2015 Şubat Anneleri

Tamam canım oldu tşkler

anne baba nasil yetistiriyorsa oyle sekilleniyor cocuk bunu anladim.

yeni nesil anne babalar cok yapiyor bunu. allah yardim etsin o cocuklara. yazik gunah. her istedigini yapicaz diye canavar yetistiriyorlar farkinda degiller.

6yaşından önce önermıyor
Nisanda gel bakalım dedi
Minirinlede devam edebişirmiş 12 yaşına kadar
Ben inanıyorum geçecek ilaç la
Eşin evde mi. Bi sorsana ne diyor Minirin için
Doktor kontrolünde oldugu sürece sıkıntı yok kullanılabilir diyor Cnm tabi cok uzun süre kullanımda sıkıntı olabilirmiş

6yaşından önce önermıyor
Nisanda gel bakalım dedi
Minirinlede devam edebişirmiş 12 yaşına kadar
Ben inanıyorum geçecek ilaç la
Eşin evde mi. Bi sorsana ne diyor Minirin için
Yanlış kişiden Alıntı yapmışsın ama sanırım bana sordun

anne baba nasil yetistiriyorsa oyle sekilleniyor cocuk bunu anladim.

yeni nesil anne babalar cok yapiyor bunu. allah yardim etsin o cocuklara. yazik gunah. her istedigini yapicaz diye canavar yetistiriyorlar farkinda degiller.

aynende öyle. şiddet çözüm değil ama psikolojisi bozulacak diye hiç kızmadan bağırmadan büyütmek de çocuğa zarar veriyor

Koydum kız
Geri nasıl siliniyor :))
yahu niye sileceksinki? hesabin kapali eklemek istemwdiklerin disinda kimse gormez fotograflarini.
nasil anlatayimki nasil silindigini fotografin sag ust kosede uc nokta var ordandi sanirim.

yahu niye sileceksinki? hesabin kapali eklemek istemwdiklerin disinda kimse gormez fotograflarini.
nasil anlatayimki nasil silindigini fotografin sag ust kosede uc nokta var ordandi sanirim.
ben nete resim eklemeye alışık deilmki:)
İyi tamam silmiyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…