2015 Şubat Anneleri

Aynen şöyle bir hafta sonra alışırım diye düşünüyorum.. Ya yalnız olsam Veya işe gitmiyor olsam kolay olur aslında.. Okulda yemek çıkıyor çok da güzel oluyor herkes yiyor ben bakıyorum :)) evde de annemle eşim maşallah götürüyor ben yine bakıyorum :) ama mecbur dayanmam lazım.. Aslında ben de karatayım yapmak isterim millet güzel veriyor onunla da araştırmaya fırsatım olmadı diyetini :)

ne güzel düşünmüş kocan kız :) yazık..
Hepsini birden yemeyecen iyi sende her gün iki tane ye tamam işte :)))
valla 8 senedir evliyiz ilk defa boyle bisey dusundu bende sasiridm
kafasina biseymi dusutuki adamin:KK70::KK70::KK70:

yok iste oyle olmuyor
ben en ufak diyeti bozdummu nasil olsa bozuldu diye o gun artik dikkat etmiyorum saçma bi mantik ve beynim var galiba
diyeti birakmak için bahane ariyorum resmenn:mad::mad::mad:
 
bilmem uydur biseyler
aslinda galiba yanilmiyorsam her gun duzenli et yeyince yumurta çok sart deilmis , ama iste onun yerine ne koyucaz

benim buyuklerin kahvaltilari bile belli
omlet ,sucuklu yumurta ,
haslama yumurta, menemen vs iste yumurta yemezlerse atistirip kalkiolar doymuyoalr gibime geliyor
Allahtan ahfta içi okul var kahvalti yapmiyolarda bikmiyolar yumurtadan:KK70::KK70::KK70:
 
Benimki de yumurtayı yemiyor, genel olarak sabahları kaşık maması dışında gönüllü olarak bişi yemiyor, sabah kahvaltı seansı sıkıntı bizde :KK43: ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıda i, çocuk sulu yemek seviyor napim sabah sabah da çorba veremem ya :))
Benimki de yumurtayı omleti yemiyor.ben de onu kaşık mamasının içine koyuyorum.öylede sevmiyorda farkediyor ama oyunla falan gidiyor işte.
 
ben yumurtayı artık beyazıyla birlikte tabii labne peynirle karıştırıyorum, etinin bebek ekmeklerinde koyuyorum, çok az muz koyup ıhlamurla azıcık ıslatıyorum öyle gayet güzel yiyo yumurtayı hiç hayır demedi.
 
cuma formasyonum var butun gun sabah 8h30 dan 16 ya kadar
hakaana bakacak birini bulmma lazim , birakabilme ihtimalimin en yuksek oldugu arkadasimin isi çikdi
konu komsu çokda hepside saolsun yok demez musaittse ama bu çocuk durmazki:KK61::KK61::KK61::KK61:
en son 1 saat birakdiigmda ben gelene kdr durmadan aglamsiti
4 saat biraksa esim 2 sini uyur zaten ama ne biliyim napacagimi sasirdim:KK61:
 
mecburum bu formasyonu yapmaya, iki senedir emeklerim bosa gider hep , uç gunum var yapilacak
gecen sene yeni dogum yaptigim için gidemedim bitirememistim
ama full aglar bu çocuk, utaniuyorum insanlara bakabilirmsin demeye :KK43:
 
ben yumurtayı artık beyazıyla birlikte tabii labne peynirle karıştırıyorum, etinin bebek ekmeklerinde koyuyorum, çok az muz koyup ıhlamurla azıcık ıslatıyorum öyle gayet güzel yiyo yumurtayı hiç hayır demedi.
bu bebeek ekmegi nasil bisey ki
 
ben bingo alıyorum çok beğeniyorum. vernel eskisi gibi kalıcı değil maalesef. çamaşır sererken komşum alıyor kokuyu :)
vernel hiç kalıcı değil heleki max taze gül hiç bir işe yaramıyor üstelik çamaşırlarında rengini matlaştırıyor kimseye tavsiye etmem bingo soft şahane
 
bu bebeek ekmegi nasil bisey ki
hani etimekler var ya tuzsuz sert kare. onu yapmış eti bebek ekmeği diye satılıyo burda.
şöyle bişey
image.jpeg
 
test dedindee
benim jinekologum hormonlu spirale çok guveniyor
bakiri takdi bana gidip hamileym desem pis pis gulecek ben sana demistim diye, kormuyor diyor baska bisey demiyor

neysee

hormonlu spiral hakkinda hiç bilgin varmi
TR de yok galiba ama varsada yeni yeni çikiyor olmalii :KK43:
Türkiye'de var cnm hormonlu spiral.Sık kullanılıyor hatta.Ancak bakırlı spirale göre avantajları da varmış dezavantajları da.Tamamen üstün değil yani.Koruma yüzdeleri Hakkı'nda bir bilgim yok,öğrenirsem söylerim.Dıktoruna güveniyorsan eğer taktır ana iyice sor dezavantajlarını ondan sonra karar ver bence.
 
