kiyma sekerim kusbasi yapAaa kıyamam
yok yapmiycakdimda çocuk geri agladi sonrada geri gelemedimyapmazsın sen öyle kötü seyler :))
he kiz anlamadimki biz burda nyiz bostan korkulugu falanmiyizzaynen katiliyorum sana maralim.
bizi adamdan saymamislar eskiler olmayinca gelmemisler ayip etmisler :)
gynaydin vahidem vefali göbi$da$im benimGünaydın herkese.hayırdır dün eskiler buluşma günüydü de benim mi haberim yok.hoşgeldiniz kızlar
Kız 7 adım atmak yürümek mi,bağımsız yürüyüp gezemiyor öyle,bi kaç adım sonrası yere oturup jet hızıyla emekleme modunda hala :))iparkatre canim bizde o kadar yuryoruz
bence çocuk yuryor valla daha napcak avudami kaksin :))
benim buyuk oglan 15 aylik yurudu , ko$u yapsaniz seni geçer
o senin kiza laf soyleyenleride geçer
he biliyorum benimkide oyleKız 7 adım atmak yürümek mi,bağımsız yürüyüp gezemiyor öyle,bi kaç adım sonrası yere oturup jet hızıyla emekleme modunda hala :))
8.haftada düşük yaptım ben,nasip olmadı kızıma bi kardeş..Canim hamilelik nasil gidiyo? Belli oldu mu cinsiyet?
Adımlama :)) ig de var videosu ama sen bende yoksun :)he biliyorum benimkide oyle
ne o zaman 7 adim atmanin adi
ozelden gonder ekleyimAdımlama :)) ig de var videosu ama sen bende yoksun :)
Ekledim ben seni :)ozelden gonder ekleyim
valla ben anlamam geçen ay bi adim bile atamiyordu $imdi cani isterse odayi dolasiyor
dun dr a da gosterdim çok iyi dedi
bence yuruyolarr banane bananee
Canim uzuldum bilsem sormazdim kusura bakma8.haftada düşük yaptım ben,nasip olmadı kızıma bi kardeş..
kuçuk deil canim
asikirsa uyanir
uyanmiyorsa acikmiyor demekdir
kahvaltisini guzel yapar iste sabah ne guzel :)
gece çocuk sut içtimi kahvalti isthaini etkiliyor ister istemez
hasta falan deil demi canim
burun akintiisi fln hiç biseyi yokmu
Ay evet ya bu isimleri duyunca hamileliğime dönüyorum sanki o zamanlar ben yazmasam da takipteydim hep tüm sayfaları okudum hiç kaçırmadan doğumdan sonra yazmaya başladım keşke önceden katılsaymışım ben herkesi tanısam da kimse beni tanımıyorkrizantemcik mattika @vdm cimcimesultan piki reyhan_aksaka concon80 iremguzum A Aspirin1987 Ruya27 Litchi hashande uvercinkaaa @gamze2006 meryemkuzu pkasss elbereth61 @InzaR P Patato cherish S serefraz85 eslaa korkutuneli
Gelin gari yeniden doğuralım,nostalji yapalım :)
Ben Varımkrizantemcik mattika @vdm cimcimesultan piki reyhan_aksaka concon80 iremguzum A Aspirin1987 Ruya27 Litchi hashande uvercinkaaa @gamze2006 meryemkuzu pkasss elbereth61 @InzaR P Patato cherish S serefraz85 eslaa korkutuneli
Minirini neden kullancan Cnm alt mı ıslatıyorvahide1204 dun oglani dr agotrudum yine sordum minirini
nuh diyor peygambe demiyor bogacam ben bu adami yaaaaaa
dr dan memnunum genel anlamda yoksa simdiye çokdan degismistim
dogum gununde verecek ilaci , ve ilaçda olsa 12 yasinda kdr geçmeyebilirmis
ufak atda civcivler yesin duiycekdimde fr sini bilmiyorum ne deniyor
ben bi iki paketde isi çozecegimize inaniyorum
bu gicik dr a inatt
Bir daha doğurma kısmı hariç burdayım.krizantemcik mattika @vdm cimcimesultan piki reyhan_aksaka concon80 iremguzum A Aspirin1987 Ruya27 Litchi hashande uvercinkaaa @gamze2006 meryemkuzu pkasss elbereth61 @InzaR P Patato cherish S serefraz85 eslaa korkutuneli
kiz bildirimler kismina bak ordadir cunku tekrar istek yollayamiyorum. istek gonderildi diyor. ben kabul ettim de sen benimkini etmwmissin daha.yasemin ben kapatmisim bildirimi gelmedi kiz istegin :)
benim istek geldimi
ote hatunlarda yaseminden alip ekleyebilirisn açtim bildirimi
bugun çok isim var firsatim olmaz instagrama girmeye
aksama bakam resimerinize
canim gecmis olsun cok uzuldum8.haftada düşük yaptım ben,nasip olmadı kızıma bi kardeş..
ig de de yok o tamamen sildi buralari gitti sanirim :)
Aynen canim ben de takipteydim bu isimler beni tanimasa da arkadasim gibi geliyodu hep. Ben basladim onlar birakti yazmayiAy evet ya bu isimleri duyunca hamileliğime dönüyorum sanki o zamanlar ben yazmasam da takipteydim hep tüm sayfaları okudum hiç kaçırmadan doğumdan sonra yazmaya başladım keşke önceden katılsaymışım ben herkesi tanısam da kimse beni tanımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?