2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar. MaRaL_ vahide1204 boyle bisey duyan yasayan var mi? Yaklasik 1 haftadr gece 1-2 saat kadar suren aglama krizleri. Agrisi yok eminim cunku uyanikken cok keyifli. Bi de asiri duskunluk basladi bana. Ikisi baglantili mi bilmiyorum. Aglama krizi oyle bi geliyo ki ne yapsam susturamiyorum. Emince sustu gibi oluyo. Uyuyo diye yataga koyuyorum 1-2 donuyo sonra tekrar cilginca aglama. Ne yapacagimi sasirdim

gece terorumu acaba canim?
gerçi kuçukler biraz ama
beimkilerde oldu birer defa
kizim 2 yas civaruydi, her gece ayni saatde aglardi
1 hafta fln surup kendilihinden geçmisti

oglum 4 yas civariydi, aglar bagirir beni gorunce daha çok aglardi, gormesede aglardi :)
bi kaç hafta surup geçti o da

bi arastir netden gece terorune uyyirmu
oysada yapacak bisey yok kendiliginden geçer

Maşallah senin oğlan rahat çıkarıyor dişleri.Vurdum duymazlık değil ki bu zaten eziyet etse huzursuz olsa sen de anlarsın,rahat olduğu için farketmiyorsun sen.
valla gecen haftalarda baya bi agladi da kulagi agriyor diye dusundum ben :)

canim kizim 2 yasindamis o zamanlar

Yapabileceğiniz bir şey var... Sakin bir hayat temin etmek... Gürüktü patırtıdan, aşırı kalababalıktan uzak, öpenin, mıncıklayanın az olduğu, her türlü "macera" dan uzak bir ortam yaratmanız yapabileceğiniz en uygun şeydir. ...

dr bana bunu demis, bende uygulamisim ve geçmis :)

geçmisteki sorumu buldumda :)

Canim cok sagol:) Aslinda genelde sakin ama yasantisi daha cok dikkat edicem. Sabirla bekliyorum

Agladiklarinda ne yapiyodun canim hatirliyo musun? Ben artik.kuagima almayacagim cunku alinca da agliyo hem de daha cok. Oturup yaninda izliyorum

Agladiklarinda ne yapiyodun canim hatirliyo musun? Ben artik.kuagima almayacagim cunku alinca da agliyo hem de daha cok. Oturup yaninda izliyorum
oglum çok fenaydi beni gordumu delirirdi
ama gormeyincede anne diye aglardi:) onla oturup aglamisligim var :)
uzmanlar dokunmayin diyor gece terorunde,sadece izlyip kendine zarar vermesine engel oluncak, kalkip yuruyuspp kosan çocuk tehlikeli olabiliyorda seninki bebek daha ayni olmaz

kizimi kucagimda zorla sakinlestirmeye çalisyordum
sabaha kdr 4-5 kere yasiyomusuz biz bu durumu onda

dur onunda yazisini ekleyim :)

kizim 3-5 gundur gece uykusunda aglio anne diye
yanina gidiyom emzigini almio, gozlerini açmio sadece agliyor
bu olay sabaha kadar 4*5 sefer tekrarliyor
dr a gittik bugun hiçbi$eyi yok saglik problemi adina
kabus goruyodr dedi
bu ya$da norml yapacak bi$i yok dedi

him bizimki boyleymiss , seninki uyanik agliyor galiba demi

haa sabah uyandiginda hiçbiseyi olmaz, hatirlamiyordu oglum sordugumda
sanki gece deli dana gibi bagirip aglayan bendimm

Cok benzer canim senin durumla benimki. Sabah da o kadar neseli ki masallah dedigin gibi.