Türkiye'de var cnm hormonlu spiral.Sık kullanılıyor hatta.Ancak bakırlı spirale göre avantajları da varmış dezavantajları da.Tamamen üstün değil yani.Koruma yüzdeleri Hakkı'nda bir bilgim yok,öğrenirsem söylerim.Dıktoruna güveniyorsan eğer taktır ana iyice sor dezavantajlarını ondan sonra karar ver bence.
deezavantaji ne olaki adet gordurmemesinden baska
bide bucuda hormon yukluyor o var demiii:KK64::KK64::KK64:
 
Şahsen benim ilk hamileliğim son ana kadar çok sakin ve çok güzel geçmişti aynen de oğlum çok uslu maaşallah yani tabi yaramazliklari var hergün bi dusmemiz vukuatimiz var ama burda okuduklarına ve çevreden gördüklerime ve insanlarında dedikleri bu yönde uslu sakın bir çocuk benim bebeklegim gibi bende hep oyunxaklariyla oynayan ama müthiş mizmiz çocukmuşum :)) Bu öyle zırt pırt ağlamıyor olgun benim herifim:))
Maşallah oğluna.inşallah Kardeşi de öyle olur birlikte oyun oynarlar üzmezler seni hiç.Uslu olmasa ikinciye bu kadar çabuk karar veremezdin belki de.
 
Slm bayanlar ...
mery60 mery60 , @AyazBeyaz bende iki gündür kiloya takmış vaziyetteyim boy 1,60 kilo 66:KK43:
:KK43::KK17::KK17::mad::mad: Can simitlerim göbek başını aldı gidiyor .. Az yemeye ve ekmek yememeye çalışıyorum ama Mery gibi ekmek manyağım bende ondan zorlanıyorum :KK43: emzirirdiğim için çok acıkıyorum .. Tok tutacak ve sütü etkilemeyecek ne yenir ki ..

fyz35 fyz35 yaptığın taşlar çok şık ya iletişime geçip bende isticem ya fiyatı vs...
yeb4 yeb4 Begüm ü takip ediyorum hep çünkü sen ne yazarsan yaren de aynı şeyleri görüyorum yaşıyorum uyuması uyanma saati yemek saatleri aynı hep ..Bebek ekmeği dahil:)
Yazmıyorum ama takipteyim bir mart annesi olarak .. Bol uykulu geceleriniz olsun
 
Kader arkadaşım :-)
Aynıyız hatta ben hala kilo veriyorum
63 le hamile kaldım 76 la doğuma girdim şimdi 48 kiloyum
Kurtlu kız karnımda da hep kıpır kıpır dı şimdi de 5 dk oturmuyor peşinden koşmaktan hala emzirmekten gittikçe kilo veriyorum güçten düşüyorum herhalde emzirmeyi bırakınca düzene girecek evlendiğimden daha zayıfım hiç bişey olmuyor üstüme bizimki dalga geçiyor don lastiği alalım diye Ada'm 100 kilo karı 48 yarısı kadar bile değilim :)
Sen benden de fena durumdasın ya.Eski kiloma göre 5 kilo gerideyim,sen 15 kg geridesin:KK57:
Bende daha fazla vermek istemiyorum artık ama Nasıl olcak bilmiyorum.Bizim bebeler anne karnındayken belliymiş de biz anlamamışız.Eriyip yok olucaz galiba zamanla:KK70::KK70:
Kilo almak için neler yapıyor peki?
 
Can'ım yaşına girmeden 10 gün önce oldum regl sonra bi daha olmadım hatta buraya yazdım daha cumartesi ikinci oldum dün gittim hemen spral taktırdım valla o iki ay içinde 5 tane test alıp yaptım yetmedi hastaneye gittim :) çok zor hatta dün ebe dedi ki regl olmadan da hamile kalınabiliyor iyi bişey olmamış kaza kurşunu dedi aman dikkat edin :)
Evet korkuyorum ben de.Kaza kurşunu falan denilince tırsıyorum valla.
 
Eveeeeet benim için ikinci gündü cicim :)))
İçimden bir ses pis boğazsın dayanamazsın diyor bana yoksa o ses omzumdaki şeytan mı :))) ah ah neler yerdim şimdi ben akşam akşam ya tutup tutup birden patlak verirse hamul humul girişirsem yemeklere diye korkuyorum :) kız kalk hadi Tuna da uyuduysa yürüyüşe gidek :))
Canim ben de birakmistim tatliyi bu ara geri dondum eski siddetiyle olmasa da. Kayinvalide hergun tatli bisey yapiyo mutlaka cok seviyolar. Kayinpeder hele gece kalkip yiyo bi de cok zararli. Eee yapilinca yemeden duramiyorum ki. Gorunce dayanamam. Bilmem nolcak. Ne guzel zayiflayacaktim. Bi kahvalti haric ekmek yememeye calisiyorum baska yaptigim bisey yok. Bu hafta biraz karisik da haftaya ben de katilayim size
 
X