gece terorumu acaba canim?Gunaydin kizlar.MaRaL_ vahide1204 boyle bisey duyan yasayan var mi? Yaklasik 1 haftadr gece 1-2 saat kadar suren aglama krizleri. Agrisi yok eminim cunku uyanikken cok keyifli. Bi de asiri duskunluk basladi bana. Ikisi baglantili mi bilmiyorum. Aglama krizi oyle bi geliyo ki ne yapsam susturamiyorum. Emince sustu gibi oluyo. Uyuyo diye yataga koyuyorum 1-2 donuyo sonra tekrar cilginca aglama. Ne yapacagimi sasirdim
valla gecen haftalarda baya bi agladi da kulagi agriyor diye dusundum ben :)Maşallah senin oğlan rahat çıkarıyor dişleri.Vurdum duymazlık değil ki bu zaten eziyet etse huzursuz olsa sen de anlarsın,rahat olduğu için farketmiyorsun sen.
canim kizim 2 yasindamis o zamanlarGunaydin kizlar.MaRaL_ vahide1204 boyle bisey duyan yasayan var mi? Yaklasik 1 haftadr gece 1-2 saat kadar suren aglama krizleri. Agrisi yok eminim cunku uyanikken cok keyifli. Bi de asiri duskunluk basladi bana. Ikisi baglantili mi bilmiyorum. Aglama krizi oyle bi geliyo ki ne yapsam susturamiyorum. Emince sustu gibi oluyo. Uyuyo diye yataga koyuyorum 1-2 donuyo sonra tekrar cilginca aglama. Ne yapacagimi sasirdim
Canim cok sagol:) Aslinda genelde sakin ama yasantisi daha cok dikkat edicem. Sabirla bekliyorumcanim kizim 2 yasindamis o zamanlar
Yapabileceğiniz bir şey var... Sakin bir hayat temin etmek... Gürüktü patırtıdan, aşırı kalababalıktan uzak, öpenin, mıncıklayanın az olduğu, her türlü "macera" dan uzak bir ortam yaratmanız yapabileceğiniz en uygun şeydir. ...
dr bana bunu demis, bende uygulamisim ve geçmis :)
geçmisteki sorumu buldumda :)
Agladiklarinda ne yapiyodun canim hatirliyo musun? Ben artik.kuagima almayacagim cunku alinca da agliyo hem de daha cok. Oturup yaninda izliyorumgece terorumu acaba canim?
gerçi kuçukler biraz ama
beimkilerde oldu birer defa
kizim 2 yas civaruydi, her gece ayni saatde aglardi
1 hafta fln surup kendilihinden geçmisti
oglum 4 yas civariydi, aglar bagirir beni gorunce daha çok aglardi, gormesede aglardi :)
bi kaç hafta surup geçti o da
bi arastir netden gece terorune uyyirmu
oysada yapacak bisey yok kendiliginden geçer
oglum çok fenaydi beni gordumu delirirdiAgladiklarinda ne yapiyodun canim hatirliyo musun? Ben artik.kuagima almayacagim cunku alinca da agliyo hem de daha cok. Oturup yaninda izliyorum
Cok benzer canim senin durumla benimki. Sabah da o kadar neseli ki masallah dedigin gibi.oglum çok fenaydi beni gordumu delirirdi
ama gormeyincede anne diye aglardi:) onla oturup aglamisligim var :)
uzmanlar dokunmayin diyor gece terorunde,sadece izlyip kendine zarar vermesine engel oluncak, kalkip yuruyuspp kosan çocuk tehlikeli olabiliyorda seninki bebek daha ayni olmaz
kizimi kucagimda zorla sakinlestirmeye çalisyordum
sabaha kdr 4-5 kere yasiyomusuz biz bu durumu onda
dur onunda yazisini ekleyim :)
kizim 3-5 gundur gece uykusunda aglio anne diye
yanina gidiyom emzigini almio, gozlerini açmio sadece agliyor
bu olay sabaha kadar 4*5 sefer tekrarliyor
dr a gittik bugun hiçbi$eyi yok saglik problemi adina
kabus goruyodr dedibu ya$da norml yapacak bi$i yok dedi
him bizimki boyleymiss , seninki uyanik agliyor galiba demi
sabrrt canimCok benzer canim senin durumla benimki. Sabah da o kadar neseli ki masallah dedigin gibi.
