ya çocuk yetiştirmek zor iş.
bugün bende hastanedeyken karşılaştım öyle bi çocukla
1. sınıfa falan gidiyodur büyük yani ama gelde gör hastaneyi yıktı o kadar şımarık o kadar cırlak bir çocuktuki
annesinden telefonunu istiyor bağırarak. emrediyor sürekli
bağırıyor vuruyor annesiyle babasına babasıda gülüyor ona. annesi oğluşum yapma diyor sadece
aman allahım bütün hastane onlara baktı bi ara tamam dedim anladılar şimdi çocuğu uyaracaklar ama yok onlar daha çok pışpışlıyor.
malesef benim akrabalarımda da var böyle çocuklar ve dediğin gibi bir araya geleceğiz diye aklım çıkıyor
ya çocuk yetiştirmek zor iş.
bugün bende hastanedeyken karşılaştım öyle bi çocukla
1. sınıfa falan gidiyodur büyük yani ama gelde gör hastaneyi yıktı o kadar şımarık o kadar cırlak bir çocuktuki
annesinden telefonunu istiyor bağırarak. emrediyor sürekli
bağırıyor vuruyor annesiyle babasına babasıda gülüyor ona. annesi oğluşum yapma diyor sadece
aman allahım bütün hastane onlara baktı bi ara tamam dedim anladılar şimdi çocuğu uyaracaklar ama yok onlar daha çok pışpışlıyor.
malesef benim akrabalarımda da var böyle çocuklar ve dediğin gibi bir araya geleceğiz diye aklım çıkıyor
anne baba nasil yetistiriyorsa oyle sekilleniyor cocuk bunu anladim.
yeni nesil anne babalar cok yapiyor bunu. allah yardim etsin o cocuklara. yazik gunah. her istedigini yapicaz diye canavar yetistiriyorlar farkinda degiller.
6yaşından önce önermıyor
Nisanda gel bakalım dedi
Minirinlede devam edebişirmiş 12 yaşına kadar
Ben inanıyorum geçecek ilaç la
Eşin evde mi. Bi sorsana ne diyor Minirin için
6yaşından önce önermıyor
Nisanda gel bakalım dedi
6yaşından önce önermıyor
Nisanda gel bakalım dedi
anne baba nasil yetistiriyorsa oyle sekilleniyor cocuk bunu anladim.
yeni nesil anne babalar cok yapiyor bunu. allah yardim etsin o cocuklara. yazik gunah. her istedigini yapicaz diye canavar yetistiriyorlar farkinda degiller.