2015 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun.Allah korusun yavrularımızı.Sizinki de baya hareketli herhalde.Ben de çok korkuyorum ama anlık şeyler işte.
Çok hareketli maşallah yani günde belki 5 dakika oturmuyor yarım saat Türkçe çizgi film açıyorum ta ki o Zaman oturup izliyor yoksa yok yani

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah çabucak atlatır

Son cümlenin cevabını bulan yok sanırım :)
Hayat böyle geçecek galiba.Alışmaya çalışsak daha iyi olacak gibi de Nasıl alışırız onu bilmiyorum.
evet bizde bu duzensizlik icinde bir duzen kurucaz elbet. ama herkes 2 yasindan sonra tamamen duzene oturacak diyor. haklilar herhalde. etrafimda istisnalar haric 2 yasindan buyuk uyku sorunu yasayan pek cocuk gormedim. ha istahsizlik aynen devam edebilir ona bisey diyemiyorum :))

gunaydin kizlar. sabahin korunde kalktim hastaneye geldim. artik su jinekologuma bi geleyim dedim. sabah ilk randevuyu aldim cunku o adamin kapisinda cok bekleniyo cok yogun. kv yi cagirdim hava soguk kizi uyandirip goturmeye kiyamadim. dun konusurken neden randevuyu oyle erken aldinki dedi. sonra da esim diyoki takma her seyi. ne olur bi sabah erken kalkip gelseb yani. kotu niyetle dememistir yine de insan cekiniyo. zaten uykusundan uyandirdim diye dusunuyorum.

Aman bosver tırunum dıye sevmeyı bılıyor
Her zaman ysomıyorsunkı boyle.uyansın bı gunde ıncıleri dokulmez ya:)

Ufff çok acı seni anliyabiliyorum yok canım kararlı olmak lazım çok ciddi baslicam size pazartesi sabah kilomu yazi cam

Meraktan sormuştur.anlam verememistir.kendi annende olsa sorabillirdi.takılma böyle her söze.erken yaslanirsin bak.onunda sana işi dusuyor.sen yorgun olsanda olmaz diyormusun.bu gripli zamanda hastaneye yanında goturmek zorunda kalmadın ya takilma

Ya oyle de demeyiverseymis yani icinde tutsaymis. Insan zaten cekiniyo bisey istemeye. Kendi annen degil sonucta. Bosver takma kafana

Duru bugun cok hasta Dun duzelir gibi olmustu bugun kafasini kaldiramiyo. Bisey yemiyo zaten kac gundur. Oksuruyo oksurdukce de agliyo. 4.15e randevu bulabildim. Bakalim ne diyecek doktor. O saati nasil bekliycez bilmem

Duru bugun cok hasta Dun duzelir gibi olmustu bugun kafasini kaldiramiyo. Bisey yemiyo zaten kac gundur. Oksuruyo oksurdukce de agliyo. 4.15e randevu bulabildim. Bakalim ne diyecek doktor. O saati nasil bekliycez bilmem
çok geçmiş olsun umarım hemen atlatır

Selam kızlar nasılsınız
Size iki sorum var beni aydınlatın hadi
Şimdi ilk sorum kendimle ilgili malum hala regl olmadım hala da çok emziriyorum gece bile bununla ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama beni düşündüren şeyler var öncelikle hamile olma ihtimalim sıfır denecek kadar az asıl merak ettiğim bir iki seferdir ilişki sırasında öle bi kasık Ağrı'sı çekiyorum ki anlatamam ayuka çıkıyo derler ya öle ara ara yine öle ağrı giriyo gündüzleri acaba regl olcamda ondan mı böle oluyo taş gibi karnım kasıklarım ??
İkinci sorum bu benim dana ön dişleri daha çıkarmadı alt dişleri var üst köpek dişleri çıktı ama ön dişler yok vampir. Gibi oldu çocuk normal mi böle olması ????
Hadi bana bi cevap

Niye düzelmedi ki acaba yavrucuk bakalım doktor ne diyrcek, yazık bişi yemeyince enerjisi de olmaz kıyamam hala annende misin orda kal bence bir süre tek başına zor yoksa

evet canim haklisin. kendi annem sorsa hic tinlamam zaten. o yuzden zaten rahatsiz hissediyo insan. kendi annem dese uyucaktim (ki demez) banane senin torunun derdim
takmamak gerekio her sozu haklisin hayat boyle kucuk seyleri dusunmekle gecmez..

Ya oyle de demeyiverseymis yani icinde tutsaymis. Insan zaten cekiniyo bisey istemeye. Kendi annen degil sonucta. Bosver takma kafana
bosverdim gitti ya amaan. torun isterken severken iyiydi.

canim Duru'ya antibiyotik basladin mi hani baslicaktin sanki. niye boyle oldu yavrucak ya bize de haber ver doktordan gelince

Bızde dr yolcysuyuz
Geceden berı her yedıgınu kustu
Yorgana kusmuş yun yorgandı nasul temızlenucek

Adet olmaman emzırmeden buuyuk ıhtımal.agrıyı bılmıyorum
Dışlerın sırası onemlu deıl çıkış sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…