Aynen canim dua ediyorum surekli zaten o arada. Cok sagol canim cok rahatlattin. Bunu yasamis gecirmis biri olunca insan rahatliyosabrrt canim
ilaci yok zaten bunun
dr un dedigini yap, dua ett
ha simdi hatirladim ben duada ederdim çocuk susmazdi ama ben rahatlardim :)
rica ederim canimAynen canim dua ediyorum surekli zaten o arada. Cok sagol canim cok rahatlattin. Bunu yasamis gecirmis biri olunca insan rahatliyo
allah anasiz babasiz birakmasin yavrularimizi. vallahi anne oldum olali olmekten sirf evladim icin korkuyorum o annesiz kalir diye. boyle seyleri dusunmek istemem ama bu aralar aklima geliyohayirli olsun canim
bi yastikda kocasinlar insallahh
ben babasina iki saat birkaiyom , kapinin sesini duydumu oyuncagi falan firlatip bana geliyor pat pat patt :)
ama babasi kapidan gelincede ona gidiyor
çevir kazi yanmasin diyor ne $i$ yansin ne kebap
evet canim ne dusunduklerini ne hissettiklerini de bilemiyoruz benim de icim gitti oyle gorunce.Hayırlı olsun nikahınız cnm,Allah bir yastık da kocatsın.
Kıyamam kuzuya,seni çok özlemiş belli.Belki de süre onun için uzun gelmiş olabilir.Çok masumlar Bizden başka kimleri var ki.Ayy duygusala bağladım gene.Ben de bırakıp Nasıl işe başlıcam kara kara düşünüyorum.1 yıl daha mı ücretsiz izin alsam.Düşünmekten kafayı yicem o derece.Şimdi sen de böyle yazınca gözlerim doldu.Begümü sarıp sarmalayasım geldi.Allahım evlatları annesiz anneleri evlatsız bırakmasın.Biz bikaç saatlik ayrılığa dayanamıyoruz daha.
oglum çok fenaydi beni gordumu delirirdi
ama gormeyincede anne diye aglardi:) onla oturup aglamisligim var :)
uzmanlar dokunmayin diyor gece terorunde,sadece izlyip kendine zarar vermesine engel oluncak, kalkip yuruyuspp kosan çocuk tehlikeli olabiliyorda seninki bebek daha ayni olmaz
kizimi kucagimda zorla sakinlestirmeye çalisyordum
sabaha kdr 4-5 kere yasiyomusuz biz bu durumu onda
dur onunda yazisini ekleyim :)
kizim 3-5 gundur gece uykusunda aglio anne diye
yanina gidiyom emzigini almio, gozlerini açmio sadece agliyor
bu olay sabaha kadar 4*5 sefer tekrarliyor
dr a gittik bugun hiçbi$eyi yok saglik problemi adina
kabus goruyodr dedibu ya$da norml yapacak bi$i yok dedi
him bizimki boyleymiss , seninki uyanik agliyor galiba demi
gecmis olsun canim bunlar 1 yas asisi mi?Kızlar aşıdan geldik 3 tane aşı vuruldu üçü de koldan yapıldı zatürre su çiçeği ve kızamık kızamıkçık kabakulak yapıldı aşı yapılırken çok ağladı eve geldik şimdi iyi gibi hemşire mutlaka ateşi çıkar eve gidince hemen ateş düşürücü ver dedi huysuz olursa 4 saat sonra tekrar ver dedi bundan sonraki aşımız haziranda boyu 80 cm kilosu 10.500 çıktı tabi 300 düştü kıyafetten dolayı 10.200 yazdı deftere
havadan hasta olmuyor zaten. ben o kadar sakındım yan komsunun kızı hasta imiş geldi öptü 15 gündür ateşler içince .hahaha napayim canim ozluyorum yav. annemler zaten benden cok torunlarini ozluyolar. onlar geliyo ben gidiyorum idare etmeyw calisiyoruz..
aslinda bu kis vakti gelmezdim normalde ama dayim evlenecek. biraz delilik yaptim.
aman napayim titizlendikce daha cok hasta oluyor. alissin bunyesi ucaklara seyahatlere hava degisimine :)
evet aslinda havadan hasta olmuyorlar tamamen virus kapiyorlar ondan.havadan hasta olmuyor zaten. ben o kadar sakındım yan komsunun kızı hasta imiş geldi öptü 15 gündür ateşler içince .
şükür bugün daha ıyı ama dünya ilaç kullandı yazık günah. yoksa ben kar yağarken bile çıkarıyorum dışarı. hatalık hariç hiç atlamadan çıkarız.
dayına da hayırlı olsun . resimlerini gordum çok guzelsın. maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?