2015 Şubat Anneleri

hay allah ne güldürdün beni kız allah da seni güldürsün :KK70: bi gün sürmeyen pilates maceramıza göre çok duygu yğklü bi şiir olmuş :KK70:

bence yaz da geliyo kendimizi o konuda motive edebiliriz. kışın dediğin gibi kazaktır odur budur giyip saklıyoruz. yaZın cicileri bicileri nasıl giyicez. ben mesela elbise çok giyerdim yaZın tiril tiril. bu löplöp göbekle giç giyemem. zaten emziriyorum hala nasıl elbise giyeyim. off ya bu mankenler şarkıcılar da nasıl anne oluyolar hala taş gibiler :mad:
Canım mankenlerin şarkıcıların özel hocaları var fit kalmak için pilates hocası ayrı spor ayrı diyetisyeni ayrı bebişleri bakıcıya verip kendi işlerine devam ediyorlar sadece kendileriyle ilgileniyorlar kim olsa taş gibi olur öyle :KK66:

Hoşbulduk cnm,ben de özledim valla.
Size de geçmiş olsun,nezle gibi mi oldunuz?
Bebek arabasına da alışır inş.Çok uzun süre durmuyorlar ama yine de biyere giderken falan bir süre durması bile iyi oluyor.Oto koltuğuna da hiç taviz vermezsen alışır diye düşünüyorum.Bizimki ilk Zaman'lar ağlamaktan krize giriyordu o halde bile son ana kadar almadım hiç.Şimdi paşa paşa duruyor beyefendi,alıştı iyice.Dediğin gibi bize de benziyorlar,biz de evde duramayan tipleriz,oğlumu da tutamıyoruz evde.Ayazın evi sevmesi çok güzel bence,çok güzel aktiviteler yapabilirsiniz birlikte.
Kararlıysan verirsin bence,herşey beyinde başlıyor.Ama kilo almak gerçekten zor oluyormuş.O kadar yemeye çalışıyorum gr almadım daha.
Bende senin durumundayım canım 50 kiloyum ve kilo almaya çalışıyorum. Aslında ben 3 öğün düzenli yiyorum abur cubur da yiyorum ama yok olmuyor galiba fyz35 fyz35 de kilo almaya çalışıyordu

hay allah ne güldürdün beni kız allah da seni güldürsün :KK70: bi gün sürmeyen pilates maceramıza göre çok duygu yğklü bi şiir olmuş :KK70:

bence yaz da geliyo kendimizi o konuda motive edebiliriz. kışın dediğin gibi kazaktır odur budur giyip saklıyoruz. yaZın cicileri bicileri nasıl giyicez. ben mesela elbise çok giyerdim yaZın tiril tiril. bu löplöp göbekle giç giyemem. zaten emziriyorum hala nasıl elbise giyeyim. off ya bu mankenler şarkıcılar da nasıl anne oluyolar hala taş gibiler :mad:
Gülelim güzelleşelim :)) elbise giymeyi bende çok severim ama ortamım pek müsait olmuyor. Yaz tatillerinde anca işte. Bari giydiğim kotlardan yan yağlarım fışkırmasın yeter şimdilik. O manken konusuna hiç girmeyelim bence üzülürüz :))

ayy tişikir ederim :oops: ilk kez bana biri hızlı dedi sanırım çocuktan sonra çok hızlandım. bu sefer evim pis yaa. ama balkonu yıkadım diğer balkonun camını ve salon camlarını sildim ve tozları aldım yarın da süpürüp silerim. en son banyo tuvalet ve sonra da duşa atar kendimi de bi çitilerim :KK70:

evet canım evi ilk gördüğüm an bende manzarasına bitmiştim. kışın malum hiç kullanılmıyo sadece mutfak balkonum cam balkon ama orası da soğuk oluyo. ama yaZın sürekli salonun balkonundayız çay kahve keyfi çok güzel oluyor. keşke sizle yapabilsek o keyfi ne güzel olurdu :KK68:
Ayyy ne güzel olurdu sabaha kadar çene çalardık, kim bilir belki uyurdu da bizim cücükler

Kızlar bir günde ne veriyorsunuz neler yiyor bebekleriniz eşimle bir konuda tartışıyoruz bizimki öğlen bir tas çorba içiyor eşim o yemek mi diyor yanında yemekte ver diyor bende akşam veriyorum yemeğini hem çorba hem yemek aynı anda yemiyor ki
Sabah omlet on bir onbir buçuk arası çorba öğleden sonra dört gibi yine çorba yada köfte yada yelekseler şeyler akşam yatmadan önce yoğurt yada muz. Ah eskiden ne beslerdim çocuğumu yemiyor ki napayım..

