2015 Şubat Anneleri

kizlar iki sorum olacak, bel agriniz var mi birde telefonu sık kullanmakla ilgili ne dusunuyorsunuz?
Canim telefon ve İpad kullanimi bayaa radyasyon yayiyormus,esim bana yasakladi gibi..tlf kulaklikla kullan, kendine yaklastirma dedi..sizinde cok sik ve uzun kullanmamanizi tavsiye ediyorum...

günaydın kızlar.
bu sabah ilk bulantımı ve ilk istiframı yaşadım. sanırım benim 3 aydan sonra başlayacak istifralar.
yalnız değilsin bende daha yeni yaşıyorum mide bulantılarını neyse ki şimdilik çıkarmıyorum ama buda gebeliğin cilvesi ben gecen ay kanama yaşadım hemde öle böle deil bi uyandım her yer kan wc ye gittim bişey düştü çocuk sandım Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bişey çok şükür atlattım o yüzden mide bulantısına seviniyorum bile

telefon ne kadar yapıyor bilmiyorum ama ıpad çok ama çok zararlıymıs

canım çok geçmiş olsun. ben ilk defa hamilelik istifrasını yaşadım. boş mideyle de kusmak bi acayip oluyo

günaydın hanımlar. ay site çok tuhafıma gitti . alışana kadar baya uğraşıcam :)

günaydın hanımlar. ay site çok tuhafıma gitti . alışana kadar baya uğraşıcam :)

ya milletin akan konuları nerde diğer forumlar
sabah sabah kim kiminle nerede bakamadım
kimin kaynanası sorun kimin kocası p.rno izliyo.kim kilo problemiyle cebelleşiyo

ya milletin akan konuları nerde diğer forumlar
sabah sabah kim kiminle nerede bakamadım
kimin kaynanası sorun kimin kocası p.rno izliyo.kim kilo problemiyle cebelleşiyo
allah seni bende okuyamadaım oraları bulamadım iyice bir öğrenmem lazım anlayana kadar.

kizlar iki sorum olacak, bel agriniz var mi birde telefonu sık kullanmakla ilgili ne dusunuyorsunuz?

Telefon korkarak ama elimden düşmüyor ne yazıkki bel ağrısı iki gündür bendede var korktum ama normal galiba leke felan olmadığı sürece

Kuyruk sokumumda ağrılar oluyo. Özellikle yumuşak bi zemine sırtüstü yattığımda. Doktorum her şeyde olduğu gibi bunu da karın kaslarımın gevşek olmasına bağladı

kuyruk sokumu ağrısı bende de var. oturduğumda ve senin gibi uzandığımda ağrıyor. benim doktorda kalsiyum alımına dikkat et dedi.karın kaslarıyla ne ilgisi varmış anlamadım. bence nedenini bilmiyor sallıyorlar

çatlaklardan bahsetmişsiniz kızlar. dün benim karnımda aşırı bir kaşınma oldu bugünde böyle yol geçer gibi hafif kızarıklar başladı. eşime dedim hemen bepantholün çatlak kremini al diye. 65 tl civarında birşey çatlıyacağı varsa ne kullanılırsa kullanılsın çatlıyor ama kaşıntıyı acıyı azaltıyor. o yüzden artık başlamam lazım. benim göbek baya çıktı çünkü ileride daha da gerildiğinde baya çatlıcak belli.

herkese merhaba aranızda hamile olduğu işten çıkarılan varmı. varsa nasıl bir yasal süreç izledi. çıkartılmadım fakat böyle bir dedikodu duydum. önlemimi alayım dedim.

canım peki sürdükten sonra vücut hemen emiyo mu yoksa yağlı bir his mi kalıyor? doğal bişey bulayım paraben,sls vs içermesin diye incelemekten bi hal oldum
yok hmn emiyor hatta yuzune bile kullanabilirsin giysi de leke birakmiyor tabi minnacik sise 25 Lira burda

ben geçen defa lierac pyhtolastil jel kullanmıştım, çatlağım yok gibi ama onunla mı alakalı bilmiyorum. bazıları ne yaparsan yap çatlıyor diyor, ya da hiçbir şey sürmeden de çatlağım yok diyenler var

doğru zaten genetik bir şey çatlak doktorlarda bunu doğruluyor. annede varsa olabiliyor çocukta da ama zaten benim annemde varmış. bide benim cildim çok kuru yani gerildikçe çatlamaması mümkün değil. mesela göğüsümün yanları kabuk kabuk soyuluyor. düşün işte göğüslerim bile çatlamaya elverişli. yani göbeğim veya bacaklarım nasıl çatlamasın zaten zayıf hamile kaldım e kilo alışı gerilme filan olur yani. ama en azından kaşıntı acıma hissi olmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…