2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar bugün çok güzel birgune başladım eşimde birkaç gündür tuhaf haller vardi ağzında bir bakla var ama bir türlü diyemiyor oda çatlıyor soylemek için ama ayarlamalari bitmediği için diyemiyormus neyse bugün bombası patladı istanbula gidiyormuşuz hemde çok lüks bir otele işim vermiyim 16 gün :)) geçen sene annemlerde kaldik bu sene böyle olsun dedi jakuZi havuz sauna özel kahvaltılar istiyormuş canı nasıl mutlu oldum uzun zamandır böyle birşeye ihtiyacim vardı çoktan hakettim bence 14 şubatta ordayım 1 ay kalicaz daha Erzurum da gidilecek bakalım bizi nasıl maceralar bekliyor inşallah oğlanı da sokarım suya çok istiyorum yüzmeyi öğrensin.

Kizlar dun ilgilenen herkese tesekkur ederim cok. Dun gece aglamadi cok sukur guzel uyudu. Buhar makinasi aldik ondan mi bilmiyorum. Belki de burnu tikanmadi rahat etti. Insallah bi daha yapmaz. Kendime geldim valla gunlerdir uyku yoktu.

Ekledim ben seni :)

kiz bildirimler kismina bak ordadir cunku tekrar istek yollayamiyorum. istek gonderildi diyor. ben kabul ettim de sen benimkini etmwmissin daha.

bildirimler kismi var oraya gir orda gorursun.

MaRaL_ insallah fotograf koyarsin ig'de. Seni de cok merak ediyoruz:)

sabahtan beri ko$turuyom daha teli elime alamadim
balicam hepinize az kaldiii :)

allahiiiiiiim deliricem bu akrabalardan yemin ediyorum ya nolur bi aksam gelmeseniz de ailecek otursak! zaten ayda yilda bir bir araya geliyoruz. bi de torununu getirmis yengem uc yasinda resmen bir canavar. bir cocuk icin boyle dusunmekten utaniyorum ama boyle bir sey olamaz ya!

babasi falan hep vurarak kirarak oynamayi ogretmis oyuncaklari nasil firlatiyor anlatamam az kalsin kafasina geliyodu kizimin. yok zaptedemiyoruz ya bir saniye yerinde durmadi. allahim kafayi yiyecektim. cok dusuncesizler ya anlamak mumkun degil. esimin de sunumu var yarin calisamadi hala. soruyolar bi de napiyosun diye. e bi rahat versen yapacak isini de!

nefret ediyorum akrabalardaaaaaan

ya çocuk yetiştirmek zor iş.
bugün bende hastanedeyken karşılaştım öyle bi çocukla
1. sınıfa falan gidiyodur büyük yani ama gelde gör hastaneyi yıktı o kadar şımarık o kadar cırlak bir çocuktuki
annesinden telefonunu istiyor bağırarak. emrediyor sürekli
bağırıyor vuruyor annesiyle babasına babasıda gülüyor ona. annesi oğluşum yapma diyor sadece
aman allahım bütün hastane onlara baktı bi ara tamam dedim anladılar şimdi çocuğu uyaracaklar ama yok onlar daha çok pışpışlıyor.

malesef benim akrabalarımda da var böyle çocuklar ve dediğin gibi bir araya geleceğiz diye aklım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…