2015 Şubat Anneleri

Benimkide ne emiyor nede biberon alıyor canım yapcak bişey yok yatmadan pirinç unu mama yapıyorum yedirip yatırıyorum bende

Benimkide ne emiyor nede biberon alıyor canım yapcak bişey yok yatmadan pirinç unu mama yapıyorum yedirip yatırıyorum bende

Himm o zmn yapcak bise yok. Herseye itiraz edio bu ara. Cignemeli seyleri hic yediremiorum corbayi zorla yutturuyorum. Nie bole oldu ki ?

Kız senin kaç tane eltin var? Ben bi tanesini biliyorum,sahi o ne yaptı? Tamamen barıştılar mı artık?
3 elti var canim
denizde kum bende elti :)))

baristilar evine döndü ama mecburiyetden diyor , çokda kosa kosa gelmedim diyor
sabredip susmaya devam ediyor yani kaldigi yerden

ayhhh bende istiyoruuuuum!
ne guzel anlattin sanki bi rahatlama geldi bana da bee.. biz de gorumcemle gidicez bi otele bi gun boyunca hamam havuz sauna masaj ne varsa yaptircaz soz verdik kendimize ama ne zaman bakalim..
ozellikle masaja o kadar ihtiyacim varki of.

bu arada bizimkinde de hirilti var surekli. doktor hep allerjik diyo surekli goturdum bes kere uc farkli doktora bu hastalik degil siyolar olur diyolar allerjik diyolar.. bakalim ne olacak.
Tuna da keyifliyse bekle bakalim bi doktora goturmeden. bu kisi boyle atlatacaklar sanirim :/
ayrica bende anne evinde gobus yapacam sanirim uzulme yalniz degilsin

yok olur mu hic kesin bisey vardir o cocukta yurumuyosa. onlar sonucta o kadar cocuk buyuttu bilmezler mi :)))

mattika bana innamaycak yine :)

benim oglan arka azisi çikmis
bidligin koca dis var agzinda baya kesiyor,en az 2 hafta olmus olmali patlayali
ben yeni gordumm
benim kdr vurdum duymaz anne varmi
çocugun azi disi patlamis buyumus ben farketmemisim
ama napayim ki$ gunu herkes hasta bizde oyleydik herkes gibi

İyi gecelwer bayanlar. Size vbi sorum var. Sim bizimki emmiyor. Gece 80_100 cc sut iciriyordum zorla simdi onu da icmiyor. Ortalama 11 saat gece uykusu var. Hic icmezse cok uzun sure ac kalmis olmaz mi ?
kuçuk deil canim
asikirsa uyanir
uyanmiyorsa acikmiyor demekdir
kahvaltisini guzel yapar iste sabah ne guzel :)
gece çocuk sut içtimi kahvalti isthaini etkiliyor ister istemez

selam kizlaaaar..
bugun nikah isini hallettik cok sukur. bayaa macerali gecti konvoy halinde gittik ama istanbul trafigine yakalandik son on dk kala girdik nikah dairesine. neyse sag saglim bitti sukur.

benim minik kuzum bi ara icli icli aglamis dis kapiya bakip benim gelmemi bekledi sanirim
ama sonra uyuyup uyaninca kardesleriyle oynamis. bi ara kuzenim emzirmis onu. suratina bakinca bu benim annem degil.jerhalde demis aynen boyle bakmis

bes saat yoktum toplamda. yine iyi dayandi ama kapida gorunce beni nasil kostu ciglikla yavrim benim. acaba annem beni birakip gitti diye mi dusunuyolardir cok icime dokundu ya puff cok alismadigi bi ev o yuzden zaten boyle oldu.

iparkatre canim bizde o kadar yuryoruz
bence çocuk yuryor valla daha napcak avudami kaksin :))

benim buyuk oglan 15 aylik yurudu , ko$u yapsaniz seni geçer
o senin kiza laf soyleyenleride geçer

hayirli olsun canim
bi yastikda kocasinlar insallahh
ben babasina iki saat birkaiyom , kapinin sesini duydumu oyuncagi falan firlatip bana geliyor pat pat patt :)
ama babasi kapidan gelincede ona gidiyor
çevir kazi yanmasin diyor ne $i$ yansin ne kebap

kizlar benim ki surekli biseyler yiyor
simdi burda siz az yiyor deyince aklima geldi
bizim ögûn aralari çok kisa
2 saat zor duruyor, mutlaka bisey yeyip içiyor 1-2 saate
ama sonuç da bi degisiiiklik yok, yani toplu bi çocuk deil

