Benimkide ne emiyor nede biberon alıyor canım yapcak bişey yok yatmadan pirinç unu mama yapıyorum yedirip yatırıyorum bendeBugun hicbisi yemedi en son 17:30 da kavanoz sutlac yedirebildim 19:30 da uyudu. Sabah 08:30 gibi kahvalti yapcak. Cok uzun sanki. Ben bile acikirim bu kdr uzun ac kalsam :\ nie sut icmio onu da anlamadim. Gunduz de icmiyor. Hicbir sekilde sute alistiramadim
Benimkide ne emiyor nede biberon alıyor canım yapcak bişey yok yatmadan pirinç unu mama yapıyorum yedirip yatırıyorum bende
3 elti var canimKız senin kaç tane eltin var? Ben bi tanesini biliyorum,sahi o ne yaptı? Tamamen barıştılar mı artık?
ayhhh bende istiyoruuuuum!Selamssss kızlar. ilk kez Hamama Gittim hayatımda, ayyy ne güzelmiiiiiş meğer. İki saat yıkandık kardeşimle, bide Türk kahvesi masajı yaptırdım, yımışacık oldum pamuk oldumgitmeyen varsa, tereddüt eden varsa düşünmeden gitsin, hem harika bi bakım hem dinlenme fırsatı, bi gevşedim ki valla :)) Tuna küt küt öksürüyor yav keyfi iyi de Boğaz'ı acıyordur, annem babam illa doktora gidelim diyorlar, balgamlı gibi öksürük, ciğerlere inip daha beter olmasından korkuyorum, ne yapsam bilemedim, burunda akıyor..
Anne evinde baya göbek yaptım, artık gidince az yer çok hareket ederim, mecburen eski tempo. Bahar'da geliyor, yürüyüşe çıkarım inşallah, fekat D.günü fotolarında şişko bi anne olacak
yok olur mu hic kesin bisey vardir o cocukta yurumuyosa. onlar sonucta o kadar cocuk buyuttu bilmezler mi :)))Geçen eltim doğum yaptı,evine gittim,komşusu diyo senin kızının yürümesi lazım kız çocukları erken yürür :)) dedim sakat değil çok şükür,canı ne zaman isterse o zaman yürür :)
Annem diyo sen geç yürüdün 15 aylık falanmışım.. 2 aydır 7 adımı geçmedi,korkuyo yapışıp tutunuyo hemen bi yere ya da oturuyo popo üstü,yürüsün diye işkence mi edeyim Allah Allah :))
kuçuk deil canimİyi gecelwer bayanlar. Size vbi sorum var. Sim bizimki emmiyor. Gece 80_100 cc sut iciriyordum zorla simdi onu da icmiyor. Ortalama 11 saat gece uykusu var. Hic icmezse cok uzun sure ac kalmis olmaz mi ?
hayirli olsun canimselam kizlaaaar..
bugun nikah isini hallettik cok sukur. bayaa macerali gecti konvoy halinde gittik ama istanbul trafigine yakalandik son on dk kala girdik nikah dairesine. neyse sag saglim bitti sukur.
benim minik kuzum bi ara icli icli aglamis dis kapiya bakipbenim gelmemi bekledi sanirim
ama sonra uyuyup uyaninca kardesleriyle oynamis. bi ara kuzenim emzirmis onu. suratina bakinca bu benim annem degil.jerhalde demis aynen boyle bakmis
bes saat yoktum toplamda. yine iyi dayandi ama kapida gorunce beni nasil kostu ciglikla yavrim benim. acaba annem beni birakip gitti diye mi dusunuyolardir cok icime dokundu ya puffcok alismadigi bi ev o yuzden zaten boyle oldu.
hasta falan deil demi canimHimm o zmn yapcak bise yok. Herseye itiraz edio bu ara. Cignemeli seyleri hic yediremiorum corbayi zorla yutturuyorum. Nie bole oldu ki ?
Hayırlı olsun Can'ım,yerleşmişsin artık.Bundan sonrası alışma süreci sizin için.İnşallah çok Mutlu anılarınız olur yeni şehrinizde de.Bitİrdim canım çok şükür
Maşallah cnm.Bende hiç yok elti değişik geldi o yüzden elti muhabbeti :)3 elti var canim
denizde kum bende elti :)))
baristilar evine döndü ama mecburiyetden diyor , çokda kosa kosa gelmedim diyor
sabredip susmaya devam ediyor yani kaldigi yerden
Maşallah cnm.Bende hiç yok elti değişik geldi o yüzden elti muhabbeti :)
Yazık kadına ne yapsın tekrar deneyecek anlaşılan.inşallah bir mucize olur da kocasının kafasına bişey düşer de hiç olmadığı kadar Mutlu olur.Allah yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun nikahınız cnm,Allah bir yastık da kocatsın.selam kizlaaaar..
bugun nikah isini hallettik cok sukur. bayaa macerali gecti konvoy halinde gittik ama istanbul trafigine yakalandik son on dk kala girdik nikah dairesine. neyse sag saglim bitti sukur.
benim minik kuzum bi ara icli icli aglamis dis kapiya bakipbenim gelmemi bekledi sanirim
ama sonra uyuyup uyaninca kardesleriyle oynamis. bi ara kuzenim emzirmis onu. suratina bakinca bu benim annem degil.jerhalde demis aynen boyle bakmis
bes saat yoktum toplamda. yine iyi dayandi ama kapida gorunce beni nasil kostu ciglikla yavrim benim. acaba annem beni birakip gitti diye mi dusunuyolardir cok icime dokundu ya puffcok alismadigi bi ev o yuzden zaten boyle oldu.
Maşallah senin oğlan rahat çıkarıyor dişleri.Vurdum duymazlık değil ki bu zaten eziyet etse huzursuz olsa sen de anlarsın,rahat olduğu için farketmiyorsun sen.mattika bana innamaycak yine :)
benim oglan arka azisi çikmis
bidligin koca dis var agzinda baya kesiyor,en az 2 hafta olmus olmali patlayali
ben yeni gordumm
benim kdr vurdum duymaz anne varmi
çocugun azi disi patlamis buyumus ben farketmemisim
ama napayim ki$ gunu herkes hasta bizde oyleydik herkes gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?