2015 Şubat Anneleri

aksama bizimde asimiz var bi dene :) , en son 4 aylikken olmustu kuçukdu
bugun napacak bakalim :)
ates dusurucuyu hiç birinde vermedim

bende bi tanecik resim iseyebilrmiyim ozeldennn

kimin kiz benim mi :)) oyle cok ayrintili bi fotografim yok arabada cekmistik babamlarla.
ozelden nasil atiliyoki?
senin su kocan olacak kisi dirdir etmeyeydi instagramda takip ederdin. sen fotograf koymasan bile bizimkileri takip edebilirsin.
ayrica bende seni cok merak ediyorum vallahi :))

kimin kiz benim mi :)) oyle cok ayrintili bi fotografim yok arabada cekmistik babamlarla.
ozelden nasil atiliyoki?
senin su kocan olacak kisi dirdir etmeyeydi instagramda takip ederdin. sen fotograf koymasan bile bizimkileri takip edebilirsin.
ayrica bende seni cok merak ediyorum vallahi :))

aksama bizimde asimiz var bi dene :) , en son 4 aylikken olmustu kuçukdu
bugun napacak bakalim :)
ates dusurucuyu hiç birinde vermedim
Ben de bundan önceki hiç bir aşıda vermemiştim ateş düşürücü ama bundan öncekilerde hemşire ateşi çıkarsa verirsin demişti bu aşıdan sonra gider gitmez ver dedi yani ateşi çıkarsa ver demedi ateş yapıyor bu aşılar dedi o yüzden verdim canım önlem için

bızımkı hangi aşı bilmiyorum da ben valla
Ama sizin üç müş bizim mi tane

:) ben pek anlamıyorum ki bu ınstagramdan
Şimdi yükleyince facedekılerde geliyor demi. Onlar gelmesin yaaa. Öyle olurmu

Git mutlaka canım, hele öyle otelde falan çok daha güzel olur. Meyveli kokteyllerinizi de içersiniz. Tatlı tatlı yumuşak yumuşak beeeyle pembe pembe

Gece terörü mü canım?

Agladiklarinda ne yapiyodun canim hatirliyo musun? Ben artik.kuagima almayacagim cunku alinca da agliyo hem de daha cok. Oturup yaninda izliyorum
Benim öğretmen arkadaşımın kızı da gece terörü yaşamış ona sorayım Can'ım neler yapmış. Yazarım sana

Gecmis olsun canim kolay atlatir insallah. Masallah oglusuna

Evet canim benziyo ama haftada 1 falan yazmislar o uymuyo. Insallah gececek sabirla duayla. Hic uyanamayan esim bile uyaniyo artik

:) ben pek anlamıyorum ki bu ınstagramdan
Şimdi yükleyince facedekılerde geliyor demi. Onlar gelmesin yaaa. Öyle olurmu
Olmaz Can'ım otomatik eklemiyor, sen istediğinin adını yazıp ekliyorsun. Herkes görmesin şeyini de aktifleştirince seni istemediğin kimse göremez. Hadi aç da arkadaş olalım merak ediyorum seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…