Direk telefondan da dosya yukleme secenegi konmus guzel olmus.kizlar bu arada cinsiyetini ne zaman ogrenebiliyoruz. Ben gecen hafta adete gore 12+2 olmama ragmen doktor 11 haftalik oldugunu soyledi. Ve kemik acisina gore 60 derece ustundeyse erkek altindaysa kiz oluyormus. Bizimki 60 dereceye yakin oldugu icin daha erken ve sizi bu duruma kanalize etmek istemem dedi. Ay bende durup durup kafamda yorum yapiyorum. Doktor sizlere bu konuyla ilgili yorum yaptimi kizlar. Lutfen cevap bekliyorum
valla bana 13. haftanın içindeyken bana kız demişti ama tam emin değilim gibi bndeDirek telefondan da dosya yukleme secenegi konmus guzel olmus.kizlar bu arada cinsiyetini ne zaman ogrenebiliyoruz. Ben gecen hafta adete gore 12+2 olmama ragmen doktor 11 haftalik oldugunu soyledi. Ve kemik acisina gore 60 derece ustundeyse erkek altindaysa kiz oluyormus. Bizimki 60 dereceye yakin oldugu icin daha erken ve sizi bu duruma kanalize etmek istemem dedi. Ay bende durup durup kafamda yorum yapiyorum. Doktor sizlere bu konuyla ilgili yorum yaptimi kizlar. Lutfen cevap bekliyorum
13. haftada dr bana erkeğe benziyor ama kesin olarak 1 ay sonra söylerim dedi. Bakalım 2 hafta sonra kontrol var ne diyecek?Direk telefondan da dosya yukleme secenegi konmus guzel olmus.kizlar bu arada cinsiyetini ne zaman ogrenebiliyoruz. Ben gecen hafta adete gore 12+2 olmama ragmen doktor 11 haftalik oldugunu soyledi. Ve kemik acisina gore 60 derece ustundeyse erkek altindaysa kiz oluyormus. Bizimki 60 dereceye yakin oldugu icin daha erken ve sizi bu duruma kanalize etmek istemem dedi. Ay bende durup durup kafamda yorum yapiyorum. Doktor sizlere bu konuyla ilgili yorum yaptimi kizlar. Lutfen cevap bekliyorum
60 derece olayını anlamadım canım ilk sende duydum inanki neye göre söylediki ?Direk telefondan da dosya yukleme secenegi konmus guzel olmus.kizlar bu arada cinsiyetini ne zaman ogrenebiliyoruz. Ben gecen hafta adete gore 12+2 olmama ragmen doktor 11 haftalik oldugunu soyledi. Ve kemik acisina gore 60 derece ustundeyse erkek altindaysa kiz oluyormus. Bizimki 60 dereceye yakin oldugu icin daha erken ve sizi bu duruma kanalize etmek istemem dedi. Ay bende durup durup kafamda yorum yapiyorum. Doktor sizlere bu konuyla ilgili yorum yaptimi kizlar. Lutfen cevap bekliyorum
dr bana azaltarak kes demedi bn direk kestimSlm kızlar yeni sitemizde güzel hayırlı haberler paylaşalım inşallah.
Protestan kullananlara bi sorun var. Bana kasık ağrım için vermişti Dr ama artik bırakmak istiyorum direk kesebiliyor muyuz yoksa azaltarak mu kesmek lazım? kullanıp bırakan arkadas lar yardimci olabilir mi?
Canım sanırım progestandan bahsediyorsun sanırım okadar kötü bir hap görmedim daha önce bence hemen bırak bana çok yan etki yapmıştı bıraktım kendime geldim inanSlm kızlar yeni sitemizde güzel hayırlı haberler paylaşalım inşallah.
Protestan kullananlara bi sorun var. Bana kasık ağrım için vermişti Dr ama artik bırakmak istiyorum direk kesebiliyor muyuz yoksa azaltarak mu kesmek lazım? kullanıp bırakan arkadas lar yardimci olabilir mi?
Çok üzüldüm inanın Allah sabır versin en kısa zamanda da bir melek versin sana inşallahmerhaba arkadaslar ben bebegımı kaybettım o yuzden benım adımı lısteden cıkarabılırsınız. Allah hepınızın bebegını kucagınıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın. Allah dusmanımın basına vermesın her agladıgımda sızler ıcın dua edıyorum ınsallah saglıklı hamılelık gecırırsınız hepınız... Allah size ve bebegınıze saglık versın...
allah sabrını versin cnm inş. yeniden rabbim nasip edermerhaba arkadaslar ben bebegımı kaybettım o yuzden benım adımı lısteden cıkarabılırsınız. Allah hepınızın bebegını kucagınıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın. Allah dusmanımın basına vermesın her agladıgımda sızler ıcın dua edıyorum ınsallah saglıklı hamılelık gecırırsınız hepınız... Allah size ve bebegınıze saglık versın...
Canım sanırım progestandan bahsediyorsun sanırım okadar kötü bir hap görmedim daha önce bence hemen bırak bana çok yan etki yapmıştı bıraktım kendime geldim inan
Teşekkürler cvp in için. Olmadı ben de Dr a sorayım. Sen ne için kullanmıştım ve ne kadar süre?dr bana azaltarak kes demedi bn direk kestim
Allah yardımcınız olsun sabrini versin. İnşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın sağlıkla kucağına alirsinmerhaba arkadaslar ben bebegımı kaybettım o yuzden benım adımı lısteden cıkarabılırsınız. Allah hepınızın bebegını kucagınıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın. Allah dusmanımın basına vermesın her agladıgımda sızler ıcın dua edıyorum ınsallah saglıklı hamılelık gecırırsınız hepınız... Allah size ve bebegınıze saglık versın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?