Cok benzer canim senin durumla benimki. Sabah da o kadar neseli ki masallah dedigin gibi.
sabrrt canim
ilaci yok zaten bunun
dr un dedigini yap, dua ett
ha simdi hatirladim ben duada ederdim çocuk susmazdi ama ben rahatlardim :)

sabrrt canim
ilaci yok zaten bunun
dr un dedigini yap, dua ett
ha simdi hatirladim ben duada ederdim çocuk susmazdi ama ben rahatlardim :)
Aynen canim dua ediyorum surekli zaten o arada. Cok sagol canim cok rahatlattin. Bunu yasamis gecirmis biri olunca insan rahatliyo

allah anasiz babasiz birakmasin yavrularimizi. vallahi anne oldum olali olmekten sirf evladim icin korkuyorum o annesiz kalir diye. boyle seyleri dusunmek istemem ama bu aralar aklima geliyo

bu arada bizimki de baba kapidan girince unutuyo beni esim de geldi dun burda egitimi vardi dort gun kalicak. kapida gordu nasil depar atti gormen lazim. bi de dedesine oyle. onlari gordu mu beni ve anneanneyi hoc sallamiyo :)

evet canim ne dusunduklerini ne hissettiklerini de bilemiyoruz benim de icim gitti oyle gorunce.

ama sen uzulme oyle dusunme olur mu. Begüm yabanci bir yerdeydi mecbur kaldim birakmaya. bildigi surekli gittigi bi ev olsa ya da surekli gordugu insanlar olsa boyle olmazdi. anneannesinde babaannesinde boyle yapmiyor.

sende calisacagin zaman kim bakacak bilmiyorum ama bir sure alistirma yaparsiniz bir anda birakmazsin eminimki alisir. cocuklar her seye kolay alisiyor emin ol :)

ben bu gece ağlamasını 6 aylıktan beri yaşıyorum çok berbat birşey
neyseki yeni yeni geçmeye başladı ağlama 1 e indi o da sabah uyanacağı zaman

Kızlar aşıdan geldik 3 tane aşı vuruldu üçü de koldan yapıldı zatürre su çiçeği ve kızamık kızamıkçık kabakulak yapıldı aşı yapılırken çok ağladı eve geldik şimdi iyi gibi hemşire mutlaka ateşi çıkar eve gidince hemen ateş düşürücü ver dedi huysuz olursa 4 saat sonra tekrar ver dedi bundan sonraki aşımız haziranda boyu 80 cm kilosu 10.500 çıktı tabi 300 düştü kıyafetten dolayı 10.200 yazdı deftere

dadera canim anlattiklarin gece teroru denen seye benziyo bende arastirmistim iki uc gece bizde de olmuatu. kabus gorur gibi aglayarak uyanip susmamisti sakinlestirememistik. sabahina keyifliydi ama hic bi derdi yoktu.

biraz sabret bakalim ve bol bol oku elbet gececektir bence.

gecmis olsun canim bunlar 1 yas asisi mi?

havadan hasta olmuyor zaten. ben o kadar sakındım yan komsunun kızı hasta imiş geldi öptü 15 gündür ateşler içince .
şükür bugün daha ıyı ama dünya ilaç kullandı yazık günah. yoksa ben kar yağarken bile çıkarıyorum dışarı. hatalık hariç hiç atlamadan çıkarız.
dayına da hayırlı olsun . resimlerini gordum çok guzelsın. maşallah.

evet aslinda havadan hasta olmuyorlar tamamen virus kapiyorlar ondan.
komsunun kizi da niye opmus ya da neden opmelerine musade etmisler yazik gunah zaten salgin girla gidiyo bu kis.
o kadar ilac ayri cektikleri ayri kucucuk bebelerin.
bu kisi daha kotusu olmadan atlatiriz insallah. yazin ne olursa olsun daha guzel ya. be usudu derdi ne isinma derdi. sokaktaki insanlar ve hayvanlar icin de oyle. bi an once gelse bahar ve yaz.

tesekkur ederim canim ayda yilda bi boyle nikah dugun olunca suslenebiliyoruz anca artik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…