Allah iyiliğini versin suyla dolunca da mide bi işe yaramıyor denedim bugün ama yok Can'ım sürekli bişi istiyor :) alışırız yaa zor olsa da bakalım kaç gün dediğin gibi :KK66:)

Allahım şiirinde pek güzelmiş aferin sana öğretmenim kapmışsın çocuklardan bu işi :)

Ben de hep bol giymek zorunda kalıyorum kışın yine kapatmak kolay biraz daha ama bakalım havalar güzelleşecekmiş diyorlar eskiden ne güzel her şeyi giyemiyordum :))
:)) ilk gün bitiiii dimi ayazcım beyazcım. Aferin bize:KK9:

Sabah omlet on bir onbir buçuk arası çorba öğleden sonra dört gibi yine çorba yada köfte yada yelekseler şeyler akşam yatmadan önce yoğurt yada muz. Ah eskiden ne beslerdim çocuğumu yemiyor ki napayım..
benimki yemiyor artik yumurtayi
geecn gun rendeldim onuda yemedi
sut yogurt veiyorum bende sabahlari napayim
acikiyor aslinda istahi da var ama yumurtayi sevmiyor pek
e ne yedircem ben bu çocuga anlamadimki

aksam yemek yemeden sadece sutle yatarsa geec SIK uyaniir çoze çoze bi bunu çzodum koca bi senede

Kızlar bir günde ne veriyorsunuz neler yiyor bebekleriniz eşimle bir konuda tartışıyoruz bizimki öğlen bir tas çorba içiyor eşim o yemek mi diyor yanında yemekte ver diyor bende akşam veriyorum yemeğini hem çorba hem yemek aynı anda yemiyor ki
vallahi ben üç bazen dört öğün veriyorum. arada meyve ve bizden otlandıklarını da ara öğün sayıyorum.

bunlar da bebek en nihayetinde o kadar çok yiyemezlerki. 10 -11 arası kahvaltı ediyo bizimki. erken kalksa da emip yatıyo çünkü.
sonra öğle uykusu uyuyo kalkınca 3-4 gibi yemeğini yiyo. artık ne varsa. çorbalarına ekmek doğruyorum biraz. ya da sulu köftesi varsa onu yiyo. akşam biz yemek yerken mutlaka bizden otlanıyo. bu akşam mesela biz köfte yiyoduk bi tanesini o yedi.
sonra yoğurt ya da kaşık maması. yoğurdu her gün vermiyorum ek gıdaya geçtiğinden beri hergün verdim bıktı artık.

:)) ilk gün bitiiii dimi ayazcım beyazcım. Aferin bize:KK9:
Eveeeeet benim için ikinci gündü cicim :)))
İçimden bir ses pis boğazsın dayanamazsın diyor bana yoksa o ses omzumdaki şeytan mı :))) ah ah neler yerdim şimdi ben akşam akşam ya tutup tutup birden patlak verirse hamul humul girişirsem yemeklere diye korkuyorum :) kız kalk hadi Tuna da uyuduysa yürüyüşe gidek :))

Canım mankenlerin şarkıcıların özel hocaları var fit kalmak için pilates hocası ayrı spor ayrı diyetisyeni ayrı bebişleri bakıcıya verip kendi işlerine devam ediyorlar sadece kendileriyle ilgileniyorlar kim olsa taş gibi olur öyle :KK66:
ama genlerinde de var bişey o kesin :KK57:

Ayyy ne güzel olurdu sabaha kadar çene çalardık, kim bilir belki uyurdu da bizim cücükler
ahh ahh. senle hayallerimiz bile aynı. çok severim kızkıza sohbeti çay kahve yanına mutlaka tatlı hamurişi bişeyler ya da çekirdek :)

bu arada bende izmirde yaşamayı çok isterdim, egeyi çok seviyorum. bu suyu çıkmış ülkenin en medeni yeri cidden.

benimki yemiyor artik yumurtayi
geecn gun rendeldim onuda yemedi
sut yogurt veiyorum bende sabahlari napayim
acikiyor aslinda istahi da var ama yumurtayi sevmiyor pek
e ne yedircem ben bu çocuga anlamadimki

aksam yemek yemeden sadece sutle yatarsa geec SIK uyaniir çoze çoze bi bunu çzodum koca bi senede
Benimki de yumurtayı yemiyor, genel olarak sabahları kaşık maması dışında gönüllü olarak bişi yemiyor, sabah kahvaltı seansı sıkıntı bizde :( ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıda i, çocuk sulu yemek seviyor napim sabah sabah da çorba veremem ya :))

