İnstagramda ekleyebilir misin canım brbb06Bir daha doğurma kısmı hariç burdayım.
Sahi @cherish vardı noldu ona
eveeeeet :))MaRaL_ insallah fotograf koyarsin ig'de. Seni de cok merak ediyoruz:)
Ekledim canim
maral adın neben bi tane bile bulamadim ikisini nerde gordun ki :)
beni dadera ekledi $imdi a yla basliyor
@krizantemcik @mattika @vdmcimcimesultan @piki @reyhan_aksaka @concon80 @iremguzum @Aspirin1987 @Ruya27 @Litchi @hashande @uvercinkaaa @gamze2006 @meryemkuzu @pkasss elbereth61 @InzaR @Patato @cherish @serefraz85 eslaa @korkutuneli
Gelin gari yeniden doğuralım,nostalji yapalım :)
evet canim maalesefMinirini neden kullancan Cnm alt mı ıslatıyor
Ekledim ben seni :)
kiz bildirimler kismina bak ordadir cunku tekrar istek yollayamiyorum. istek gonderildi diyor. ben kabul ettim de sen benimkini etmwmissin daha.
bildirimler kismi var oraya gir orda gorursun.
MaRaL_ insallah fotograf koyarsin ig'de. Seni de cok merak ediyoruz:)
eveeeeet :))
maral adın ne
Canım sıla bebiş seninki değil mimaral adın ne
@krizantemcik @mattika @vdmcimcimesultan @piki @reyhan_aksaka @concon80 @iremguzum @Aspirin1987 @Ruya27 @Litchi @hashande @uvercinkaaa @gamze2006 @meryemkuzu @pkasss elbereth61 @InzaR @Patato @cherish @serefraz85 eslaa @korkutuneli
Gelin gari yeniden doğuralım,nostalji yapalım :)
cimcime buyutmussun bebisi masallah
yap bi takvim nolcakvalla canım çekti :)))) bi takvim yapasım geldi :)))
kız bana ben değilim o dedinde senmişsinya :)sabahtan beri ko$turuyom daha teli elime alamadim
balicam hepinize az kaldiii :)
Kiz ben yeni hesap açtım şimdi. Ötekini hatırlamıyom pekkız bana ben değilim o dedinde senmişsinya :)
gordum kiz hakoşu pek de tatli kuzum benimmmmmKiz ben yeni hesap açtım şimdi. Ötekini hatırlamıyom pek
sen isim mi değiştirdin bacımgordum kiz hakoşu pek de tatli kuzum benimmmmm
kendi fotografini da koy ama :))
evet canim :)sen isim mi değiştirdin bacım
allahiiiiiiim deliricem bu akrabalardan yemin ediyorum ya nolur bi aksam gelmeseniz de ailecek otursak! zaten ayda yilda bir bir araya geliyoruz. bi de torununu getirmis yengem uc yasinda resmen bir canavar. bir cocuk icin boyle dusunmekten utaniyorum ama boyle bir sey olamaz ya!
babasi falan hep vurarak kirarak oynamayi ogretmis oyuncaklari nasil firlatiyor anlatamam az kalsin kafasina geliyodu kizimin. yok zaptedemiyoruz ya bir saniye yerinde durmadi. allahim kafayi yiyecektim. cok dusuncesizler ya anlamak mumkun degil. esimin de sunumu var yarin calisamadi hala. soruyolar bi de napiyosun diye. e bi rahat versen yapacak isini de!
nefret ediyorum akrabalardaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?