya takilma
bosverdim gitti ya amaan. torun isterken severken iyiydi.Ya oyle de demeyiverseymis yani icinde tutsaymis. Insan zaten cekiniyo bisey istemeye. Kendi annen degil sonucta. Bosver takma kafana
Adet olmaman emzırmeden buuyuk ıhtımal.agrıyı bılmıyorumSelam kızlar nasılsınız
Size iki sorum var beni aydınlatın hadi
Şimdi ilk sorum kendimle ilgili malum hala regl olmadım hala da çok emziriyorum gece bile bununla ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama beni düşündüren şeyler var öncelikle hamile olma ihtimalim sıfır denecek kadar az asıl merak ettiğim bir iki seferdir ilişki sırasında öle bi kasık Ağrı'sı çekiyorum ki anlatamam ayuka çıkıyo derler ya öle ara ara yine öle ağrı giriyo gündüzleri acaba regl olcamda ondan mı böle oluyo taş gibi karnım kasıklarım ??
İkinci sorum bu benim dana ön dişleri daha çıkarmadı alt dişleri var üst köpek dişleri çıktı ama ön dişler yok vampir. Gibi oldu çocuk normal mi böle olması ????
Hadi bana bi cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?