bende bi tanecik resim iseyebilrmiyim ozeldennnevet aslinda havadan hasta olmuyorlar tamamen virus kapiyorlar ondan.
komsunun kizi da niye opmus ya da neden opmelerine musade etmisler yazik gunah zaten salgin girla gidiyo bu kis.
o kadar ilac ayri cektikleri ayri kucucuk bebelerin.
bu kisi daha kotusu olmadan atlatiriz insallah. yazin ne olursa olsun daha guzel ya. be usudu derdi ne isinma derdi. sokaktaki insanlar ve hayvanlar icin de oyle. bi an once gelse bahar ve yaz.
tesekkur ederim canim ayda yilda bi boyle nikah dugun olunca suslenebiliyoruz anca artik :))
kimin kiz benim mi :)) oyle cok ayrintili bi fotografim yok arabada cekmistik babamlarla.bende bi tanecik resim iseyebilrmiyim ozeldennn
Evet canım 1 yaş aşısını vuruldu dün de doğum günüydü kendi aramızda kutladıkgecmis olsun canim bunlar 1 yas asisi mi?
kimin kiz benim mi :)) oyle cok ayrintili bi fotografim yok arabada cekmistik babamlarla.bende bi tanecik resim iseyebilrmiyim ozeldennn
Ben de bundan önceki hiç bir aşıda vermemiştim ateş düşürücü ama bundan öncekilerde hemşire ateşi çıkarsa verirsin demişti bu aşıdan sonra gider gitmez ver dedi yani ateşi çıkarsa ver demedi ateş yapıyor bu aşılar dedi o yüzden verdim canım önlem içinaksama bizimde asimiz var bi dene :) , en son 4 aylikken olmustu kuçukdu
bugun napacak bakalim :)
ates dusurucuyu hiç birinde vermedim
bızımkı hangi aşı bilmiyorum da ben vallaBen de bundan önceki hiç bir aşıda vermemiştim ateş düşürücü ama bundan öncekilerde hemşire ateşi çıkarsa verirsin demişti bu aşıdan sonra gider gitmez ver dedi yani ateşi çıkarsa ver demedi ateş yapıyor bu aşılar dedi o yüzden verdim canım önlem için
:) ben pek anlamıyorum ki bu ınstagramdankimin kiz benim mi :)) oyle cok ayrintili bi fotografim yok arabada cekmistik babamlarla.
ozelden nasil atiliyoki?
senin su kocan olacak kisi dirdir etmeyeydi instagramda takip ederdin. sen fotograf koymasan bile bizimkileri takip edebilirsin.
ayrica bende seni cok merak ediyorum vallahi :))
Git mutlaka canım, hele öyle otelde falan çok daha güzel olur. Meyveli kokteyllerinizi de içersiniz. Tatlı tatlı yumuşak yumuşak beeeyle pembe pembeayhhh bende istiyoruuuuum!
ne guzel anlattin sanki bi rahatlama geldi bana da bee.. biz de gorumcemle gidicez bi otele bi gun boyunca hamam havuz sauna masaj ne varsa yaptircaz soz verdik kendimize ama ne zaman bakalim..
ozellikle masaja o kadar ihtiyacim varki of.
bu arada bizimkinde de hirilti var surekli. doktor hep allerjik diyo surekli goturdum bes kere uc farkli doktora bu hastalik degil siyolar olur diyolar allerjik diyolar.. bakalim ne olacak.
Tuna da keyifliyse bekle bakalim bi doktora goturmeden. bu kisi boyle atlatacaklar sanirim :/
ayrica bende anne evinde gobus yapacam sanirim uzulme yalniz degilsin
Gece terörü mü canım?Gunaydin kizlar.MaRaL_ @vahide1204 boyle bisey duyan yasayan var mi? Yaklasik 1 haftadr gece 1-2 saat kadar suren aglama krizleri. Agrisi yok eminim cunku uyanikken cok keyifli. Bi de asiri duskunluk basladi bana. Ikisi baglantili mi bilmiyorum. Aglama krizi oyle bi geliyo ki ne yapsam susturamiyorum. Emince sustu gibi oluyo. Uyuyo diye yataga koyuyorum 1-2 donuyo sonra tekrar cilginca aglama. Ne yapacagimi sasirdim
Benim öğretmen arkadaşımın kızı da gece terörü yaşamış ona sorayım Can'ım neler yapmış. Yazarım sanaAgladiklarinda ne yapiyodun canim hatirliyo musun? Ben artik.kuagima almayacagim cunku alinca da agliyo hem de daha cok. Oturup yaninda izliyorum
Gecmis olsun canim kolay atlatir insallah. Masallah oglusunaKızlar aşıdan geldik 3 tane aşı vuruldu üçü de koldan yapıldı zatürre su çiçeği ve kızamık kızamıkçık kabakulak yapıldı aşı yapılırken çok ağladı eve geldik şimdi iyi gibi hemşire mutlaka ateşi çıkar eve gidince hemen ateş düşürücü ver dedi huysuz olursa 4 saat sonra tekrar ver dedi bundan sonraki aşımız haziranda boyu 80 cm kilosu 10.500 çıktı tabi 300 düştü kıyafetten dolayı 10.200 yazdı deftere
Evet canim benziyo ama haftada 1 falan yazmislar o uymuyo. Insallah gececek sabirla duayla. Hic uyanamayan esim bile uyaniyo artikdadera canim anlattiklarin gece teroru denen seye benziyo bende arastirmistim iki uc gece bizde de olmuatu. kabus gorur gibi aglayarak uyanip susmamisti sakinlestirememistik. sabahina keyifliydi ama hic bi derdi yoktu.
biraz sabret bakalim ve bol bol oku elbet gececektir bence.
Iyi ki dogmus. Nice seneleri olsun insallah saglikla ve ailesiyleEvet canım 1 yaş aşısını vuruldu dün de doğum günüydü kendi aramızda kutladık
Olmaz Can'ım otomatik eklemiyor, sen istediğinin adını yazıp ekliyorsun. Herkes görmesin şeyini de aktifleştirince seni istemediğin kimse göremez. Hadi aç da arkadaş olalım merak ediyorum seni :)):) ben pek anlamıyorum ki bu ınstagramdan
Şimdi yükleyince facedekılerde geliyor demi. Onlar gelmesin yaaa. Öyle olurmu
Teşekkürler canım iyi dileklerin için :)Hayırlı olsun Can'ım,yerleşmişsin artık.Bundan sonrası alışma süreci sizin için.İnşallah çok Mutlu anılarınız olur yeni şehrinizde de.
Sağol canım inşallah şu an iyi çok şükür keyfi yerinde darısı başınıza :)Gecmis olsun canim kolay atlatir insallah. Masallah oglusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?