2015 Şubat Anneleri

Selamlar, iki gundur bu güncelleme yüzünden ne kadar yanlışmıştım onu anladım, özledim sizi :)

Bu arada alışverişe gittim malum koca yok 2. Kata ben çıkardım kasıklarım anlık ağrıdı ama geçti korktum valla, biley olmaz demi ??

bu ödül puanlar, beğeniler ne yaw, kadınlar kulübü kurucusu bi sistem eğitimi vereydin ya sudan çıkmış balık olduk burdaaaaa.....

Artık formların teması aynı :) her forum böyle :) 10 gun sonra kuzumu görecem çok meraklıyım :)

Artık formların teması aynı :) her forum böyle :) 10 gun sonra kuzumu görecem çok meraklıyım :)

arada kasık ağrısı bende de oluyor ama geçiyor genelde sağ kasığım daha belirgin ağrı oluyor. ayakta uzun süre durunca veya yorulunca. artık vücut ağırlaşıyor ağırlaştıkça bele ayaklara filan baskı artıyor benim ayak tabanlarım çok ağrıyor. ama dediğim gibi kasık ağrısı arada olabiliyor.

bende 8 gün sonra kısmetse görücem hemde detaylı ultrasonum var. 22 ağustosta da doktor randevum var :) yani bol bol görücem kısmetse bu ay :)

Bende dar paça almayı istiyorum nerden aldın acaba hangi marka canım

Ay ben çağır çağır öldüm ama bakalım kısmetse buyursun gelsin :) bi öğrensemm ahh ahh

ben de merak etmeye basladım. 26 sında randevumuz var. ıns gorebılır dr hanım. belli olur o zamana dedi.
anananesi beyaz zıbın almıstı sadece o var sımdılık. belli olsun da bişiler alalım istiorum ben de. dayanamazsam oyuncak vs alsam

Saol canım bu aralar okadar çok ihtiyacım varki dışarı çıkıcam hiçbirşey olmuyor nerden alacağımı bilmiyordum bugün hemen çıkıp alayım bali çok teşekkürler
aynen canım kotlarımın bel kısımları iyice sıkmaya başladı düğmesini açmakta ayıp geliyor bebişler içeride sıkışık kalacaklar 1 tanede olsa aldım idare edicem artık göbeğim büyümeye başlayınca alırım yine...

site de kaybolduk yahu:)
azıcık araştırınca az çok anlamaya başlıyorsun piki. ama ben bilgisayardan girdiğim için daha çabuk öğrendim. telefonla girenler için baya zor olucak bu yeni görünüm :)

oralar nerelermiş yahu bizede söyleyin hangi başlıktalar
bunalıma sürükleyen kişiler var ama gerçekten okuyunca insan nelerle uğraşıyor ne kötülükler görüyor diyorsun. bir derdim var bölümü canım sitenin alt taraflarında. eğer psikolojik olarak güçlüysen oku derim. ama sinir katsayın baya bir artıyor bazı insanlar yüzünden

başka alt başlığı var mı canım? bir derdim var yazınca başka başlıklarda çıktı çünkü....

Bende baya gezdim öyle üst düğmeler açık tabi üstüne uzun bişey giyiyorsun ama yinede çok komik oluyordu kabarıyordu orası ben geçen gün bitane aldım ama bol paça sevmedim alışmışım dara

evet hissetmiş olabilirsin bende hissediyorum benim 2. olduğu için gazmı bebeğin hareketimi daha kolay ayırt ediyorum.ama daha küçük oldukları için tam hareket gibi değilde sanki içinde birşeyler oluyormuş gibi hissediliyor.ilerki aylarda tekmeler yumruklar ozaman başlıyacaklar inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…