Eveeeeet benim için ikinci gündü cicim :)))
İçimden bir ses pis boğazsın dayanamazsın diyor bana yoksa o ses omzumdaki şeytan mı :))) ah ah neler yerdim şimdi ben akşam akşam ya tutup tutup birden patlak verirse hamul humul girişirsem yemeklere diye korkuyorum :) kız kalk hadi Tuna da uyuduysa yürüyüşe gidek :))
SIK disini canim alisirsin

ben egcenlerde çocuklra bi paket gofret aldim , onceden çok sverdim halada severim egrçi
neyse yemisler içinde az klmis uç bes tane, birini aldim yerkende esime ben bunu onceden çok severdim fln çok yerdim dedim
ben yatinca sen git koca efendisi al ye o kalanin hepsini, sabaha kadar soylendim beni dusunmemesine çok uzuldum , derdim gofret deil benim svedigimi onemsememsi falandi
neyse

oglen isten gelirkeb senb git ugra 3 paket al gel o gofretden
ama ben o varken yemeden nasil durucam simdi
guya ben oyle dedim diye gucune gitmis , oda giidip almis , normalde hiç gitmez mrkete isten firsati kalmiyor

yaniii karatayim çok pis bi suikasta kurban gidiyor
gunu iki ogunle kapdim yasak bisey yemedim aksama kdr az once o gofretlerden yedim:mad:

Gülelim güzelleşelim :)) elbise giymeyi bende çok severim ama ortamım pek müsait olmuyor. Yaz tatillerinde anca işte. Bari giydiğim kotlardan yan yağlarım fışkırmasın yeter şimdilik. O manken konusuna hiç girmeyelim bence üzülürüz :))
tamam girmeyelim :))
bence yürüyüş ve pilatesin çok yararını görüceksin. özellikle pilates inceltiyo bel kısmını. her akşam 15 dk yapsan gerçekten işe yarar .

Benimki de yumurtayı yemiyor, genel olarak sabahları kaşık maması dışında gönüllü olarak bişi yemiyor, sabah kahvaltı seansı sıkıntı bizde :KK43: ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıda i, çocuk sulu yemek seviyor napim sabah sabah da çorba veremem ya :))
yumurta çorbasi yap :)))

SIK disini canim alisirsin

ben egcenlerde çocuklra bi paket gofret aldim , onceden çok sverdim halada severim egrçi
neyse yemisler içinde az klmis uç bes tane, birini aldim yerkende esime ben bunu onceden çok severdim fln çok yerdim dedim
ben yatinca sen git koca efendisi al ye o kalanin hepsini, sabaha kadar soylendim beni dusunmemesine çok uzuldum , derdim gofret deil benim svedigimi onemsememsi falandi
neyse

oglen isten gelirkeb senb git ugra 3 paket al gel o gofretden
ama ben o varken yemeden nasil durucam simdi
guya ben oyle dedim diye gucune gitmis , oda giidip almis , normalde hiç gitmez mrkete isten firsati kalmiyor

yaniii karatayim çok pis bi suikasta kurban gidiyor
gunu iki ogunle kapdim yasak bisey yemedim aksama kdr az once o gofretlerden yedim:mad:
Aynen şöyle bir hafta sonra alışırım diye düşünüyorum.. Ya yalnız olsam Veya işe gitmiyor olsam kolay olur aslında.. Okulda yemek çıkıyor çok da güzel oluyor herkes yiyor ben bakıyorum :)) evde de annemle eşim maşallah götürüyor ben yine bakıyorum :) ama mecbur dayanmam lazım.. Aslında ben de karatayım yapmak isterim millet güzel veriyor onunla da araştırmaya fırsatım olmadı diyetini :)

ne güzel düşünmüş kocan kız :) yazık..
Hepsini birden yemeyecen iyi sende her gün iki tane ye tamam işte :)))

ahh ahh. senle hayallerimiz bile aynı. çok severim kızkıza sohbeti çay kahve yanına mutlaka tatlı hamurişi bişeyler ya da çekirdek :)

bu arada bende izmirde yaşamayı çok isterdim, egeyi çok seviyorum. bu suyu çıkmış ülkenin en medeni yeri cidden.
Ben de İzmir'de oturmak isterdim hep söylerim ama anca emekli olunca.. En azından modern, çağdaş insanların arasında olurdum.. Kısmet :)) emekli olunca hepimiz Oray'a gidek :))

Mankenler veya genel olarak ünlüler genelde emzirmiyor canım, bu yüzden de yemek zorunda kalmıyorlar :KK66: bi de tabi ev işi yok bişi yok enerji kaybı az :)) anca spor yaparlar inek gibi otlanırlar :)))
hahaha orası da öyle ya öyle yaşam mı olur di mi :))

Ben de İzmir'de oturmak isterdim hep söylerim ama anca emekli olunca.. En azından modern, çağdaş insanların arasında olurdum.. Kısmet :)) emekli olunca hepimiz Oray'a gidek :))
o zaman buluşma komşu olma hayallerimiz emekliye mi kaldı :)
aynen canım kısmet. bende isterdim orda yaşamak. bizim altınolukta yazlık var çocukluğumdan beri gideriz, izmire de çok gittim 3 saat arası. hep derdim bi gğn burda yaşiycam ama kısmet olmadı. gerçi belli mi olur bakalım :)

Back
X