10 çocukda dogursam benden oyle tombul tombul etli butlu bi çocuk çikmaycak herhalde :))
ama yedikleri kalorili seyler deil pek ondanmi kilo almiyor ki
sut içer meyva yer beni emer
gunde bi ögun ona ozel tabak koyup yediriyorum, onun disinda her sofaraya oturanla biseyler atiyorn agzina :)
bide yogurt yiyor onu unutmayim ana besin kaynagimiz sade yogurtt çok sukur bikmadi ondan :)

bugun camide oglum dikkatimi çekdi , akranlarinin yaninda kisa kaliyor dr normal sinirda geliism diyor ama anlamiyorumki milletin çocugu çokmu asiri uzun
anneleri de benim gibi hepsinin babalari esim gibi genetik olarak yani olaya bakarsak
kizimi banyo yaptirdim kemikleri meydanda , valla abartmiyorum bi gram derman için deseniz et yok

sagkiklilar çok sukurr, milelt kiriliyor gripten benimkiler turp gibi maa$allahh , ayakda iki oksurup atlattilar hiç yatmadilar bile
ama nolurdu birinin az eti otekinine az daha boyu uzun olsaydi :))))

bu arada tombulugu bebeklik için kastediyorum, buyyunce hiç yakismiyor
kizimin yasitlarida hep ene veriyor resmen
ayni sene dogumlu iki çcouk arasinda 10 kg fark olurmu
çocuklar gittikçe obeziteye yaklasiyor uzuluyorum gorunce , anneler çaresiz
benim kiz tombul olmasinda kemikleri sayilmasin isterdim
ama siparis uzerine olmuyor demi bu islerr :)))))

3 elti var canim
denizde kum bende elti :)))

baristilar evine döndü ama mecburiyetden diyor , çokda kosa kosa gelmedim diyor
sabredip susmaya devam ediyor yani kaldigi yerden
Maşallah cnm.Bende hiç yok elti değişik geldi o yüzden elti muhabbeti :)
Yazık kadına ne yapsın tekrar deneyecek anlaşılan.inşallah bir mucize olur da kocasının kafasına bişey düşer de hiç olmadığı kadar Mutlu olur.Allah yardımcısı olsun.

$anslisin vallaa o zaman :)

Kızlar selam uzun zamandır yazmadım farkındayım okuyup çıkıyorum bazen pek vakit kalmıyor bi nerdeyse hergün dışarı çıkıyoruz dün 8saat sokaktaydik mesela :)) uzak bi yerde avm vardı iyicene gezdik yemek yedik çok keyifli bir gündü günün sonunda tabi şakır şakır yağmura yakalandık. Bizimki de daha yürümüyor ve kv hergün söylüyor oğlum yeter hadi kalk gez artık bize diyoki hiçmi yürümüyor yok anne koturum olmuş yürüyemiyor en son dedim :)) yememiz düzeldi yumurtayı sevmiyordu onu da bio yumurta aldık çözdük gerçekten çok fark var tadinda. Ben hala inek sütü vermedim acaba yeteri kAdar kalsiyum aliyormudur Beni günde 7-8 defa emiyor gecede dahil ama hala kesintisiz uyumuyor hep biZimle yatmak istiyor o zaman daha az uyanıyor biraz saldım bende gittiği yere kadar eşim iş bulup tasinana kadar ayrı bir odası olana kadar böyle olacak sanırım. Dün oyuncakciya gittik bisiklet gibi bişey almaya bi türlü karar veremedik aklımız zaten gitti :)) akülü arabaya taktik kafayı kesin alacak onu yazın ama ilk önce bi bisiklete karar verelim de. 16 martta doktor kontrolü var ve 7aydır doktora gitmemiş oluyoruz o zamana kadar ne boyu ne kilosu hiç haberim yok. amma yazdım :))

Hayırlı olsun nikahınız cnm,Allah bir yastık da kocatsın.
Kıyamam kuzuya,seni çok özlemiş belli.Belki de süre onun için uzun gelmiş olabilir.Çok masumlar Bizden başka kimleri var ki.Ayy duygusala bağladım gene.Ben de bırakıp Nasıl işe başlıcam kara kara düşünüyorum.1 yıl daha mı ücretsiz izin alsam.Düşünmekten kafayı yicem o derece.Şimdi sen de böyle yazınca gözlerim doldu.Begümü sarıp sarmalayasım geldi.Allahım evlatları annesiz anneleri evlatsız bırakmasın.Biz bikaç saatlik ayrılığa dayanamıyoruz daha.

Bizim baktığımız bisikletler bunun gibiydi hediye düşünenler bence yaz geliyor bisiklet gibi birşey aldirin ben yazın çarşı pazara bile bunla giderim artik.

Eklentiler

• 8896_kucuk.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 5062897.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 36
Maşallah senin oğlan rahat çıkarıyor dişleri.Vurdum duymazlık değil ki bu zaten eziyet etse huzursuz olsa sen de anlarsın,rahat olduğu için farketmiyorsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…